Mısır Uçağı

Mısır Uçağı

Son dakika mısır uçağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mısır uçağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mısır uçağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mısır Uçağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mısır uçağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 mısır uçağı haberi bulunmuştur. Tüm mısır uçağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düşen Mısır uçağının parçaları bakın nereden çıktı!
Düşen Mısır uçağının parçaları bakın nereden çıktı! Sahil kenti Netanya açıklarına vuran bazı parçaların, içerisindeki 66 kişiyle Akdeniz'e düşen Mısır Havayolları uçağına ait olduğu tahmin ediliyor.
8.07.2016 Dünya
Düşen Mısır uçağının bazı parçaları İsrail'de bulundu
Düşen Mısır uçağının bazı parçaları İsrail'de bulundu Paris-Kahire seferi sırasında Akdeniz'e düşen Mısır yolcu uçağına ait olduğu değerlendirilen bazı enkaz parçalarının İsrail'in sahil kenti Netanya açıklarında bulunduğu bildirildi
17.06.2021 Dünya
Düşen Mısır uçağına ait ELT cihazının yeri tespit edildi
Düşen Mısır uçağına ait ELT cihazının yeri tespit edildi Paris-Kahire seferi sırasında Akdeniz'e düşen Mısır Hava Yolları'na ait Airbus A320 tipi yolcu uçağına ait Acil Yer Bulma Vericisi (ELT) cihazının yerinin tespit edildiği bildirildi.
25.05.2016 Dünya
Mısır uçağının enkazıyla ilgili çelişkili açıklamalar
Mısır uçağının enkazıyla ilgili çelişkili açıklamalar Mısırlı ve Yunan yetkililer Paris'ten Kahire'ye giderken 66 yolcu ve mürettebatla kaybolan Mısır Havayollarına ait uçağın enkazı konusunda çelişkili açıklamalar yaptı.
20.05.2016 Dünya
IŞİD mi düşürdü?
IŞİD mi düşürdü? Fransa’nın başkenti Paris’ten Mısır’ın başkenti Kahire’ye giden EgyptAir’a ait yolcu uçağı beraberindeki 66 yolcu ve mürettebatla Akdeniz’e düştü. Uçağın havada patlamış olma ihtimali kuvvetli
17.06.2021 Dünya
Kaybolan Mısır uçağının enkazı bulundu
Kaybolan Mısır uçağının enkazı bulundu Paris-Kahire seferini yaparken kaybolan yolcu uçağının enkazı bulundu...
19.05.2016 Dünya
Mısır uçağı havada kayboldu
Mısır uçağı havada kayboldu Mısır Havayolları’na ait, 804 sefer sayılı Paris-Kahire seferini yapan uçak havada kayboldu.
17.06.2021 Dünya
Mısır’dan İstanbul’a gelen uçağa bomba ihbarı
Mısır’dan İstanbul’a gelen uçağa bomba ihbarı Kahire-İstanbul seferini yapan Mısır Havayolları’nın Boeing 737-800 tipi yolcu uçağına dün kalkış öncesi bomba ihbarı yapıldı...
29.01.2016 Yaşam
31 Ekim günü tarihe geçti!
31 Ekim günü tarihe geçti! Bugün yaşanan yolcu uçağı kazasında 224 kişi hayatını kaybetti...
29.09.2021 Gündem
Türkiye korkusundan 12 saatlik yol yaptı
Türkiye korkusundan 12 saatlik yol yaptı Rusya lideri Putin’i ziyaret eden Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Sisi, ülkesine dönüşte Ukrayna ve Türkiye hava sahasından geçmemek için binlerce kilometre yol katetti...
13.08.2014 Dünya
Türkiye'den geçmemek için Avrupa'yı dolaştı
Türkiye'den geçmemek için Avrupa'yı dolaştı Türkiye ile Mısır arasında yaşanan siyasi gerginlik bir uçağın rotasında açıkça ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Akdeniz’de kumar!
Akdeniz’de kumar! Hazırlanan bir rapor: Kıbrıs'ta iki ayrı hava kulesi kazaya davetiye çıkarıyor...
6.08.2011 Yaşam
Pistte faciadan dönüldü!
Pistte faciadan dönüldü! Kulenin uyarısı olası bir faciayı önledi
25.06.2011 Dünya
İlginç itiraf!
İlginç itiraf! Pilotların yüzde 71’i uçuşta uyuyor
29.09.2021 Gündem
Faciaya   ramak kaldı
Faciaya ramak kaldı İstanbul Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş yapan Mısır Havayollar'na ait yolcu uçağı alev aldı. 163 kişi ölümden döndü
12.10.2007 Yaşam
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Türkiye'de Gazze için harekete geçti! Cumhurbaşkanlığı uçağı yola çıkıyor
Türkiye'de Gazze için harekete geçti! Cumhurbaşkanlığı uçağı yola çıkıyor Gazze'ye yardım için, 20 kişilik uzman hekim ekibi, ilaç ve tıbbi malzeme taşıyacak Cumhurbaşkanlığı uçağı, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan kalkışa hazırlanıyor. 20 kişilik uzman ekip, Mısırlı yetkililerle Gazze halkının ihtiyaç duyduğu ilaç, tıbbi malzeme ve cihazların tespitini yapacak. Ekip, Mısır Sağlık Bakanlığı ile yapılan planlamalar çerçevesinde El-Ariş Havalimanı'nda ve Refah Sınır Kapısı'nda kurulacak sahra hastanelerinin fizibilite çalışmalarını da gerçekleştirecek.
22.10.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
MSB: Gazze için hazırlanan yardımlar Mısır'a ulaştı
MSB: Gazze için hazırlanan yardımlar Mısır'a ulaştı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gazze için hazırlanan insani yardım malzemelerinin Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait 2 adet A400M uçağı ile Mısır'a ulaştırıldığını açıkladı.
13.10.2023 Gündem
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulundu. Zirve sonrası kameraların karşısına geçen Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile F-16 konusunu görüştüğünü belirtti. Erdoğan'ın F-16 açıklaması ve İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili açıklamaları dünyada manşet oldu.
11.09.2023 Dünya
Yunanistan’da yangın söndürme uçağı düştü
Yunanistan’da yangın söndürme uçağı düştü Yunanistan'da devam eden orman yangınlarına müdahale eden bir söndürme uçağı alevlerin üzerine suyu bıraktıktan sonra düştü.
25.07.2023 Gündem
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü Yunanistan 59 kişinin öldüğünü ve 100 kadar kişinin sağ salim kurtarıldığını dünyaya duyurdu. Yerel medya, yüzlerce kayıp olmasından korkulduğunu bildiriyor.
14.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası 28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya basınının bir numaralı gündemi olmaya devam ederken CNN International 'Erdoğan en büyük sınavını atlattı' dedi. Yunan basını 'Erdoğan diz çökmedi' yorumunda bulunurken İngiltere'den çarpıcı bir muhalefet iddiası geldi.
30.05.2023 Dünya
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı Milyon dolarlık F-35 kazası geçtiğimiz aylarda ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. İngiliz Kraliyet Donanması’na ait HMS Queen Elizabeth’e bağlı olan F-35 savaş uçağı kalkış sırasında denize çakılmıştı. Kazadan kurtulan pilot her şeyi itiraf etti. Gerçek aylar sonra ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
23.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mısır Uçağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mısır uçağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.