Olcay

Olcay

Son dakika Olcay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olcay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olcay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olcay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olcay gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.648 olcay haberi bulunmuştur. Tüm olcay haberleri aşağıda listelenmiştir.
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, dünya genelinde diğer ülkelerdeki IAB yapılarıyla da uyumlu olarak yeni oluşturulan CEO görevini Neslihan Olcay’ın üstleneceğini duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Fatih'te firari maymun! Görenler telefonuna sarıldı
Fatih'te firari maymun! Görenler telefonuna sarıldı Fatih'te kaldırımdaki parke taşlarının üstünde duran maymun, vatandaşların dikkatini çekti. Maymunu görenler cep telefonlarıyla görüntü çekerken bazıları ise yakalamaya çalıştı.
8.04.2024 Yaşam
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’ Oyuncu Selçuk Yöntem, katıldığı 'Empati' programında ilk eşi, oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay ile Londra'da yaşadığı döneme ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Magazin
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer’in yoğun tempoya dayanamayıp Covid olduğu öne sürülmüştü. Oyun Atölyesi tarafından yapılan açıklamada sanatçının koronavirüse yakalanmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.
18.11.2023 Magazin
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi!
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi! Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer bu kez de Covid oldu. Oyunun sonraki gösterimleri yine ertelendi.
17.11.2023 Magazin
Eski eşler 20 yıl sonra aynı sahnede! İlk kareler geldi
Eski eşler 20 yıl sonra aynı sahnede! İlk kareler geldi Olaylı şekilde ayrılan Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer, yıllar sonra 'Kel Şarkıcı' adlı oyunda bir araya geldi. Ünlü çiftin keyfi de gayet yerinde.
25.08.2023 Magazin
Doğum günü sürprizi Zuhal Olcay'ı duygulandırdı
Doğum günü sürprizi Zuhal Olcay'ı duygulandırdı Zuhal Olcay geçen akşam Kalamış Yaz Festivali’nde sahne aldı. Doğum günü kutlanan Olcay duygusal anlar yaşadı.
14.08.2023 Magazin
Ev sahiplerinden 'kirli' oyun! Kiracılara kritik uyarı: Bunu sakın yapmayın
Ev sahiplerinden 'kirli' oyun! Kiracılara kritik uyarı: Bunu sakın yapmayın Kira fiyatlarındaki artış nedeniyle ev sahipleri mevcut kiracısını çıkararak evini yüksek bedel karşılığında yeniden kiraya vermek istiyor. Bu nedenle pek çok yola başvuran mülk sahiplerinin yaptıkları şaşkınlık yaratıyor. Kimi çocuğunun taşınacağı, kimi tadilat bahanesiyle kiracıları tahliye etmeye çalışıyor, boş tahliye taahhüdü, kiraların elden alınması ve kiracıya IBAN verilmemesi de ev sahiplerinin elini güçlendiriyor. 3. kişiye satışlar bile tahliye taktiği.
21.07.2023 Ekonomi
Zuhal Olcay: Konser sonunda sıcaktan üç kişi kalacağız
Zuhal Olcay: Konser sonunda sıcaktan üç kişi kalacağız Şarkıcı Zuhal Olcay, İstanbul için 'en sıcak günler' uyarısı yapılan ve hava sıcaklığının 40 dereceyi geçtiği hafta sonunda KüçükÇiftlik Park'ta sahneye çıktı.
17.07.2023 Magazin
Türk tarihinin en eski ve köklü sanatları Ayvalık’ta sergileniyor
Türk tarihinin en eski ve köklü sanatları Ayvalık’ta sergileniyor Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Türk tarihinin en önemli sanatlarından açılan minyatür ve tezhip sergisi Ayvalık Belediyesi’ne ait Kırlangıç AVM’de açıldı.
22.06.2023 Kültür Sanat
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket D Grubu'nda Macaristan ile karşı karşıya geldi. Potanın Perileri heyecan dolu maçta rakibini 69-68 mağlup etmeyi başardı.
16.06.2023 Basketbol
Eskişehirli işletmeler dijital pazarlama iletişimini IAB ile öğrenecekler
Eskişehirli işletmeler dijital pazarlama iletişimini IAB ile öğrenecekler Bine yakın işletmenin üye olduğu Eskişehir Sanayi Odası ve dünyanın en büyük dijital pazarlama ve reklamcılık sektörü derneği İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), Eskişehirli işletmelerin dijital pazarlamanın sunduğu imkanlardan faydalanarak rekabette öne çıkmaları ile önemli bir iş birliğine imza attılar.
24.05.2023 Ekonomi
87 yaşındaki Mustafa amca oy kullanmaya ambulansla geldi
87 yaşındaki Mustafa amca oy kullanmaya ambulansla geldi Eskişehir’de 87 yaşındaki Mustafa Uzun isimli vatandaş, sedye üzerinde ambulansla geldiği okulda oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
Fenerbahçe’de Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı
Fenerbahçe’de Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı Fenerbahçe Alagöz Holding, kaptan Olcay Çakır Turgut’un takımdan ayrıldığını açıkladı.
11.05.2023 TBL
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Gecenin Ucunda final nedeni herkesi şaşırttı! Gecenin Ucunda neden final yapıyor?
Gecenin Ucunda final nedeni herkesi şaşırttı! Gecenin Ucunda neden final yapıyor? Gecenin Ucunda neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Neslihan Atahgül, Kadir Doğulu, Zuhal Olcay'ın yer aldığı dizi bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor. Etkileyici hikayesiyle 26 bölüm izleyicinin karşısına çıkan Gecenin Ucunda Macide'nin hikayesi bitiyor. Ancak Gecenin Ucunda dizisinin final nedeni herkesi şaşırttı.
25.04.2023 Televizyon
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu!
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu! ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar Final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe Alagöz Holding 99-60'lık skorla kazandı ve kupanın sahibi oldu.
16.04.2023 Basketbol
Ev sahiplerinden fahiş kira oyunu! ‘Depremzede’dir iki, üç kat öder!
Ev sahiplerinden fahiş kira oyunu! ‘Depremzede’dir iki, üç kat öder! Son birkaç yıldır yaşanan fahiş kira artışlarının yanı sıra Kahramanmaraş merkezli on ili etkileyen yıkıcı depremin ardından vatandaşlar başka illere göç etmeye başladı. Bunu fırsat bilen bazı ev sahipleri ve emlakçılar ev tutmak isteyen vatandaşlara değerinin çok üzerinde kira isterken, halihazırda evde oturan kiracının da kirasını neredeyse 3-4 katına çıkarmak istiyor.
9.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı!
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı! Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen dört yıllık ilişkilerini Mart 2020'de bitirmişti. Çimen, ayrılığın ardından "Kırgınlık yok ama hüzün var. Zuhal’e kırılmak gibi bir lüksüm olamaz" demişti. SİYAD ödül töreninde eski aşkı ile karşı karşıya gelmemek için önce yerini değiştiren ünlü müzisyen, daha sonra çareyi sarışın sevgilisi ile salonu erken terk etmekte buldu. Muhabirlerin ısrarlı Zuhal Olcay soruları ise Mazlum Çimen'in tepkisini çekti.
6.04.2023 Magazin
Kömür madeni işletmesinde patlama meydana geldi: 7 yaralı
Kömür madeni işletmesinde patlama meydana geldi: 7 yaralı Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde özel bir kömür madeni işletmesinde meydana gelen toz patlaması sebebiyle 7 işçi hafif şekilde yaralandı.
20.03.2023 Gündem
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acıbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi. Gelen son bilgilere göre usta oyuncu Bilginer, taburcu edildi.
14.03.2023 Magazin
Chaim Topol hayatını kaybetti
Chaim Topol hayatını kaybetti Damdaki Kemancı filminde Tevye karakterini canlandıran ve bu rolüyle Türkiye’de de ün kazanan ünlü aktör Chaim Topol’ün dün 87 yaşında yaşama veda ettiği açıklandı.
9.03.2023 Magazin
Zuhal Olcay’ın kızı Ceren Olcay sessiz sedasız boşandı!
Zuhal Olcay’ın kızı Ceren Olcay sessiz sedasız boşandı! Zuhal Olcay’ın eski eşi Zafer Olcay’la evliliğinden olan kızı Ceren Olcay, 2018 yılında evlendiği Habil Özden ile sessiz sedasız boşandı.
9.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Olcay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olcay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.