Öğretmen Maaşları

Öğretmen Maaşları

Son dakika öğretmen maaşları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretmen maaşları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretmen maaşları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmen Maaşları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmen maaşları gelişmeleri de dahil olmak üzere 400 öğretmen maaşları haberi bulunmuştur. Tüm öğretmen maaşları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler" başlıklı Öğretmenler Günü Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla 5 bin lira ilave ödeme kararı almıştık. Düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve esnaf emeklerinin de olduğu 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.
24.11.2023 Gündem
Satılık okul! Bina içindeki öğrencilerle devrediliyor
Satılık okul! Bina içindeki öğrencilerle devrediliyor Yaz tatiline girilmesiyle emlak siteleri satılığa çıkarılan özel okul ilanlarıyla dolmaya başladı. İçlerinde okul binalarını öğrencileriyle birlikte devretmeyi teklif edenler dahi bulunuyor. Bazı ilanlarda sadece okul binası satılırken bazı ilanlarda ise ‘Alıcı tercih ederse kiracı devam edebilir’ gibi seçenekler de sunuluyor.
9.07.2023 Gündem
Örümcek adam gibi hırsız! Eve girince büyük şok yaşadı
Örümcek adam gibi hırsız! Eve girince büyük şok yaşadı Cihangir’de sabaha karşı bir binaya gelen hırsız, adeta örümcek adam gibi 3. kata tırmandı. Eve girince daire sahibi ile karşı karşıya gelen hırsız, hemen kaçmayı başardı. Film sahnelerini aratmayan o anlar kameralara yansıdı.
4.07.2023 Yaşam
En düşük öğretmen maaşı ne kadar olacak? Öğretmen maaşı ne kadar, uzman öğretmen maaşına zam geldi mi, öğretmen maaşları ne kadar olacak? Öğretmen maaş zammı
En düşük öğretmen maaşı ne kadar olacak? Öğretmen maaşı ne kadar, uzman öğretmen maaşına zam geldi mi, öğretmen maaşları ne kadar olacak? Öğretmen maaş zammı Öğretmen maaş zammı ile en düşük öğretmen maaşı TÜİK tarafından açıklanacak Haziran ayı enflasyon rakamlarıyla birlikte sorgulanıyor. 2023 yılının ilk 6 aylık TEFE-TÜFE verilerine ilişkin enflasyon rakamları ile emekli ve memur zammı belli olacak. Enflasyona bağlı belirlenen memur zammıyla birlikte doktor, hemşire, imam, polis ve öğretmen maaşları artacak. Peki, Öğretmen maaşı ne kadar olacak, en düşük öğretmen maaşı ne oldu? Öğretmen maaşına zam geldi mi? İşte öğretmen maaşı 2023 Temmuz zammı…
4.07.2023 Memur
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır?
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.  Millî Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını, 2020 ve 2022 EKPSS'den 50 ve üzeri puan alanların 3-7 Nisan'da başvurabileceğini bildirdi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Her iki yıla ait EKPSS puanı olan adayların yüksek olan EKPSS puanı ile başvuruları alınacak." bilgisini paylaştı. Söz konusu duyurusunun ardından engelli öğretmen maaşları için yapılan aramalar arttı.
31.03.2023 Memur
Zamlı uzman öğretmen maaşları 2023 ne kadar? % 30 zam sonrası uzman öğretmenler ne kadar maaş alacak, uzman öğretmenlerin maaşı kaç TL  oldu?
Zamlı uzman öğretmen maaşları 2023 ne kadar? % 30 zam sonrası uzman öğretmenler ne kadar maaş alacak, uzman öğretmenlerin maaşı kaç TL oldu? Emekli ve memur zammı revizeye gidildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ocak zammının ek zamla yüzde 25’e yükseltildiğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yaptığı açıklamayla yüzde 25 zam oranının yüzde 30’a yükseltildiğini açıkladı. Yeni yapılan ek zamla birlikte uzman öğretmen maaşları araştırılmaya başlandı. Peki, uzman öğretmen maaşları ne kadar oldu 2023? Yeni ek zamla uzman öğretmenler ne kadar maaş alacak, uzman öğretmen maaş zammı yüzde kaç?
5.01.2023 Memur
Öğretmen maaşları ne kadar oldu 2023? Yüzde 30'luk zamla öğretmenler ne kadar maaş alacak, en düşük öğretmen maaşı kaç TL oldu?
Öğretmen maaşları ne kadar oldu 2023? Yüzde 30'luk zamla öğretmenler ne kadar maaş alacak, en düşük öğretmen maaşı kaç TL oldu? Emekli ve memur zammı güncellendi. Ocak zammı yeniden revize edildi, yüzde 25 olarak açıklanan oran yüzde 30’a yükseltildi. Yeni yapılan ek zamla birlikte öğretmen maaşları araştırılmaya başlandı. Peki, Öğretmen maaşları ne kadar oldu 2023? Yeni ek zamla öğretmenler ne kadar maaş alacak, öğretmen maaş zammı yüzde kaç?
5.01.2023 Memur
Rehber Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük rehber öğretmen maaşı ne kadar? Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Rehber Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük rehber öğretmen maaşı ne kadar? Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Yeni asgari ücretin 8 bin 500 TL olarak açıklanmasının ardından öğretmen maaşları gündem oldu. Ücretli, sözleşmeli ve kadrolu olarak çalışan öğretmenlerin maaşlarına yılda iki kez zam uygulanıyor. Peki, En yüksek, en düşük rehber öğretmen maaşı ne kadar? Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? İşte Rehber Öğretmen Maaşları 2023…
24.12.2022 Çalışan Hakları
Edebiyat Öğretmeni Maaşları 2003: En yüksek, en düşük edebiyat öğretmeni maaşı ne kadar? Edebiyat Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Edebiyat Öğretmeni Maaşları 2003: En yüksek, en düşük edebiyat öğretmeni maaşı ne kadar? Edebiyat Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Edebiyat öğretmenleri MEB bünyesinde çalışır. Liselerde görev yapan edebiyat öğretmenleri devlet öğretmenleri ve özel öğretmenler olarak farklılık gösterir. Bu farklılık da maaş oranlarında ve özlük haklarında kendini gösterir. Peki, En yüksek, en düşük edebiyat öğretmeni maaşı ne kadar? Edebiyat Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
23.12.2022 Çalışma Hayatı
Ücretli Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük ücretli öğretmen maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenler ne kadar maaş alıyor?
Ücretli Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük ücretli öğretmen maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Ücretli öğretmen maaşlarının 2023 yılında ne kadar olacağı merak edilirken yeni yılda yapılacak maaş zamlarından yararlanıp yararlanmayacakları da şimdiden araştırılmaya başlandı. Yaklaşık 86 bin ücretli öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda görev yapıyor. 2023 Ocak ayında memurlara yapılacak zam ile birlikte gündeme gelen ücretli öğretmenlerin maaşlarına zam gelip gelmeyeceği merak edilirken 2023 yılı ücretli öğretmen maaşlarının ne kadar olacağı da araştırılan konular arasında geliyor. Peki, En yüksek, en düşük ücretli öğretmen maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Yeni yılda ücretli öğretmen maaşları artacak mı? Asgari ücret ücretli öğretmen maaşını etkiler mi? İşte yeni ücretli öğretmen maaşı hesaplama!
21.12.2022 Çalışma Hayatı
Türkçe Öğretmeni Maaşları 2023: En yüksek, en düşük Türkçe öğretmeni maaşı ne kadar? Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Türkçe Öğretmeni Maaşları 2023: En yüksek, en düşük Türkçe öğretmeni maaşı ne kadar? Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Yeni yılla birlikte asgari ücret, emekli maaşları ve memur maaşlarının zam oranı belli oluyor. Temmuz zamları sonrası, sözleşmeli öğretmenlerin maaşları 8.576 TL ile 9.200 TL arasında oldu. Memurların maaşlarına ocak ve temmuz aylarında olmak üzere yıl içerisinde iki kez zam yapılıyor. 
19.12.2022 Çalışan Hakları
Okul Müdürü Maaşları 2023: En yüksek, en düşük okul müdürü maaşı ne kadar? Okul Müdürleri ne kadar maaş alıyor?
Okul Müdürü Maaşları 2023: En yüksek, en düşük okul müdürü maaşı ne kadar? Okul Müdürleri ne kadar maaş alıyor? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım enflasyon verisiyle 5 aylık enflasyon rakamları netleşti. Yıllık enflasyon  yüzde 84,39, gözler öğretmen maaşlarına çevrildi. Öğretmen maaşlarına 6 ayda bir zam yapılıyor. 2023 yılında yapılacak olan zam oranını 6 aylık enflasyon verileri belirleyecek. 
13.12.2022 Memur
Lise öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük lise öğretmen maaşı ne kadar? Lise öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Lise öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük lise öğretmen maaşı ne kadar? Lise öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Lise öğretmen ve öğretmen adayları yılın bitmesine az bir süre kala maaşların durumunu sorguluyor. Kadrolu ve sözleşmeliye göre öğretmen maaşları farklılık gösterdiği gibi derecelerine göre de öğretmenlerin maaşı değişiyor. Peki, En yüksek, en düşük lise öğretmen maaşı ne kadar? Lise öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? İşte Lise öğretmen maaşları 2023…
9.12.2022 Memur
Yarbay maaşları 2023: En yüksek, en düşük yarbay maaşı ne kadar? Yarbaylar ne kadar maaş alıyor?
Yarbay maaşları 2023: En yüksek, en düşük yarbay maaşı ne kadar? Yarbaylar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev alan Yarbaylar Kara, Deniz veya Hava Kuvvetleri’nde görev alırlar. TSK’da maaşlar farklı görev, rütbe ve komutanlıklara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Peki, en yüksek ve en düşük yarbay maaşı ne kadar? Yarbaylar ne kadar alıyor? İşte 2023 Yarbay maaşları hakkında merak edilenler…
9.12.2022 Çalışma Hayatı
Öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor?
Öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? 2023 yılı öğretmen maaşları için gözler Ocak ayına çevrildi. Yeni yıla kısa bir süre kala milyonlarca öğretmen maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte son 6 aylık enflasyon farkı da ortaya çıkacak. 6. Dönem Toplu Sözleşme ve öğretmenlerin zam oranında etkili olacak enflasyon farkı da maaşlarda büyük oranda değişikliğe neden olacak. Ayrıca şimdiden yapılacak bu zamlara ek, refah payı ödemesi de gündemde. Peki, En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Öğretmen maaşları 2023’te ne kadar olacak? 2023 Ocak öğretmen maaş zammı ne olur? İşte öğretmen zammı 2023 beklentileri ve merak edilenler…
8.12.2022 Memur
Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? Detaylar belli oldu! İşte sözleşmeli personele kadro düzenlemesi!
Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? Detaylar belli oldu! İşte sözleşmeli personele kadro düzenlemesi! Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanmasına ilişkin düzenlemenin kimleri kapsadığı, hangi kurumlarda çalışan sözleşmeli personelin kadroya alınacağı merak ediliyordu. Detayları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı. Sayıları yaklaşık 227 bin olan sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli ve din görevlilerinin kadro alıp almayacağı merak ediliyordu. Peki, Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? İşte detaylar…
30.11.2022 Çalışma Hayatı
Uzman öğretmenlik sınavı maaş farkı nedir, ne zaman yatacak? Uzman öğretmen maaş farkı ne kadar olacak, başöğretmen maaşı ne kadar artacak?
Uzman öğretmenlik sınavı maaş farkı nedir, ne zaman yatacak? Uzman öğretmen maaş farkı ne kadar olacak, başöğretmen maaşı ne kadar artacak? Uzman öğretmen maaş farkı 2023 için yapılan araştırmalar uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı sonrası en çok merak edilen konu başlığı oldu. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı cumartesi günü gerçekleşti. Öğretmenler uzman ve başöğretmenlik unvanına sahip olmak, maaşlarını attırmak için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavına girdi. Peki, uzman öğretmenlik maaşı ne kadar olacak? Uzman öğretmenlik sınavı maaş farkı nedir, ne zaman yatacak? 2023 uzman öğretmen ve başöğretmen maaşları ne kadar artacak? İşte Uzman öğretmen maaş farkı…
21.11.2022 Çalışma Hayatı
Uzman öğretmen maaş farkı 2023! Uzman öğretmen maaşları ne kadar olacak, başöğretmen maaşları ne kadar artacak?
Uzman öğretmen maaş farkı 2023! Uzman öğretmen maaşları ne kadar olacak, başöğretmen maaşları ne kadar artacak? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı bugün gerçekleşti. Öğretmenler uzman ve başöğretmenlik unvanına sahip olmak, maaşlarını attırmak için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavına girdi. Sınavın ardından öğretmenler sınavdan geçilmesiyle maaşlarının ne kadar artacağını merak ediyor. Peki, uzman öğretmenlik maaşı ne kadar? 2023 uzman öğretmen ve başöğretmen maaşları ne kadar artacak? İşte Uzman öğretmen maaş farkı…
19.11.2022 Çalışan Hakları
2023 öğretmen maaşları ne kadar olacak? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor?
2023 öğretmen maaşları ne kadar olacak? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor? Kadrolu ve sözleşmeli öğretmen maaşları farklılık gösterirken derecelerine göre de öğretmenlerin maaşı değişiyor. Peki, sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor?
10.11.2022 Memur
MEB duyurdu! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı örnek soruları yayınlandı!
MEB duyurdu! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı örnek soruları yayınlandı! MEB duyurdu! Öğretmenlik kariyer basamakları kapsamında yapılacak uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavları için örnek soru kitapçıkları yayınlandı. İşte Başöğretmenlik sınavı ile uzman öğretmenlik sınavı ikinci örnek soru kitapçığı…
14.09.2022 Eğitim
Öğretmen maaşları ne kadar, artacak mı? Kademeye göre öğretmen maaşları 2022 ile sözleşmeli öğretmen maaşları 2022!
Öğretmen maaşları ne kadar, artacak mı? Kademeye göre öğretmen maaşları 2022 ile sözleşmeli öğretmen maaşları 2022! 20 bin sözleşmeli personel atama kurası heyecanla beklenirken, adaylar öğretmen maaşlarına yönelik araştırmalarını da hızlandırdı. Öğretmen maaşları enflasyon farkına göre belirleniyor. İlk 6 aylık enflasyon farkı üzerinden verilen memur maaşları için TÜİK enflasyon oranları duyuruları yakından takip edilir. Peki, Temmuz zammı ile öğretmen maaşları ne kadar oldu? Sözleşmeli öğretmen maaşları kaç TL?
1.09.2022 Ekonomi
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştu
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştu Memur ve memur emeklisi milyonları ilgilendiren açıklama! 5,3 milyon kamu personeli ve emeklisi bekliyordu. 3600 ek gösterge düzenlemesi resmen onaylandı. Maaş ve aylıkların yanında emekli ikramiyeleri de artıyor. Rakamlar tek tek açıklandı, tamamen değişti. 3600 ek gösterge düzenlemesine göre, birinci derece olmak şartıyla tüm öğretmenlerin, 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu polislerin, alan sınırlaması olmaksızın 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu tüm sağlık çalışanı ve din görevlilerinin ek göstergeleri 3600’e yükseltildi. Kapsam genişletildi, düzenleme sadece polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerini değil, tüm kamu çalışanlarını ilgilendiriyor. Emekli aylıklarına 1.946 lira, ikramiyelere ise 70.210 lira ilave ödeme geliyor. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesinin tüm detayları...
Öğretmen maaşları ne kadar oldu? Temmuz 2022 zamlı öğretmen maaşları belli oldu! Yeni öğretmen maaşları kaç TL oldu?
Öğretmen maaşları ne kadar oldu? Temmuz 2022 zamlı öğretmen maaşları belli oldu! Yeni öğretmen maaşları kaç TL oldu? Öğretmen maaşı 2022 temmuz zammı için aramalar arttı. Öğretmen maaşları ne kadar oldu 2022, En düşük öğretmen maaşı kaç TL? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon Haziran’da yüzde 4,95 artışla yıllık yüzde 78,6 seviyesine yükseldi. Böylece 6 aylık enflasyon farkına göre belirlenen memur ve emekli için maaş zammı da netlik kazandı. Peki, Öğretmen maaşı 2022 ne kadar oldu? Branşlara göre öğretmen maaşları belli oldu mu?
4.07.2022 Çalışma Hayatı
Ek ders ücreti ne kadar 2022? Gündüz, gece ek ders ücreti, özel eğitim, takviye kursu ek ders ücreti ile sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti belli oldu!
Ek ders ücreti ne kadar 2022? Gündüz, gece ek ders ücreti, özel eğitim, takviye kursu ek ders ücreti ile sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti belli oldu! Ek ders ücreti ne kadar? 2022 Ocak ayı itibariyle öğretmenlerin alacağı ek ders ücretleri netleşti. Memur maaşlarına yapılan zamla birlikte, öğretmen maaşları da arttı. Enflasyon farkı ile birlikte memurlar bu yıl yüzde 30,5 oranında zam yapıldı. Ek ders ücretleri ise zammın ardından merak ediliyordu. Peki, 2022 ocak ayı öğretmen ek ders ücreti ne kadar? Öğretmen ek ders ücreti ne zaman yatar?
25.01.2022 Memur
2022 öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu?
2022 öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu? 2022 memur maaşlarına yapılan enflasyon farkı zammı ve ek zammın ardından öğretmen maaşları da arttı. Öğretmenlerin 2022 alacakları maaşlar artarken, maaşları artıran en önemli kalemlerden biri olan ek ders ücretlerine de zam gelip gelmediği merak ediliyor. Peki, 2022 öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu? İşte 2022 öğretmenlerin, gündüz-gece ek ders ücreti ile takviye kursu ücretleri…
5.01.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Maaşları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmen maaşları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.