Aylin Coşkun

Aylin Coşkun

Son dakika aylin coşkun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aylin coşkun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aylin coşkun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylin Coşkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylin coşkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 aylin coşkun haberi bulunmuştur. Tüm aylin coşkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor Uzun yıllardır aşk yaşadığı Volkan Aslan ile 2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Aylin Coşkun, düğünde takılan takılarla gündem olmuştu. Coşkun düğününde takılan kilolarca altından bahsederek "Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı" demişti. Evrim Akın bu sefer de Zekeriyaköy'de yaşayan Aylin Coşkun'un lüks villasına konuk oldu
5.02.2024 Magazin
Aylin Coşkun’dan çok konuşulacak Aleyna Tilki çıkışı! ‘Psikoloğa gitmesi gerekiyor’
Aylin Coşkun’dan çok konuşulacak Aleyna Tilki çıkışı! ‘Psikoloğa gitmesi gerekiyor’ 'Sinsirella', 'Don Kişot' ve 'Yok Artık' gibi parçalarla bilinen Aylin Coşkun, önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, genç meslektaşı Aleyna Tilki'nin "Sahnelerim engelleniyor" sözleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
14.12.2023 Magazin
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı!
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı! Uzun süredir görülmeyen Aylin Coşkun, konuk olduğu canlı yayında verdiği 18 kilo verdiğini açıkladı. Aylin Coşkun dört senede 50 sefer tüp bebek tedavisi gördüğünü açıkladı.
30.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl: Evlilik beynimdeki özgürlüğü öldürdü!
Sinan Akçıl: Evlilik beynimdeki özgürlüğü öldürdü! Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kere nikah maasasına oturan ve iki evliliği de boşanma ile sonuçlanan şarkıcı Sinan Akçıl, evlilik üzerine samimi açıklamalarda bulundu.
19.12.2022 Magazin
Sinan Akçıl hesabı kapatıyor! Aylin Coşkun'a borcunu ödeyecek
Sinan Akçıl hesabı kapatıyor! Aylin Coşkun'a borcunu ödeyecek Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Aylin Coşkun, müzisyen Sinan Akçıl'ı topa tutmuş ve parasının karşılığını alamadığını belirtmişti. Aylin Coşkun yine Sinan Akçıl'a sitem etti ve "Hakkımı helal etmiyorum" dedi. Bunun üzerine Sinan Akçıl ünlü şarkıcının parasını geri vereceğini açıkladı.
19.11.2022 Magazin
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı?
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı? Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun günün aranan isimleri arasına girdi. İstanbul merkezli pek çok ilde bir suç örgütüne yönelik yapılan ve Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun da yer aldığı iddiası sonrası Aylin Coşkun’un hayatı gündem oldu. Peki, Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, neden emniyete ifadeye çağrıldı?
5.07.2022 Magazin
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı?
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı? İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen Sarallar operasyonu kapsamında Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin ifadeye çağrıldı. Şaşmaz ve Petekkaya'nın ifade verdiği öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrılan ünlüler kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı İstanbul merkezli 13 ilde sarallar suç örgütüne yönelik yapılan ve 119 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bazı ünlüler emniyete çağrıldı. Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin'in olduğu öğrenildi.
5.07.2022 Yaşam
Aylin Coşkun ve Volkan Aslan’ın evliliği ile ilgili dikkat çeken detay: “Hıçkıra hıçkıra ağlarken gördüm"
Aylin Coşkun ve Volkan Aslan’ın evliliği ile ilgili dikkat çeken detay: “Hıçkıra hıçkıra ağlarken gördüm" Magazin dünyasından boşanma haberleri üst üste gelirken, yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 46 yaşındaki Aylin Coşkun'un 15 yıl aşk yaşadıktan sonra 2019 yılının eylül ayında nikah masasına oturduğu Volkan Aslan ile evliliklerinde çatırdamalar yaşadıkları iddia edildi.
13.02.2022 Magazin
Ünlü sanatçı Aylin Coşkun'dan kötü haber!
Ünlü sanatçı Aylin Coşkun'dan kötü haber! Ünlü sanatçı Aylin Coşkun, sosyal medya hesabından korona virüse yakalandığını duyurdu. "Dikkatsiz bir vatandaş hepimizi yaktı" diyen Coşkun, "Lütfen benimle temas kuranlar test yaptırsın. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.
16.07.2021 Magazin
Aylin Coşkun: Sürünüyorum
Aylin Coşkun: Sürünüyorum Aylin Coşkun, Ulus’ta bulunan bir hastaneye tekerlekli sandalyeyle girerken görüntülendi.
26.09.2020 Magazin
Hakarete 3 ay uzaklaştırma
Hakarete 3 ay uzaklaştırma Sosyal medya üzerinden kendisini tehdit eden şahıstan şikayetçi olmuştu...
4.07.2020 Magazin
Aylin Coşkun'la davalık olan iş adamı kabusu anlattı! 'Kafama silah dayadı ve...'
Aylin Coşkun'la davalık olan iş adamı kabusu anlattı! 'Kafama silah dayadı ve...' İş adamı Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun’un kendisini tehdit ve şantajla zorla senet imzalattığı iddialarıyla, şarkıcı Coşkun hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cantemur, 'Toplamda 51 milyon liralık bir ödeme yaptım, gayrimenkul verdim, ellerinde de çek ve senetlerim var bunların her kuruşuna kadar belgelerim var. Aylin Coşkun’un evine çağrıldım benden artık nakit olarak bir şey gelmeyince gayrimenkul istediler, bende direndiğim için daha önce hiç tanımadığım birisi kafama silah dayadı ve ertesi gün gayrimenkulümü vermek zorunda kaldım. Aylin Coşkun ile yemekte evde çekilen fotoğrafları ailem ile şantaj yaparak bana gösterdiler.' dedi.
26.06.2020 Gündem
Aylin Coşkun: İki yıldır tehdit ve şantaj görüyorum
Aylin Coşkun: İki yıldır tehdit ve şantaj görüyorum İş insanı Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun’un mallarını yağmaladığını iddia etmişti. İddiaları yalanlayan Coşkun ise mağdurun kendisi olduğunu, iş insanının ortaklık için verdiği 17.5 milyon doları geri ödemediğini söyledi. Aylin Coşkun, iddiaları avukatı Fatih Atalay ile cevapladı.
6.05.2020 Magazin
Aylin Coşkun'un eşi Volkan Aslan timsah eti yedi
Aylin Coşkun'un eşi Volkan Aslan timsah eti yedi Şarkıcı Aylin Coşkun ile eşi Volkan Aslan, Tayland'ın başkenti Bangkok’a gitti.
12.12.2019 Magazin
Aylin Coşkun: Evlilik güzel gidiyor
Aylin Coşkun: Evlilik güzel gidiyor İş adamı Volkan Aslan ile 15 yıldır süren birlikteliklerini geçtiğimiz ay gerçekleşen düğün ile taçlandırarak dünyaevine giren şarkıcı Aylin Coşkun, önceki gün İstMarina AVM'de görüntülendi.
16.10.2019 Magazin
Aylin Coşkun: Düğünümde 5 milyon TL'lik takı takıldı
Aylin Coşkun: Düğünümde 5 milyon TL'lik takı takıldı Şarkıcı Aylin Coşkun, düğününde takılan 5 milyon TL değerindeki altınlar nedeniyle fenalık geçirdiğini açıkladı.
23.09.2019 Magazin
‘Şov gibi düğün olacak’
‘Şov gibi düğün olacak’ Aylin Coşkun, önceki akşam Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda kına gecesi yaptı.
29.08.2019 Magazin
Düğün için kesenin ağzını açtı
Düğün için kesenin ağzını açtı Sevgilisi Volkan Arslan ile 9 Eylül'de nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Aylin Coşkun, düğün için servet harcayacak.
5.08.2019 Magazin
Yusuf Gültekin’den 90’lar tadında şarkı
Yusuf Gültekin’den 90’lar tadında şarkı 2017 yılında çıkardığı “Meşgul” ve geçen yıl yayınladığı “Doğum Günü Pastası” single’larıyla adını duyuran Yusuf Gültekin, 2019 yazı için yepyeni bir şarkı hazırladı. Gültekin’in söz ve müziğine de imza attığı “Kala Kala”, dijital platformlarda yayınlandı.
26.06.2019 Kültür Sanat
Aylin Coşkun, okyanusta fırtınaya yakalandı
Aylin Coşkun, okyanusta fırtınaya yakalandı Şarkıcı Aylin Coşkun son albümünün hit parçası 'Yok Artık'ın klip çekimi için gittiği Tayland'da ölümden döndü. Coşkun çekim sırasında okyanusta fırtınaya yakalandı.
31.12.2018 Magazin
18 yıl sonra "Depresyondayım"
18 yıl sonra "Depresyondayım" Funda Arar, Tuğba Yurt, Aylin Coşkun gibi ünlü isimlere verdiği bestelerle tanınan Duygu Eyüpoğlu, sürpriz bir projeyle müzikseverlerin karşısında. Eyüpoğlu, başarılı DJ Mert Aydın’la el ele verdi, Göksel’in bir döneme damga vuran "Depresyondayım" şarkısına yepyeni bir yorum getirdi.
28.12.2018 Kültür Sanat
Şarkıcı Aylin Coşkun'a romantik evlilik teklifi!
Şarkıcı Aylin Coşkun'a romantik evlilik teklifi! Şarkıcı Aylin Coşkun’a 14 yıldır aşk yaşadığı Volkan Aslan böyle evlenme teklifi etti.
29.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Coşkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylin coşkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.