Myk Toplantısı

Myk Toplantısı

Son dakika MYK toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MYK toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MYK toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Myk Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan myk toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 myk toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm myk toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti MYK toplantısı bitti mi, MYK toplantısı bugün saat kaçta başladı?
AK Parti MYK toplantısı bitti mi, MYK toplantısı bugün saat kaçta başladı? AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti Genel Merkezi'nde başladı. Peki, AK Parti MYK toplantısı bitti mi, MYK toplantısı bugün saat kaçta başladı?
14.06.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Pençe-Kilit harekatı ile ilgili açıklama: Operasyonu buna dayanarak yapıyoruz!!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Pençe-Kilit harekatı ile ilgili açıklama: Operasyonu buna dayanarak yapıyoruz!! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarla ilgili açıklama yapan Ömer Çelik, "Bu saldırganlığı kınadığımızı, Kudüs'ün kırmızı çizgimiz olduğunu bir kere daha hatırlatıyoruz." dedi. Pençe - Kilit operasyonuyla ilgili olarak da "Operasyonu BM'nin 51. maddesine dayanarak yapıyoruz. Mehmetçiğin hedefine ulaşacağından şüphemiz yok." açıklamasında bulundu.
18.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MYK toplantısı sona erdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MYK toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında AK Parti MYK toplantısı sona erdi.
7.03.2022 Siyaset
AK Parti MKYK toplantısı ne zaman? AK Parti MYK ve MKYK toplantısı!
AK Parti MKYK toplantısı ne zaman? AK Parti MYK ve MKYK toplantısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek olan AK Parti MKYK ve MYK toplantılarında, merakla beklenen asgari ücret konusu gündeme alınacak. Toplantılarda yeni yılda asgari ücretle ilgili hem işverenlerin hem de çalışanların beklentileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilecek.
15.11.2021 Siyaset
AK Parti MYK toplantısı sona erdi
AK Parti MYK toplantısı sona erdi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.
28.06.2021 Gündem
Hayvan hakları yasası ne zaman çıkacak? Hayvan hakları yasası 2021 ne zaman Meclis’e sunulacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi!
Hayvan hakları yasası ne zaman çıkacak? Hayvan hakları yasası 2021 ne zaman Meclis’e sunulacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayvan hakları yasasıyla ilgili talimat verdiği belirtildi. Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan MYK toplantısının ana gündem maddesi hayvan hakları yasasıydı. Yasa ile artık hayvanlar "eşya" olmaktan kurtulup "canlı" gibi korunacak. Cumhuriyet Savcıları hayvana eziyette şikâyete gerek kalmaksızın resen soruşturma açabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına "Meclis kapanmadan bu kanunu çıkarın" talimatını verdiği öğrenildi. Peki, Hayvan hakları yasası ne zaman çıkacak?
9.06.2021 Gündem
MYK toplantısı ne zaman 2021? AK Parti MYK toplantısı bugün saat kaçta?
MYK toplantısı ne zaman 2021? AK Parti MYK toplantısı bugün saat kaçta? AK Parti MYK bugün 'bildiri' gündemiyle toplanacak. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), emekli amirallerin bildirisi üzerine bugün toplanıyor. AK Parti MYK toplantısı bugün saat kaçta?
5.04.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik açıklamalarında "Birtakım devletlerin Türkiye ile bilek güreşi yapmak için Yunanistan'ı yanına almasını, kalıcı bir ittifak zannetmesinler. Yarın onlar gider, Yunanistan yine Türkiye ile baş başa kalır bu bölgede." ifadelerini kullandı.
9.03.2021 Siyaset
MYK toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta? AK Parti MYK toplantısı gündeminde 4 madde var!
MYK toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta? AK Parti MYK toplantısı gündeminde 4 madde var! AK Parti MYK toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki MYK toplantısı bugün saat 16.00'da yapılacak. MYK toplantısındaAzerbaycan'ın Şuşa zaferi, Biden'in ABD başkanı seçilmesi, İzmir depremi sonrasındaki inşa çalışmaları ve ekonomideki gelişmeler değerlendirilecek.
9.11.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP'nin Joe Biden'in Türkiye ile ilgili söylediği sözleri çarpıtıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarına "Bunun kadar kurulmuş ahlaksız bir cümle duymadım" sözleriyle tepki gösterdi.
18.08.2020 Siyaset
Ömer Çelik'ten: En büyük düşmanımız rehavettir
Ömer Çelik'ten: En büyük düşmanımız rehavettir AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, ''En büyük düşmanımız rehavettir. Normalleşmenin daha da devam etmesi için maske mesafe temizlik üçgenine ne kadar dikkat ederse elimiz o kadar güçlü olur. Bir takım rakamların artışı üzüntü verici bir durumdur.'' dedi. Çelik ayrıca, "(Sultanahmet Camisi'ni müze yapalım) gibi bir yaklaşım, şimdiye kadar gördüğümüz en İslamofobik yaklaşımdır." ifadelerini kullandı.
15.06.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye'nin takvimi kısaldı!
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye'nin takvimi kısaldı! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye'nin takviminin kısaldığını söylemeliyim. Fırat'ın doğusu ile ilgili harekat basit bir polemikle geçiştirilmemeli. Müttefiklerimizden olumlu bir yaklaşım bekliyoruz." dedi.
6.08.2019 Siyaset
AK Parti MYK toplantısı sona erdi
AK Parti MYK toplantısı sona erdi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında yapılan toplantı, 2 saat 40 dakika sürdü
19.03.2018 Siyaset
CHP Sine-i milleti tartıştı
CHP Sine-i milleti tartıştı CHP sözcüsü Böke, Meclis’ten çekilmek dahil, birçok seçeneğin masada olduğunu söyledi. MYK toplantısı sonrası çekilme olmayacağı açıklandı
29.09.2021 Gündem
AK Parti MYK toplantısı sona erdi
AK Parti MYK toplantısı sona erdi AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım başkanlığındaki toplantı, yaklaşık 2 saat 20 dakika sürdü
29.09.2021 Gündem
AK Parti MYK toplandı
AK Parti MYK toplandı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplandı
29.09.2021 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Adaylara tepki göstermeyin
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Adaylara tepki göstermeyin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kendisine rakip olan isimlerle ilgili ilk değerlendirme geldi. MYK toplantısında konuşan CHP lideri, "çok sayıda aday çıkması bu partinin farkı" dedi. Kurmaylarından hiç bir adaya tepki göstermemelerini isteyen Kılıçdaroğlu, "Bu kurultaydan CHP'nin güçlenerek çıkması yarışın eşit olmasına bağlı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Gül: Şüphesiz partiye döneceğim
Gül: Şüphesiz partiye döneceğim Cumhurbaşkanı Gül: "Cumhurbaşkanlığım bittikten sonra şüphesiz ki partime döneceğim. Benim için tabii ki doğal olan şeydir. İnanıyorum ki Türkiye çok güçlü bir şekilde her anlamda yoluna devam edecektir"
29.09.2021 Gündem
Başbakan son noktayı koydu!
Başbakan son noktayı koydu! Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı sonrası AK Parti’nin geleceği tartışılırken, Erdoğan’ın geçen hafta düzenlenen MYK toplantısında, partinin başına kongreye kadar emanetçi bir ismin gelmeyeceğini söylediği öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
'Hoca Efendi’ye yanlış bilgi verilmiş'
'Hoca Efendi’ye yanlış bilgi verilmiş' AKP MYK yaklaşık 4 saat sürdü
29.09.2021 Gündem
Anayasa buluşması perşembeye!
Anayasa buluşması perşembeye! Tuzak endişesi ağırlıklı olarak tartışıldı
3.11.2013 Siyaset
Gül'den kritik istek!
Gül'den kritik istek! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısının ardından saat 03...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplandı. Yaklaşık 4 saat süren MYK toplantısında 3 ilçe başkanları görevden alındı. Önceden görevden alınan örgütlerin itirazlarının da parti meclisi gündemine geleceği belirtiliyor. Hatta o parti meclisinde kurultay takviminin netleşeceği vurgulanıyor.
2.08.2023 Gündem
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Myk Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki myk toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.