Öğrenci Servisi

Öğrenci Servisi

Son dakika öğrenci servisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğrenci servisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğrenci servisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğrenci Servisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğrenci servisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 öğrenci servisi haberi bulunmuştur. Tüm öğrenci servisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evine gittiği gelini Hatice Öğüt'ü (46) öldürüp, cesedini ateşe veren Kamil Öğüt (73), ağırlaştırmış müebbet ve 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10.01.2024 Gündem
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin adli tıp ile bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, sürücü Mehmet Özdemir'in uyuşturucu madde etkisinde olduğu, aracın teknik, güvenlik donanımlarının yetersiz ve bakımlarının zamanında yapılmadığı gibi birçok ihmal olduğu yer aldı. İhmaller zincirinin olduğu kazada, servisin bağlı olduğu şirket ve sürücüsünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da okul yönetimi ile kusurlu bulundu.
6.10.2023 Yaşam
Gelinini öldürmek için haftalarca hazırlık yapmış!
Gelinini öldürmek için haftalarca hazırlık yapmış! Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü (46) öldürüp cesedini ateşe verdiği iddia edilen Kamil Öğüt (72) hakkında 'kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme suçu'ndan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İddianamede, tutuklu Kamil Öğüt'ün, "Bayramdan 1 ay önce plastik kelepçe, kemik ilacı zehri, dolu fişekler, bıçak ve ipin olduğu bir çanta hazırladım" ifadelerine yer verildi.
25.09.2023 Yaşam
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor Okulların açılmasına sayılı günler kala servis araçları son hazırlıklarını yapıyor. Bakımları ve trafiğe çıkmaları için gerekli olan belgeleri tamamlayan servis şoförlerine eğitim de verildi. Rehber ablaların da katıldığı eğitimde öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapması için dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu. Altur Okul Servis Taşımacılığı Müdürü Bülent Ertürk, okul servislerinin arkasındaki 'Okul Taşıtı' yazısı ve ışıklı 'Dur' tabelası son derece önemli olduğunu söyleyerek "Çünkü servis, öğrenci aldığı ya da indirdiği zaman bu tabelayı yakar ve arkadaki araçlar bu tabelanın yandığını gördüğünde durmak zorundadır. Öğrenciler aracın durmasını ve rehber ablalarının araçtan inmesini beklesin. Emniyet kemeri takmak zorunludur, ayrıca araçta yemek ve içmek yasak" dedi.
5.09.2023 Yaşam
Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 11 yaralı
Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 11 yaralı Tokat'ın Reşadiye ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6'sı öğrenci, 11 kişi yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
12 yaşındaki öğrenci, arkadaşını bıçakladı! Kanlar içinde yere yığıldı
12 yaşındaki öğrenci, arkadaşını bıçakladı! Kanlar içinde yere yığıldı Bursa’da korkunç bir olay yaşandı. 12 yaşındaki ortaokul 6.sınıf öğrencisi, arkadaşını bıçaklayarak yaraladı.
16.03.2023 Yaşam
Öğrenci servisi kontrolden çıkarak devrildi: 8 öğrenci yaralı
Öğrenci servisi kontrolden çıkarak devrildi: 8 öğrenci yaralı Ordu'nun Ulubey ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 öğrenci yaralandı.
16.03.2023 Yaşam
Öğrenci servisi 100 metreden uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 18 yaralı
Öğrenci servisi 100 metreden uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 18 yaralı Zonguldak’ın Çatalağzı beldesinde öğrenci servisinin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 öğrenci öldü, 18 kişi yaralandı.
14.12.2022 Gündem
Öğrenci servisi tepeden yuvarlandı: 1 ölü, 19 yaralı
Öğrenci servisi tepeden yuvarlandı: 1 ölü, 19 yaralı Zonguldak’ın Çilimli ilçesinde öğrenci servisi tepeden yuvarlandı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.
14.12.2022 Yaşam
İzmir'de en yakın mesafe öğrenci servisi 679 liraya yükseldi
İzmir'de en yakın mesafe öğrenci servisi 679 liraya yükseldi İzmir'de öğrenci servisleri ücretlerine uygulanacak yüzde 25'lik zam talebi, UKOME kararı beklenmeden yürürlüğe girdi. Buna göre en yakın mesafe öğrenci servisi ücreti, 540 liradan 679 liraya yükseldi.
31.08.2022 Ekonomi
Öğrenci servislerine zam geldi! Flaş karar, fiyatlar yüzde 40 arttı
Öğrenci servislerine zam geldi! Flaş karar, fiyatlar yüzde 40 arttı Öğrenci servisleriyle ilgili son dakika kararı. Fiyatlara zam geldi. İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın, öğrenci servislerindeki yüzde 40 fiyat artışı talebi UKOME tarafından onayladı.
21.04.2022 Ekonomi
Kız çocuğuna öğrenci servisinde iğrenç istismar!
Kız çocuğuna öğrenci servisinde iğrenç istismar! Düzce'de 16 yaşındaki kız öğrenci, okula gitmek için kullandığı serviste şoförün kendisine tacizde bulunduğu iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
4.04.2022 Yaşam
Şile'de denizin rengi kahverengiye döndü
Şile'de denizin rengi kahverengiye döndü Şile Ağva'da derelerden akan çamurlu su nedeniyle denizin bir bölümü kahverengi oldu. 
28.03.2022 Yaşam
Anne ile 2 kızı, sobadan sızan gazdan zehirlendi!
Anne ile 2 kızı, sobadan sızan gazdan zehirlendi! Konya'nın Seydişehir ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 2 kızı hastaneye kaldırıldı.
28.03.2022 Yaşam
Samsun'da feci kaza: Öğrenci servisi ile cip çarpıştı
Samsun'da feci kaza: Öğrenci servisi ile cip çarpıştı Samsun'da öğrenci servisi ile cipin çarpıştığı kazada 10 öğrenci yaralandı.
28.03.2022 Yaşam
Bursa'da öğrenci servisi ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
Bursa'da öğrenci servisi ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı Bursa’nın İnegöl ilçesinde öğrenci servisiyle minibüsün çarpıştığı kazada 4 öğrenci yaralandı.
25.03.2022 Yaşam
Öğrenci taşıyan servisin sürücüsü 2.38 promil alkollü çıktı!
Öğrenci taşıyan servisin sürücüsü 2.38 promil alkollü çıktı! Bursa'da polis ekipleri tarafından durdurulan özel kuran kursu öğrencilerini taşıyan servis sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Yaşları 4 ila 5 arasında değişen 18 öğrenciyi taşıyan ve 2.38 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye bin 823 lira cezai işlem uygulandı.
17.03.2022 Yaşam
Beşiktaş'ta kadınları içeri almayan restoran işletmecilerine soruşturma
Beşiktaş'ta kadınları içeri almayan restoran işletmecilerine soruşturma İstanbul Beşiktaş’ta 2 kadını tesettürlü oldukları için içeri almadıkları iddia edilen restoran yetkilileri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re’sen, “nefret ve ayrımcılık” suçundan soruşturma başlattı.
7.03.2022 Gündem
Öğrenci servisi TIR'a çarptı: 1 ölü, 13 yaralı
Öğrenci servisi TIR'a çarptı: 1 ölü, 13 yaralı Rize'de, öğrenci servisi park halindeki TIR'a çarptı. Kazada servis hostesi Fatma Bıyık (57) hayatını kaybetti, 12'si öğrenci 13 kişi yaralandı.
7.03.2022 Yaşam
2 çocuğun kahreden ölümü! İçi su dolu çukura düştüler
2 çocuğun kahreden ölümü! İçi su dolu çukura düştüler Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsal Alibey Mahallesi'nde dün misafirliğe gittikleri dedeleri Mehmet Şah Nesne'nin evinin yakınında bulunan içi su dolu çukura düşen ve yakınları tarafından çıkarılan Zilan Orcan (3) ile Melik Amed (2), doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.
28.02.2022 Yaşam
Sevgilisini sırtından bıçakladı! Şiddet uyguladığı için yapmış
Sevgilisini sırtından bıçakladı! Şiddet uyguladığı için yapmış Bolu'da, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla sevgilisi C.A.'yı sırtından bıçaklayıp, ağır yaralayan Nurhayat A. (31), adliyeye sevk edildi. Nurhayat A., ilk ifadesinde, "Alkollü geldi. Tartıştık, şiddet uygulamaya başladı. Kendimi korumak için bıçağı salladım" dedi.
28.02.2022 Yaşam
İki katlı evin bahçesinde heyelan! Evi boşaltma kararı alındı
İki katlı evin bahçesinde heyelan! Evi boşaltma kararı alındı Zonguldak’ta Mithatpaşa Mahallesi Dağyolu Sokak'ta iki katlı müstakil evde heyelan meydana geldi.
28.02.2022 Yaşam
Konya'da öğrenci servisi, otomobile çarptı: 14 yaralı
Konya'da öğrenci servisi, otomobile çarptı: 14 yaralı Konya'nın Ereğli ilçesinde, servis minibüsünün otomobile çarptığı kazada, 12'si öğrenci 14 kişi yaralandı.
28.02.2022 Yaşam
Engelli Edanur'un ormanda cesedi bulunmuştu! Sevgilisi öldürmüş
Engelli Edanur'un ormanda cesedi bulunmuştu! Sevgilisi öldürmüş Mersin'de boşanma aşamasındaki işitme ve konuşma engelli Edanur Esendere'nin (20) ormanda cesedi bulundu. Esendere'nin birlikte yaşadığı kendisi gibi işitme ve konuşma engelli sevgilisi Mehmet Can Yılmaz (22) tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf eden Yılmaz ile kendisini yönlendirdiğini öne sürdüğü Ramazan Acun, tutuklandı.
17.02.2022 Yaşam
Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı! 7 çocuk yaralı
Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı! 7 çocuk yaralı Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, kamyon ile okul servisi minibüsünün çarpıştığı kazada, 7 çocuk yaralandı.
17.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenci Servisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğrenci servisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.