Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor
Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor Burada doğurmak, ölmek ve gömülmek yasak! Binlerce kişinin yaşam sürdüğü ada, ilginç kuralları ile dikkat çekiyor. Nüfusuna ve konumuna rağmen çok sayıda imkanın var olduğu bu yerin en şaşırtan kuralları doğum yapmanın, ölmenin ve gömülmenin kesinlikle yasak olması. Kedi beslemeye ve araç kapısının kitlenmesine bile izin verilmiyor. Sebepleri ise şaşırtıyor. İşte detaylar...
18.01.2023 Dünya
Yalan haberleriyle ünlenen Paul Horner ölü bulundu!
Yalan haberleriyle ünlenen Paul Horner ölü bulundu! İnternet ortamında ürettiği yalan haberlerle tanınan Paul Horner hayatını kaybetti. Horner, 'siyasi hiciv yaptığını' söylüyordu.
28.09.2017 Dünya
Fransa'daki bir belediye evde ölmeyi yasakladı!
Fransa'daki bir belediye evde ölmeyi yasakladı! Fransa'daki Laigneville Belediyesi, doktor açığına dikkat çekmek amacıyla evde ölmeyi yasaklayan bir karar aldı.
18.05.2017 Dünya
Baş ağrısı çektikten 2 gün sonra hayatını kaybetti!
Baş ağrısı çektikten 2 gün sonra hayatını kaybetti! ABD’nin Kuzey Karolina eyaletinde yaşayan dört çocuk annesi Charlotte'un migren ağrıları ona bir şeyi farkettirmedi ve bundan dolayı baş ağrısı yüzünden 42 yaşına tam 2 gün kala tüm sevenlerini yasa boğdu.
17.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri