Öldüren

Öldüren

Son dakika öldüren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öldüren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öldüren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öldüren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öldüren gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.711 öldüren haberi bulunmuştur. Tüm öldüren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı..
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı.. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Ünal Sokak'ta fırında oto yıkamacı Osman Tüşümel'i öldüren ve kendisi de bacağından yaralanan iş yeri sahibi Lütfullah Tüysüz hakkında 'Kasten öldürme'den müebbet, 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve fırında poğaça almak için ablasıyla bekleyen M.T.E.'nin koluna kurşun isabet edip yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle de 'Olası kastla silahla basit yaralama'dan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
30.04.2024 Gündem
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler!
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler! Hatay'ın Antakya ilçesinde Kuzeytepe Mahallesi'nde sopalı kavgada darp edilerek hayatını kaybeden Ayhan Kutlu'nun ağabeyi de yaklaşık bir buçuk ay önce aynı aile tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kutlu ailesi, olaya karıştıklarını iddia ettikleri 3 şahsın da mahkemece tutuklanmasını istediklerini söylediler.
29.04.2024 Gündem
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi Bursa'nın Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Davutkadı Caddesi’nde bulunan markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle tartıştığı sırada duruma müdahale eden müşteri Ramazan Yılmaz'ı bıçaklayarak öldüren Ömer Z. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
24.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Vatan TV
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Eşini sırtından bıçakladı! İfadesi okuyanları pes dedirtti
Eşini sırtından bıçakladı! İfadesi okuyanları pes dedirtti Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Merkez Beydağı Mahallesi’nde tartıştığı eşini 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i sırtından 8 yerinden bıçaklayarak öldüren Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Mahkemede anlaşmalı boşandıktan sonra katliam yaptı!
Mahkemede anlaşmalı boşandıktan sonra katliam yaptı! Diyarbakır’da 1 Nisan’da mahkeme çıkışı takip ettiği Sevda Meşe’yi (34) ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe (35) saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. Adem Meşe’nin, Sevda Meşe ile anlaşmalı olarak boşandıktan 1 saat sonra olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı Adana'da Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan ilçesinde şarkıcının hayatını anlatan filmin gösterimini 'şiddet içerdiği' gerekçesiyle yasaklayan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İYİ Parti'nin adayı olarak girdiği yerel seçimleri kaybetti.
3.04.2024 Adana
Kuyumcuyu öldüren katili kadın kimliği yakalattı: Sonradan erkek oldum
Kuyumcuyu öldüren katili kadın kimliği yakalattı: Sonradan erkek oldum İzmir'de, kuyumcu Bekir Bozar'ı (68) alacak meselesi nedeniyle öldürüp, otomobilin bagajına koyduğu ileri sürülen Ferhat B. (24), 13 gündür 3 ilde aranırken, olay yeri yakınında çarşı ve mahalle bekçileri tarafından yapılan uygulamada yakalandı. Bekçilere kadın kimliği veren Ferhat B., kendisinin kadın olduğunu ve ameliyatla erkek olduğunu iddia etti. Bekçilerin dikkatiyle yakalanan cinayet şüphelisi gözaltına alındı.
2.04.2024 Gündem
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Bursa'da otomobilde tartıştıktan sonra araçtan inip uzaklaşan eşi Leyla Koca'yı (45) peşinden gidip 4 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu sanık Hakkı Koca, O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sanık Koca. "Leyla, telefonumla sevgilisini aradı sonra da telefonu bana attı, araçtan indi. Yakalamak için peşinden koştum. Ellerinde demir çubuklar bulunan 3 kişi bana saldırdı. Leyla'nın üzerine düştüm. İlk bıçak darbesini orada vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
1.04.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.
29.03.2024 Gündem
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), "Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim. Affınıza sığınıyorum" dedi.
28.03.2024 Gündem
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu!
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu! Kayseri'de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları, yerel mahkemenin uyguladığı tahrik indiriminin kaldırılması talebiyle kararı temyiz edip, dosyayı Yargıtay'a taşıdı.
27.03.2024 Gündem
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 'Bergen' filminin yapımcısı Orchestra Content'e yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.
24.03.2024 Adana
Halis Serbest, tazminat davasını kaybetti! Ölüm tehditleri aldığını söylemişti
Halis Serbest, tazminat davasını kaybetti! Ölüm tehditleri aldığını söylemişti Şarkıcı Bergen’i öldüren eski eşi Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla ‘Bergen’ filminin yapımcısı Orchestra Content’e yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Serbest, ölüm tehditleri aldığını, rızası olmadan filmin çekildiğini ve kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu öne sürdü.
23.03.2024 Magazin
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı Elazığ'da 1,5 yıl önce oğlunun düğününde salona gelip, boşanma aşamasında olduğu Yasemin Uçar’ı (45) tabancayla başından vurup öldüren, hamile kızını da bacağından yaralayıp kaçan Yaşar Uçar (47), saklandığı ahırda yakalandı. Uçar’ın üstünde bir miktar döviz ve Türk Lirası ile 991 bin TL değerinde altın kemer ele geçirildi.
21.03.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan İsrail'e yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan İsrail'e yalanlama İsrail devletinin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan 'Gazzeli sivillere Filistinli silahlı kişiler tarafından ateş açıldı' iddialarına iletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yanıt verildi.
20.03.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek Başakşehir’de yılbaşı gecesi Eros adlı kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldürmesi sebebiyle İbrahim Keloğlan’a verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasına Cumhuriyet Savcısı itiraz edecek.
20.03.2024 Gündem
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış Batman'da, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile yanındaki Rüknettin Özdemir'i (25), mesajlaştıkları iddiasıyla tabancayla öldüren Ramazan Baykara'nın, olaydan sonra gittiği lokantada yemek yediği ve çektirdiği fotoğrafa da 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Baykara, tutuklandı. Esra Yılmaz'ın annesi Çiğdem Yılmaz, "Kızım namussuzluk yapmadı. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.
20.03.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öldüren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öldüren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.