Nijer

Nijer

Son dakika nijer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nijer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nijer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nijer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nijer gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 nijer haberi bulunmuştur. Tüm nijer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rehine takası için Türkiye devrede! Erdoğan: Katar'la temastayız, beklentimiz olumlu sonuç almak
Rehine takası için Türkiye devrede! Erdoğan: Katar'la temastayız, beklentimiz olumlu sonuç almak Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında gittiği Cezayir'de açıklamada bulundu. Erdoğan rehine takası ile ilgili olarak, "Katar ile de temastayız, temennimiz odur ki bir an önce bu rehinelerin takasında neticeyi alırız. Sürekli görüşme halindeyiz ve beklentilerimiz buralardan olumlu neticeler almak." dedi.
21.11.2023 Gündem
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: Kendilerini üstün diğerlerini köle olarak görüyorlar
Numan Kurtulmuş: Kendilerini üstün diğerlerini köle olarak görüyorlar TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "İslam düşmanlığı yapan ya da Avrupa'nın dünyanın herhangi bir yerinde yabancı düşmanlığı yapan faşistler, ırkçılar onlar sadece bir ideolojinin zehirlediği insanlar olarak değil, aslında kendilerini üstün diğerlerini ise aşağıda köle olarak gördüğü için bu tavırların içine giriyorlar. Bakın İsrail-Filistin arasındaki çatışma zamanında maalesef insanlık tarihinin duyduğu en ağır gayriinsani lafı söyleten zihniyeti keşfetmeden sorunları çözemeyiz. Adam ne dedi? Hem de koskoca İsrail’in Savunma Bakanı. ‘Biz insansı bazı hayvanlarla savaşıyoruz’ dedi. Çünkü beyler, kendileri üstün seçilmiş millet, dünyanın geri kalanları onlar da insan bile değil, onları hayvan olarak görüyorlar" dedi.
19.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı Afrika ülkelerinden Fransa'ya peş peşe darbeler gelmeye devam ediyor. En son Nijer'de askeri darbenin ardından ülkeden ayrılması istenen Fransa'nın Niamey Büyükelçisi Sylvain Itte, Nijer'den ayrıldı. Macron büyükelçisinin Nijer'den ayrılmayacağını açıklayıp diplomatlarını ülkede rehin tutuluduğunu belirtmişti.
27.09.2023 Dünya
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi...
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi... Karabağ'daki başarılı operasyondan sonra Azerbaycan bölgede tamamen hakimiyet sağladı. Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan göründü. Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü ise, büyük yankı buldu. Karabağ'daki ayrılıkçı Ermenilerin rejiminde devlet bakanı olarak görev yapan Rus-Ermeni milyarder, sınır muhafızları tarafından fark edildi.
27.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
Cezayir Bayrağı Anlamı Nedir? Cezayir Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Cezayir Bayrağı Anlamı Nedir? Cezayir Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Cezayir, Afrika'nın kuzey bölümünde yer alan bir ülkedir. Ülkenin sınır komşuları arasında Mali, Fas, Nijer, Libya ve Tunus yer almaktadır.
4.09.2023 Eğitim
Gabon'da darbe girişimi
Gabon'da darbe girişimi Nijer'in ardından bir başka Batı Afrika ülkesinde daha ordu yönetime el koydu, televizyona çıkan askerler sivil idareye nokta koyduklarını duyurdu. AFP, başkent Libreville'de silah seslerinin duyulduğunu bildiriyor.
30.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi Askeri darbe yönetimi tarafından hava sahası kapatılan Nijer'de mahsur kalan Türk vatandaşları, özel izinle gerçekleşen bir uçuşla Türkiye'ye getirildi.
9.08.2023 Gündem
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?  Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar afet bölgesine giderek gönüllü yardımlarda bulundu. Onlardan biri de Kocaeli'den Kahramanmaraş'a giden Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu'ydu. Doruklu, arama kurtarma çalışmaları sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Söz konusu olayın ardından Beşir Derneği hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Beşir Derneği kimin, Beşir Derneği’nin başkanı kim? 
16.02.2023 Gündem
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor Kayseri’de Erciyes Teknopark tarafından düzenlenen Savunma Sanayi Alt Sistemler Çalıştayı’nda konuşan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) Sanayi Geliştirme Şefi Emrah Ekri, Milli Muharip Uçak Projesi’nin 18 Mart’ta hangardan çıkarılarak görücüye sunulacağını ve 2030 yılında da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterine girmesini hedeflediklerini söyledi.
17.01.2023 Ekonomi
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
24.09.2022 Ekonomi
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
23.09.2022 Ekonomi
Kızılay, Türkiye dahil 22 ülkede kurban kesimlerine başladı
Kızılay, Türkiye dahil 22 ülkede kurban kesimlerine başladı Hayırseverlerin kurban emanetlerini alan Türk Kızılay, Kurban Bayramı’nın ilk günü itibariyle kesim işlemlerine başladı. Türkiye’de ve dünyanın üç kıtasındaki 21 ülkede kesim işlemlerini başlatan Kızılay ekipleri, yurt dışında kesimlerin hemen ardından, yurt içinde ise anlık ve kavurma konservesi olarak kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
9.07.2022 Gündem
Kızılay kurban vekalet fiyatı ne kadar? Kurban bedeli yurt içi ve yurt dışı kaç TL? Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları
Kızılay kurban vekalet fiyatı ne kadar? Kurban bedeli yurt içi ve yurt dışı kaç TL? Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Kurban bağışı yapmak isteyen binlerce kişi kurbanını bağışlamak için araştırmalara devam ediyor. Haziran ayının başında Kızılay kurban vekâlet fiyatlarını açıklamıştı. Peki, Kızılay kurban vekalet fiyatı ne kadar? Kurban bedeli yurt içi ve yurt dışı kaç TL? Kızılay kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban vekaleti Kızılay’a nasıl verilir? İşteKızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları
5.07.2022 Gündem
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki Büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni Büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
2.06.2022 Gündem
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı büyükelçilerin görev değişikliğiyle ilgili atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Zagreb Büyükelçisi oldu. Brüksel Büyükelçiliği'ne Bekir Uysal, İslamabad Büyükelçiliği'ne de Mehmet Paçacı atandı. Listede 36 isim bulunuyor. İşte yeni karara göre atanan büyükelçiler...
6.04.2022 Gündem
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…  NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşünde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Rusya ile Ukrayna arasında müzakere edilen 6 başlık var. Ama bu 6 başlığın 6’sını da her iki taraf kabullenmiyor. Özellikle 4 başlık üzerinde bir mutabakat varmış gibi bir durum söz konusu” dedi. Sıkıntı yaşanan iki başlığa da vurgu yapan Erdoğan, “Ukrayna Kırım ve Donbas konularında rahat değil” ifadelerini kullandı. Asgari ücrete zam ve emeklilere bayram ikramiyeleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Erdoğan, yılın ortasını işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kanunun da hızlıca yasallaşacağını söyledi.  
25.03.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Ukrayna'daki savaş çifte standardı göz önüne serdi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Ukrayna'daki savaş çifte standardı göz önüne serdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Pakistan'daki İslam İşbirliği Teşkilatı 48. Dışişleri Bakanları Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, “Bizim için Harkov’da dökülen kan ile Halep’te dökülen kan birdir” dedi.
22.03.2022 Siyaset
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'da bulunan konutundan Vahdettin Köşkü'ne geldi. Ardından Yunanistan Başbakanı Miçotakis köşke giriş yaptı.
13.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Nijer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nijer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.