Nakit Desteği

Nakit Desteği

Son dakika nakit desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakit desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakit desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakit Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakit desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 nakit desteği haberi bulunmuştur. Tüm nakit desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan'ın kredi yazışmaları ortaya çıktı! Arda Turan'a böyle kredi çektirmiş
Seçil Erzan'ın kredi yazışmaları ortaya çıktı! Arda Turan'a böyle kredi çektirmiş Türkiye günlerdir fon vurguncusu Seçil Erzan'ı ve dolandırdığı futbolcuları konuşuyor. Seçil Erzan'a servetinin büyük bölümünü kaptıran Arda Turan, üstüne Erzan'ın müdür olduğu şubeden 33 milyon lira kredi çekti. O parayı da Seçil Erzan'a teslim etti ve bu süreci de bizzat Seçil Erzan yönetti. Peki, saatler içinde bu krediyi nasıl aldı? CNN TÜRK ekibinden Ümit Uzun Seçil Erzan'ın banka yetkilisiyle yazışmalarına ulaştı. İşte detaylar...
1.12.2023 Gündem
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti Türk Telekom, 2023 yılı üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 78,2 büyüyerek, 22,4 milyar TL konsolide gelir elde etti. Şirketin yılın ilk 9 ayındaki toplam geliri geçen yıla oranla yüzde 69,6 artışla 55,6 milyar TL’ye ulaştı.
8.11.2023 Finans
Dışişleri'nden 'Acil Yardım Çağrısı' açıklaması
Dışişleri'nden 'Acil Yardım Çağrısı' açıklaması Dışişleri Bakanlığı kaynakları, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Türkiye'ye destek amacıyla başlatılan Acil Yardım Çağrısı'na ilişkin "Acil Yardım Çağrısı, insani dış politika anlayışıyla son yıllarda uluslararası yardım ve dayanışma konusunda örnek bir rol oynayan ülkemize, karşılaşılan afetin büyüklüğü ve kapsamıyla orantılı biçimde uluslararası dayanışmayla mukabele edilmesi ihtiyacına dikkat çeken bir belge niteliği taşımaktadır" açıklamasını yaptı.
18.02.2023 Gündem
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ diyerek 2023’te milletimizin desteğine talibiz." diyerek, "Milletimiz 73 yıl sonra 6'lı masaya aynı gün 'yeter' diyecektir." dedi.
18.01.2023 Gündem
Hane başı 3 bin TL destek ödemesi! Bakan Yanık resmen açıkladı
Hane başı 3 bin TL destek ödemesi! Bakan Yanık resmen açıkladı Datça'daki yangın sonrası harekete geçildi. Hane başı 3 bin TL nakit destek ödemesi yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yangından etkilenen bölgedeki vatandaşların acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için Datça Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 500.000 TL kaynak gönderildiğini açıkladı. Öte yandan Bakan Yanık yangın sebebiyle tahliye edilen hanelere 3.000 TL nakdi destek ödemesinin yapılacağını belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
13.07.2022 Ekonomi
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi!
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi! Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının 4'üncü gününde, 3 noktada devam eden alevlere günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale başladı. Rüzgarın öğleden sonra etkisini artırması beklendiği için alevlerin o saatlere kadar kontrol alınmasına çalışılırken, kritik saatler başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Büyük ölçüde sıkıntı giderildi, bugünü takip etmeliyiz" dedi. Gözaltına alınan zanlı S.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.. Sağlık Bakanı Koca yangından etkilenenlerle ilgili son durumu açıkladı.
24.06.2022 Gündem
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi...
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi... Uygun faiz oranlı kredi fırsatı! 100 bin liraya kadar, 24 aya varan vade seçeneği ile kredi kullandırılacak. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Şekerbank yeni kampanyasını duyurdu. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel duyurulan kampanya ile mobil uygulamayı indiren ve uygulama üzerinden kredi başvurusu yapan çiftçilere ise yüzde 10 faiz indirimi sunulacak. Çiftçi müşterilerin ürünlerini daha verimli yetiştirebilmeleri için tüm bilgilere anlık ulaşabilecekleri kapsamlı mobil uygulamasına ilişkin Şekerbank tarafından detaylı bilgi de verildi.
14.05.2022 Ekonomi
PİLOT’tan 100 bin dolara kadar nakit desteği, başvurular açıldı
PİLOT’tan 100 bin dolara kadar nakit desteği, başvurular açıldı Türk Telekom iştiraki olan TT Ventures çatısı altında yoluna devam edecek olan PİLOT’un yeni dönem başvuruları açıldı.
14.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Türk Telekom 2021 verilerini açıkladı
Türk Telekom 2021 verilerini açıkladı Türk Telekom teknoloji, girişimcilik, kültür sanat ve sosyal sorumluluk alanındaki iş birlikleri ve yatırımlarıyla 2021 yılı verilerini paylaştı. Dünyanın sayılı teknoloji şirketlerinden Juniper Networks ve Net Insight iş birliğinde Türk mühendislerin 5G alanındaki başarısını dünyaya kanıtlayan Türk Telekom, aynı zamanda geleceğin ‘Unicorn’ları olan girişimleri yurt dışına açtı ve Atatürk Kültür Merkezi’nin 7 yıl boyunca ana destekçiliğini üstlendi.  
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Emekliler için müjdeli haber! SGK'ya başvurmak yetiyor, 3 maaş avans veriliyor ve...
Emekliler için müjdeli haber! SGK'ya başvurmak yetiyor, 3 maaş avans veriliyor ve... Emekli olacaklara müjdeli haber geldi. SGK'ya başvurmak yetiyor. 3 maaş avans verilecek. Emekli maaşının bağlanmasını bekleyen vatandaşlara sunulan nakit avans fırsatı için başvurular sürüyor. Bilindiği üzere bu kişilere üç maaş nakit avans ödemesi yapılıyor ve bu tutar maaşından 36 aya varan taksitlerle ufak ufak kesiliyor. Son zamanlarda bu düzenlemenin mevcut emekliler için uygulanması için talepler var. Emekli maaşının bağlanmasını bekleyenlere sunulan desteklerden en dikkat çekeni nakit avans oldu. Bu sayede 3 maaşa kadar ödeme sağlanıyor. Emekli aylığını bekleyenlere sunulan avans olanağının bir benzerinin, mevcut emekliler için de hayata geçirilmesi beklentiler arasında. Eğer talepler kabul edilirse, emeklilere de 3 maaş avans ödemesi yapılacak.
17.12.2021 Emekli
827 lira her ay banka hesaplarına yatırılıyor! Bizzat başvuran alıyor
827 lira her ay banka hesaplarına yatırılıyor! Bizzat başvuran alıyor Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler her ay düzenli olarak yapılıyor. Ancak başvuru yapanlar alabiliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (kaymakamlık) veya Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bizzat başvuru yapılması gerekiyor. Nakdi destek her ay 827 TL olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bu destekten 65 yaşını dolduran ve hanedeki kişi başına gelirin 852 liranın altında olduğunu beyan edenler yararlanabiliyor. İşte detaylar...
4.10.2021 Ekonomi
650 TL hesaplara yatırılıyor! İki ayda bir...
650 TL hesaplara yatırılıyor! İki ayda bir... 650 TL ödeme yapılıyor. İki ayda bir vatandaşların hesabına paraları yatırılıyor. Başvuru yapılması halinde bu haktan yararlanılabiliyor. Paralar PTT'den ya da ATM'lerden çekilebiliyor. Eşi ölen kadınların mağduriyet yaşamaması için devlet tarafından destek sağlanıyor. Hiçbir sosyal güvencesi olmayan kadınlar için de devlet yardım yapılıyor. İlgili vakıflar aracılığı ile kadınlara para ve sosyal destek yardımı sağlanıyor.
24.08.2021 Ekonomi
PİLOT'tan 18 yeni girişime destek
PİLOT'tan 18 yeni girişime destek PİLOT'ta 9. dönem girişimleri belli oldu. Programa yapay zekâ ağırlıklı, nitelikli ve özgün teknoloji çözümleri geliştiren 18 ekip seçildi. Girişimlerin her birine 200'er bin TL nakit desteği verilecek.
13.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Akşener: Milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz
Akşener: Milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her vatandaşın hakkını savunmaya çalıştıklarını belirterek, "Milletimizin gerçeklerini, iktidara göstermeye çalışıyoruz" dedi.
7.07.2021 Siyaset
Hesaplara 800 lira yatırılıyor! İki ödeme birden yapılıyor...
Hesaplara 800 lira yatırılıyor! İki ödeme birden yapılıyor... Hesaplara 800 lira yatırılıyor. İki ödeme birden yapılıyor, paralar 2 ayda bir PTT'ye yatıyor. On binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Devlet düzenli nakit yardımı yapıyor. Zorunlu askerlik hizmetini yürüten, muhtaç er ve erbaşların ailelerine 12 ay boyunca 800 lira ödeniyor. Aynı zamanda 18 yaşından küçük muhtaç asker çocuklarına da 300 lira ödeme yapılıyor. Para yardımının alınabilmesi için gerekli şartın sağlanması gerekiyor. Bu yardımı kimler alabilir? Gelir şartı nedir? Tüm detaylar...
31.05.2021 Ekonomi
Kızılay'dan hane başı 500 TL yardım! Kızılay yardımı kimlere veriliyor?
Kızılay'dan hane başı 500 TL yardım! Kızılay yardımı kimlere veriliyor? Türk Kızılay'ı Ramazan ayı yardımları kapsamında Türkiye genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi 206 bin aileye hane başı 500 TL yardım yapıyor. Ailelere yapılan nakit desteği Ramazan boyunca peyderpey ödeniyor. Peki, Kızılay 500 TL yardım başvurusu alınıyor mu? Kızılay yardımı kimlere veriliyor? Kızılay yardım kartı nasıl alınır? Kızılay yardım başvurusu yapılıyor mu? İşte Kızılay 500 TL yardım ile ilgili detaylar...
3.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, işçilerle sahur yaptı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, işçilerle sahur yaptı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikayı ziyaret ederek işçilerle sahur yaptı. Oktay, "Sanayimizin çarkının çok hızlı bir şekilde dönmesi için sonuna kadar desteklerimizi sürdürüyoruz, sürdüreceğiz" dedi.
3.05.2021 Siyaset
Hibe açıklaması! Detaylar belli oldu
Hibe açıklaması! Detaylar belli oldu Bakan Pakdemirli'den flaş hibe açıklaması! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada hibe desteği ile ilgili detayları paylaştı. Rekor başvuru olduğunu kaydeden Pkademirli, başvuranların büyük çoğunluğunun destekleneceğini söyledi.
18.04.2021 Ekonomi
Hibe desteği! 10 bin liradan başlıyor, ödemeler...
Hibe desteği! 10 bin liradan başlıyor, ödemeler... Yüz binlerce kişiye müjde! Hibe desteği sağlanıyor. Detaylar belli oldu. Ödenecek tutarlar açıklandı. Karşılıksız para desteği ödemeleri 10 bin liradan başlıyor. 365 bin liraya kadar hibe veriliyor. Yeni iş kuran ya da var olan işini geliştirmek isteyen kişiler için önemli bir fırsat sunuluyor. Birçok sektör hibe desteğinden yararlanıyor. Fakat vatandaşlar haberdar olmadıkları için başvuruda bulunmuyorlar. Mentörlük, Danışmanlık ve İşletme Koçluğu yapanlar da destek ödemelerinden yararlanabiliyorlar. İşte hibe desteği ile ilgili tüm detaylar...
1.04.2021 Ekonomi
Hibe fırsatı! Bugün son gün, başvuranlara ödeniyor
Hibe fırsatı! Bugün son gün, başvuranlara ödeniyor Yüz binlerce kişi yaralanabilecek. Hibe başvurularında sona gelindi. İnternet başvuruları bugün saat 18.00'de kadar devam edecek. Geri ödemesiz para desteğinden başvuranlar yararlanıyor. Hibe desteği başvurularında 9 Nisan detayı bulunuyor.
30.03.2021 Ekonomi
Hesaplara bin 500 lira yatırılacak! Nakdi destek...
Hesaplara bin 500 lira yatırılacak! Nakdi destek... Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Hesaplara bin 500 lira yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Nakit desteği ile ilgili detaylar belli oldu. İşte 1500 liralık nakit desteği ile ilgili detaylar...
29.03.2021 Ekonomi
Vergi muafiyeti, nakdi ücret desteği, düşük faizli kredi... İşte Ekonomi Reform Paketi'nin detayları....
Vergi muafiyeti, nakdi ücret desteği, düşük faizli kredi... İşte Ekonomi Reform Paketi'nin detayları.... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Reform Paketi'ni açıkladı. Pakette mali disiplin vurgusu dikkat çekerken, enflasyonla mücadeleye de vurgu yapıldı. Erdoğan, salgın döneminde zorlanan 850 bin küçük esnafa yönelik vergi muafiyeti getirileceğini, bireysel emeklilik sisteminde 18 yaş altının sisteme girmesinin önündeki yasal engelin kaldırılacağını, istihdam taahhüdünü yerine getiren firmanın, istihdama kattığı her 1 kişi için 12 ay boyunca ödediği sosyal sigorta ve işsizlik sigortası primlerinin, firmaya katkı olarak kredi faiz bakiyesinden düşürüleceğini açıkladı.
29.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nakit Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakit desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.