Gazete Vatan Logo
Magazin Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri

Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri

Kanal D’nin reyting rekoru kıran dizisi İnci Taneleri’nde Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkısıyla dikkat çeken Hulusi Gökmeşe’nin kim olduğu ve Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözlerinin kime ait olduğu merak konusu oldu. Peki, Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait?

Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri

Hulusi Gökmeşe ve Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri merak konusu oldu. Hulusi Gökmeşe, "İnci Taneleri"nin ikinci bölümünde dikkat çekti. Azem ve Dilber'in Zahir'den kaçışları ve sığındıkları yer dizinin merkezindeydi. Bölümün finalinde duyulan ve izleyicileri oldukça etkileyen Hulusi Gökmeşe’nin söyledi türkü ile Hulusi Gökmeşe merak konusu oldu. Peki, Hulusi Gökmeşe kimdir?

Hulusi Gökmeşe kimdir?

2014 senesinde aldığı Neşet Ertaş En İyi Genç Yetenek Ödülü ile isminden söz ettiren Hulusi Gökmeşe 1984 Ankara doğumludur.

9 yaşlarında bağlama ile tanışmış ve bugüne kadar TRT ve özel kanallar dahil bir çok programda türkülerini seslendirmiştir. Ayrıca birçok organizasyonda performans sergileyen Hulusi Gökmeşe Neşet Ertaş Kültür Merkezi etkinliklerinde de sahne almıştır.

Selçuk Üniversitesi Rodyoloji Bölümü’nden mezun olan sanatçı günümüzde müzik ile birlikte Ankara’da bir sağlık kurulunda Röntgen Teknikeri olarak çalışmaktadır.

Özellikle Elleme Kader, Bilesin, Bilmem, Gördün mü Yıllar Geçmiş, Ötmesin Bülbüller, Ayrı Düştüm, Neyleyim, Oğlum, Ey Sevdiğim, Ava mı Çıktın, Uzak Durma, Ayrı Düştüm ve Savrulsun Dağların Karı gibi türküler ile türkü severlerin gönlünde taht kurmayı başarmıştır.

Haberin Devamı

İnci Taneleri 'Bak Sende Yorulmuşsun' Sözleri

Gördün mü bak yıllar geçmiş

Bak sende yorulmuşsun

Kader seni de seçmiş

Elinden yorulmuşsun

Ölürdüm görem diye

Sineme saram diye

Pişmanlık yaram diye

Yerlere serilmişsin