Narin

Narin

Son dakika narin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan narin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını narin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Narin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan narin gelişmeleri de dahil olmak üzere 811 narin haberi bulunmuştur. Tüm narin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Kelebeklerin Ömrü Ne Kadar? Kelebekler Kaç Gün Yaşar?
Kelebeklerin Ömrü Ne Kadar? Kelebekler Kaç Gün Yaşar? Halk arasında kelebeklerin ömrünün çok kısa olduğu bilinse de bu bilgi gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı kelebek türlerinin yaşam süreleri diğer canlılara oranla oldukça kısadır. Bununla birlikte dünya genelinde bu zamana kadar tespit edilmiş yaklaşık 140 bin kelebek türü bulunmaktadır. Diğer pul kanatlılar ve böceklerde olduğu gibi kelebeklerin çeşitli türleri farklı özellikler taşımaktadır. Bu nedenle her kelebeğin ortalama yaşam süresi aynı değildir. 
30.01.2024 Gündem
Florit Taşı Özellikleri Nelerdir? Florit Taşının En Bilinen Faydaları...
Florit Taşı Özellikleri Nelerdir? Florit Taşının En Bilinen Faydaları... Doğal taşların insanlar üzerinde bilinen birçok etkiye sahip olduğu bilinmektedir. Florit taşı, camsı saydam bir yapıda göz alıcı bir görünüme sahiptir. Florit taşının kalsiyum florür bileşimine sahip olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda florin elementi bakımından da zengin olduğunu söylemek mümkündür. Mor renkli olan florit taşı takılarda oldukça fazla tercih edilmektedir. 
23.01.2024 Yaşam
Hematit Taşı Özellikleri Nelerdir? Hematit Taşının En Bilinen Faydaları...
Hematit Taşı Özellikleri Nelerdir? Hematit Taşının En Bilinen Faydaları... Hematit taşı kırılgan ve yumuşak bir taştır. Elinize ilk aldığınız zaman ağır olduğunu hissetseniz de narin bir yapıya sahiptir. Kahverengi, siyah, sarı, gri, kırmızı ve benzer tonlarda renklere sahiptir. Ağır bir taştır bunun nedeni içerisinde bulunan demir mineralinden kaynaklanır.
11.01.2024 Yaşam
Kadınların bihaber olduğu hastalık! Yıllar içinde gelişiyor; İşte tedavisi
Kadınların bihaber olduğu hastalık! Yıllar içinde gelişiyor; İşte tedavisi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Narin Türkmen, pelvik organ sarkmasının kadınlarda çok yaygın görülen bir hastalık olduğunu, fakat kadınların başına gelmeden bu hastalıktan bihaber olduklarını söyledi.
4.01.2024 Sağlık
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Şırnak’ta, Cumhuriyet tarihinin karadaki en büyük keşfini yaptık. 2021 yılında ve çok kısa bir süre içerisinde buradaki üretimi, bugün itibari ile 30 bin varile çıkardık. Çok kısa bir süre içerisinde, 3 ay içerisinde Şırnak, Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek. 2024 yılında 100 bin varil hedefimize ulaştığımızda da, açık ara Türkiye’nin en iyi ili olacak” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler? Yıldızlar Bana Uzak dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Aralık 2023 Pazar günü ilk bölümüyle ATV'de ekrana gelecek dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Ela Yörüklü ve Rami Narin'in yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Yıldızlar Bana Uzak 1. bölümü bu yayınlanıyor. İşte Yıldızlar Bana Uzak başlama saati, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri bilgisi
31.12.2023 Televizyon
Çatlamış nar yemenin büyük zararı var! İşte çatlayan nar yemenin zararları
Çatlamış nar yemenin büyük zararı var! İşte çatlayan nar yemenin zararları Pazar tezgahlarında satılan narı en çok çatlayanları tercih ediliyor. Narın içinin gözüktüğü için daha faydalı olduğunu düşünmek oldukça yanlış olabilir. İşte çatlamış nar yemenin zararları...
7.12.2023 Yaşam
Nar Kaç Kalori? Nar Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Nar Kaç Kalori? Nar Besin Değerleri Ve Kalorisi... Nar, eylül ayından ocak ayına kadar taze olarak bulunabilen ve tüketilmesi önerilen meyveler arasındadır. 1 adet yarım nar toplamda 66 kaloriye denk gelmektedir. 
4.12.2023 Sağlık
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Ölümden başka her derde deva! Binlerce yıldır tüketiliyor, yeni faydaları ortaya çıktı
Ölümden başka her derde deva! Binlerce yıldır tüketiliyor, yeni faydaları ortaya çıktı Uzun ve sağlıklı yaşamak isteyenlerin beslenmesine özellikle daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. Hemen herkes sağlıklı yaşamanın yollarını ararken yeni araştırmalar besinlerin sağlık üzerindeki etkilerini ortaya koyuyor. Hititlerden günümüze kadar Anadolu'nun binlerce yıllık tarihinde kesintisiz olarak tüketilen ve aynı zamanda güçlü bir antioksidan kaynağı olan öyle bir meyve var ki sağlıklı yaşam tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kuran-ı Kerim'de adı 3 kez geçen meyve ölümden başka her derde deva!
5.11.2023 Sağlık
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı Kağıthane'de Rus manken Aleksandra Serıakova'nın yaşadığı rezidansa giren hırsız veya hırsızların 500 bin lira değerinde döviz ile 500 bin liralık mücevheri çalarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. 5 yıllık emeğinin çalındığını söyleyen Serıakova, hırsız veya hırsızların bulunmasını istiyor.
12.09.2023 Yaşam
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı!  Şehidin cevabı göz yaşarttı
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı! Şehidin cevabı göz yaşarttı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın saldırıya uğramadan bir gün önce annesi ile yaptığı konuşma ortaya çıktı.
13.08.2023 Yaşam
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda yapılan toplantıda TTK'ya iki bin işçi alımı sürecinin Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağı müjdesini verdi.
27.07.2023 Gündem
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, 'reddi hakim' talebi sonrası dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verilerek, duruşma ertelendi. Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın ise davanın en kritik sanığının tahliye edilmesinin ardından firari olduğunu belirterek, "Heyet tarafsızlığını yitirmiştir. Reddi hakim talebinde bulunuyoruz" dedi.
10.07.2023 Gündem
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı NATO Zirvesi için geri sayım sürerken ABD'nin Türkiye'ye karşı ısrarcı olduğunu yazan dünya medyası, İsveç'in ise kördüğümü çözmek için son bir çareye başvurduğunu bildiriyor.
10.07.2023 Dünya
Akdeniz foklarını korumak için ilginç yöntem
Akdeniz foklarını korumak için ilginç yöntem Nesli tükenen hayvanlar denildiğinde ilk akla gelen deniz memelisi Akdeniz foklarını korumak için ilginç bir önlem alındı.
9.07.2023 Gündem
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu Uzun süredir ekranlardan uzak kalıp, oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2015 yılında İstanbul'u terkedip Muğla'ya yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal'ın, dokuz yıl sonra setlere döneceği müjdesini vermişti. Namal'ın partneri belli oldu.
6.07.2023 Magazin
Minibüs ile TIR çarpıştı: 3 ölü, 16 yaralı
Minibüs ile TIR çarpıştı: 3 ölü, 16 yaralı Kayseri’de minibüs ile TIR'ın çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
24.06.2023 Gündem
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu?
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 7 Haziran Çarşamba akşamı 11. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin final bölümü seyirciyi ekrana kilitledi.
8.06.2023 Magazin
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 24 Mayıs Çarşamba akşamı 9. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin son bölümüne Deniz'in intikamı damga vurdu. İşte detaylar...
25.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Türkevi' çağrısı: Bulup gereğini yapmanız gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Türkevi' çağrısı: Bulup gereğini yapmanız gerekiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ‘’Büyük Rumeli Buluşması’’ programında açıklamalarda bulundu. New York'ta bulunan Türkevi'ne saldırı ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkevi'ne saldırdılar. Hani siz demokrattınız. Saldırmak size ne kazandırır. Buradan ABD yetkililerine hadi bakalım süratle teröristi bulmanız gereğini yapmanız lazım demeyecek miyiz? Benzer durum Türkiye'de olsa buna nasıl bakacaksınız. Türkevi orada size emanettir. Bu teröristi bulmanız gerekiyor" dedi.
22.05.2023 Gündem
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu? Kraliçe dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözüyor. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu?
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu? 'Kraliçe' 10 Mayıs Çarşamba akşamı 8. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 8. bölümde yaşananlar haberimizde.
11.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Narin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki narin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.