Modem

Modem

Son dakika modem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan modem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını modem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Modem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan modem gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 modem haberi bulunmuştur. Tüm modem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur?
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur? Günümüzde kablosuz internet herkesin hayatını kolaylaştıran bir konuma sahiptir. Hemen hemen herkesin evinde, ofisinde ve iş yerlerinde kablosuz internete rastlamak mümkündür. Günden güne gelişen teknoloji ile birlikte elimizde bulunan çoğu cihazı kullanmak için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğumuz gerçeği ortadır. 
5.02.2024 Gündem
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır?
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır? Hayatımızın büyük bölümünü sarmış olan internet erişimi hayatımızı yönlendirmede ve kolaylaştırmadı büyük rol oynamaktadır. Hotspot kamuya müsait yerlerde, WİFİ aracılığı ile hizmet sunan internet sunucusudur. Hotspot, bulunduğunuz her ortamda cep telefonunuz ve taşınabilir cihazlarınızın olduğu her yerde kullanıma uygun olmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar?
Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar? Elon Musk, sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Gazze'deki uluslararası tanınmış yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını açıkladı. Peki, Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar?
28.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak'
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak' ABD'de benzin fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Petrol piyasasında talep görünümü hızla artarken JPMorgan'dan yeni bir tahmin geldi. Dev banka Fed'in faiz artırımlarını duraklatmaya hazır hale gelmesiyle birlikte petrolün ralli yapmasına hazırlanın dedi
18.04.2023 Ekonomi
Cep telefonu, akıllı saat, oyun konsolu, modem, bilgisayar! Yenilenmiş cihazların kapsamı genişledi...
Cep telefonu, akıllı saat, oyun konsolu, modem, bilgisayar! Yenilenmiş cihazların kapsamı genişledi... İkinci el ürün yenileme merkezlerinin faaliyet alanı genişletildi. Ticaret Bakanlığı, yenilenmiş ürünlerin satışı hakkındaki yönetmelikte değişiklik yaptı. Cep telefonlarında pil kapasitesi yüzde 85'in altına düşmüşse pil yenisiyle değiştirilecek, sermaye artırımları gerçekleştirilecek ve akıllı saat, bilgisayar, oyun konsolu ve modem de yenilenmiş cihazlar kapsamına alındı.
18.04.2023 Ekonomi
İnternetiniz hızlanacak! İşte yapmanız gerekenler...
İnternetiniz hızlanacak! İşte yapmanız gerekenler... Evde internetin olması gerektiği çalışmaması çok sinir bozucu değil mi? Üstelik çoğu zaman sorunun ne olduğunu anlamak da bir o kadar zor.
15.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Evde Wi-Fi Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem Şifresi Değiştirme Yöntemleri...
Evde Wi-Fi Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem Şifresi Değiştirme Yöntemleri... Evde internet kullanan kişilerin kablosuz bağlantıyla cihazlarını internete bağlamak istemeleri durumunda Wi-Fi ile bağlanmaları gerekmektedir. Wi-Fi şifresi, internet bağlantınıza sizin izninizin dışında gerçekleştirilebilecek olan bağlanmaların önüne geçmektedir.
10.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Ağır sınıf insansız kara aracı KAPGAN ilk kez görüldü! 2 km menzilde zırh delici ateşleme sistemine sahip
Ağır sınıf insansız kara aracı KAPGAN ilk kez görüldü! 2 km menzilde zırh delici ateşleme sistemine sahip Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen ağır sınıf insansız kara aracı KAPGAN ilk kez SAHA Expo’da görücüye çıktı. KAPGAN, yerli ve özgün yazılımları, modüler mimarisi sayesinde farklı ihtiyaçlara yönelik farklı boyutlarda ve farklı tiplerde çeşitli görevleri yerine getirebilecek operasyonel konfigürasyon imkanına da sahip olacak.
26.10.2022 Ekonomi
İnsansız kara aracı Kapgan’ın teknik özellikleri ne? HAVELSAN’ın ağır sınıf insansız kara aracı Kapgan hakkında bilmeniz gerekenler!
İnsansız kara aracı Kapgan’ın teknik özellikleri ne? HAVELSAN’ın ağır sınıf insansız kara aracı Kapgan hakkında bilmeniz gerekenler! Türk savunma sanayisine yeni araçlar eklenmeye devam ediyor. Türkiye'nin yeni nesil yerli silahları arasında katılan insansız kara aracı Kapgan silah sistemi ile dikkati çekiyor. Yüksek manevra kabiliyetiyle Kapgan farklı tip ve kalibrelerdeki silah sistemleri ile entegre edilebiliyor. Peki, İnsansız kara aracı Kapgan’ın teknik özellikleri ne? Kapgan ne demek? Kapkan Kağan kimdir? İşte Kapgan hakkında bilmeniz gerekenler…
23.10.2022 Bilim ve Teknoloji
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu!
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu! ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. ŞOK markette her hafta yine birbirinden farklı ürünler cazip fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Buharlı Kırışık Giderici, Elektrikli Scooter, Fiber Destekli Modem, Mekanik Dikiş Makinesi gibi ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 12 Ekim ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte ŞOK aktüel 12 Ekim 2022…
12.10.2022 Ekonomi
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler?
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler? Apple, iPhone 14 modellerinin resmi tanıtım tarihini duyurdu. Tanıtım tarihinin duyurulmasının ardından ‘’iPhone 14 ne zaman çıkacak, özellikleri neler, fiyatı ne kadar olacak? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Apple'ın iPhone 14 cep telefonlarında kendi üreteceği 5G modemleri kullanacağı, iPhone 14'lerin Pro ve Pro Max versiyonlarında 8 GB'lik RAM olacağı iddia edildi. Peki, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro/Pro Max fiyatı ne kadar, özellikler neler? İşte iPhone 14 resmi tanıtım tarihi…
25.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Yüksek fatura ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor
Yüksek fatura ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik, doğal gaz ve su giderlerini kapsıyor. Faturalara ödenen tutar düşüyor. Yaz aylarının gelmesi ile pek çok kişi tatil planı yapmaya başladı. Tatil dönüşü fatura şoku yaşamammak için bazı önlemler almak gerekiyor. Yapılacak basit değişiklikler faturaya ödenecek miktarın düşmesini sağlıyor. Öte yandan tatil sürecine ayrılan bütçeyi de düşürmek mümkün. Alışveriş planı yapmak, tatile çıkılacak günlere yakın mutfak alışverişne dikkat etmek ve gereksiz alışveriş yapmamak tasarruf açısından önemli. İşte tatile çıkmadan bilinmesi gerekenler...
10.06.2022 Ekonomi
Elektrik faturasında düşüş sağlıyor! Tek tek açıklandı!
Elektrik faturasında düşüş sağlıyor! Tek tek açıklandı! Elektrik faturasıyla ilgili flaş açıklama! Elektrik faturasında büyük düşüş sağlıyor. Uzman isim elektrik faturasından tasarruf etmek için yöntemleri tek tek açıkladı. Bu öneriler arasında, çamaşır makinasını uzun saatler yerine kısa programda çalıştırmak, modem ve televizyonların evden çıkarken fişinin çekilmesi, buzdolabında No-Frost yerine Lo-Frost modellerin seçilmesi gibi yöntemler yer alıyor. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak yöntemler...
26.03.2022 Ekonomi
Sürücü kursunda skandal ortaya çıktı! Ehliyet ve SRC sınavlarına özel kopya düzeneği...
Sürücü kursunda skandal ortaya çıktı! Ehliyet ve SRC sınavlarına özel kopya düzeneği... İzmir'in Menemen ilçesinde ehliyet ve SCR sınavlara giren adaylara kopya düzeneği hazırlayıp sattıkları belirlenen sürücü kursu sahibi, kurs yöneticisi ve çalışan gözaltına alındı.
12.03.2022 Gündem
Evlerde gizli tehlike! Uzmanlardan robot süpürgeler ile ilgili kritik uyarılar! Yaşanan yüzlerce olay var!
Evlerde gizli tehlike! Uzmanlardan robot süpürgeler ile ilgili kritik uyarılar! Yaşanan yüzlerce olay var! Çoğumuzun evlerinde kullandığı internet bağlantısıyla çalışan akıllı elektronik cihazlar, göründüğü kadar masum olmayabilir! Özellikle son dönemlerde kullanımı yaygınlaşan robot süpürgelerin bile ciddi güvenlik açıklarına sebep olabileceğini belirten uzmanlar, bu ürünlerin kullanımı konusunda önemli uyarılarda bulundu.
13.02.2022 Gündem
Yeni tehlike Türkiye dahil 195 ülkeyi tehdit ediyor! Hepsi hedefte: Devletler de işin içine girince...
Yeni tehlike Türkiye dahil 195 ülkeyi tehdit ediyor! Hepsi hedefte: Devletler de işin içine girince... Dünyada teknolojik gelişmeler sanal hayat neredeyse gerçek hayatla eşdeğer bir hâl aldı. Kötü amaçlı yazılarımlar artık hayatımızın her noktasında karşımıza çıkıyor. Kişisel bilgileri bu yollarla ele geçirilen çok sayıda kişi ciddi problemler yaşıyor. Yakın zamanda ortaya çıkan yeni bir tehlike ise siber güvenlik konusunda yaşanan endişeleri iyice artırdı.
5.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Ehliyet sınavında akılalmaz yöntem! Polisler hayret etti
Ehliyet sınavında akılalmaz yöntem! Polisler hayret etti Gaziantep'te, ehliyet sınavını geçmek için sesli ve görüntülü düzenekle kopya çekme girişiminde bulunan yabancı uyruklu bir şahsın kurduğu düzenek pes dedirtti. Şüphe üzerine arama yapılan şahsın üzerinden elbisesinin yaka kısmının içine dikilmiş vaziyette kamera ve modem ile kulak içi kulaklık ele geçirildi. Kopya düzeneği ve sınav geçme karşılığında 10 bin lira ödeme yaptığı da iddia edilen şahıs, olay sonrası sınır dışı edildi.
31.12.2021 Gündem
Ehliyet sınavında kopya düzeneğiyle yakalandı
Ehliyet sınavında kopya düzeneğiyle yakalandı Osmaniye’de girdiği ehliyet sınavında kopya çekmek için sağ omzunun üzerine kamera, cep telefonu, modem ve kulaklık yerleştirerek özel düzenek hazırlayan şüpheli suçüstü yakalandı.
16.12.2021 Yaşam
Kripto para vurgununa operasyon! Aylık kazançları 136 bin lira
Kripto para vurgununa operasyon! Aylık kazançları 136 bin lira Van’ın Tuşba ilçesinde polis ekiplerince bir depoda yapılan aramada, kripto para madenciliğinde kullanıldığı değerlendirilen 47 adet miner cihazı, miner cihazlarına bağlı vaziyette 188 adet işlemci ve miner cihazlarını çalıştırmaya yarayan 206 adet power supply ele geçirildi.
7.12.2021 Gündem
Düzenekli gömlek! Sınavdaki büyük hile ortaya çıkarıldı, iki ilde çok sayıda kişi...
Düzenekli gömlek! Sınavdaki büyük hile ortaya çıkarıldı, iki ilde çok sayıda kişi... Malatya’da özel bir sürücü kursu, Türkçe bilmeyen yabancı uyruklu kişileri özel kamera düzenekli gömleklerle ehliyet sınavına sokmaya çalıştı. Durumu fark eden polis ekipleri 6’sı Türk vatandaşı 24 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan benzer bir görüntü de Mersin'den geldi. Mersin'in Silifke ilçesinde ehliyet sınavında kopya çekmek için düzenek kuran M.M., görevlilerin dikkati sayesinde yakalandı.
25.10.2021 Gündem
Faturalarla ilgili flaş açıklama! O paralar iade ediliyor! 709 lira...
Faturalarla ilgili flaş açıklama! O paralar iade ediliyor! 709 lira... Faturalarla ilgili son dakika kararı! Tüketici mahkemesinden milyonlarca internet abonesini ilgilendiren son derece önemli bir karar çıktı. Muş 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, bir yıldan uzun abonelik sözleşmelerinde tüketicilerin herhangi bir sebep göstermeksizin ‘fesih’ hakkına sahip olduğu, taahhüt süresi dolmadan abonelik iptali yapan tüketicinin faturasına ‘cayma’ nedeniyle herhangi bir ceza yansıtılamayacağına karar verdi.
12.10.2021 Ekonomi
Gözle görülmeyen gizli tehlike! Uyumadan önce bunlara dikkat!
Gözle görülmeyen gizli tehlike! Uyumadan önce bunlara dikkat! Akıllı telefonlar, tabletler ve diğer elektronik cihazların yaydığı ve gözle görülmediği için çok da önemsenmeyen gizli tehlike olduğunu söyleyen Tıbbi Radyofizik Uzmanı Ali Hikmet Eriş, radyasyondan korunmanın yollarını anlattı.
25.08.2021 Sağlık
Türkiye'nin yeni denizaltıları mavi derinliklere milli teknolojilerle inecek
Türkiye'nin yeni denizaltıları mavi derinliklere milli teknolojilerle inecek Türkiye'nin mavi derinliklerdeki güvenliğini artıracak yeni nesil denizaltılar milli teknolojilerle donatılıyor. Yeni Tip Denizaltı Programı kapsamında birçok Türk savunma sanayisi ürünü ilk kez bir denizaltı platformunda kullanılacak.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Kafe, restoran ve lokantalarla ilgili flaş açıklama! Tehlike büyük
Kafe, restoran ve lokantalarla ilgili flaş açıklama! Tehlike büyük Halka açık Wi-Fi ağlarının son zamanlarda hızla yayılması uzaktan çalışanlar için büyük bir rahatlık oldu. Restoranlar, kafeler, oteller, havaalanları, turistik meydanlar hatta mağazalarda bile bu hizmet sunuluyor artık. Peki buralarda internete bağlanmak ne kadar güvenli? Hangi tuzaklar var? Uzmanlar anlattı.
27.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Modem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki modem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.