Oğlu Kuzey

Oğlu Kuzey

Son dakika oğlu Kuzey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oğlu Kuzey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oğlu Kuzey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğlu Kuzey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğlu kuzey gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.332 oğlu kuzey haberi bulunmuştur. Tüm oğlu kuzey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Şıkel ile oğlu Kuzey buz dolu fıçının içine girdi!
Çağla Şıkel ile oğlu Kuzey buz dolu fıçının içine girdi! Çağla Şıkel, özel hayatını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. 44 yaşında fit hali ile kendine hayran bırakan Çağla Şıkel oğlu Kuzey ile farklı bir deneyim yaşadı. Buz dolu fıçının içine giren ünlü manken ve oğlu soğuk korkusunu yenmeye çalıştı. İşte detaylar...
27.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş Ünlü model Çağla Şıkel ile 2008'de evlenen ve Kuzey ile Uzay adında iki oğlu bulunan Emre Altuğ, 2015'te eşinden boşanmıştı. Geçtiğimiz gün oğlu Kuzey ile Babalar Günü için özel düzenlenen özel tenis maçına çıkan ünlü isim, gazetecilerle bir araya geldi. Çocuklarından bahseden şarkıcı, oğlu Kuzey üzerinden eski eşi Çağla Şıkel'e gönderme yaptı.
13.06.2023 Magazin
Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı
Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı Manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda oğlu için baktığı ayakkabının 200 bin TL olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşamış, "Bir ayakkabı için bu parayı vermem" demişti. Önceki gün ablasıyla görüntülenen ünlü isim, basın mensuplarının çok konuşulan sözlerini hatırlatması üzerine yeni bir açıklama yaptı.
12.05.2023 Magazin
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey Deniz, 5 yaşına girdi. 'Minecraft' temalı partiden fotoğrafları, Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar paylaştı. İşte doğum gününden kareler...
30.04.2023 Magazin
Çağla Şıkel sitem etti: Bir ayakkabı için 200 bin TL vermem!
Çağla Şıkel sitem etti: Bir ayakkabı için 200 bin TL vermem! Avukat Nail Gönenli ile yaşadığı aşkla gündemde olan sunucu Çağla Şıkel, önceki gün oğlu Kuzey ile birlikte Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi. Özel koleksiyon ayakkabıların satıldığı mağazada objektiflere yansıyan tescilli güzel, ayakkabıların fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi. Mağazadan eli boş ayrılan ünlü isim, ayakkabının pahalılığından şikayet etti.
6.04.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den duygusal sözler: Ne yağmurlarda ıslandık
Çağla Şıkel'den duygusal sözler: Ne yağmurlarda ıslandık Sosyal medyada aktif olan Çağla Şıkel, son olarak çocuklarının büyüme sürecine dair bir paylaşım yaptı. Ünlü sunucu, büyük oğlu Kuzey üzerinden duygusal bir yazı kaleme aldı.
22.03.2023 Magazin
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan yeni nikah fotoğrafları
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan yeni nikah fotoğrafları Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 15 aylık evliliğinin ardından 2019 yılında boşanan Özcan Deniz, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Dadgar, sessiz sedasız bir şekilde gerçekleşen nikahlarından yeni fotoğraflar yayınladı.
18.03.2023 Magazin
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalar! İddiası olay oldu: Anne ve ablayı evden attırdı
Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalar! İddiası olay oldu: Anne ve ablayı evden attırdı Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 2018'de nikah masasına oturan ve 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı Samar Dadgar'da bulmuştu. Yaptığı çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, bu kez Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında iddia ortaya attı. Serengil yaptığı açıklamada, Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'ın yalan söyleyerek anne ve ablayı evden attırdığını ve evde adeta terör estirdiğini söyledi.
14.10.2022 Magazin
Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar’la tatile çıktı! 'İyi anlaştılar'
Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar’la tatile çıktı! 'İyi anlaştılar' Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan ve velayet davasında eski eşiyle karşı karşıya gelen Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve nişanlısı Samar Dadgar’la tatilde görüntülendi. Kuzey ve Dadgar arasında kurulan sıcak ilişki, objektife böyle yansıdı.
15.08.2022 Magazin
Özcan Deniz oğlu Kuzey ile ilgili paylaşım yaptı!
Özcan Deniz oğlu Kuzey ile ilgili paylaşım yaptı! Özcan Deniz, Instagram hesabı üzerinden oğlu Kuzey ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Duygusal ifadeler kullanan Özcan Deniz, isim vermeden birilerine imalı sözler kullanmayı da ihmal etmedi.
10.08.2022 Magazin
Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve sevgilisi ile tatilde!
Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve sevgilisi ile tatilde! Çeşme’de tatil yapan Özcan Deniz, önceki gün sevgilisi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey’le görüntülendi.
6.08.2022 Magazin
Kreşte rezalet görüntü! 4 yaşındaki çocuk ailesine itiraf etti
Kreşte rezalet görüntü! 4 yaşındaki çocuk ailesine itiraf etti Kocaeli'de 4 yaşındaki çocuğa kreşteki ilk gününde öğretmeni tarafından tokat atıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, aile öğretmen hakkında şikayetçi oldu.
28.07.2022 Yaşam
Özcan Deniz sahnede içini döktü! 'Para uğruna oğlumu benden kopartmaya çalışıyorlar'
Özcan Deniz sahnede içini döktü! 'Para uğruna oğlumu benden kopartmaya çalışıyorlar' Özcan Deniz, 15 yıl aradan sonra sevenleriyle Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda buluştu. Deniz'in verdiği konseri 4 yaşındaki oğlu Kuzey de izledi. Sahneden içini döken şarkıcı oğlunun velayeti için mücadele ettiği eski eşi Feyza Aktan’a gönderme yaparak “Şöhret ve para uğruna oğlumu benden kopartmaya çalışıyorlar. Üstünde tepişen menajerler, basın danışmanları var. İki senedir ben bu düzenin içinden oğlumu nasıl kurtarırım diye gecem gündüzüm berbat geçti” dedi.
3.07.2022 Magazin
Üçüncü kattan düşen 5 yaşındaki Kuzey, kurtarılamadı
Üçüncü kattan düşen 5 yaşındaki Kuzey, kurtarılamadı Karaman'da 3'üncü kattaki evlerinin penceresinde dengesini kaybedip, kapalı sinekliğin açılmasıyla beton zemine düşen ve 14 gündür hastanede tedavi gören Kuzey Ünüvar (5), hayatını kaybetti. 
2.07.2022 Yaşam
Özcan Deniz'den 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklifi!
Özcan Deniz'den 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklifi! Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile evliliği 2019 yılında olaylı şekilde biten Özcan Deniz (50), kendisinden 23 yaş küçük modacı sevgilisi ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. İranlı güzel Samar Dadgar, ünlü şarkıcı ve oyuncudan yeni yılın ilk saatlerinde, Kıbrıs'ta evlenme teklifi aldığını açıkladı.
27.04.2022 Magazin
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu!
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu! Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Berfu Yenenler'le mutlu evliliği devam eden iki çocuk babası ünlü isim, oğullarıyla alışveriş yaparken verdiği pozu paylaştı.
26.02.2022 Magazin
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan romantik anlar!
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan romantik anlar! Oğlu Kuzey'in annesi eski eşi Feyza Aktan ile 15 aylık evliliği olaylı şekilde sona eren Özcan Deniz, Yeniköy'de objektiflere yansıdı. 50 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, sevgilisi Samar Dadgar (26) ile 14 Şubat'ta romantik bir gün geçirdi.
16.02.2022 Magazin
Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci'den Feyza Aktan'a karşı koruma kararı!
Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci'den Feyza Aktan'a karşı koruma kararı! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci, kendisine hakaret ettiği ve iftira attığını iddia ettiği Feyza Aktan'a karşı koruma kararı aldırdı. Feyza Aktan 2 ay boyunca Sibel Semerci'ye yaklaşamayacak ve hakkında konuşamayacak.
6.05.2021 Magazin
Özcan Deniz'den Feyza Aktan hakkında şok iddia!
Özcan Deniz'den Feyza Aktan hakkında şok iddia! Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında tartışmalar devam ediyor. Eski eşler arasında sular bir türlü durulmazken son olarak Özcan Deniz'in ortaya attığı iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan'ın velayet savaşında kılıçlar çekildi. Geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın anlaşması üzerine üç yaşındaki oğlu Kuzey, doğum gününü Deniz'in evinde geçirecekti. Ancak oğlundan 10 gündür haber alamadığını söyleyen ünlü sanatçı Özcan Deniz, Feyza Aktan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Şiddet ve velayet yüzünden karşılıklı davalık olan eski çiftler bu kez de şoke eden bir iddia ile gündeme geldi. Özcan Deniz oğlunu kendisinden kaçırdığını iddia ettiği Feyza Aktan'ı 'Medea kompleksi' hastası olmakla suçladı. Deniz, 'Bu hastalık yüzünden ülke enkaz çocuklar ülkesine döndü' dedi. Peki Medea kompleksi nedir? Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan hasta mı? İşte bomba iddialar ile ilgili son gelişmeler...
2.05.2021 Magazin
Feyza Aktan'dan şiddet iddialarına jet yanıt!
Feyza Aktan'dan şiddet iddialarına jet yanıt! Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’ın oğlu Kuzey’in bakısını darp ettiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Oğlunun bakıcısına şiddet uyguladığı iddia edilen Feyza Aktan sessizliğini bozdu ve iddialara yanıt verdi. Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan'ın oğulları Kuzey’in bakıcısı Gülnaz’ın bacaklarındaki morlukların makyaj olduğu, Sibel Semerci’nin makyaj yaptığı iddia edildi. Feyza Aktan, şiddet iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek olayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.04.2021 Magazin
Özcan Deniz'den fotoğraflı yanıt
Özcan Deniz'den fotoğraflı yanıt Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki velayet davasıyla başlayan çekişme devam ediyor.
25.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oğlu Kuzey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğlu kuzey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.