Ö.K.

Ö.K.

Son dakika ö.k. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ö.k. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ö.k. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ö.K.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ö.k. gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.967 ö.k. haberi bulunmuştur. Tüm ö.k. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Kuyumcuya operasyon! Kar vaadiyle dolandırdı
Kuyumcuya operasyon! Kar vaadiyle dolandırdı Bursa'da Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren kuyumcu İ.K. iddiaya göre, müşterilerine kar payı vereceğini söyleyip altın ve nakit para alarak vatandaşları dolandırdığı belli olur.
20.03.2024 Gündem
17 yaşındaki çiftin 3 gün 3 gece süren düğün karakolda bitmişti! 'Birbirimizi çok seviyoruz'
17 yaşındaki çiftin 3 gün 3 gece süren düğün karakolda bitmişti! 'Birbirimizi çok seviyoruz' Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K. (17), Kütahya'da oturan çocuk damadın yanına döndü. İki aile arasında şikayet sonrası açılan soruşturma sürerken, D.K., "Her şey eskide kaldı. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum" dedi. O.K. ise "Ben de karımı çok seviyorum. Mutluyuz, huzurluyuz. Birbirimizi çok seviyoruz" diye konuştu.
21.01.2024 Gündem
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis Bursa’da, yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan S.Y. (38), ‘cinsel istismar’dan 10 yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan ise 2,5 yıl olmak üzere toplam 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2024 Gündem
Eski iş ortağı ile yanındaki 3 kişi, otomobiline kurşun yağdırdı
Eski iş ortağı ile yanındaki 3 kişi, otomobiline kurşun yağdırdı Kocaeli'de İsmail K., yanındaki 3 kişi ile eski iş ortağı Arda A.'nın (35) içinde bulunduğu otomobile tabanca ile defalarca ateş açıp, kaçtı. Arda A. saldırıdan yara almadan kurtulurken, 4 şüpheli aranıyor.
4.01.2024 Gündem
Arkadaşlarıyla ev basan avukat, eşine ve ailesine dehşeti yaşattı! Şok eden olay
Arkadaşlarıyla ev basan avukat, eşine ve ailesine dehşeti yaşattı! Şok eden olay Pendik’te yaşayan genç avukat, boşanma aşamasındaki eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evi basarak aile üyelerini darp etti.
4.01.2024 Gündem
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf İstanbul'da 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü ihbar eden kardeşlerden V.K. (25), "Bugün bizim ölmemiş olmamız, yaşıyor olmamız, bu noktalarda mücadele verebiliyor olmamız, tamamen bir tesadüftür. Bizim yaşamamız normal değildi. Bu süreç içerisinde kaç sefer biz yataklarda kaldık, yediğimiz dayaklardan dolayı ayağa kalkamadık. Korkumuz yıllarca sürdü ve en son evden çıkış noktamız şuydu; öleceksek bir kere ölürüz, ne olacaksak oluruz ama bu zulüm artık yıllarca devam etmez diye yola çıktık" dedi.
4.01.2024 Gündem
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu Konya’da 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden İ.B. adlı erkek çobanı dövüp cinsel saldırıda bulunan sürü sahipleri İ.K. ve H.O. için mahkeme kararını açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Sokak röportajında skandal sözler! Gözaltına alındı
Sokak röportajında skandal sözler! Gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hakaret içerikli paylaşım yaptığı belirlenen bir kişinin gözaltına alındığını bildirirken, Bakırköy'de gerçekleştirilen bir sokak röportajıyla ilgili de harekete geçildiğini söyledi.
25.12.2023 Gündem
İstanbul'da silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var Güngören'de iki grup arasında çıkan tartışmada, taraflar birbirine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Polis, olay sonrası üzerinde 2 tabanca bulunan bir şüpheliyi gözaltına alırken, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
11.12.2023 Gündem
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kütahya'da 2 farklı silahlı yaralama olayının arkasında, liderliğini Barış Boyun'un yaptığı 'Daltonlar' suç örgütünün olduğu ortaya çıktı. Kütahya'ya il dışından gelerek para karşılığında 'tahsilat' adı altında tetikçilik yaptığı belirlenen çete üyelerine yönelik 'Redkit' adı verilen operasyon düzenlendi. Kütahya ve İstanbul'da 13 şüpheli, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
6.11.2023 Ekonomi
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış Kütahya'da bir baba 17 yaşındaki kızını sosyal medyada fotoğrafını paylaşarak satılığa çıkardı. 4 yıl önce yaşanan olayın ardından yeni görüntüler de ortaya çıktı. Geçen yıl da kızının görüntüsünü paylaşan baba Y.D.'nin kızı için istediği fiyatı açıkladığı belirlendi.
3.11.2023 Yaşam
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş Balıkesir'de, ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyıldıktan sonra yaptıkları, 3 gün 3 gece süren düğünün son gününde karakolluk olan O.K. (17) ve D.K. (17) birbirlerinden 'şiddet' ve 'yağma' suçlamasıyla şikayetçi olurken, gelinin babası Y.D.'nin, 2019'da sosyal medya hesabında paylaştığı kızının fotoğrafının üzerine, 'Bu kız satılıktır' yazdığı ortaya çıktı. Damat tarafından 250 bin lira başlık parası alan babanın, daha önce de kızını, dini nikahla evlendirmek istediği kişileri dolandırmaya çalıştığı iddia edildi. Suçlamaları reddeden Y.D., kızının fotoğrafını şaka amaçlı paylaştığını söyledi.
31.10.2023 Gündem
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi 17 yaşındaki çiftin 3 gün sürmesi planlanan düğünü, son gün polis merkezinde bitti. Balıkesir'de ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyılan O.K. (17) ile D.K.'nin (17), 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünleri, 3'üncü gün polis merkezinde bitti. Takı töreninin ardından bir yakınlarının öldüğünü söyleyerek, memleketleri Konya'ya dönmek isteyen kız tarafı ile damadın ailesi arasında arbede çıktı. Damadın ailesi, düğünde takılan altınların bir kısmını geri aldı, bir kısmı ise gelinin üzerinde kaldı. Erkek tarafı dolandırıldıkları, gelinin ailesi ise kızlarının evde zorla tutulduğu ve şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.
30.10.2023 Gündem
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı...
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı... Ağaçların olduğu bölgeye çok sayıda kişinin girdiğini farkeden polis ekipler, drone ile yaptığı kontrolde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden S.K.'nın uyuz olduğu ve uyuşturucu alışverişine giderken tulum giydiği belirtildi.
19.10.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
Duraktaki kişiye yangın söndürme tüpüyle gaz sıkıp görüntü çeken 7 kişiye gözaltı!
Duraktaki kişiye yangın söndürme tüpüyle gaz sıkıp görüntü çeken 7 kişiye gözaltı! Bursa'da, otobüs durağında bankta oturan trans birey olduğu belirtilen kişiye kamyonetle yaklaşan grubun yangın tüpüyle gaz sıktığı olaya ilişkin 7 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadelerinde, gazı eğlence olsun diye sıktıklarını söyledikleri öğrenildi.
30.08.2023 Yaşam
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
29.08.2023 Ekonomi
Husumetli ailelerin kavgasında ortalık savaş alanına döndü!
Husumetli ailelerin kavgasında ortalık savaş alanına döndü! Uşak’ta aralarında önceden husumet bulunan ailelerin satırlı, bıçaklı ve sopalı kavgasında 4 kişi yaralandı, 4 şüpheli ise ekiplerce gözaltına alındı.
16.05.2023 Yaşam
Bin lira verip 60 bin lira alacağını düşünüyordu! Instagram üzerinden dolandırıldı
Bin lira verip 60 bin lira alacağını düşünüyordu! Instagram üzerinden dolandırıldı Kocaeli'de akrabasının sosyal medya sayfasında "Mesut Bey sayesinde kazandım, teşekkürler, güvenilirdir" paylaşımını görünce harekete geçen vatandaş dolandırıldı. Bin lira yatırması karşılığında 60 bin TL kazanacağını zanneden ve dolandırıcıya 7 bin 700 TL gönderen vatandaş, akrabasının hesabının çalındığını öğrenince soluğu savcılıkta aldı.
11.05.2023 Yaşam
Gece vardiyasından dönen işçiler kabusu yaşadı! Suya kapılan 6 kişi ölümden döndü
Gece vardiyasından dönen işçiler kabusu yaşadı! Suya kapılan 6 kişi ölümden döndü Kırıkkale'de gece vardiyasından dönen işçilerin bulunduğu minibüs dağ yamacından inen sel sularının etkisiyle dereye yuvarlandı. Yaklaşık 1 kilometre derede sürüklenerek demir köprüye takılan minibüsteki 6 işçi, kapıldıkları suyun içinden kendi imkanlarıyla kıyıya ulaşmayı başardı.
7.05.2023 Yaşam
Okulda korkunç olay! Kendisine borç para vermeyen kız öğrenciyi bıçakladı
Okulda korkunç olay! Kendisine borç para vermeyen kız öğrenciyi bıçakladı Kayseri'de, ortaokulda B.Y. (13) adlı erkek öğrenci, kendisine borç para vermeyen Ö.K. (11) isimli kız öğrenciyi bacağından bıçakla yaraladı.
4.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ö.K. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ö.k. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.