e-Devlet hizmetlerinde yeni dönem! Artık...
e-Devlet hizmetlerinde yeni dönem! Artık... e-Devlet kapısı üzerinden sağlanan hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak hizmet 81 il için geçerli olacak. Artık nönetçi eczane bilgilerine e-Devlet sistemi üzerinden öğrenilebilecek.
31.07.2022 Gündem
Nöbetçi noter dönemi başladı! İkinci el araç alacaklar için iyi haber...
Nöbetçi noter dönemi başladı! İkinci el araç alacaklar için iyi haber... Nöbetçi noterlik uygulaması bugün başladı.Bu kapsamda cumartesi ve pazar günleri 09.00-17.00 saatlerinde hizmet verecek yerler belirlendi. Otomobil alım-satım işlemleri nöbetçi noterlik uygulamasıyla birlikte hafta sonları da gerçekleştirilmeye başladı. Plaka basım atölyeleri de hafta sonu açık tutularak vatandaşların yeni plaka talepleri karşılanacak.
6.04.2019 Gündem
Bakan Gül: Nöbetçi noter uygulamasını ülkemizde göreceğiz
Bakan Gül: Nöbetçi noter uygulamasını ülkemizde göreceğiz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Çok yakın zamanda nöbetçi noter uygulamasını ülkemizde görmeye başlayacağız.Daha sonra da kapsamını genişletmiş olacağız." dedi.
19.02.2019 Gündem
Serviste unutulan E.K.’yı öğretmenler kurtardı...
Serviste unutulan E.K.’yı öğretmenler kurtardı... Çorlu’da 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi E.K.’yı servis şoförü minibüste unuttu. Sayım yapan öğretmen annesini aradı. Nöbetçi öğretmenler araçta ağlayan minik öğrenciyi kurtardı...
5.10.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri