N.A.

N.A.

Son dakika n.a. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan n.a. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını n.a. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

N.A.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan n.a. gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.210 n.a. haberi bulunmuştur. Tüm n.a. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri...
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri... Yan yana gelen her sayının ortak katı üzerinden artış göstermesi geometrik dizi olarak ifade edilir. Aynı zamanda üst düzey matematik işlemi olarak da ele alınabilecek olan bu sistem, pek çok farklı alanda kullanılır. Sabit olarak belli tanımlama ile birlikte sayıda üzerinden formülde halinde ele alınmaktadır. Böylece herhangi bir sayıdan başlamak suretiyle, aynı orantı sabiti doğrusunda artış ya da azalış gösterir.
22.04.2024 Gündem
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Poşetlerini taşımasına yardım eden 15 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunmuştu! İstenen ceza belli oldu
Poşetlerini taşımasına yardım eden 15 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunmuştu! İstenen ceza belli oldu Ankara'da elindeki poşetleri taşımasına yardım eden komşusunun kızı S.N.A.'ya (15) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Abdullah K. (72) hakkında 32,5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.
28.02.2024 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan toplam 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
14.01.2024 Gündem
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence mekanlarına 300 polisin katılımı ile düzenlenen fuhuş operasyonunda 61 yabancı uyruklu kadın ile 6 organizatör gözaltına alındı. 6 organizatörden 5'i tutuklanırken, 61 kadından 4'ünde HIV virüsüne rastlandı. Kadınların sınır dışı edilmesi için çalışma başlatıldı.
30.11.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem!
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem! Kandilli Rasathanesi'nin geçtiği bilgiye göre saat 08.33'te Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
22.11.2023 Gündem
Bir garip olay! Misafirliğe gittiği ablasının 1 haftalık torununu kaçırdı
Bir garip olay! Misafirliğe gittiği ablasının 1 haftalık torununu kaçırdı Eskişehir'de misafirliği gittiği ablası N.A.'nın 1 hafta önce dünyaya gelen torununu kaçıran Hülya A. (44), taksiyle geldiği Konya'nın Akşehir ilçesi girişinde yakalandı. Bebek, sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edilirken, sevk edildiği mahkemece adli kontrolle serbest kalan Hülya A., ifadesinde ''İkiz çocuğum öldüğü için psikolojim iyi değildi. Bebeği yaşadığım Mardin'e götürmek için kaçırdım'' dedi.
26.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan koruyucu aileliğin önemine vurgu
Emine Erdoğan'dan koruyucu aileliğin önemine vurgu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, koruyucu aileliğin önemine vurgu yaparak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
8.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz
Kılıçdaroğlu: Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz" dedi. 
11.05.2023 Gündem
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı Bazı şirketler, 2023’ün ilk çeyreğinde net satış gelirlerini açıkladı. Buna göre; Penta Teknoloji, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde konsolide cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 84 artırarak 3,6 milyar TL’ye ulaştırdı. Ülker Bisküvi, 2023 yılının ilk çeyreğinde cirosunu 10,1 milyar TL’ye ulaştırdı. Net satış gelirleri yüzde 103,6 büyüyen ŞOK Marketler’in ekonomiye ve istihdama katkısı devam etti.
10.05.2023 Ekonomi
İstanbul'da yasadışı organ nakli operasyonu! 10 bin dolara anlaşıp akrabası gibi göstermişler
İstanbul'da yasadışı organ nakli operasyonu! 10 bin dolara anlaşıp akrabası gibi göstermişler İstanbul'da organ nakli prosedürlerine takılmak istemeyen bazı kişilerin, sahte evraklarla organlarını verecek kişileri akrabaları gibi gösterdiği ortaya çıktı. Yapılan 2 farklı operasyonla yakalanan şüphelilerden 5'i mahkemede serbest bırakılırken 1 kişi tutuklandı.
18.04.2023 Yaşam
Elektriği kesip eve girdi! Yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı, darp etti
Elektriği kesip eve girdi! Yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı, darp etti Çorum'da 72 yaşındaki kadının evine giren bir kişi, yaşlı kadına önce cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı, sonra darp etti.
15.04.2023 Yaşam
Kiralık ev arayanlar dikkat! Emsal karar, tarihe karışıyor
Kiralık ev arayanlar dikkat! Emsal karar, tarihe karışıyor Bekarların kiralık ev çilesi tarihe karışıyor. Çünkü, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) tüm bekârlara emsal teşkil edecek karara imza attı.
14.04.2023 Ekonomi
'Bekara ev yok' dönemini bitirecek gelişme! Tazminat ödeyecek
'Bekara ev yok' dönemini bitirecek gelişme! Tazminat ödeyecek Çalışmak için gittiği şehirde, ev kiralamak isteyen genç kadın, emlakçı ve ev sahiplerinin 'bekara ev yok' cevabıyla sarsıldı. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, emlakçı ve ev sahibi karı-kocanın ayrımcılık yasağı ihlali yaptığına hükmetti. Kurum, bekara ev vermeyen emlakçı ve ev sahiplerini 10'ar bin lira para cezasına çarptırdı.
11.04.2023 Ekonomi
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı Maltepe’de farklı tarihlerde 4 ayrı lüks otomobilden toplamda 360 bin TL değerinde hayalet gösterge ve konsol hırsızlığı gerçekleştiren şahıslar yakalandı.
26.03.2023 Gündem
Okullarla ilgili flaş gelişme! Vali Yerlikaya açıkladı
Okullarla ilgili flaş gelişme! Vali Yerlikaya açıkladı Olası İstanbul depremine karşı eğitim-öğretim kurumları özelinde yapılan yenileme ve güçlendirme çalışmalarına dair İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan bilgilendirme açıklaması geldi. Yerlikaya, kentte 1999 öncesinde inşa edilen okullara ilişkin, ''İstanbul'umuzdaki 1223 okulumuz yeniden yapıldı ve güçlendirildi. 128 okulumuzla ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor." dedi.
21.02.2023 Gündem
Bakan Koca: Ambulansa yol vermeyenlere 118 bin TL ceza uygulandı
Bakan Koca: Ambulansa yol vermeyenlere 118 bin TL ceza uygulandı Fatih'te ambulansa yol vermeyen düğün konvoyundakilere toplam 118 bin 487 TL idari para cezası kesildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kurala uymak varken, mutlu bir güne kötü bir anı eklemeye değer miydi?" dedi.
31.01.2023 Gündem
107 kilo eroinin bulunduğu tırda yakalanan sanık: "Sırf otobüse para vermemek için tıra bindim, cezaevine girdim"
107 kilo eroinin bulunduğu tırda yakalanan sanık: "Sırf otobüse para vermemek için tıra bindim, cezaevine girdim" Hakkari’den İstanbul’a 107 kilo uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları esnada Kocaeli Narkotik ekiplerine yakalanan ve cezaevine gönderilen baba ile oğullarının da aralarında bulunduğu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık M.M.K., "Kuzenlerim İstanbul’a gidecekti ben ise çalışmak için Kocaeli’ye gelecektim. Sırf otobüse para vermemek için kuzenim İ.K.’nin arabasına bindim ve başıma bu olay geldi. Suçum olmadığı halde uzun süredir tutukluyum" dedi.
24.01.2023 Gündem
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu!  21 kişi tutuklandı
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu! 21 kişi tutuklandı İzmir merkezli 18 ilde sahte engelli raporu hazırladığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 51 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 51 şüpheliden 21'i tutuklanırken, 8'i savcılık ifadesinin ardından 22'si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. tutuklular arasında doktor olmadığı öğrenildi. Öte yandan, suç örgütü üyelerinin, göstermelik danışmanlık şirketi açtıkları ve burada sahte rapor alacak kişilerle anlaştıkları ortaya çıktı.
21.01.2023 Gündem
Aydın’daki patlamada tutuklu sayısı 4’e yükseldi
Aydın’daki patlamada tutuklu sayısı 4’e yükseldi Aydın’ın Nazilli ilçesindeki dönercide geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği patlama sonrası devam eden soruşturmada tutuklu sayısı 4’e yükseldi.
1.01.2023 Gündem
Tekirdağ'da fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Tekirdağ'da fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 6 kadın sınır dışı edilmek üzere yakalanırken, kadınları pazarladığı ve yer temin ettiği belirlenen 2 kişiden 1'i tutuklandı.
11.12.2022 Yaşam
Olaylı derbinin şüphelilerinden 19’u tutuklandı
Olaylı derbinin şüphelilerinden 19’u tutuklandı İzmir’deki olaylı Göztepe-Altay derbisinin ardından adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden 19’u tutuklandı.
30.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

N.A. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki n.a. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.