Mülteci Krizi

Mülteci Krizi

Son dakika mülteci krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mülteci krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mülteci krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mülteci Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mülteci krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 406 mülteci krizi haberi bulunmuştur. Tüm mülteci krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören foto muhabirlerinin gözünden 2022 böyle geçti
Demirören foto muhabirlerinin gözünden 2022 böyle geçti  Savaş-barış, mağlubiyetler ve şampiyonluk getiren galibiyetler derken baş döndürücü gündemle sayısız olayın yaşandığı 2022’yi geride bıraktık. Koronavirüs önlemlerinin azalmasıyla derin bir nefes alırken Rusya- Ukrayna savaşı patlak verdi.  Tüm Avrupa’da hem ticaretin hem de günlük yaşantının seyri değişti.
7.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Ortak gündemle harekete geçmeliyiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Ortak gündemle harekete geçmeliyiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 77. Genel Kurulu'nda gerçekleştirdiği konuşmada, "Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür gerçeğinin altını her platformda en kuvvetli şekilde çizmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan BM kürsüsünden Yunanistan'ın göçmen politikasını sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan KKTC'nin resmen tanınması için dünyaya çağrıda bulundu.
20.09.2022 Siyaset
Savaştan kaçan Ukraynalı kadın bebeği ile birlikte Türkiye'ye sığındı! Rusya'daki kayınpederinin sözleri şoke etti...
Savaştan kaçan Ukraynalı kadın bebeği ile birlikte Türkiye'ye sığındı! Rusya'daki kayınpederinin sözleri şoke etti... Rus ordusunun Ukrayna'yı işgal etmesinden sonra Türkiye'ye gelen Ukraynalılardan biri de Viktoriia Lulka. Genç kadın savaşın başladığı gece patlamayla yataktan fırladıkları anı ve Rusya'da yaşayan kayınpederinin o dakikalardaki sözlerini unutamadığını söylüyor. Eşini Ukrayna'da bırakarak yola çıkmak zorunda kalan Lulka, Timur adlı 5 aylık bebeğiyle İstanbul'a gelirken yolda yaşadıkları dehşeti de anlattı.
18.05.2022 Dünya
Zelenskiy'den Ramazan ayı vurgusu! 'Esselamu aleyküm' dedi ve ekledi: Müslümanlar...
Zelenskiy'den Ramazan ayı vurgusu! 'Esselamu aleyküm' dedi ve ekledi: Müslümanlar... Ramazan ayının başlamasına bir hafta kala Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'den çarpıcı açıklamalar geldi. Konuşmasına "Esselamu aleyküm" diyerek başlayan Zelenskiy, Ramazan ayında Müslümanların ellerine silah alıp ülkeyi Rusya'nın işgalinden korumaya çalışmak durumunda kalacağını söyledi.
26.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında kritik tarihi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında kritik tarihi duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Mart'ta Brüksel'deki NATO Liderler Zirvesi'ne katılacağını, zirvede Rusya-Ukrayna arasındaki süreçle ilgili görüşmeler yapacaklarını bildirdi.
16.03.2022 Siyaset
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu!
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın 18'inci gününde ödüllü gazeteci ve yapımcı Brent Renaud'un öldüğü açıklandı. Peki, Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü?
13.03.2022 Gündem
Polonya: Savaşın başından itibaren 1 milyon 67 bin kişi sınırdan giriş yaptı
Polonya: Savaşın başından itibaren 1 milyon 67 bin kişi sınırdan giriş yaptı Polonya Sınır Muhafızları, bugün yaptığı açıklamayla 24 Şubattan itibaren 1 milyon 67 bin kişinin Ukrayna sınırından geçerek Polonyaya sığındığını belirtti.
7.03.2022 Dünya
Avrupa'da mülteci krizi büyüyor! Rusya'nın hamlesine ABD'den nükleer yanıt: Hipersonik Dark Eagle füzeleri Almanya'da...
Avrupa'da mülteci krizi büyüyor! Rusya'nın hamlesine ABD'den nükleer yanıt: Hipersonik Dark Eagle füzeleri Almanya'da... Avrupa'nı göbeğinde yaşanan mülteci krizi bir anda süper güçlerin kapışmasına dönüştü. Putin'in nükleer füze taşıyabilen savaş uçaklarına ABD'nin verdiği yanıt, dünyayı alt üst etti.
11.11.2021 Dünya
Avrupa'yı mülteci krizi vurdu! Polonya'dan Rusya'ya ağır suçlama: Moskova'da tezgahlandı...
Avrupa'yı mülteci krizi vurdu! Polonya'dan Rusya'ya ağır suçlama: Moskova'da tezgahlandı... Avrupa'nın göbeğinde uluslararası krizin çıktığı Pazartesi gece yarısından bu yana arka arkaya açıklamalar geldi, yeni yaptırımların sinyali verildi. Merkel'in bile suçlandığı kaosta, birçok ülkeden havalanan uçaklar takibe alındı.
10.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere  İtalya'ya gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere İtalya'ya gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30-31 Ekim'de 16'ncısı gerçekleştirilecek G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere İtalya'ya gitti.
29.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 ve Dünya Liderler Zirvesi'ne katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 ve Dünya Liderler Zirvesi'ne katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30- 31 Ekim 2021 tarihlerinde İtalya'nın ev sahipliğinde Roma'da yapılacak 16'ncı G20 Liderler Zirvesi ile Birleşik Krallık'ın ev sahipliğinde Glasgov'da düzenlenecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 26'ıncı Taraflar Konferansı (COP26) sırasında 1-2 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek Dünya Liderler Zirvesi'ne katılacak.
28.10.2021 Gündem
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
16.10.2021 Siyaset
Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ABD'li mevkidaşı ile görüştü Yunanistan'ın başkenti Atina'da hafta sonu düzenlenen NATO Genelkurmay Başkanları toplantısında bir araya gelen Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ile ABD'li mevkidaşı Mark Milley, güvenlik meselelerini ele aldı.
19.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik göçmen açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik göçmen açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de 'Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu'na video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başta Avrupa olmak üzere Batılı ülkeler Aylan bebekten gerekli dersleri almamıştır. Türkiye, Suriye kaynaklı düzensiz göçün önlenmesine karşı verdiği mücadelede yalnız bırakılmıştır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarihi fırsat, Yunanistan'ın uzlaşmaz tutumu nedeniyle heba edilmiştir" ifadelerini kullandı.
9.09.2021 Siyaset
BM'den Türkiye açıklaması: Güçlü ortaklık için minnettarız
BM'den Türkiye açıklaması: Güçlü ortaklık için minnettarız Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, BM Mülteciler Yüksek Komiserliğinin (BMMYK), ortaya koyduğu güçlü ortaklık için Türkiye'ye minnettar olduğunu bildirdi.
8.09.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ kitabı yarın çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ kitabı yarın çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı kitabı okuyucu ile buluşuyor. Kitapta Türkiye'nin tüm insanlık için ortaya koyduğu adalet arayışı ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Çifte standardı Birleşmiş Milletler örneğiyle gözler önüne seren Erdoğan; adaletsizlik, mülteci krizi, uluslararası terörizm ve İslam karşıtlığı başta olmak üzere küresel siyasetin açmazlarını kaleme aldı.
5.09.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kuşkusuz Türkiye tüm dünyanın gözü önünde insanların katledilmesine göz yumacak bir ülke değildir. Bunun yanı sıra tüm dünyanın şunu bilmesi gerekiyor; dünyanın gözü önünde mültecilere sahip çıkma görevini tek başına Türkiye üstleniyor. Bundan sonra Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur" dedi.
2.09.2021 Siyaset
Pulitzer ödüllü foto muhabiri Danish Siddiqui, çatışmada öldürüldü
Pulitzer ödüllü foto muhabiri Danish Siddiqui, çatışmada öldürüldü Reuters haber ajansının Pulitzer ödüllü foto muhabiri Danish Siddiqui’nin Afganistan’ın Kandahar ilinde Taliban askerleri ile güvenlik güçleri arasında meydana gelen çatışmada öldürüldüğü duyuruldu. Hint gazeteci, bugüne kadar Afganistan ve Irak'taki savaşlar, Rohingya mülteci krizi, Hong Kong protestoları ve Nepal depremleri başta olmak üzere, birçok olayı objektifinden dünyayla paylaştı.
16.07.2021 Dünya
Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye para desteği!
Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye para desteği! Dünya Bankası, 2021 mali yılında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından kaynaklı sağlık, ekonomik ve sosyal etkilerle mücadele için Türkiye'ye toplam miktarı 1,5 milyar doları bulan 5 kritik kalkınma projesi için finansman desteği sağlandığını bildirdi.
15.07.2021 Ekonomi
Altun: NATO'nun stratejik konseptini güncelleme zamanı geldi
Altun: NATO'nun stratejik konseptini güncelleme zamanı geldi İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Son on yılda değişen bölgesel güvenlik dinamiklerinin ardından, NATO'nun stratejik konseptini güncelleme zamanı gelmiştir." değerlendirmesinde bulundu.
13.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Avrupa Birliği açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Avrupa Birliği açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AB'nin güçlü bir küresel aktör olmasının önündeki en büyük engel stratejik sabır ve vizyon eksikliğidir." dedi. Erdoğan ayrıca, ''Türkiye, maruz kaldığı çifte standarda ve engellemelere rağmen stratejik hedefi olan AB üyeliği yolunda kararlı tutumunu ve çalışmalarını sürdürmektedir.'' ifadelerini kullandı.
9.05.2021 Siyaset
İbrahim Kalın'dan Joe Biden açıklaması: Temas kurmaya başladık
İbrahim Kalın'dan Joe Biden açıklaması: Temas kurmaya başladık Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Biden yönetiminin işbaşına gelmesiyle Türk Amerikan ilişkilerinde yeni imkan ve fırsatların ortaya çıkacağına inandığını, ve bunları hayata geçirmek için temaslar kurmaya başladıklarını bildirdi.
30.01.2021 Gündem
Merkel'in partisi CDU’nun yeni başkanı Armin Laschet seçildi
Merkel'in partisi CDU’nun yeni başkanı Armin Laschet seçildi Almanya Başbakanı Angela Merkel’in partisi Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) yeni liderini seçti. İlk kez online ortamda oy kullanılan seçimde CDU'nun yeni lideri bilinen Armin Laschet oldu. Ilımlı göçmen politikasını savunan siyasetçi, Alman basını ve kimi politikacılar tarafından 'Türklerin Armin'i' olarak adlandırılıyor.
16.01.2021 Dünya
Antony Blinken kimdir? ABD Dışişleri Bakanlığına getirilecek Antony Blinken'in kariyeri!
Antony Blinken kimdir? ABD Dışişleri Bakanlığına getirilecek Antony Blinken'in kariyeri! ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ın A Takımı şekillenmeye başladı. Joe Biden, Antony Blinken'ın Dışişleri Bakanı olarak görevlendireceğini açıkladı. ABD'nin küresel imajını düzeltmesi beklenen 58 yaşındaki Blinken, Obama döneminde hem Beyaz Saray, hem Dışişleri Bakanlığı hem de ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesinde önemli görevlerde bulundu. Peki, Antony Blinken kimdir? İşte ABD Dışişleri Bakanlığına getirilecek Antony Blinken hakkındaki detaylar...
24.11.2020 Dünya
İletişim Başkanı Altun: İslamofobi Raporu'nun çok önemli olduğuna inanıyorum
İletişim Başkanı Altun: İslamofobi Raporu'nun çok önemli olduğuna inanıyorum İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Avrupalılar, bugün de aynı gelişim kapasitesinden faydalanarak, Müslüman karşıtı ırkçılığı aşmanın bir yolunu bulmalıdır. Bu nedenle Avrupa İslamofobi Raporu'nun çok önemli olduğuna inanıyorum" dedi.
20.06.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mülteci Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mülteci krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.