Musabeyli

Musabeyli

Son dakika musabeyli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan musabeyli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını musabeyli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Musabeyli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan musabeyli gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 musabeyli haberi bulunmuştur. Tüm musabeyli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kilis'te izinsiz kazı yapan 13 kişiye gözaltı!
Kilis'te izinsiz kazı yapan 13 kişiye gözaltı! Kilis'te, izinsiz kazı yaptığı belirlenen 13 şüpheli jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
3.04.2024 Gündem
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kilis geldi. Kilis yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kilis Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kilis'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Kilis belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Kilis yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı Adalet Bakanlığı, Türkiye genelinde noter bulunmayan 45 il merkezine bağlı 78 ilçede daha noterlik kurulmasına karar verdi. Böylece Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı.
19.06.2022 Yaşam
Kilis’te silahlı kavga; 1 ölü, 2 yaralı
Kilis’te silahlı kavga; 1 ölü, 2 yaralı Kilis'in Musabeyli ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Halil Tilki öldü, 2 kişi yaralandı.
6.05.2022 Yaşam
Sulama göletine düşen Eymen Talha'dan acı haber!
Sulama göletine düşen Eymen Talha'dan acı haber! Kilis'in Musabeyli ilçesinde sulama göletine düşen Eymen Talha Yıldırım (7), hastanede yaşamını yitirdi.
23.03.2022 Yaşam
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi... Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. 13 şehirde, 41 noktada yangın çıkarken, şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirdi, 138 kişi de yaralandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Muğla Bodrum Güvercinlik yangını kontrol altına alındı. Kahramanmaraş ve Adana Ceyhan'daki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Soğutma çalışmaları devam ediyor” dedi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "Vatandaşlarımızın da tüm ihtiyaçlarını, zararlarını temin edeceğiz. Bu amaçla da çalışmaları başlattık. Hasar tespiti yapılan vatandaşlarımıza da kısmi ödemeleri başlatıyoruz yarından itibaren. Ziraat Bankası da bu amaçla açık olacak ve vatandaşlarımıza ilk ödemeleri yapacağız." ifadelerini kullandı. İşte Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.07.2021 Gündem
Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti!
Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti! Kilis'in Musabeyli ilçesinde Musa Çiçek (78), devrilen traktörün sürücüsü yaşamını yitirdi.
17.05.2021 Gündem
Cinayet şüphelisi gizli bölmede yakalandı
Cinayet şüphelisi gizli bölmede yakalandı İzmir'in Bornova ilçesinde, iki yıl önce tabancayla vurularak öldürülen Veysi Oktay'ın (36) katil zanlısı E.V. (42), saklandığı evin mutfak dolabından girilen gizli bölmede polis ekipleri tarafından yakalandı.
30.04.2021 Gündem
İğrenç istismar 3 yıl boyunca devam etti
İğrenç istismar 3 yıl boyunca devam etti Kilis'in Musabeyli ilçesinin Dorucak köyünde henüz 15 yaşındaki E.Ö. babasının görevli olduğu su deposunda 40 yaşındaki evli 4 çocuk babası İsmail Arzık'ın tecavüzüne uğradı. Zanlı, küçük kızı tehdit ederek 3 yıl boyunca tecavüze devam etti.Tecavüz seneler sonra koronavirüs korkusuyla ortaya çıktı. E.Ö. tarlada çalışırken rahatsızlanınca koronavirüse yakalandığı düşünülerek hastaneye kaldırıldı ve hamile olduğu ortaya çıktı. İsmail Arzık gözaltına alınırken, hastanede doğan bebek, devlet korumasına alındı. 12 gün tutuklu kalan Arzık, adli kontrolle serbest bırakıldı.
25.12.2020 Yaşam
'Arazi anlaşmazlığı' nedeniyle tartıştığı damadını tabancayla öldürdü
'Arazi anlaşmazlığı' nedeniyle tartıştığı damadını tabancayla öldürdü Kilis'in Musabeyli ilçesinde, H.D., arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı damadı Cemil Demireller'e tabancayla vurarak öldürdü. Olayla ilgili H.D. ile oğlu M.D. gözaltına alındı.
11.12.2020 Yaşam
İki aile arasında silahlı - taşlı - sopalı kavga: 8 yaralı
İki aile arasında silahlı - taşlı - sopalı kavga: 8 yaralı Kilis'in Musabeyli ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan, silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 8 kişi yaralandı.
24.10.2020 Yaşam
Toz biberin kilosu 15 TL'den 8 TL'ye düştü
Toz biberin kilosu 15 TL'den 8 TL'ye düştü Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, lokanta ile restoranların aktif çalışmaması nedeniyle toz biber fiyatları düştü. Geçen yıl, kilosu 14-15 TL’den toz biber satılırken, bu yıl ise kilosu 8 - 12,50 TL’ye kadar düştü.
26.09.2020 Ekonomi
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Kilis'te corana virüs vakaları hızla artıyor!
Kilis'te corana virüs vakaları hızla artıyor! Kilis’te son bir hafta içerisinde corona virüs vakalarının artması nedeniyle hastanede tedavi görenlerin sayısı 50’ye yükselirken, 3 köy, 1 mezra ve birçok sokak ve evde karantina uygulanıyor.
15.06.2020 Corona Virüsü
Ali Arslantaş kimdir? Vali Ali Arslantaş nereli, kaç yaşında? Burdur Valisi Ali Arslantaş biyografisi
Ali Arslantaş kimdir? Vali Ali Arslantaş nereli, kaç yaşında? Burdur Valisi Ali Arslantaş biyografisi Ali Arslantaş kim, sorusuna Burdurlular tarafından yanıt aranıyor. Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle yeri değiştirilen 41 ilin valisinden biri de Ali Arslantaş oldu. Erzincan Valisi Ali Arslantaş Burdur Valiliğine atandı. Peki, Ali Arslantaş kimdir? Ali Arslantaş nereli? İşte Burdur Valiliğine atanan Ali Arslantaş biyografisi…
10.06.2020 Gündem
Canan Karatay, bardak bardak zeytinyağı içti!
Canan Karatay, bardak bardak zeytinyağı içti! İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Kilis’te, zeytin ve zeytinyağı tanıtım günlerine katılarak, bardak bardak zeytinyağı içerek faydalarını anlattı.
16.11.2019 Sağlık
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, 8 ilde ilk iki sıradaki aday arasındaki fark bin oyun, 90 ilçede ise 100 oyun altında bulunuyor.
2.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İlki Yozgat'ta olacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İlki Yozgat'ta olacak! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yozgat Havalimanımızın yapımı sürüyor. Senelik 2 milyon yolcu kapasiteli havalimanımızı inşallah 2022 yılında hizmete sunmayı hedefliyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca konuşmasında, "Buradan bu dönemin ilk müjdesini veriyorum. Yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin Yozgat olacak." dedi.
25.02.2019 Siyaset
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Kilis'te baraj göletinde 3 kişi boğuldu
Kilis'te baraj göletinde 3 kişi boğuldu Kilis'te baraj göletinde ikisi kadın üç kişi boğuldu.
1.07.2018 Yaşam
Buğdayı 'kök hastalığı' vurdu; yüzde 50 kayıp bekleniyor
Buğdayı 'kök hastalığı' vurdu; yüzde 50 kayıp bekleniyor Trakya'da önce aşırı yağışlar nedeniyle zamanında gübreleme yapılamayan ardından nisan ayında beklenen yağışların düşmemesi üzerine yaşanan kuraklık buğdayda 'kök hastalığı' meydana getirdi. Edirne Ziraat Odası Başkanı Cengiz Yorulmaz, "Hem hastalık hem kuraklık nedeniyle buğdayda çok büyük kaybımız olacak Edirne'de. Geçen yıla göre bu yıl Edirne ve civarında verim, yüzde 50 düşük olacak. Bu çok ciddi bir rakam bu da tabi ki maddi açıdan çiftçiyi zorlayacaktır" dedi.
6.06.2018 Yaşam
Sevkiyat aralıksız devam ediyor
Sevkiyat aralıksız devam ediyor Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri araçlar Kilis'e ulaştı.
21.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Musabeyli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki musabeyli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.