Nakit Destek

Nakit Destek

Son dakika nakit destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakit destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakit destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakit Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakit destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 914 nakit destek haberi bulunmuştur. Tüm nakit destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemi başladı
ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemi başladı Girişimcilik ekosistemine ve açık inovasyona katkı sunma amacıyla Sabancı Topluluğu tarafından hayata geçirilen Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemi başladı.
1.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Bankalardan rekor ücret, flaş e-devlet detayı! 7 bin 500 lira ve...
Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Bankalardan rekor ücret, flaş e-devlet detayı! 7 bin 500 lira ve... Emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Emekli milyonlara rekor ücret yatırılıyor. Başvuran milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankalar emekliye ödeyeceği promosyon miktarlarını tek tek açıkladı. Hükümetin enflasyona ezdirmemek için maaşlarına bu yıl ikinci kez zam yaptığı emekliler için bankalar arasındaki promosyon savaşı hızlandı. Bazı bankaların verdiği nakit destek 7 bin 500 liraya kadar yükseldi. Öte yandan emekli promosyonuyla ilgili pek bilinmeyen bir detay daha var. İşte son dakika haberinin detayları ve En yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor? Emekli maaşı farklı bankaya nasıl taşınır? İşte emekli promosyonu ile ilgili son dakika gelişimlerinin ayrıntıları...
6.08.2022 Emekli
EPDK duyurdu! Enerji sektörüne yönelik proje girişimcilere 1 milyon TL’lik destek! İşte programa başvuru şartları!
EPDK duyurdu! Enerji sektörüne yönelik proje girişimcilere 1 milyon TL’lik destek! İşte programa başvuru şartları! EPDK duyurdu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) koordinatörlüğünde, İTÜ ARI Teknokent iş birliğinde enerji sektörüne yönelik proje geliştiren girişimleri desteklemek amacıyla başlatılan “Enerjim Sensin Hızlandırma Programı” başvuruları başladı. Peki, Enerjim Sensin Hızlandırma Programı başvuruları nasıl yapılır? Programda girişimcileri neler bekliyor? İşte işte projenin detayları…
5.08.2022 Ekonomi
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor Aylık olarak ödeniyor. Karşılıksız olarak verilen para desteği bir yıl kesintisiz devam ediyor. Ödeme miktarı arttı, aylık 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. YKS tercih dönemi bu hafta başlıyor. Öğenciler ise burs imkanlarını araştırıyor. Bazı üniversite ve bölümler ile burs imkanı ile dikkat çekiyor. Sekörlerin eleman ihtiyacına göre belirlenen programları tercih edenler işe başlamadan maaş ödemesi gibi burs alıyor. Peki hangi bölüm ve üniversiteler ne kadar burs veriyor? İşte tercihlere yön verecek haberin detayları...
25.07.2022 Eğitim
Hane başı 3 bin TL destek ödemesi! Bakan Yanık resmen açıkladı
Hane başı 3 bin TL destek ödemesi! Bakan Yanık resmen açıkladı Datça'daki yangın sonrası harekete geçildi. Hane başı 3 bin TL nakit destek ödemesi yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yangından etkilenen bölgedeki vatandaşların acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için Datça Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 500.000 TL kaynak gönderildiğini açıkladı. Öte yandan Bakan Yanık yangın sebebiyle tahliye edilen hanelere 3.000 TL nakdi destek ödemesinin yapılacağını belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
13.07.2022 Ekonomi
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak? Sel mağdurlarına yardım için yapılan aramalar arttı. İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta meydana gelen sel baskınları sebebiyle evleri ve iş yerleri zarar gören vatandaşlara nakdi yardımların başladığını belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından “Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Sel mağdurlarına yardım…
11.07.2022 Ekonomi
Son dakika nakdi destek kararı! Üç ödeme birden, ocak ayında...
Son dakika nakdi destek kararı! Üç ödeme birden, ocak ayında... Nakdi destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Yanık duyurdu. 3 ödeme birden yapılacak. Devlet destekleri hız kesmenden devam ediyor. Başvuru yapan ve gerekli şartları taşıyanlara ödeme yapılıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara ocak ayından 259 milyon TL ayrıldı. Bakan Yanık yaptığı açıklamada, “Ocak ayına ilişkin üç nakdi sosyal destek programımız ile 259 milyon TL ödeme yapacağız.” dedi.
26.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler... Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Ödemenin detayları netleşti. Bu kış ilk kez ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğal gaz fatura desteği sağlanacak. Kömür desteği olarak yapılan yakacak yardımının kapsamı genişletilerek doğal gaz ödemeleri için de nakit destek verilecek. Birçok vatandaş fatura desteğine nasıl başvurabileceğini merak ediyor. Bakan Yanık son yaptığı açıklamada başvuru tarihi ve destek ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Doğal gaz desteği için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Şubat ayında başvurular alınmaya başlayacak. Destek ödemeler ise mart ayında yapılacak.
11.01.2022 Ekonomi
Emekliler için müjdeli haber! SGK'ya başvurmak yetiyor, 3 maaş avans veriliyor ve...
Emekliler için müjdeli haber! SGK'ya başvurmak yetiyor, 3 maaş avans veriliyor ve... Emekli olacaklara müjdeli haber geldi. SGK'ya başvurmak yetiyor. 3 maaş avans verilecek. Emekli maaşının bağlanmasını bekleyen vatandaşlara sunulan nakit avans fırsatı için başvurular sürüyor. Bilindiği üzere bu kişilere üç maaş nakit avans ödemesi yapılıyor ve bu tutar maaşından 36 aya varan taksitlerle ufak ufak kesiliyor. Son zamanlarda bu düzenlemenin mevcut emekliler için uygulanması için talepler var. Emekli maaşının bağlanmasını bekleyenlere sunulan desteklerden en dikkat çekeni nakit avans oldu. Bu sayede 3 maaşa kadar ödeme sağlanıyor. Emekli aylığını bekleyenlere sunulan avans olanağının bir benzerinin, mevcut emekliler için de hayata geçirilmesi beklentiler arasında. Eğer talepler kabul edilirse, emeklilere de 3 maaş avans ödemesi yapılacak.
17.12.2021 Emekli
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! 1.259 lira ödenecek, hemen kontrol edin...
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! 1.259 lira ödenecek, hemen kontrol edin... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemelerin bugünden itibaren yapılmaya başladığı duyuruldu. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 1.259 TL'lik ödemeler 15 Aralık tarihine kadar tamamlanacak. Devlet ihtiyaç sahibi kişilere destek sağlamaya devam ediyor. Destek ödemelerinin ocak 2022'de yükselmesi bekleniyor. Bakan Yakın yaptığı açıklamada paralarının ödenmesini bekleyenlere güzel haberi duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetimizle bu ay ihtiyaç sahibi ailelerimizin hesaplarına çocukları için toplam 173 milyon TL yatıracağız” dedi. SED ödemesinin çocuk başına ortalama 1259 lira olduğunu belirten Bakan Yanık, ödemelerinin 15 Aralık’a kadar tamamlanacağını duyurdu.
10.12.2021 Ekonomi
Resmen duyuruldu, para desteği sağlanacak, 5.500 TL'den 8.489 TL'ye kadar...
Resmen duyuruldu, para desteği sağlanacak, 5.500 TL'den 8.489 TL'ye kadar... Nakit destek verilecek. İki bakanlık harekete geçti. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ödenecek tutarlar belli oldu. Destek miktarı 5 bin 500 liradan başlıyor. Özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinde öğrenim gören öğrenciler için verilecek eğitim ve öğretim destek tutarları belirlendi.
21.11.2021 Ekonomi
Son dakika hibe kararı! 65 bin TL'ye kadar karşılıksız para, başvurular e-Devlet'ten...
Son dakika hibe kararı! 65 bin TL'ye kadar karşılıksız para, başvurular e-Devlet'ten... Karşılıksız para desteği sağlanıyor. Hibe imkanından yararlanmak isteyenler başvurularını 3 Aralık tarihine kadar e-Devlet üzerinden yapabilecekler. Bakanlık harekete geçti. 65 bin lira karşılıksız olarak veriliyor. Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteği başvuruları başladı, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlar e-Devlet, eski hükümlüler ise Adalet Bakanlığı’nın ilgili birimleri üzerinden başvurularını 3 Aralık’a kadar yapabilecek.
17.11.2021 Ekonomi
Hesaplara 1.798 TL yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edin, paranız...
Hesaplara 1.798 TL yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edin, paranız... Beklenen ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 1.798 TL'lik ödemelerden başvuranlar yararlanıyor. Bugün başlayan ödeme işlemeleri 20 Kasım tarihine kadar tamamlanmış olacak. Güzel haberi Bakan Yanık duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla yapılan evde bakım yardımı ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını bildirdi.
16.11.2021 Ekonomi
Kira, nakliye desteği! Tutarlar belli oldu, hazirana kadar sürecek
Kira, nakliye desteği! Tutarlar belli oldu, hazirana kadar sürecek Güzel haberi Bakan Pakdemirli duyurdu. Devlet desteği sağlanıyor. Kira ve nakliye desteği yapılacak. Ödeme tutarları belli oldu. Başvurular 30 Haziran 2022'ye kadar devam edecek. Lisanslı depolarda muhafaza edilen ürünlere ödenecek kira, nakliye ve analiz desteklerinin tutarları belirlendi. Bakan Pakdemirli'nin Twitter'dan duyurduğu destek ödemelerinde başvurular 30 Haziran 2022'ye kadar sürecek.
14.11.2021 Ekonomi
Hibe desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 24 ay sürecek, ödemeler...
Hibe desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 24 ay sürecek, ödemeler... Devlet tarafından karşılıksız para desteği sağlanıyor. Toplan 2 yıl devam ediyor. Ödemlerin beşincisi yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) kapsamında Finansal Destek ve Rehberlik Programı faydalanıcısı olan 80 yeraltı maden işletmesine hibe desteğinin beşinci ödemesini gerçekleştirdi.
2.11.2021 Ekonomi
1.797 lira hesaplara yatırılmaya başladı! Ödemeler...
1.797 lira hesaplara yatırılmaya başladı! Ödemeler... Devlet yardımı alanlara destek ödemeleri yapılmaya başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Ödeme miktarı 1.797 TL. Bakan Yakın para ödemeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yanık, “Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için toplam 963 milyon TL Evde Bakım Yardımı ödemelerini hesaplara yatırıyoruz.” Dedi.
17.10.2021 Ekonomi
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! 1797 TL ödeniyor, hemen kontrol edin
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! 1797 TL ödeniyor, hemen kontrol edin Ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 1797 lira destek ödemesi sağlanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla yapılan evde bakım yardımı ödemelerinin bugünden itibaren hesaplara yatırılmaya başlandığını bildirdi.
15.09.2021 Ekonomi
1.259 lira bugün hesaplarda! Paranız yatırılmazsa...
1.259 lira bugün hesaplarda! Paranız yatırılmazsa... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Tarih belli oldu. Ödemeler başladı. 15 Eylül'e kadar ödemeler tamamlanmış olacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan Derya Yanık detayları paylaştı. Destek ödemeleri bugün yapılıyor. Bakan Yanık yaptığı açıklamada, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için 170 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yapıyoruz.” dedi.
9.09.2021 Ekonomi
650 TL hesaplara yatırılıyor! İki ayda bir...
650 TL hesaplara yatırılıyor! İki ayda bir... 650 TL ödeme yapılıyor. İki ayda bir vatandaşların hesabına paraları yatırılıyor. Başvuru yapılması halinde bu haktan yararlanılabiliyor. Paralar PTT'den ya da ATM'lerden çekilebiliyor. Eşi ölen kadınların mağduriyet yaşamaması için devlet tarafından destek sağlanıyor. Hiçbir sosyal güvencesi olmayan kadınlar için de devlet yardım yapılıyor. İlgili vakıflar aracılığı ile kadınlara para ve sosyal destek yardımı sağlanıyor.
24.08.2021 Ekonomi
600 TL ödeniyor! Çalışan, çalışmayan, işveren, memur... Hepsi alıyor
600 TL ödeniyor! Çalışan, çalışmayan, işveren, memur... Hepsi alıyor Yazılı olarak başvuruda bulunanlar yararlanıyor. 300, 400 ya da 600 TL ödeme yapılıyor. Çalışma şartı bulunmuyor. İşçi, memur ayrımı yapılmıyor. Bu destek tek sefere mahsus olarak veriliyor. Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müdürlükleri'ne ya da Sosyal Hizmet Merkezleri'ne yapılıyor. Doğum yapan her kadın doğum yardımından yararlanıyor. Ödemeler çocuk sayısına göre değişiyor. İşte doğum parası ve devlet tarafından sağlanan diğer destekler ile ilgili detaylar...
19.08.2021 Ekonomi
Destek kararı! Ödeme miktarı belli oldu
Destek kararı! Ödeme miktarı belli oldu Destek kararı açıklandı. Ödenecek miktar belli oldu. Bakan Yanık duyurdu. Toplam 30 milyon lira kaynak ayrıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, selden etkilenen vatandaşlar için toplam 30 milyon lira kaynak ayrıldığını açıkladı.
16.08.2021 Ekonomi
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! 1.259 TL ödenecek, son gün...
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! 1.259 TL ödenecek, son gün... Zam geldi. Ödeme miktarı arttı. Vatandaşların banka hesaplarına paralar yatırılmaya başlamıştı. Destek ödemelerinde sona gelindi. bugün itibarı ile tüm vatandaşların ödemeleri tamamlanmış olacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada SED ödemelerinin 15 Ağustos'a kadar tamamlanacağını duyurdu.
15.08.2021 Ekonomi
1.797 TL bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Hemen kontrol edin, ödemeniz yapılmadıysa...
1.797 TL bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Hemen kontrol edin, ödemeniz yapılmadıysa... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 1.657 TL olan destek ödemeleri gelen zam ile birlikte 1.797 lira oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada, "968,2 milyon TL evde bakım yardımı ödemesini bugünden itibaren hesaplara yatırıyoruz" dedi.
15.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nakit Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakit destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.