Kuzey

Kuzey

Son dakika kuzey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuzey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuzey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey gelişmeleri de dahil olmak üzere 51.580 kuzey haberi bulunmuştur. Tüm kuzey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalıştığı iş yerinde günlerce alıkonuldu, işkence edilip böcek yedirildi
Çalıştığı iş yerinde günlerce alıkonuldu, işkence edilip böcek yedirildiAntalya'da çalıştığı iş yerinde 70 bin lirayı bulan birikmiş maaşı alamadığı için patronuna ait masadaki 15 bin lirayı aldığı gerekçesiyle alıkonulan Vedat K. (22), 3 gün darbedildi, böcek yedirildi, dişleri kırıldı. İşkence sırasında çekilen fotoğrafları gizlice telefondan alıp şikayetçi olan Vedat K., tutuksuz yargılanan şüphelilerin en ağır cezayı almasını istediğini söyledi.
22.10.2024Gündem
Asya borsalarında karışık seyir
Asya borsalarında karışık seyirAsya borsalarında karışık bir seyir izleniyor.
22.10.2024Ekonomi
Adana'da 12 saatte 5 kadın öldürüldü!
Adana'da 12 saatte 5 kadın öldürüldü!Adana’da 12 saatte 3’ü mezarlıkta 2’si evde olmak üzere 5 kadın tabanca ile vurularak öldürüldü. Olaylarda 1 erkek sokakta öldürüldü, 1’i kadın 3 kişi ise yaralandı.
22.10.2024Adana
Eşini ve kayınpederini vurdu! Polisin takibiyle kıskıvrak yakalandı
Eşini ve kayınpederini vurdu! Polisin takibiyle kıskıvrak yakalandıAdana'da izzet T., boşanma aşamasındaki eşi Ayşegül T. ve kayınpederi Salih K.'yı tabanca ile vurdu, ardından yoldan geçen Muhammed G.’nin başına dayadığı silahlı motosikletini gasbedip, kaçtı. Yaralanan baba- kız hastanede tedaviye alınırken, şüpheli eş ise polis tarafından yakalandı.
22.10.2024Adana
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödülün sahibi oldu
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödülün sahibi oldu2024 World Luxury Awards sonuçları açıklandı. NG Hotels, NG Sapanca, NG Enjoy, NG Afyon ve NG Phaselis Bay otelleri ile toplamda 12 ödül kazanarak lüks konaklama ve hizmet sektöründeki başarılarına yenilerini ekledi.
21.10.2024Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
21.10.2024Gündem
'Yenidoğan Çetesi' sadece bebekleri öldürmemiş! Obezite ameliyatı olan vatandaş da hayatını kaybetmiş, tape kayıtları ortaya çıkmaya devam ediyor
'Yenidoğan Çetesi' sadece bebekleri öldürmemiş! Obezite ameliyatı olan vatandaş da hayatını kaybetmiş, tape kayıtları ortaya çıkmaya devam ediyorİstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle haklarında iddianame hazırlanan 22'si tutuklu 47 şüpheliye ilişkin tape kayıtlarında, diploması askıda olan bir doktorun obezite ameliyatı yaptığı hastanın hayatını kaybetmesi yer aldı. 'Yenidoğan Çetesi' soruşturmasında adı geçen Esenyurt'taki Özel Reyap Hastanesi'nde doğum yapan Ayşe K., şu an 4 yaşındaki oğlu Eymen Ali K.'de, hastane çalışanlarının ihmali nedeniyle yüzde 90 oranında engel oluştuğunu iddia etti. Anne Ayşe K. hep aklında bir şüphe olduğunu belirterek, “İçimdeki bu kuşku bitmedi. Şu an artık şüphe değil buna eminim. Eymen'i içeride bakımsızlıktan ve ihmalden dolayı Eymen'in hayatını kararttılar" dedi.
21.10.2024Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldıİstanbul'da gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Bisiklet Yarışı' ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik provaları kapsamında bu sabah bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapanan yollara alternatif güzergahlar belirlendi.
20.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeliCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filistin ve Lübnan'daki katliamlar devam ettikçe bölgemizin ve ötesinin huzur bulması mümkün değildir" dedi. Scholz ise konuşmasında, "İsrail, kendini savunma hakkına sahip. Biz her zaman insani yardım için çaba harcadık Gazze'ye. İkili devlet çözümü ve ateşkes için çaba harcamak durumundayız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "50 bini aşkın insanın öldürüldüğü bir katliam söz konusu. Bütün bu insanların öldürülmesi konusunda başta Güney Afrika olmak üzere Lahey Adalet Divanı'na onların müracaatıyla başlayan süreci biz de dahil olmak üzere birçok dünya ülkesi Lahey Adalet Divanı'na bu müracaatı onlarda tazelemiştir, zenginleştirmiştir. Bu ülkelerden bir tanesi de biziz. Çünkü 50 bin insanın öldürülmesi 100 bine aşkın insanın yaralı halde olması herhalde 'F-35'lerle iyi vurdunuz, iyi yaptınız' dedirtmez. Bunlara siz nereye gidiyorsunuz dedirtir" diye konuştu.
19.10.2024Gündem
Yurda kar geldi: Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yapmıştı! İller tek tek açıklandı
Yurda kar geldi: Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yapmıştı! İller tek tek açıklandıÜlke genelinde soğuk hava etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporu yayımladı ve uyarı üstüne uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Bilecik ve Sivas çevreleri, Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey kıyılarının yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Kastamonu'nun ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
19.10.2024Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı’nın eşi Sibel Tatar AKM’deki sergileri gezdi
KKTC Cumhurbaşkanı’nın eşi Sibel Tatar AKM’deki sergileri gezdiKKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Eşi Sibel Tatar, İstanbul'un sanat merkezi AKM’de Picasso ve Andy Warhol sergilerini ziyaret etti.
18.10.2024Gündem
Kar ve sağanak yağışlar 13 ilde etkili olacak! Meteoroloji don tehlikesine karşı uyardı
Kar ve sağanak yağışlar 13 ilde etkili olacak! Meteoroloji don tehlikesine karşı uyardıSon dakika hava durumu raporu geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
18.10.2024Gündem
Türkan Şoray 50 yıl sonra o fotoğraftaki şehitleri ziyaret etti
Türkan Şoray 50 yıl sonra o fotoğraftaki şehitleri ziyaret ettiTürkan Şoray, Kıbrıs Türk Barış Harekâtı’nın 50’nci yıl etkinliklerine katıldı. Ziyareti sırasında 50 yıl önce birlikte fotoğraf çektirdiği ve savaşta şehit olan askerlerin mezarına da giden sanatçı duygu dolu anlar yaşadı.
18.10.2024Magazin
Kar yağışı yurdu beyaza boyadı! Dikkat meteoroloji uyardı havalar soğuyor
Kar yağışı yurdu beyaza boyadı! Dikkat meteoroloji uyardı havalar soğuyorMeteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun kuzey ve doğu kesimindeki iller için kar uyarısı yapmıştı. Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış bazı kentlerde kara dönüştü. Erzurum kent merkezi beyaz örtüyle kaplanırken Karabük'te de kar kalınlığı 20 santime ulaştı. Sivas, Bingöl, Kars, Ardahan, Artvin ve Bitlis'te kar yağışı etkisini gece boyunca sürdürdü. Birçok köyde yollar kapanma noktasına gelirken kar yağışının devam edeceği belirtildi. İstanbul'un etrafındaki illerde de kar yağışı uyarısı yapılmış dün Bolu ve Düzce'de kar yağışı etkili olmuştu.
18.10.2024Gündem
Erzincan’a mevsimin ilk karı düştü
Erzincan’a mevsimin ilk karı düştüMeteorolojinin ani sıcaklık düşüşüyle birlikte kar uyarısında bulunduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan illerden Erzincan’ın yüksek kesimlerinde gece saatlerinde aralıklı kar yağışı görüldü. Hava sıcaklığı sıfır derecenin altına düştü, sis ve pus görüş mesafesini düşürdü.
18.10.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail-İran olası savaşı açıklaması: Bunu yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek gerekiyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail-İran olası savaşı açıklaması: Bunu yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek gerekiyorDışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail ile İran arasındaki olası savaşı "yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek" gerektiğini belirterek, ülke ve bölge olarak buna hazır olunması uyarısında bulundu.
17.10.2024Gündem
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdı
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdıGaziantep'te özel bir kreşte görevli öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D. Özkan'a tokat attı. Olay güvenlik kameralarına yansırken bebeğin babası Mehmet Özkan ve annesi Gündoğdu Özkan, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024Gündem
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdı
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdıGaziantep'te özel bir kreşte görevli öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D. Özkan'a tokat attı. Olay güvenlik kameralarına yansırken bebeğin babası Mehmet Özkan ve annesi Gündoğdu Özkan, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024 Vatan TV
Türkiye'nin küresel pazara açılan kapısı: En büyük serbest bölgesi Adana'da!
Türkiye'nin küresel pazara açılan kapısı: En büyük serbest bölgesi Adana'da!Toros Adana Yumurtalık Serbest Bölgesi İşletme Müdürü Yusuf Dinçsoy, Süveyş Kanalı'na, Orta Doğu, Akdeniz ve Kuzey Afrika pazarlarına yakın konumda olan Toros Adana Yumurtalık Serbest Bölgesi’nin 4.6 milyon metrekarelik alanıyla da Türkiye’nin en büyük serbest bölgelerinden biri olduğunu söyledi.
17.10.2024Adana
Gaziantep’te kreşte skandal! Öğretmen uyuyan bebeğe tokat attı
Gaziantep’te kreşte skandal! Öğretmen uyuyan bebeğe tokat attıGaziantep’te, özel bir kreşte öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, bebeğin avukat annesi Gündoğdu Özer, kreşin ilişiğini kestiği öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024Gündem
Karla karışık yağmur ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve kuvvetli rüzgara karşı uyardı
Karla karışık yağmur ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve kuvvetli rüzgara karşı uyardıKar yağışları ve gök gürültülü sağanaklar yurdu etkisi altına alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Anadolu (Malatya hariç) ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması beklenen yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
16.10.2024Gündem
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
16.10.2024İddaa
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyor
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyorÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Demokrasi ve Güvenlik Komisyonunun ortak toplantısı için gittiği Atina ve Hanya'dan yurda döndü.
16.10.2024Gündem
Otobüse binen kadının çantasındaki cep telefonunu saniyeler içinde çaldı
Otobüse binen kadının çantasındaki cep telefonunu saniyeler içinde çaldıAdana'da durakta bekleyen Kadri Önder (42) hastaneden çıkıp, otobüse binen Nurcan D.’nin çantasındaki cep telefonunu saniyeler içinde çaldı. Önceki yıl başka bir otobüs durağında aynı yöntemle cep telefonu çaldığı saptanan Önder, tutuklandı.
15.10.2024Adana
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasın
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasınMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. "DEM Parti'ye uzattığım el yanlış yorumlanmasın" diyen Bahçeli, "DEM Parti’nin aklını başına alması, uzattığım eli sabote etmek amacıyla tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır" ifadelerini kullandı.
15.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.