Müzik Festivali

Müzik Festivali

Son dakika müzik festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müzik festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müzik festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzik Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzik festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 964 müzik festivali haberi bulunmuştur. Tüm müzik festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Hande Erçel Suudi Arabistan'da festivalde! Tarzının bedeli belli oldu
Hande Erçel Suudi Arabistan'da festivalde! Tarzının bedeli belli oldu İş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından Soundstorm Müzik Festivali için gittiği Suudi Arabistan'da çekilen pozlarını paylaştı. Peş peşe yayınladığı karelerle binlerce beğeni alan Erçel’in tarzının bedeli de ortaya çıktı.
16.12.2023 Magazin
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Pervin Chakar kimdir? Sorusunun yanıtı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel tarafından ziyaret edilmesi sonrası arttı. Pervin Chakar aslen nereli, kaç yaşında?
20.11.2023 Gündem
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti Hamas başlattığı operasyon İsrail'de savaş dönüştü. İsrail Gazze'ye bomba yağdırırken Hamas füzelerle karşılık veriyor. Çatışmalara İsrail'deki müzik festivalinde yakalanan ve Hamas tarafından kaçırılan Alman vatandaşı Shani Louk'un hayatta ve ağır yaralı olduğu öne sürülüyor...
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı İsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, İsrail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uğrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. İsrail’deki basın kuruluşları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini duyurdu.
9.10.2023 Dünya
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
Outdoor ve müzik festivali İstanbul’da olacak
Outdoor ve müzik festivali İstanbul’da olacak Uluslararası “outdoor, kamp, spor ve müzik” festivali WOLFEST, doğa ve spor tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu sene 9-11 Haziran tarihlerinde İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek.
12.04.2023 Kültür Sanat
Ünlü rapçi konser anında sahneden düşerek öldü!
Ünlü rapçi konser anında sahneden düşerek öldü! Güney Afrikalı rapçi Costa Titch, müzik festivalinde verdiği konser sırasında sahneden düşerek hayatını kaybetti.
14.03.2023 Magazin
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi!
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi! Dünyanın sayılı kültür sanat mekânlarından Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverlere kapılarını yeniden açtığı 29 Ekim 2021’den bu yana 1 milyon 300 bin ziyaretçi ağırladı. Operadan baleye, tiyatrodan konserlere; sergi ve çocuk atölyelerine farklı buluşmalara sahne olan AKM’de yıl boyunca 1265 etkinlik gerçekleşti.
19.12.2022 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak. Tüm sanatseverleri festivale bekliyoruz. Bu etkinliklere katkı sağlayan tüm paydaşlara özellikle teşekkür ediyorum." dedi.
8.10.2022 Siyaset
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor!
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle gerçekleştirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamına alınan Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, 22 Eylül’de başlıyor. Dünyanın çeşitli yerlerine ait mistik müziklerin buluşma noktası olan festivalin ilk gününde, neslinin en yetenekli ve çok yönlü müzisyenlerinden biri olan Katalan sanatçı Jordi Savall sahne alacak.
21.09.2022 Kültür Sanat
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in fotoğrafı viral oldu! Müzik festivalinde çekilen fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü...
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in fotoğrafı viral oldu! Müzik festivalinde çekilen fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü... İskandinav ülkesi Finlandiya'nın Başbakanı Sanna Marin’in festival fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi. Tom Moylan 36 yaşındaki başbakanın Flow Müzik Festivali'nde çekilen fotoğrafı bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.
15.08.2022 Dünya
Blackpink konseri ne zaman? Dünyanın en popüler K-Pop grubu Blackpink ilk sanal konserini verecek!
Blackpink konseri ne zaman? Dünyanın en popüler K-Pop grubu Blackpink ilk sanal konserini verecek! Dünyanın en popüler K-Pop grubu BLACKPINK ilk sanal konserini verecek. “The Virtual” isimli ilk sanal konseri için nefesler tutulurken PUBG Mobile’ın 2.1 güncellemesiyle birlikte yeni temalı oyun modu Antik Gizem: Yükseliş ve yepyeni içerikler de konserle birlikte oyunculara sunulacak. Blackpink ay sonunda PUBG MOBILE'a özel bir parça ve müzik videosuna da imza atacak. Peki, Blackpink konseri ne zaman, saat kaçta? K-Pop grubu Blackpink’in sanal konseri ile ilgili detaylar…
18.07.2022 Kültür Sanat
Savaşın bitmesi için barış güvercinleri uçurdular
Savaşın bitmesi için barış güvercinleri uçurdular 1. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları ve Müzik Festivali başladı. Kültürleri bir araya getiren festivalin ilk gününde, savaş halindeki Ukrayna ve Rusya’yı temsil eden dansçılar sahneye çıkarak birlikte barış güvercini uçurdu.
24.06.2022 Kültür Sanat
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama Eskişehir Valiliği’nin, kentte 15 günlük süreyle alınan etkinlik yasağı kararına müzik festivali yapmayı planlayan organizasyon şirketinin yaptığı itiraz üzerine mahkemeye verdiği yazılı savunmada, Bursa'daki terör saldırısının örnek gösterilip, Anadolu Fest'in güvenlik riski taşıdığının belirtildiği ifade edildi.
12.05.2022 Gündem
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) bu yıl düzenleyeceği 50'nci yıl etkinliklerinde geçerli olmak üzere öğrenci biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.
27.01.2022 Kültür Sanat
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım Dünyaca ünlü şarkıcı Travis Scott ile ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Kylie Jenner, 2022'ye hamilelik pozunu paylaşarak girdi. Büyüyen karnını gözler önüne seren ünlü yıldız, yeni yıl dileklerini sıraladı.
1.01.2022 Magazin
Doge festivali ne zaman? Dogepalooza 2021 festivaline Elon Musk katılacak mı? DOGE müzik festivali 2021!
Doge festivali ne zaman? Dogepalooza 2021 festivaline Elon Musk katılacak mı? DOGE müzik festivali 2021! Dogepalooza müzik festivali ne zaman, doge festivaline Elon Musk katılacak mı? İlk Dogecoin (DOGE) festivali Dogepalooza için heyecan dorukta. Doge festivali Texas Augarland'de gerçekleştirilecek. Festivalde Yapımcı Damon Elliot ve piyanist Chloe Flower'ın da etkinlikte sahne alacağı belirtiliyor. Peki, Dogecoin festivali 2021 hakkında merak edilenler…
8.10.2021 Gündem
1 Nisan şakası kötü bitti! Ortalık savaş alanına döndü
1 Nisan şakası kötü bitti! Ortalık savaş alanına döndü Belçika'nın başkenti Brüksel'de "1 Nisan şakası" olarak duyurulan müzik festivali için binlerce genç parkta toplanınca polis müdahale ederek gençleri tazyikli su ve gaz kullanarak dağıttı.
1.04.2021 Dünya
Eski eşe veryansın!
Eski eşe veryansın! Bu yıl 10’uncusu düzenlenen iHeartRadio Müzik Festivali’ne özel olarak verdiği pozlarla gündeme gelen Miley Cyrus’ın, önümüzdeki günlerde çıkaracağı yedinci albümünde eski eşi Liam Hemsworth’ü hedef aldığı öğrenildi.
20.09.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müzik Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzik festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.