Nisa

Nisa

Son dakika Nisa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nisa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nisa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nisa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nisa gelişmeleri de dahil olmak üzere 579 nisa haberi bulunmuştur. Tüm nisa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Semi Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Din Kültüründe Semi Ne Anlama Gelir?
Semi Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Din Kültüründe Semi Ne Anlama Gelir? Semi kelimesi Arapça kökenlidir ve Sem sözcüğünden türetilmiştir. Kelimenin sözlük anlamı işitmektir. Birçok tamlamada ve birleşik isimde kullanılan kelime, Kuran'ı Kerim'deki birçok ayette de geçmektedir. 
4.02.2024 Dini Bilgiler
Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri... Anne baba dinimize göre önemlidir ve onları el üstünde tutmak gerekir. Dinimizce hiçbir evlat babasının hakkını ödeyemez buyrulmuştur.
1.02.2024 Dini Bilgiler
Yalan İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yalan İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Yalan İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yalan İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde yalan ile ilgili pek çok hadis söylenmiştir. Yalan da en büyük yalanlar arasında görülür. Bu nedenle her zaman yalan söylememek emredilir. Doğruları söylemek ve doğruluk zemininde birleşmek gerekir. Müslümanların da daima doğruları söyleyerek yalandan uzak durmaları belirtilmiştir.
30.01.2024 Dini Bilgiler
15 tatil ne zaman bitiyor? 2. dönem ne zaman başlıyor 2024, 15 tatil uzayacak mı 2024?
15 tatil ne zaman bitiyor? 2. dönem ne zaman başlıyor 2024, 15 tatil uzayacak mı 2024? Okullarda 1. Dönem sona eriyor, öğrenciler 15 tatile giriyor. İlk ara tatil 13-17 Kasım arasında yapıldı. Şimdi gözler 15 tatilin ne zaman bitip, 2. Dönemin ne zaman başlayacağına çevrildi. Peki, 15 tatil ne zaman bitiyor? 2. dönem ne zaman başlıyor 2024, 15 tatil uzayacak mı 2024?
17.01.2024 Eğitim
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli? Survivor All Star Ogeday ve Turabi'nin tartışmasına sahne oldu. Turabi, Ogeday ve Nisa aşkına gönderme yaparken Ogeday ise Turabi'nin paylaştığı özel içerikli fotoğrafları Eski yarışmacı Avatar Atakan'dan da Ogeday'a uyarı geldi. Peki, Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
11.01.2024 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil kanala düştü, 4 kişilik aile yaralandı
Kontrolden çıkan otomobil kanala düştü, 4 kişilik aile yaralandı Manisa’nın Kula ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 4 kişilik aile yaralandı. Yaralı ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
21.10.2023 Yaşam
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi!
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi! Ömer 27 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nisa, boşanmak istediğini söyledi. Reşat Hoca damadını tokatladı. Şube müdürü olarak terfi eden Gamze oldu. Öte yandan Vicdan, Tahir ile olan gerçeği Reşat Hoca'nın evinde açıklıyor.
13.10.2023 Televizyon
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), başta Formula 1 (F1) olmak üzere otomobil sporları için inşa edilen İstanbul Park’ın kapılarının Türk sporuna ve otomobil sporlarına, ilaveten farklı spor branşlarındaki sporculara açılması için harekete geçti. Pistin amacı doğrultusunda kullanılmadığını, otomobil sporcularının pisti kullanamadığını, burada yarışamadığını ifade eden TOSFED, bünyesindeki profesyonel yönetim kadroları ile tesisin yönetimine de aday olduğunu açıklıyor.
29.09.2023 Yaşam
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu?
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu? Ömer 22. bölüm izle Star canlı yayınla takip ediliyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Gamze ve Tuna Amerika'ya gitti Ömer perişan oldu. Sevdiklerinin endişeli gözlerle izlediği Ömer, Gamze'ye kavuşacak mı? İşte Ömer 22. bölüm tek parça izle linki...
11.09.2023 Televizyon
Lisede ''sınıfta kalma'' geri döndü! 6'dan fazla dersten başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak
Lisede ''sınıfta kalma'' geri döndü! 6'dan fazla dersten başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan liselere ilişkin yeni kararlar geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre liselerde sınıf tekrarının detayları belli oldu.
8.09.2023 Gündem
Aşık çocuk beni gizlice izliyor videosu nedir? Kübra Nisa Roblox Brookhaven hikayesi ile ne anlatıyor?
Aşık çocuk beni gizlice izliyor videosu nedir? Kübra Nisa Roblox Brookhaven hikayesi ile ne anlatıyor? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medyada dolaşıma giren, 'Aşık Çocuk Beni Gizlice İzliyor' başlıklı skandal video hakkında hukuki süreç başlatıldığını duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından Aşık çocuk beni gizlice izliyor videosu nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.08.2023 Gündem
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti Bir süredir sağlık sorunları yaşanan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda (94) hayatını kaybetti.
25.07.2023 Magazin
Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'den 11 gündür haber alınamıyor
Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'den 11 gündür haber alınamıyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde 11 gün önce kaybolan Korhan Berzeg hala bulunamadı. Amerika Birleşik Devletleri'nde Dünya Bankası'ndan emekli olan Berzeg, köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Jandarma timleri 20 kilometre çapında sürdürdüğü arama kurtarma faaliyetine devam ediyor.
27.06.2023 Gündem
Polis uyarısından 3 dakika sonra kaza yapmıştı! Son yolculuğuna uğurlandı
Polis uyarısından 3 dakika sonra kaza yapmıştı! Son yolculuğuna uğurlandı Ordu'nun Altınordu ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Eda Toru, Büyükçekmece'de son yolculuğuna uğurlandı. 
25.06.2023 Yaşam
Hava almak için çıktığı çatıdan düşen Nisa Nur hayatını kaybetti
Hava almak için çıktığı çatıdan düşen Nisa Nur hayatını kaybetti Antalya'da hava almak için ailesiyle oturdukları 3 katlı apartmanın çatısına çıkan Nisa Nur Kara (13) henüz bilinmeyen sebeple düşerek yaşamını yitirdi. Nisa Nur'un şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
25.06.2023 Yaşam
Ankara'daki böcek ilacı faciasında kahreden detay! 'Ablam da yeğenim de şu anda yaşıyor olacaktı'
Ankara'daki böcek ilacı faciasında kahreden detay! 'Ablam da yeğenim de şu anda yaşıyor olacaktı' Ankara'nın Keçiören ilçesinde böcek ilacından zehirlenerek hayatını kaybeden Türkan Sabancılar (37) ve kızı Elif Sude Sabancılar'ın (10) bir gün önce rahatsızlanıp hastaneye başvurduğu öğrenildi. Kezban Tekindur (39), ablası ve yeğeninin mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurduğunu; ancak polikliniğe gitmeleri tavsiye edilerek gönderildiklerini söyledi. İlaçlamayı yapan 2 kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.06.2023 Yaşam
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken 'Survivor' itirafı! 'Yıllarca aslında hata yapmışız'
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken 'Survivor' itirafı! 'Yıllarca aslında hata yapmışız' Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğu sonrası bu sezon yeniden 'ünlüler gönlüllüler' formatı ile ekranlarda olan 'Survivor 2023'te büyük final için geri sayım başladı. Haftanın üçüncü eleme adayının belirlendiği ada konseyine, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın itirafı damga vurdu. İşte ünlü televizyoncunun açıklaması.
30.05.2023 Magazin
Kan donduran olay! Cinsel istismara uğrayan Nisa bebek hayatını kaybetti
Kan donduran olay! Cinsel istismara uğrayan Nisa bebek hayatını kaybetti  Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Furkan Sevinç'in (25), evde yalnız kaldıkları sırada cinsel istismarda bulunduğu 2 yaşındaki Nisa Nur Ö. bebek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Furkan Sevinç tutuklanarak cezaevine gönderilirken, anne M.Ö. ile olayla bağlantısı olduğu öne sürülen M.G.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.
21.05.2023 Gündem
14 Mayıs 2023 takvim yaprağı yazısı! 14 Mayıs 2023 takvim yaprağında ne yazıyor?
14 Mayıs 2023 takvim yaprağı yazısı! 14 Mayıs 2023 takvim yaprağında ne yazıyor? Vatandaşlar takvim yaprağında yer alan yazıları merak ediyor. Merak edilen tarihlerden biri de seçim gününün olacağı 14 Mayıs 2023 takvim yaprağı yazısı oldu. Peki, 14 Mayıs 2023 takvim yaprağı ne yazıyor? 14 Mayıs 2023 takvim yaprağı yazısı…
14.05.2023 Gündem
Ömer 16. bölüm fragmanı: Süreyya'nın yaptığı şeytanın bile aklına gelmez!
Ömer 16. bölüm fragmanı: Süreyya'nın yaptığı şeytanın bile aklına gelmez! Ömer 16 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Süreyya, Erdal'a, "Ömer'in Gamza ablayla ilişkisi var" diyerek şeytani planlarını devreye soktu. Öte yandan Nisa, Ömer'i babasının işini kaybetmesine rağmen Gamze'nin peşinden koşmakla suçladı.
5.05.2023 Televizyon
Bakan Varank’tan, "Amasya’nın Togg"una imza
Bakan Varank’tan, "Amasya’nın Togg"una imza Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Amasya'nın Taşova ilçesinde meslek lisesi öğrencilerinin tasarladığı ‘Alpaslan’ adlı elektrikli aracın ekibini TEKNOFEST’te alanında ziyaret edip, emeği geçenleri tebrik ederek, yaptıkları aracı imzaladı.
27.04.2023 Gündem
850-1250 TL aile destek ödemesi yattı mı, Türkiye aile destek ödemeleri nisan ayı neden yatmadı? Aile destek paketi ne zaman hesaplara yatacak? (Sosyal yardım sorgulama)
850-1250 TL aile destek ödemesi yattı mı, Türkiye aile destek ödemeleri nisan ayı neden yatmadı? Aile destek paketi ne zaman hesaplara yatacak? (Sosyal yardım sorgulama) Aile destek ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine 12 ay boyunca ödeniyor. Aile Destek Paketi başvuru işlemleri devam ederken, başvurusunu tamamlayan ve sosyal yardım desteğinden faydalanan vatandaşlar nisan ayı ile destek ödemelerinin hesaplara yatacağı tarihi sorguluyor. İhtiyaç sahiplerine ödenen destek ödemesi hakkında yapılan araştırmalar devam ederken, yardım alan vatandaşlar “Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı, sosyal yardım parası neden hala yatmadı?
11.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nisa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nisa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.