İnternet

İnternet

Son dakika internet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan internet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını internet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnternet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan internet gelişmeleri de dahil olmak üzere 56.382 internet haberi bulunmuştur. Tüm internet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?Son dönemin en popüler platformlarından olan Onlyfans hakkında araştırmalar devam ediyor. İngiltere menşeli Onlyfans sitesi, kullanıcılara internet üzerinden ürettikleri içerikleri ücret karşılığında sergileyebilmesine olanak tanır. Artan ilgi sebebiyle de birçok kişi, "Onlyfans nedir, Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
26.07.2024Gündem
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
Sağlık Bakanlığı iller arası atama kura sonuçları: İsteğe bağlı yer değiştirme sonuçları nereden sorgulanır?
Sağlık Bakanlığı iller arası atama kura sonuçları: İsteğe bağlı yer değiştirme sonuçları nereden sorgulanır?Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları isim listesi sorgulama ekranı için geri sayım sürüyor. Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama tayin kura takvimini geçtiğimiz günlerde açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'ne göre 2024 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme başvurularının geride kalması ile gözler kura çekimine çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme başvuruları kura çekimi ne zaman? İşte detaylar.
26.07.2024Gündem
Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde 5'i iptal edilecek
Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde 5'i iptal edilecekİstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yarın 15.00’a kadar yapılacak olan uçuşların yüzde 5’inin iptal edileceği duyuruldu.
25.07.2024Gündem
Rekabet Kurulu, bazı devralma işlemlerine onay verdi.
Rekabet Kurulu, bazı devralma işlemlerine onay verdi.Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, halihazırda Hempel Fonden tarafından tek kontrol edilen Hempel A/S'nin ortak kontrolünün SeaCoat Investments S.a.r.l. aracılığıyla CVC Capital Partners plc ve iştiraklerinin bazıları tarafından devralınması işlemine izin verdi.
25.07.2024Ekonomi
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli olduSüper Lig'de görev alacak hakemler açıklandı. Geçen sezon Süper Lig'de yer alan Abdulkadir Bitigen ile ilgili gelişme yaşandı.
25.07.2024Süper Lig
MASAK kripto varlıkları şüpheli işlem rehberini güncelledi!
MASAK kripto varlıkları şüpheli işlem rehberini güncelledi!Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, kripto varlık hizmet sağlayıcıları şüpheli işlem bildirimi rehberi ve formu ile "MASAK Online" sisteminde güncelleme yaptı.
25.07.2024Ekonomi
Otoyol İşletme ve Bakım ile ZES Dijital Ticaret şirketlerine rekabet soruşturması açıldı
Otoyol İşletme ve Bakım ile ZES Dijital Ticaret şirketlerine rekabet soruşturması açıldıRekabet Kurulu, Otoyol İşletme ve Bakım AŞ ve ZES Dijital Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
24.07.2024Gündem
Bangladeş’te gerilim artıyor! Protestolarda can kaybı 174'e yükseldi
Bangladeş’te gerilim artıyor! Protestolarda can kaybı 174'e yükseldiBangladeş'te 1971'deki Bağımsızlık Savaşı'na katılanların ailelerine kamu sektöründe kontenjan ayrılmasına yönelik devam eden protestolarda can kaybı 174’e yükseldi.
23.07.2024Dünya
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
Rekabet Kurulu 3 firmadan sözlü savunma aldı
Rekabet Kurulu 3 firmadan sözlü savunma aldıRekabet Kurulunda, Haks Hamzaoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ (Haks Kimya) ve aseptik sıvı gıda dolum makineleri ile aseptik sıvı gıda ambalajı üretimi, satışı alanında faaliyet gösteren iki şirket hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı yapıldı.
23.07.2024Ekonomi
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir, MKM yeni başkanı kaç yaşında, nereli?
23.07.2024 Gündem
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Yüksekokulları'na (2.000) erkek, (500) kadın olmak üzere toplam (2.500) öğrenci alımı yapılacak. Polis Meslek Yüksekokulları'nda eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adaylar polis memuru olarak atanacak. Peki, polis alımı ne zaman, lise polis alımı şartları neler, yaş sınırı var mı? PMYO 2500 polis alımı KPSS şartı var mı?
23.07.2024Gündem
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeli
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeliTicaret Bakanlığı, tatil çıkacak vatandaşların paket tur ve konaklamalarda dikkat etmesi gereken hususları hatırlatarak, "Sosyal medya, kısa mesaj veya e-posta gibi iletişim kanalları üzerinden gelen teklifin içeriğinde yer alan tesis resimlerinin, kurumsal logo ve işaretlerin doğruluğuna dikkat etmeli" ifadelerine yer verdi.
23.07.2024Gündem
THY uçaklarda ücretsiz internet hizmeti için Türksat'la anlaşma imzaladı
THY uçaklarda ücretsiz internet hizmeti için Türksat'la anlaşma imzaladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Türk Hava Yolları (THY) ve Türksat'ın, THY'nin uçaklarında ücretsiz ve sınırsız internet için mutabakat zaptı imzaladıklarını duyurdu.
22.07.2024Ekonomi
THY'den tüm yolculara ücretsiz internet hizmeti!
THY'den tüm yolculara ücretsiz internet hizmeti!Türk Hava Yoları (THY) 2025 yılı sonu itibariyle filosunda bulunan tüm uçaklarında yolculara ücretsiz ve hızlı internet hizmeti sunacak.
22.07.2024Ekonomi
Lise (LGS) tercih sonuçları 2024 | meb.gov.tr LGS yerleştirme sonuçları:  (Lise Yerleştirme) sorgulama ekranı: "meb.gov.tr" için tıklayın
Lise (LGS) tercih sonuçları 2024 | meb.gov.tr LGS yerleştirme sonuçları: (Lise Yerleştirme) sorgulama ekranı: "meb.gov.tr" için tıklayınLGS tercih sonuçları (Lise yerleştirme sonuçları) bugün yani 22 Temmuz Pazartesi günü "meb.gov.tr" üzerinden açıklandı. MEB Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi "meb.gov.tr" adresi üzerinden sonuçları sorgulayabiliyorlar. Öğrenciler, sınav sonuçlarına T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ulaşabiliyorlar. GS tercih sonuçları ekranında adaylar yerleştirildikleri liseleri görüntüleyebilecek. Peki 2024 LGS tercih sonuçları açıklandı mı? LGS yerleştirme sonucu nasıl sorgulanır?
22.07.2024Gündem
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdı
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdıGazze'de 7 Ekim'den beri katliamlarına devam eden İsrail'i dün Husiler İHA ve balistik füzeyle vurdu. Saldırı sonrası yerel medya İran'ın vekil güçlerinin 5 bin İHA'lık devasa bir saldırı için geri sayıma geçtiğini bildirdi. Yemen'e peş peşe saldırılar gerçekleşti. Yemen saldırıdan İsrail'i sorumlu tuttu.
20.07.2024Dünya
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik Kenti
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik KentiMilliyet Arkeoloji dergisi, 21 Temmuz Pazar günü yayımlanacak 39. sayısında Teos Antik Kenti’ni mercek altına alıyor. Dergide ayrıca 13 yıl süren restorasyonun ardından bir müzeyle birlikte ziyarete açılan Çinili Hamam, Antik Dönem olimpiyatları ve stadyumların evrimi de inceleniyor.
20.07.2024Yaşam
Kamu kurumlarının internet sitelerini kopyalayan çeteye operasyon: 7 ilde 27 kişi yakalandı
Kamu kurumlarının internet sitelerini kopyalayan çeteye operasyon: 7 ilde 27 kişi yakalandıDiyarbakır merkezli 7 ilde organize suç örgütüne düzenlenen operasyonunda gözaltına alınan 27 şüpheliden 26'sı tutuklandı, çok sayıda materyal ele geçirildi.
20.07.2024Gündem
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemekDünyayı sarsan ve CrowdStrike şirketinin güncellemesinden dolayı bilgisayarları mavi ekrana düşüren, mağduriyetlere yol açan yazılımsal soruna ilişkin olarak DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul açıklamalarda bulundu. Erkul "Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek" dedi.
19.07.2024Ekonomi
Bilsem mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, Bilsem mülakat bireysek değerlendirme sonuçları ayın kaçında belli olacak?
Bilsem mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, Bilsem mülakat bireysek değerlendirme sonuçları ayın kaçında belli olacak?BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları için araştırmalar yoğunlaştı. 2024 Bilim Sanat Merkezleri (BİLSEM) sınavlarının sona ermesiyle gözler kayıt takvimine çevrildi. Sonuç ekranı açıldı. İşte meb.gov.tr BİLSEM sınav sonuçları 2024…
19.07.2024Gündem
Crowdstrike nedir? Crowdstrike Arızası > Crowdstrike falcon sensor ne demek, ne işe yarar?
Crowdstrike nedir? Crowdstrike Arızası > Crowdstrike falcon sensor ne demek, ne işe yarar?Online bilgi güvenliği firması CrowdStrike kaynaklı bir bilgisayar ve internet sorunu tüm dünyayı vurdu. Şirket, sorunun Falcon sensörüyle ilgili bir hata kontrolü olduğunu belirtirken vatandaşlar CrowdStrike ile ilgili araştırmalara yoğunlaştı. Peki, crowdstrike falcon sensor nedir, crowdstrike falcon virüs mü, crowdstrike blue screen ne anlama geliyor? İşte falcon sensorü hakkında merak edilenler…
19.07.2024Gündem
DENİZBANK ÇÖKTÜ MÜ? Denizbank mobile neden girilmiyor? İnternet ve mobil bankacılık açılmıyor, oturum kapandı hatası nedir?
DENİZBANK ÇÖKTÜ MÜ? Denizbank mobile neden girilmiyor? İnternet ve mobil bankacılık açılmıyor, oturum kapandı hatası nedir?Denizbank mobil çöktü mü, Denizbank mobil neden açılmıyor? Denizbank kullanıcıları erişim sorunu yaşıyor. Denizbank'ın internet sitesine ve mobil uygulamasına erişimde yaşanan aksaklık nedeniyle kullanıcılar Deniz bank çöktü mü, sorusuna yanıt arıyor.
19.07.2024Gündem
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değil
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değilDünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
19.07.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İnternet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki internet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.