Nefes Nefese

Nefes Nefese

Son dakika Nefes Nefese haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nefes Nefese ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nefes Nefese haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nefes Nefese

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nefes nefese gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 nefes nefese haberi bulunmuştur. Tüm nefes nefese haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
Soluk borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Soluk borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Diyarbakır’da nefes borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuğu anında Heimlich manevrasıyla müdahale eden kuyumcu Yusuf Çelik kurtardı. Çelik’in 5 yaşındaki çocuğu hayata döndürdüğü an saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
22.06.2023 Yaşam
Dünyada manşet oldu! BBC'den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Kalabalıkları bir orkestra şefi gibi yönetiyor
Dünyada manşet oldu! BBC'den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Kalabalıkları bir orkestra şefi gibi yönetiyor Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde... Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken dünya basını Erdoğan'ın favori olduğunu yazdı. Erdoğan'ın seçim performansını değerlendiren BBC 'kalabalıkları bir orkestra şefi gibi yönetiyor' derken New York Times'tan itiraf gibi bir analiz geldi.
26.05.2023 Dünya
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken CNN International 'Erdoğan kazanmaya hazır' dedi. İngiliz Middle East Eye muhalefetteki çatlağı sayfasına taşırken seçinden sonra Ankara - Atina ilişkilerinin ne yönde ilerleyeceğini analiz eden Yunan gazete ise skandal bir başlıkla okurlarının karşısına çıktı.
25.05.2023 Dünya
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde... Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken dünya basını 'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusunu sordu ve zaferin formülünü madde madde açıkladı. Alman Frankfurter Rundschau gazetesi ise haberinde son anket sonuçlarına yer verdi.
24.05.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da manşet! Almanya'dan Kılıçdaroğlu itirafı: Zaferden uzak
Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da manşet! Almanya'dan Kılıçdaroğlu itirafı: Zaferden uzak 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını gelişmeleri dakika dakika okurlarına aktarırken Alman basınından itiraf gibi bir haber geldi.
19.05.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de: Economist'ten Kılıçdaroğlu itirafı, Erdoğan zafere çok yakın
Dünyanın gözü Türkiye'de: Economist'ten Kılıçdaroğlu itirafı, Erdoğan zafere çok yakın 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını avantajın Erdoğan'da olduğunu yazdı. Economist 'muhalefetin hayal edebileceği en kötü sonuçtu' değerlendirmesinde bulundu. İngiliz ekonomist Timotht Ash'ten ise Kılıçdaroğlu itirafı geldi
16.05.2023 Dünya
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında kesin olmayan verilerine göre Meclis dengesi değişmedi. Meclis’te çoğunluk yine AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partilerinden oluşan Cumhur İttifakı’nda oldu. Millet İttifakı ise Meclis’teki tabloda muhalefette kaldı.
15.05.2023 Gündem
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı...
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı... Yapay zeka insanların hayatını kolaylaştırmak için kullanılırken kötü amaçlı kullanımı da şimdiden yaygınlaştı. Bir cinayetin aydınlatılmasına yardım edebilen yapay zeka, bir yuvayı yıkmaya kalkmak ve bir adamı da intihara sürüklemekle suçlanıyor.
11.04.2023 Dünya
İttifakların logo sorunu! Liste trafiği hız kazandı
İttifakların logo sorunu! Liste trafiği hız kazandı Milletvekili aday listelerinin YSK’ya verileceği son tarih olan 9 Nisan’a az bir süre kala ittifaklarda liste savaşları nefes nefese sürüyor. Yeni hesaplama yöntemi liste ortaklıklarını zorunlu kılıyor. Ancak mevcut üç ittifakta da partiler birleşik pusulada kendi logolarıyla ayrı liste çıkarma eğiliminde.
30.03.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta 1100. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1100. bölüm fragmanı yayında! Dört haftanın sonunda şampiyon belli oluyor!
16.03.2023 Televizyon
Ross Jensen'den flaş açıklama: Hemen eve git ve eşyalarını topla buraya veda etmelisin
Ross Jensen'den flaş açıklama: Hemen eve git ve eşyalarını topla buraya veda etmelisin Danimarka basınına açıklamalarda bulunan ve Galatasaray'a transfer olma süreci hakkında önemli ifadeler kullanan Ross Jensen "Kulüp direktörü Inge Andre Olsen, Hemen eve git ve eşyalarını topla. Buraya veda etmelisin" sözlerini sarf etti.
25.09.2022 Galatasaray
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak... TRT’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Ankara’da çekilen dizinin İstanbul’a taşınması gündeme geldi. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un projeye devam edip etmeyeceği belli oldu.
11.07.2022 Magazin
Yıllardır yanlış biliyormuşuz, gerçek ortaya çıktı: Merdiven inmek mi yoksa çıkmak mı daha faydalı?
Yıllardır yanlış biliyormuşuz, gerçek ortaya çıktı: Merdiven inmek mi yoksa çıkmak mı daha faydalı? Merdiven çıkmak çoğumuz için zordur ve gözümüzü korkutur. Birkaç basamak sonra yorulur ve nefes nefese kalırız. Merdiven inmek ise çıkmaktan daha kolay gelir. Bu nedenle en çok kas yapan ve sağlığa en fazla fayda sağlayan şeyin en zor olan merdiven çıkma kısmı olduğunu düşünüyoruz. Peki gerçek böyle mi?
2.05.2022 Sağlık
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
30.04.2022 İddaa
Düzenli egzersiz ölüm riskini azaltıyor!
Düzenli egzersiz ölüm riskini azaltıyor! Fiziksel olarak aktif olmak sağlığın korunması ve geliştirilmesinde, ayrıca hareketsizliğe bağlı oluşan hastalıklardan korunmada önemli rol oynuyor. Düzenli uygulanan fiziksel aktivitelerin erken ölüm riskinin azalttığını vurgulayan uzmanlar, egzersizleri daha sistemli yapmanın kalp ve damar sağlığı ile kilo idaresi açısından önem taşıdığını ifade ediyor. Uzmanlar, günde en az 30 dakikalık orta şiddette bir fiziksel aktivitelerin hedef olarak belirlenebileceğini, zaman kısıtlı ise 10’ar dakikalık seanslar şeklinde de uygulanabileceğini belirtiyor.
15.11.2021 Sağlık
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı Kanal D'nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
18.08.2021 Televizyon
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaşan Hülya Duyar’ın neden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Reklam çekimi sonrası çıktığı tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Hülya Duyar kimdir, kaç yaşında, evli mi?
3.08.2021 Gündem
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı!
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı! 'Son Yaz' dizisinde başrol oynayan Alperen Duymaz, Fethiye'de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Çalışmalar sırasında sosyal medyada canlı yayın açan oyuncu, yangın bölgesine yardım istedi.
2.08.2021 Magazin
Erkeklerde koronavirüs kısırlık nedeni
Erkeklerde koronavirüs kısırlık nedeni Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı, koronavirüs geçiren erkeklerde kalıcı kısırlık oluştuğunun ispatlandığını söyledi.
15.02.2021 Sağlık
Kovid-19 sonrası belirtiler devam ediyor; hastalar ne yapmalı?
Kovid-19 sonrası belirtiler devam ediyor; hastalar ne yapmalı? Koronavirüsü yenen hastalarda uzun süre baş ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı, halsizlik, kaşıntı, tat ve koku kaybı gibi belirtiler devam ediyor. Tıp literatürüne "Post-Covid-Sendrom" olarak yerleşen bu durum için alanında uzman isimler ne yapılması gerektiğini açıkladı.
22.01.2021 Sağlık
Kalp hastaları koronavirüs aşısı yaptırmalı mı?
Kalp hastaları koronavirüs aşısı yaptırmalı mı? Soğuk havanın kalp yetersizliği, kalp ritmi bozuklukları, hipertansiyon atakları, kalp spazmı ve kalp krizi oranlarında belirgin bir artışa yol açtığı uyarısında bulunan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Uçar, “Kalp krizlerinin en sık görüldüğü durumlar genellikle kar küremek, rüzgârlı ve soğuk havada yürümek, karlı havada araba lastiği değiştirmek, buzlu suya düşmek (sauna sonrası şok havuzu da dâhil) gibi sıcak ortamdan soğuğa ani geçişin olduğu durumlardır. Soğukta ortaya çıkan kalp sorunları kalp krizi olabileceği gibi, ani ölüm şeklinde de olabilir” dedi. Peki, Soğuk havaya bağlı kalpteki değişimler ne tür kalp hastalıklarına yol açar? Kalp hastaları koronavirüs aşısı yaptırmalı mı? Kalp hastaları nasıl beslenmeli? Kalp hastaları ile ilgili merak edilenleri Prof. Dr. Hakan Uçar anlattı.
8.01.2021 Sağlık
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş! Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü köşe yazısında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in geçirdiği koronavirüs sebebi ile kısmi felç olduğunu yazdı...
21.12.2020 Gündem
17 milyon dolarlık vurgun... Çarpıcı detaylar! İstanbul'da başladı, 5 gün sürdü
17 milyon dolarlık vurgun... Çarpıcı detaylar! İstanbul'da başladı, 5 gün sürdü Moskova Borsası’nı 17 milyon dolar dolandıran şebekenin Türkiye ayağındaki üç kişi ile ilgili karar çıktı. 12 yıl 6’şar ay hapis, 50’şer milyon lira da adli para cezası verilen üç kişi, kararla birlikte tahliye edildi. Moskova Borsası’nın CEO’su dahil üç üst düzey çalışanın işten atılmasına yol açan dolandırıcılık planı ise değme film senaryolarını aratmıyor.
3.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nefes Nefese ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nefes nefese haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.