Gazete Vatan Logo
Magazin Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı

Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı

Manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda oğlu için baktığı ayakkabının 200 bin TL olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşamış, "Bir ayakkabı için bu parayı vermem" demişti. Önceki gün ablasıyla görüntülenen ünlü isim, basın mensuplarının çok konuşulan sözlerini hatırlatması üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı

Çağla Şıkel, 2015 yılında boşandığı Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen 13 yaşındaki oğlu Kuzey ile birlikte geçtiğimiz haftalarda Akmerkez’de alışveriş turundaydı. Özel koleksiyon ayakkabıların satıldığı mağazada objektiflere yansıyan 44 yaşındaki manken, ayakkabıların fotoğrafını çekmeyi ihmal etmemişti.

"BEĞENDİĞİMİZ AYAKKABININ FİYATI 200 BİN TL"

Mağazadan eli boş ayrılan Çağla Şıkel, “Beğendiğimiz ayakkabının fiyatı 200 bin TL. Bu fiyatı bir ayakkabı için vermem. Ben de fotoğrafını çekerek, Amerika’daki arkadaşıma attım. Eğer orada uygun fiyata bulursam alırım” demişti.

"BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜLER"

Şıkel, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ablasıyla birlikte alışverişe çıkan manken, 200 bin TL'lik ayakkabı konusunu hatırlatan gazetecilerin soruları üzerine şu yanıtı verdi:

O işin defterini kapattık. Makul güzel bir ayakkabı aldım şimdi hatta oğluma. Ama konuyla ilgili yapılan yorumlar beni çok güldürdü. Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı. Beni çok güldürdüler valla.