Neşet Ertaş

Neşet Ertaş

Son dakika Neşet Ertaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neşet Ertaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neşet Ertaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neşet Ertaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neşet ertaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 322 neşet ertaş haberi bulunmuştur. Tüm neşet ertaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neşet Ertaş’ın ölümsüz eserlerine senfonik dokunuş Portakal Çiçeği Karnavalı'nda
Neşet Ertaş’ın ölümsüz eserlerine senfonik dokunuş Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Portakal Çiçeği Karnavalı'nın son gününde Neşet Ertaş’ın türkülerini senfonik bir şekilde dinleyiciyle buluşturacak.
18.04.2024 Adana
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor Ressam Hüseyin Sönmez’in bilbordlardan sökülen kağıtları kullanarak şablon baskı tekniği uyguladığı Retrospektif sergisi 19 Nisan’da Mersin’de sanat severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sergi Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan sanatçının mezuniyetinden bugüne sanatsal üretimindeki seçkilerden oluşuyor.
16.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri Kanal D’nin reyting rekoru kıran dizisi İnci Taneleri’nde Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkısıyla dikkat çeken Hulusi Gökmeşe’nin kim olduğu ve Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözlerinin kime ait olduğu merak konusu oldu. Peki, Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait?
3.02.2024 Magazin
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti!
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri önceki akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı.
18.06.2023 Magazin
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, dün akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinden tükenen konserde müziği, enerjisi ve muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de zaman yolculuğuna çıkardı.
17.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Mayıs’ta kibir abidelerine hep beraber 'yeter' diyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Mayıs’ta kibir abidelerine hep beraber 'yeter' diyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletin gönlünü kazanmak yerine nefret söylemlerine sarılarak, korku siyaseti izleyerek vatandaşın ve gençlerimizin oyunu alabileceklerini düşünüyorlar. İnşallah 28 Mayıs’ta bu kibir abidelerine hep beraber “yeter” diyeceğiz." ifadelerini kullandı.
21.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 'Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasına ilişkin "İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı!
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı! 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremlerde akrabalarını kaybeden şarkıcı Karsu, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yardım amacıyla düzenlenen ulusal eylem gününde hem bağış topladı hem de şarkı söyledi.
18.02.2023 Magazin
Dünyadan Türkiye'ye dev destek! Hollanda televizyonları canlı yayınladı gözyaşları sel oldu
Dünyadan Türkiye'ye dev destek! Hollanda televizyonları canlı yayınladı gözyaşları sel oldu Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler tüm yurdu acı ve kedere boğdu. Bu acı döneminde dünya Türkiye'ye destek olmak için harekete geçti. Hollanda'da tüm televizyonların canlı yayına geçtiği yardım gecesinde 90 milyon euro toplandı, Hatay'da 16 yakınını kaybeden Türk müzisyen Karsu Dönmez'in söylediği Neşet Ertaş türküsü ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.
16.02.2023 Dünya
Kızılelma'dan tarihi uçuş! Abdullah Ağar: Gelecekte tarihe damga vuracak
Kızılelma'dan tarihi uçuş! Abdullah Ağar: Gelecekte tarihe damga vuracak Baykar tarafından geliştirilen Kızılelma'daki son gelişmeler CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu Akıl Çemberi programında Terör ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Abdullah Ağar tarafından değerlendirildi. Ağar, 'Kızılelma, F-35 olacak mı?' sorusu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağar, "F-35'ler, Kızılelma'dan daha ileri özelliklere sahip fakat Kızılelma'nın insansız oluşu, pilotunun daha cüretkar davranmasını sağlayarak ön plana çıkacaktır." ifadelerini kullandı.
16.12.2022 Gündem
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin 'Kişilik haklarını ihlal ettiği' gerekçesiyle ailesinin yapımcı Mustafa Uslu'ya açtığı davada mahkeme, 23 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin ve fragmanının yayınlanmamasına karar verdi.  Ertaş ailesi kararı alkışlayarak kutlarken yapımcı Uslu, "Babalarının filmini yasakladılar onu alkışlıyorlar" dedi.
16.12.2022 Gündem
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar!
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar! Neşet Ertaş'ın ailesinin avukatı Uğur Çapkın, 23 Aralık’ta vizyona girecek Neşet Ertaş filminin yayınlanmasına yasak getirildiğini açıkladı.
14.12.2022 Magazin
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu ‘Garip Bülbül’ Neşet Ertaş filmi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, sanatçının ailesinin iddialarına ve filme tedbir konulması kararı hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.
14.12.2022 Magazin
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık Mesane kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 25 Eylül 2012'de vefat eden Türk Halk Müziği'nin usta isimlerinden Neşet Ertaş'ın hayatını konu alan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin basın toplantısı, önceki gün yapıldı. Toplantıya yapımcı Mustafa Uslu, yönetmenler Ömer Faruk Sorak, Berker Berki, oyuncular Zara, Melisa Aslı Pamuk, Yüsra Geyik ve filmin senaristi katıldı. Uslu, filmin 'kişilik haklarını ihlal ettiği' iddiasıyla mahkemeye taşınmasını ve sanatçının ailesinin iddialarına cevap verdi.
13.12.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri...
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri... Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Özgür Can Çoban oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Özgür Can Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.12.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da gençlik buluşması programına katıldı. Erdoğan, Türkiye Mısır ilişkilerinde güzel gelişmelerin olacağına inandığını belirterek, "Bizim körfez ülkeleriyle olan küslüğümüzü menfaate çevirmek isteyenler oldu. Tabi bunlar giderilince oyunlar bozuldu. İşte bunların içerisinde Birleşik Arap Emirlikleri. İşte bizim Birleşik Arap Emirlikleri'yle münasebetlerimiz gayet iyi bir konumda. Daha da iyi olacak inşallah. Bu tabi malum bazı çevreleri rahatsız ediyoruz. Bundan sonraki süreçte nasıl Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir. Siyasette küslük olmaz." dedi.
27.11.2022 Siyaset
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü mesajları ve resimli sözleri! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir, tarihçesi?
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü mesajları ve resimli sözleri! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir, tarihçesi? Kadına şiddete, kadın cinayetlerine, kadın sömürüsüne hayır demek, tepkilerini dile getirmek günün anlam ve önemine istinaden farkındalık oluşturmak isteyen kadın “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” için sözler ve mesajlar araştırıyor. İşte Resimli, anlamlı, mücadele vurgulu, şiddet karşıtı 25 Kasım kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele günü mesajları ve kadına şiddete karşı uluslararası mücadele günü sözleri…
25.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Neşet Ertaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neşet ertaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.