Nikaragua

Nikaragua

Son dakika nikaragua haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nikaragua ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nikaragua haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikaragua

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikaragua gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 nikaragua haberi bulunmuştur. Tüm nikaragua haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Nikaragua'ya sefer gerçekleştiren ve ikmal için indiği Fransa'da insan kaçakçılığı şüphesiyle 4 gündür bekletilen Hindistan vatandaşlarını taşıyan yolcu uçağı, bugün Hindistan'a indi.
26.12.2023 Dünya
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar?
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar? Steam kaçta, ne zaman dolara geçiyor? Oyun severler arama motorlarına yönelerek dijital oyun platformu Steamın ne zaman dolara geçeceğini araştırıyor. Steam aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 25 ülkede dolar üzerinden ödeme alınacağının açıklanmasının ardından oyun severler merakla Steam hesabına dolar kuru ne kadar? sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Fidan'dan New York'taki toplantıya damga vuran hareket! Türk bayrağını yerde bırakmadı
Bakan Fidan'dan New York'taki toplantıya damga vuran hareket! Türk bayrağını yerde bırakmadı New York’ta düzenlenen MIKTA Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın bayrak hassasiyeti gündem oldu.
26.09.2023 Gündem
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu...
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu... Üniversite öğrencisi genç kadın bir gece sırra kadem bastı. Oda arkadaşları telefon ve mesaj ile ulaşamayınca anlık konum bilgisi paylaşılan uygulama ile Haley'in bulunduğu eve gitti. Açık pencereden içeriye giren gençler, evin odalarını kontrol etmeye başladı. Yatak odasına girdiklerinde ise büyük bir şok yaşadılar.
23.01.2023 Dünya
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı ABD Başkanı Joe Biden, Güney ve Orta Amerika ülkelerinden ABD'ye yasa dışı yollarla yapılan göçmenliği önlemek üzere, belirli 4 ülkeden her ay en fazla 30 bine kadar göçmen kabul edileceğini duyurdu.
5.01.2023 Dünya
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından yapılan oylama sonucunda İran, oy birliğiyle Kadının Statüsü Komisyonu'ndan çıkartıldı.
14.12.2022 Dünya
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler BM Genel Kurulu, Rusya'nın Ukrayna Bölgelerini yasa dışı ilhakını kınayan kararı 143 ülkenin oyuyla kabul etti. Rusya, Belarus, Kuzey Kore, Suriye ve Nikaragua red oyu verirken 35 ülke de çekimser kaldı. Türkiye ise bu ilhakı kınayan ülkeler arasında yer aldı.
12.10.2022 Dünya
Çavuşoğlu, Kuzey Makedonya, Nikaragua ve Venezuelalı mevkidaşlarıyla görüştü
Çavuşoğlu, Kuzey Makedonya, Nikaragua ve Venezuelalı mevkidaşlarıyla görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Bujar Osmani, Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncada Colindres ve Venezuela Dışişleri Bakanı Carlos R. Fara Tortosa ile görüştü.
23.09.2022 Gündem
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Lugansk cumhuriyetlerinin bağımsızlığını tanıyan Rus lidere, ABD'den Güney Kore'ye, Türkiye'den Avustralya'ya, İngiltere'den Japonya'ya tüm dünyadan tepki yağdı. Vladimir Putin'e destek açıklayanlar ise sürpriz olmadı.
22.02.2022 Dünya
Nikaragua’da 6.1 büyüklüğünde deprem!
Nikaragua’da 6.1 büyüklüğünde deprem! Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC), Nikaragua açıklarında 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
6.01.2022 Dünya
Nikaragua'da kritik devlet başkanlığı seçimi: Barış istemeyen şeytanlar...
Nikaragua'da kritik devlet başkanlığı seçimi: Barış istemeyen şeytanlar... Orta Amerika ülkesi Nikaragua'da halk, devlet başkanını belirlemek üzere sandık başına gitti.
8.11.2021 Dünya
Facebook, Nikaragua’da hükümete ait hesapları sildi
Facebook, Nikaragua’da hükümete ait hesapları sildi Facebook ve Instagram’ın sahibi Meta, dün yaptığı basın açıklamasında Nikaragua’daki 1464 hesabı “Sahte” oldukları gerekçesiyle kaldırdığını duyurdu. Meta açıklamasında hesapların aldatıcı kampanyalar yaptığını ifade etti.
2.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Muş, Nikaragua Dışişleri Bakanı ile görüştü
Bakan Muş, Nikaragua Dışişleri Bakanı ile görüştü Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncada ile bakanlıkta bir araya geldi.
14.10.2021 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan Suriye açıklaması: ABD ve Rusya sözünde durmadılar gereken yapılacak...
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan Suriye açıklaması: ABD ve Rusya sözünde durmadılar gereken yapılacak... Son dakika haberine göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'deki terör örgütleri YPG/PKK saldırıları ile ilgili konuştu. Çavuşoğlu, “Teröristlerin temizlenmesi için gerekeni yapacağız” dedi. "Saldırılarda Rusya'nın da ABD'nin de sorumluluğu var" diyen Çavuşoğlu, "ABD ve Rusya bize verdiği sözü tutmadı, güvenlik için gereğini yaparız" dedi.
13.10.2021 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkevi'ndeki temaslarına devam etti
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkevi'ndeki temaslarına devam etti ABD'nin New York kentinde bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Manhattan'daki Türkevi'nde temaslarına devam etti.
22.09.2021 Gündem
Sputnik V aşısı türü nedir? Rus aşısı Sputnik v inaktif mi, mRNM mı?
Sputnik V aşısı türü nedir? Rus aşısı Sputnik v inaktif mi, mRNM mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Rusya'nın ürettiği Sputnik V aşısının yakın bir zamanda Türkiye’ye de geleceğini açıkladı. Sağlık Bakanının Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamanın ardından Sputnik V aşısı türü nedir? Rus aşısı Sputnik v inaktif mi, mRNM mı, ne kadar etkili? Gibi sorulara yanıt aranamaya başlandı.
24.04.2021 Gündem
ABD, Küba merkezli 3 şirketi 'engellenenler listesine' ekledi
ABD, Küba merkezli 3 şirketi 'engellenenler listesine' ekledi ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Küba merkezli 3 şirketi Yabancı Varlıkları Kontrol Ofisi’nin (OFAC) Özel Olarak Belirlenmiş Vatandaşlar ve Engellenen Kişiler Listesi’ne alındığını duyurdu.
21.12.2020 Dünya
AB 'kara para' listesini güncelledi
AB 'kara para' listesini güncelledi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, kara para ve terörizmin finansmanı ile mücadelede yetersiz kalan ülkeleri içeren listesini güncelledi ve 12 ülkenin daha eklendiğini açıkladı.
7.05.2020 Ekonomi
Japonya'dan tarihi karar! Olimpiyat değil hastane...
Japonya'dan tarihi karar! Olimpiyat değil hastane... Japonya için büyük önem taşıyan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda tarihi bir süreç yaşanıyor. Organizasyonun 2021’e ertelenmesi sonrası 11 bin kişi kapasiteli ve 24 binalı ‘Olimpiyat köyü’, corona virüs tedavisinin merkezi oluyor
5.04.2020 Futbol
Türkiye'de corona sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanlığı corona virüsü ölüm ve vaka sayı...
Türkiye'de corona sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanlığı corona virüsü ölüm ve vaka sayı... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı twitter üzerinden Türkiye’de corona sayısı hakkında bilgi verdi. Koca, "Son 24 saatte 65 bin 446 test yapıldığını, toplam vaka sayısı 9 bin 217 olduğunu, can kaybımız 131’i buldu" açıkladı. İtalya’ca corona 81 bin vaka sayısını aşarak Çin'i geride bırakan ve salgının merkez üssü haline gelen ABD 104 bin 256 vaka ile ilk sırada yer alırken İtalya ise 86 bin 498 vaka ile ikinci sırada yer aldı. Salgını büyük ölçüde kontrol altına alan Çin'de ise vaka sayısı 81 bin 394 olarak kaydedildi. İşte Türkiye corona sayısı ve can kaybı...
30.03.2020 Corona Virüsü
Malzeme yalanıyla hükümeti kandırdı
Malzeme yalanıyla hükümeti kandırdı Eski MİT’çi Altaylı hakkında düzenlenen iddianamede adı geçen CIA elemanı Clarridge’in, İran’a silah götüren uçakları ‘tıbbi malzeme taşıdığı’ yalanıyla Türk hava sahasından geçirdiği bilgilerine yer veriliyor.
11.03.2020 Gündem
L-39 savaş uçağı (Albatros) özellikleri ve tipleri nelerdir? Aero L 39 Albatros savaş uçağı hangi ülkenin?
L-39 savaş uçağı (Albatros) özellikleri ve tipleri nelerdir? Aero L 39 Albatros savaş uçağı hangi ülkenin? Milli Savunma Bakanlığı Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında rejime ait L-39 savaş uçağının düşürüldüğünü duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından Aero L 39 Albatros tipi savaş uçağının düşmesini açıkladıktan sonra L-39 savaş uçağı özellikleri vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Aero L-39 Albatros tipi savaş uçağı özellikleri nelerdir? L-39 Albatros Savaş uçağı hangi ülkenin, hangi ülkelerin envanterinde bulunuyor? İşte detaylar…
3.03.2020 Gündem
Binlerce göçmen Meksika sınırına  dayandı
Binlerce göçmen Meksika sınırına dayandı Orta Amerika ülkeleri El Salvador, Honduras, Nikaragua ve Guatemala'dan ABD'ye gitmek üzere yola çıkan yaklaşık 5 bin göçmen, Meksika sınırına ulaştı.
20.01.2020 Dünya
Reddedilen sevgili dehşet saçtı!
Reddedilen sevgili dehşet saçtı! Kız arkadaşıyla bir dargın bir barışık ilişki yaşayan genç adam, kendisiyle ciddi bir ilişki hayal eden flörtünü reddedince, çiftin arasındaki kavga büyüdü ve felaketle sonuçlandı. Korkunç olay, ABD'nin Binghamton kentindeki bir apartman dairesinde meydana geldi.
5.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nikaragua ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikaragua haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.