Mona Lisa

Mona Lisa

Son dakika Mona Lisa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mona Lisa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mona Lisa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mona Lisa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mona lisa gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 mona lisa haberi bulunmuştur. Tüm mona lisa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mona Lisa tablosuna saldırı! Ziyaretçi milyon dolarlık tabloya pasta fırlattı!
Mona Lisa tablosuna saldırı! Ziyaretçi milyon dolarlık tabloya pasta fırlattı! Paris’teki Louvre Müzesi'nde bulunan Leonardo da Vinci'nin en ünlü eseri Mona Lisa tablosu saldırıya uğradı. Görüştüler sosyal medyada anında viral oldu. Ziyaretçinin, müzeye peruk ve tekerlekli sandalye kullanarak yaşlı bir kadın kılığında girdiği belirlendi.
30.05.2022 Dünya
Leonardo Da Vinci eserleri nelerdir? Leonardo Da Vinci eserlerinin özellikleri...
Leonardo Da Vinci eserleri nelerdir? Leonardo Da Vinci eserlerinin özellikleri... 15 Nisan 1452 tarihinde İtalya'nın Anchiano kentinde doğan Leonardo Da Vinci Mona Lisa tablosuyla bilinse de Son Akşam Yemeği, Salvator Mundi, Vitrivius Adamı gibi birbirinden değerli eserlere de imza atmıştır.
25.05.2022 Kültür Sanat
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
Ünlü estetikçiye 20 bin lira tazminat!
Ünlü estetikçiye 20 bin lira tazminat! İstanbul'da yaşayan avukat Ayşen Atar, 2012 yılında mahkemeye başvurarak, ünlü estetikçi Prof. Dr. Nazım Durak’a 100 bin lirası manevi, 3 bin lirası da maddi olmak üzere toplam 103 bin liralık tazminat davası açtı.
13.11.2021 Yaşam
Dünyanın en pahalı posta pulu! 15 milyon dolara alıcı bulacak
Dünyanın en pahalı posta pulu! 15 milyon dolara alıcı bulacak İngiliz Guyanası’nda 1856 yılında üretilen posta pulunun başkent Londra’da yaklaşık 15 milyon dolara (122 milyon 932 bin TL) satılması bekleniyor.
28.04.2021 Dünya
İlk tweeti satın alan iş insanından o soruya yanıt! Mona Lisa benzetmesi yaptı
İlk tweeti satın alan iş insanından o soruya yanıt! Mona Lisa benzetmesi yaptı 2.9 milyon dolar vererek, Twitter'da atılan ilk tweeti satın alan Türk asıllı iş insanı Sina Estavi. Estavi'ye "Bir tweete niye bu kadar verdiniz?" diye soruldu. Türk kökenli iş insanı tweeti ünlü Mona Lisa tablosuna benzetti. "Bundan 50 yıl sonra değerinin ne olacağını kim bilebilir" dedi.
26.03.2021 Yaşam
Ev fiyatına halı! Duyan inanamadı...
Ev fiyatına halı! Duyan inanamadı... Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Dokuart halı mağazasında satışa sunulan ve 7 milyon düğümü olan halı, 80 bin dolardan satışa sunuldu.
24.09.2020 Ekonomi
Louvre Müzesi yeniden ziyarete açıldı
Louvre Müzesi yeniden ziyarete açıldı Fransa'nın başkenti Paris'teki dünyaca ünlü Louvre Müzesi bugün yeniden ziyarete açıldı.
6.07.2020 Dünya
Dünya Sanat Günü kutlanıyor! Evden online olarak katılabileceğiniz sanat etkinlikleri…
Dünya Sanat Günü kutlanıyor! Evden online olarak katılabileceğiniz sanat etkinlikleri… Leonardo da Vinci’nin doğum günü olan 15 Nisan, Dünya Sanat Günü olarak kutlanıyor. UNESCO Uluslararası Günleri arasında yer alan “Dünya Sanat Günü” bu yıl corona virüs nedeniyle evlerde kutlanacak. Peki, Dünya Sanat Günü ne zamandan beri kutlanıyor? Büyük sanat dehası Leonardo da Vinci kimdir? İşte Dünya Sanat Günü’nde evden online olarak katılabileceğiniz sanat etkinlikleri…
15.04.2020 Gündem
Deepfake videoları demokrasileri tehdit ediyor
Deepfake videoları demokrasileri tehdit ediyor Görüntü bir olayın gerçekliğinin en büyük ispatlarından biri olarak görülürken, son dönemde ortaya çıkan "deepfake" videolarla ile görüntüye duyulan güven de tartışılmaya başlandı.
10.12.2019 Bilim ve Teknoloji
'Köfte dudaklı oldum iyice'
'Köfte dudaklı oldum iyice' Bülent Ersoy ve Fatih Ürek, önceki gün Günay Restaurant’ta sahne aldı. Muhteşem gecenin açılışını yapan Fatih Ürek, sevilen parçalarının yanı sıra söylediği hareketli parçalarla da mekanı dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Modacı Semih Doğruer imzalı kar beyaz güpür detaylı ihtişamlı sahne kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıkan Diva yine göz kamaştırdı.
4.11.2019 Magazin
Mona Lisa'nın hikayesi VR’a taşınıyor
Mona Lisa'nın hikayesi VR’a taşınıyor Louvre Müzesi’nin ilk sanal gerçeklik deneyimi olacak olan Leonardo da Vinci sergisi, sanal gerçeklikte Mona Lisa'ya ev sahipliği yapacak
19.06.2019 Bilim ve Teknoloji
‘Adı Aylin’e 1.5 milyon harcayacak
‘Adı Aylin’e 1.5 milyon harcayacak Fransız Yönetmen Carole Giacobbi’nin ‘Mona Lisa’ filminde rol almaya hazırlanan Tuba Ünsal, bir yandan da Ayşe Kulin’in ‘Adı Aylin’ romanını tiyatro sahnesine taşımaya hazırlanıyor.
18.07.2018 Magazin
Rönesans Floransa değil Kapadokya’dan doğdu
Rönesans Floransa değil Kapadokya’dan doğdu ‘Yeniden doğuş’ ya da ‘uyanış’ anlamına gelen Rönesans akımı, Avrupa medeniyetlerine sanat, edebiyat, hukuk, din ve felsefe alanlarında çağ atlattı. İlk izleri ise Kapadokya’da çıktı
19.05.2018 Gündem
Taşınması en pahalı kadın: Mona Lisa
Taşınması en pahalı kadın: Mona Lisa Mona Lisa tablosunun Fransa'da sergi turuna çıkması konuşuluyor. Turun 35 milyon Euro'ya mal olması bekleniyor.
4.04.2018 Dünya
Aylin Coşkun'dan 'Sinsirella' pozu!
Aylin Coşkun'dan 'Sinsirella' pozu! Popçu Aylin Coşkun söz-müziği Ersay Üner’e ait ‘Sinsirella’ adlı şarkısını piyasaya çıkardı.
9.12.2017 Kültür Sanat
Belalı Mona Lisa
Belalı Mona Lisa Aylin Coşkun’un ‘Sinsirella’ şarkısı AC Production etiketiyle dinleyicilere sunuldu.
8.12.2017 Magazin
Türkiye’nin en lezzetli müzesi
Türkiye’nin en lezzetli müzesi Tonlarca çikolatadan yapılan, Osman Hamdi Bey’den Eyfel Kulesi’ne 100’den fazla sembolik objenin yer aldığı bir müze... Pelit Çikolata Müzesi Türkiye’de alanında bir ilke imza atıyor.
7.12.2017 Arşiv
DNA ile Mona Lisa'nın dünyanın en küçük kopyasını yarattılar!
DNA ile Mona Lisa'nın dünyanın en küçük kopyasını yarattılar! Amerikalı bilim insanları DNA kullanarak ünlü İtalyan ressam Leonardo Da Vincinin Mona Lisa tablosunun en küçük kopyasını yarattı.
7.12.2017 Dünya
Mona Lisa tablosunun  değeri tartışılıyor
Mona Lisa tablosunun değeri tartışılıyor Leonardo da Vinci’nin ünlü tablosu için 2 milyar ile 50 milyar TL arasında değer biçildi
28.11.2017 Dünya
Mona Lisa gibisin
Mona Lisa gibisin Katıldığı ‘O Ses Türkiye’ adlı ses yarışmasıyla dikkatleri çeken, daha sonra ‘Bodrum Masalı’nda oyunculuk deneyimini yaşayan Serel Yereli, son olarak bir daha oyuncluk yapmayacağını açıklamıştı.
5.09.2017 Magazin
Dünyaca ünlü blogger, Gaziantep'e hayran kaldı
Dünyaca ünlü blogger, Gaziantep'e hayran kaldı GAZİANTEP'e gelen dünyaca ünlü blogger Katrina Howe, giydiği yöresel kumaş kutnudan yapılan elbiseyle kenti gezdi.
21.08.2017 Yaşam
Microsoft, Paint'i kaldırıyor!
Microsoft, Paint'i kaldırıyor! Yazılım devi Microsoft, tam 32 yılın ardından efsanevi program Paint'i Windows'tan kaldırıyor.
24.07.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Mona Lisa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mona lisa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.