Nazar

Nazar

Son dakika nazar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.185 nazar haberi bulunmuştur. Tüm nazar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Basit nazar kovucu: Evin dört köşesine serpin, kapının önüne koyun! Negatif enerjiyi evinize sokmuyor
Basit nazar kovucu: Evin dört köşesine serpin, kapının önüne koyun! Negatif enerjiyi evinize sokmuyor Kötü enerjiden, iyi niyetli olmayan düşüncelerden korunmak için eski insanların yöntemleri illa ki kulaklara çalınmıştır. Bunlardan birisi de kapının önüne tuz serpmektir. Peki bunun ne işe yaradığını biliyor musunuz?
3.04.2024 Yaşam
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Nazar İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Nazar İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Nazar İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Nazar İle İlgili Hadisi Şerifleri... Toplum arasında nazar pek çok kişi tarafından bilinmektedir. Bazı insanların dikkatli bakışlarıyla iyi giden olayları olumsuz bir hale getirmeleri de nazar değmesi ile yorumlanır. İslam dininde de nazardan bahsedilmiştir. Nazar ile ilgili de pek çok hadis bulunur. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Divan Edebiyatı Özellikleri Nelerdir? Divan Edebiyatının Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir?
Divan Edebiyatı Özellikleri Nelerdir? Divan Edebiyatının Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir? Divan edebiyatı 11. yüzyılda Anadolu'da tasavvuf ile ortaya çıkmış bir edebiyat türüdür. Bu edebiyat türünün gelişmesinde Aşık ve Tekke Edebiyatı temsilcilerinden Mevlana, Kaygusuz Abdal ve Yunus Emre'nin payı büyüktür. Yaklaşık 600 yıl boyunca hüküm süren Osmanlı Devleti'nde etkili olan divan edebiyatı, Tanzimat Dönemi ile birlikte eski gücünü yitirmiştir. 
27.01.2024 Gündem
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istedi.
25.01.2024 Magazin
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin'
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin' Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi usta kalemler değerlendirdi. Milliyet'in duayen ismi Bilal Meşe, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna hayran kaldı.
14.01.2024 Şampiy10
Devrim Özkan sosyal medyadan paylaştı! "Nasibimizi aldık!"
Devrim Özkan sosyal medyadan paylaştı! "Nasibimizi aldık!" Lucas Torreira ile ayrıldığı iddia edilen Dervim Özkan, hastalandığını sosyal medyadan duyurdu.
12.01.2024 Magazin
Kapadokya'da tüm zamanların rekoru kırıldı
Kapadokya'da tüm zamanların rekoru kırıldı UNESCO Dünya Doğal Kültürel Miras listesinde yer alan ve Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bulunan müze ve ören yerlerini 2023 yılında, 4 milyon 826 bin 662 yerli ve yabancı turist ziyaret ederek tüm zamanların rekorunu kırıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan, "2023 yılında tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaşılarak yeni bir rekor elde ettik" dedi.
4.01.2024 Gündem
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal evliliğinin üzerinde kara bulutlar mı geziyor? Bomba ihanet iddiası
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal evliliğinin üzerinde kara bulutlar mı geziyor? Bomba ihanet iddiası Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren çifte nazar mı değdi? Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu iddianın ardından hem yeni bir poz hem de bir açıklama geldi. İşte detaylar...
27.11.2023 Magazin
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı!
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı! Oyuncu Emre Karayel, sekiz yıldır aşk yaşadığı iç mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Can adında bir oğulları olan çiften ikinci kez bebek müjdesi geldi.
14.11.2023 Magazin
Fenerbahçe'ye nazar değdi! Becao, Fred'ten kötü haber: Tendonu koptu
Fenerbahçe'ye nazar değdi! Becao, Fred'ten kötü haber: Tendonu koptu Fenerbahçe'de Becao, Fred ve Djiku depremi. Fenerbahçe Kulübü, sakatlık yaşayan üç oyuncusunun durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte son dakika haberin detayları...
1.11.2023 Fenerbahçe
Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Nazan Öncel son paylaşımıyla gündem oldu. Hastane odasından fotoğraf paylaşan Öncel, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Öncel, Nükhet Duru'nun 'kurşun döktürelim nazar bu' dediğini de notuna ekledi.
22.10.2023 Magazin
Sinem Kobal'a nazar değdi: Eşinin desteğiyle yürüdü
Sinem Kobal'a nazar değdi: Eşinin desteğiyle yürüdü İki çocuk annesi Sinem Kobal evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Kobal, evde merdivenlerden indiği sırada ayağını burktu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun desteği, görenlerin içini ısıttı.
14.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu!
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu! Fatoş Yelliler'den olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Farklı tarzıyla dikkat çeken Berdan Mardini, sosyal medyada paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Gelen yorumlar herkesi güldürdü.
1.08.2023 Magazin
Jorge Jesus Arda Güler'de haklı çıktı! Doktorunun açıklaması şok etti
Jorge Jesus Arda Güler'de haklı çıktı! Doktorunun açıklaması şok etti Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve antrenmanlarda gösterdiği performansla parmak ısırtan Arda Güler'e nazar değdi. Yıldız futbolcunun doktoru Luis Ripoll Arda'nın sakatlığıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulunurken, oyuncunun daha önce de dizinden sorun yaşadığı fakat Jorge Jesus'un bu durumu kontrol altına aldığı bildirildi.
30.07.2023 Fenerbahçe
Falda Gözlük Görmek Ne Demek? Kahve Falında Gözlük Nasıl Yorumlanır?
Falda Gözlük Görmek Ne Demek? Kahve Falında Gözlük Nasıl Yorumlanır? Fal yorumcuları gördükleri her simge üzerinden bir yorum yapmaktadır. Yapılan yorumlar kişinin hayatını etkilemektedir. Falda gözlük simgesinin çıkması da merak edilen konulardan biridir. Bir kişinin falında çıkan gözlük anlamı genellikle hayır ile sonuçlanmamaktadır. Yaşanacak bir durumda kişinin mağdur olacağı şeklinde yorum yapılmaktadır. Aynı zamanda kahve falında çıkan gözlük, kişinin iş hayatında yaşayacağı aksaklıklara da işaret etmektedir. İş terfisi almak isteyen kişilerin bu terfiyi başka birinin aldığını görmeleri de bu gözlük simgesinin yorumları arasında yer almaktadır.
29.07.2023 Gündem
Falda Göz Görmek Ne Demek? Kahve Falında Göz Nasıl Yorumlanır?
Falda Göz Görmek Ne Demek? Kahve Falında Göz Nasıl Yorumlanır? Falda göz görmek genellikle olumsuz anlamlara gelen bir fal sembolü olarak yorulur. Falda göz görmek nazar olarak yorumlanır.
29.07.2023 Gündem
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
Üzerlik Otu Nedir? Üzerlik Otu Faydaları Nelerdir?
Üzerlik Otu Nedir? Üzerlik Otu Faydaları Nelerdir? Üzerlik otu günümüzde en çok merak edilen faydalı otlardan biridir. Üzerlik otları hem tütsü hem de çay olarak rahatlıkla kullanılabilir. Sağlık bakımından son derece faydalı olan bu bitkinin nazarsan koruduğuna da inanılmaktadır.
18.06.2023 Sağlık
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım Bursa'da İrem Derici unutulmaz bir konsere imza attı. Performans ve sahne şovuyla büyük ilgi toplayan İrem Derici, “Nazara geldim, hain insanlar nazar etti. En son ayağımı vurdum ama her şeye inat daha çok eğleneceğim. Yarın okursunuz İrem derici ayağını kırdı diye. '' ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Magazin
Sefo'nun şapkasındaki nazar boncuğu dikkat çekti! 'Çok düşünmüyorum'
Sefo'nun şapkasındaki nazar boncuğu dikkat çekti! 'Çok düşünmüyorum' Son zamanlarda adından söz ettiren şarkıcı Sefo, Nişantaşı sokaklarında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şapkasındaki nazar boncuğuyla dikkat çeken rap’çi “Yoldan geçen bir abla taktı” dedi.
1.06.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
Eski komşu yalanıyla evine girdiler, 'okuyacağız' diyerek altınlarını çaldılar
Eski komşu yalanıyla evine girdiler, 'okuyacağız' diyerek altınlarını çaldılar İstanbul Arnavutköy'de, evine girdikleri 63 yaşındaki Ayşe Tanışman'ın ziynet eşyalarına göz diken dolandırıcılar, “Bereket için okuyacağız" dedikleri altınları çalarak kayıplara karıştı.  
10.05.2023 Yaşam
Tebbet Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tebbet Suresi ne zaman indirildi?
Tebbet Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tebbet Suresi ne zaman indirildi? Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan devam ediyor. Kur’an ayı da denilen bu ay ibadetler ve oruçla geçen maneviyatı yüksek bir aydır. Ramazanda evlerde sıklıkla dualar ve hatimler okunuyor. Müminleri yegane amacı, Ramazanın kıymetli zaman dilimini gereği gibi ihya etmek, Ramazan gecelerini maneviyatla geçirmek ve nihayetinde Ramazana kavuşmaktır. Ramazan ayı, Allah’ın kullarına lütfettiği çok mübarek bir aydır. Bir hadis-i şerifte “Kim Ramazan ayının faziletine inanarak ve karşılığını Allah’tan bekleyerek, Ramazanı ibadetle ihya ederse, geçmiş günahları bağışlanır” denir. Ramazan ayında sıklıkla okunan dualar araştırılırken özellikle Tebbet suresinin anlamı ve tefsiri de pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, Ramazan ayında Tebbet Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Tebbet Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri...
4.05.2023 Sureler

Benzer Haber Etiketleri

Nazar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.