Natalia

Natalia

Son dakika natalia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan natalia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını natalia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Natalia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan natalia gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 natalia haberi bulunmuştur. Tüm natalia haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası   Michael ve Kristina Barnett çifti evlat özlemlerini gidermek ve aile olmak için 6 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindiler. Ancak 'küçük kızın' olağan dışı hareketleri gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Sosyopat bir cüce olduğu anlaşılan Natalia hakkındaki yeni iddia kan donduran cinsten.
15.06.2023 Dünya
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti ABD'nin Indiana eyaletinde bir aile Ukraynalı küçük bir kızı evlat edinmek istedi. 6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlerine dönen aile için her şey başlangıçta normaldi. Ancak zamanla aile, küçük kızda bir tuhaflık olduğunu fark etti ve işler sarpa sarmaya başladı. Küçük kız ile ilgili yayınlanan yeni belgesel ise tüm gerçekleri gözler önüne serdi.
10.05.2023 Yaşam
Asansör kapısına dışkı sürdü, idrarını komşularının kapılarına döktü! 'Çok tehlikeli'
Asansör kapısına dışkı sürdü, idrarını komşularının kapılarına döktü! 'Çok tehlikeli' Antalya'da komşularının duvarlarına tehdit içerikli yazılar yazıp, çöp atan ve ateş yakarak kabus yaşatan İran uyruklu kadın tekrar aynı apartmana geldi. Asansör kapısına dışkı süren kadının komşuları, hem çocukları hem de kendileri için tedirgin olduklarını söyledi.
12.04.2023 Yaşam
Ukrayna'da 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli! Selçuk ve Haluk Bayraktar'la söyleşi yapıldı
Ukrayna'da 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli! Selçuk ve Haluk Bayraktar'la söyleşi yapıldı Ukrayna'nın en büyük televizyon kanallarından olan 1+1'de Bayraktar TB2 SİHA'lar hakkında belgesel hazırlanıp yayına sunuldu. Belgeselde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile yapılan söyleşiler de yer aldı.
28.01.2023 Gündem
Rus kadın çıldırdı, ortalığı savaş alanına çevirdi!
Rus kadın çıldırdı, ortalığı savaş alanına çevirdi! Antalya’da sinir krizi geçiren Rus uyruklu kadın, apartmanın 4’üncü katındaki dairesindeki mutfak mermerlerini söküp sokağa fırlattı. Olayda iki araç zarar görürken ortalık savaş alanına döndü. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilen Rus kadın karakola götürülürken, tüm bu yaşananlar, zemin kattaki kahvehanede okey oynayanların oyununu bölmeye yetmedi.
25.01.2023 Yaşam
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
İstanbul'dan çağrı yapan Ukraynalı kadınlar: Erdoğan Putin'le konuşabilecek tek güç
İstanbul'dan çağrı yapan Ukraynalı kadınlar: Erdoğan Putin'le konuşabilecek tek güç  Rusya'nın saldırıları altında bulunan Ukrayna'nın Mariupol şehrinde mahsur kalan bazı askerlerin eşleri ve anneleri, ikinci kez destek çağrısında bulundu. Eşi için yardım bekleyen Natalia Zarytska, neden sadece Türkiye'den yardım çağrısı yaptıkları sorulduğunda "Türkiye Cumhurbaşkanı uluslararası çapta önemli bir lider. Putin'le konuşabilecek tek güç olarak nitelendiriyoruz" dedi.
20.05.2022 Gündem
Bucha’da bir sivil Rusya'nın evini taramasıyla yatağında can verdi
Bucha’da bir sivil Rusya'nın evini taramasıyla yatağında can verdi Rusya’nın Ukrayna saldırılarında Bucha’da bir sivil evinin taranması sonucu yatağında can verdi.
7.04.2022 Dünya
Rus rublesi nasıl değer kazandı? Savaş öncesi döneme döndü
Rus rublesi nasıl değer kazandı? Savaş öncesi döneme döndü Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'yı işgale başlamasının ardından uygulanan yaptırımlarla değer kaybeden ruble kayıplarının çoğunu geri aldı ve işgal öncesi seviyesine geri döndü.
1.04.2022 Ekonomi
Rus ordusu Mariupol’u cehenneme çevirdi! 300 bin kişinin rehin kaldığı şehir 'Stalingrad’a benzedi'
Rus ordusu Mariupol’u cehenneme çevirdi! 300 bin kişinin rehin kaldığı şehir 'Stalingrad’a benzedi' Ukrayna - Rusya savaşı 28. gününde de tüm şiddetiyle devam ediyor. Taraflar bir yandan müzakereler yürütüp barış fırsatı ararken bir yandan da cephede çatışmaya devam ediyor. Rusya’nın en çok ele geçirmek istediği yerlerin başında gelen Mariupol’de ise yıkım çok büyük. Peki Mariupol neden bu kadar önemli? İşte detaylı bir analiz…
23.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Bir ülke daha AB'ye üyelik için başvurdu! İmzalar atıldı
Bir ülke daha AB'ye üyelik için başvurdu! İmzalar atıldı Moldova Cumhurbaşkanı Maya Sandu, Avrupa Birliği'ne (AB) üyelik başvurusunu imzaladı. Resmi belge kısa sürede ilgili AB makamlarına teslim edilecek.
3.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşı aileleri ayırdı! ‘Orada şu an kardeş, kardeşi vuruyor’
Rusya-Ukrayna savaşı aileleri ayırdı! ‘Orada şu an kardeş, kardeşi vuruyor’ Ukrayna'nın Harkov şehrinden İzmir'e doğum gününü kutlamak için gelen Irina Novik (35), Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekat sonrası ülkesine dönemedi. Ailesinin, evlerinin mahzeninde mahsur kaldığını belirten Novik, "Annem Rus ama 40 yıldır Ukrayna'da yaşıyor ve Ukrayna vatandaşı. Babam Ukraynalı. Orada şu an kardeş, kardeşi vuruyor" dedi.
2.03.2022 Dünya
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar...
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar... Dünya çapında en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'la ilgili araştırma korkunç bir gerçeği ortaya koydu. BBC tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre kadınların izni olmadan paylaşılan çıplak fotoğraflarla dünya çapında şantaj ve taciz yapılıyor.
16.02.2022 Gündem
THY, Fas'tan tahliye uçuşu gerçekleştirdi
THY, Fas'tan tahliye uçuşu gerçekleştirdi Türk Hava Yolları(THY), Kovid-19 Omicron varyantı nedeniyle Fas hükümetinin hava sahasını tüm yolcu uçuşlarına kapatmasının ardından ülkede kalan 310 kişiyi tahliye uçuşuyla İstanbul'a getirdi. 
5.01.2022 Gündem
Televizyon sunucusu Maurielle Lue'ya 'kedi idrarı' şoku! Koronavirüs hayatını kabusa çevirdi...
Televizyon sunucusu Maurielle Lue'ya 'kedi idrarı' şoku! Koronavirüs hayatını kabusa çevirdi... Ünlü televizyon sunucusunun hayatı, geçirdiği koronavirüs sonrası tam anlamıyla kâbusa döndü! 'Beyin sisi'ne yakalanan Maurielle Lue, bir gün çorba içerken olanlar oldu! Üstelik bunu yaşayan sadece kendisi de değildi.
20.12.2021 Dünya
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Bu ayakkabı ile çorabı giydi, 7 bin 500 TL ceza yedi!
Bu ayakkabı ile çorabı giydi, 7 bin 500 TL ceza yedi! Belarus’ta muhaliflerin rengi olarak bilinen ve yasaklanan kırmızı-beyaz renkli çorap ve ayakkabı giyen Natalia Sivtsova-Sedushkina, 650 pound (yaklaşık 7 bin 500 TL) para cezasına çarptırıldı.
7.05.2021 Dünya
Papa çift tıkladı, ortalık karıştı!
Papa çift tıkladı, ortalık karıştı! Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko'nun resmi Instagram hesabından Brezilyalı seksi bir modelin beğenilmesi büyük sansasyon yarattı. 13 Kasım'dan bu yana sessizliğini koruyan Vatikan, olaya ilişkin iç soruşturulma başlatıldığını duyurdu.
19.11.2020 Dünya
2 çocuk 3 gün boyunca anne ve babalarının cesetleriyle uyudu!
2 çocuk 3 gün boyunca anne ve babalarının cesetleriyle uyudu! Rusya'da kız kardeşi ve eşinden haber alamayan Natalia, ailenin evine telefon etti. Telefonu açan çiftin 5 yaşındaki kızları, "Anne ve babasının uzun bir süredir uyuduğunu" söyledi. Bunun üzerine eve gelen yakınları çifti yataklarında ölü olarak buldu. Çocukların 3 gün boyunca ebeveynlerinin cansız bedenlerinin yanında uyuduğu öğrenildi.
26.10.2020 Dünya
Mubariz Gurbanoğlu "FETÖ üyeliği" davasında hakim karşısına  çıktı
Mubariz Gurbanoğlu "FETÖ üyeliği" davasında hakim karşısına çıktı Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmak suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Mubariz Gurbanoğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar verildi.
15.09.2020 Gündem
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde operasyon! Moldova vatandaşı kurtarıldı
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde operasyon! Moldova vatandaşı kurtarıldı YPG/PKK tarafından Suriye'nin kuzeyindeki Hol Kampı'nda zorla tutulan Moldova vatandaşı Natalia Barkal ve 4 çocuğu, MİT'in operasyonuyla kurtarıldı.
17.07.2020 Gündem
Türkiye'de en çok izlenen pembe diziler
Türkiye'de en çok izlenen pembe diziler 90'lı yılların fırtına gibi esen yabancı pembe dizileri üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ dizilerdeki karakterleriyle adından söz ettiriyor. Marimar, Vahşi Güzel, Manuela, Yalan Rüzgarı ve Köle Isaura ve daha niceleri... İşte Türkiye'de en çok izlenen pembe diziler ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Marimar dizisi ne zaman çekildi? Marimar dizisi oyuncuları kim? İşte Marimar dizisi konusu ve oyuncuları
Marimar dizisi ne zaman çekildi? Marimar dizisi oyuncuları kim? İşte Marimar dizisi konusu ve oyuncuları 90'lı yılların efsane dizisi Marimar bir döneme damga vurmuş başrollerinde şarkıcı Thalia'nın yer almıştı. Dünyanın döt bir yanında pembe dizi izleyenleri ekranlara bağlayan Marimar dizisi hakkında merak edilenleri sizin için derledik. Peki, Marimar dizisi ne zaman çekildi? Marimar dizisi konusu ne, oyuncuları kim? İşte Marimar dizisi ile ilgili merak edilenler...
13.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Natalia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki natalia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.