Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar

Son dakika Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli savunma bakanı hulusi akar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.162 milli savunma bakanı hulusi akar haberi bulunmuştur. Tüm milli savunma bakanı hulusi akar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu?
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu? Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay II. Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu oldu. Peki, Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? İşte Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu’nun hayatı…
3.08.2023 Gündem
Genelkurmay başkanlığına kim atanacak? YAŞ toplanıyor
Genelkurmay başkanlığına kim atanacak? YAŞ toplanıyor Bu hafta yapılacak Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) toplantısıyla TSK komuta kademesi belirlenecek. Görev süresi ve yaş haddinden emekli olması beklenen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever’in yerine Genelkurmay Başkanlığı için üstün hizmet madalyalı 3 devre arkadaşı orgeneralin adı geçiyor.
31.07.2023 Gündem
Bakan Akar: Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor
Bakan Akar: Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Terör bittikçe refah başlıyor. Bunun en güzel örneği Gabar. Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor” dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Milletimizin 14 Mayıs'taki milliyetçi tavrını, birlik beraberlikten, milli ve yerli duruştan yana tavrını gördükten sonra bir anda çakma milliyetçiler, çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı" dedi.
25.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliği ile ilgili iddialara ilişkin, "Bunları söylemek en hafif tabiriyle emeğe saygısızlık, ayıp. Yapılan bu tür değerlendirmeler bizi gerçekten rahatsız ediyor. Bu gerçek dışı beyanlara yönelik söyleyecek laf bulamıyoruz. İsteyen, kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin" dedi.
24.05.2023 Gündem
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün gece Suriye'nin kuzeyinde 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
23.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan depremzedelere: Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız
Bakan Akar'dan depremzedelere: Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir araya geldiği depremzedelere yönelik, "Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız. Hangi partiye oy verirseniz verin, hangi dinden, mezhepten, etnik kimlikten olursanız olun; öyle bir şey söz konusu değil. İhtiyacınız olduğu sürece burada kalmaya devam edeceksiniz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Son 5 yılda 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi
Bakan Akar: Son 5 yılda 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada yer alan ve Türkiye sınırında çekildiği iddia edilen yasa dışı sınır geçişi görüntülerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Son 5 sene içinde 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi. Bu gerçekler ortadayken bazıları çıkıp, karşıt söylemlerde bulundu. İtibarını da inanılırlığını da kaybediyor" dedi.
20.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Tarihi değerleriyle büyük ve güçlü Türkiye'yiz
Bakan Akar: Tarihi değerleriyle büyük ve güçlü Türkiye'yiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Tarihi değerleriyle, coğrafyasıyla, milletiyle, nüfusuyla, etkin, caydırıcı ve saygın ordusuyla büyük ve güçlü Türkiye’yiz. Bunun herkesin farkında olması, bu bilinçle davranması lazım" dedi.
19.05.2023 Gündem
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı Kayseri’de 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Bakan Akar oyunu Kayseri'de kullandı
Bakan Akar oyunu Kayseri'de kullandı Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, oyunu Kayseri'de kullandı. Bakan Akar, "Ülkemizin içinde bulunduğu ortamı değerlendirdiğimizde geleceğimiz, güvenliğimiz, refahı bakımından, istikrarı bakımından bu seçimin önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'Anneler Günü' mesajı
Bakan Akar'dan 'Anneler Günü' mesajı Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı
Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı. Daha düne kadar ‘Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde ne işimiz var’ diyenler, ‘özgürlük, insan hakları’ edebiyatı yapanlar şimdi hepsi terörle mücadeleden bahsediyor. Bir grup insan vatandaşımızı aldatmaya çalışıyor. Bunları herkesin görmesi lazım” dedi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Tahıl anlaşmasında mutabakata doğru gidiliyor
Bakan Akar: Tahıl anlaşmasında mutabakata doğru gidiliyor MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Tahıl anlaşmasının süresinin uzatılması konusunda mutabakata doğru gidiliyor" dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Akar’dan 'istikrar' vurgusu! '85 milyon gereğini yapacak'
Bakan Akar’dan 'istikrar' vurgusu! '85 milyon gereğini yapacak' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Bu seçimlerde 85 milyon gereğini yapacak ve bunun sonunda güven ve refah içinde istikrarımızı sürdüreceğiz” dedi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması
Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “22 Temmuz’da yaptığımız ‘Karadeniz Tahıl Anlaşması’ ile 30 milyon ton tahıl ihtiyaç sahiplerine nakledildi. Türkiye, Rusya, Ukrayna savunma bakan yardımcıları ile BM yetkililerinin bugün İstanbul’daki toplantısı başladı. Bu işin inkıtaya uğramaması ve istikrarın devamı için görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 14 Mayıs’ta herkes vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkacak
Bakan Akar: 14 Mayıs’ta herkes vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkacak Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Hulusi Akar, bazı partilerin teröristlere ‘Özerklik’ sözü verdiğini belirterek, “Özerklik demek bölünmek demek. Kafalarındaki hile bu. Onlara söz verdiler. Milletimizin feraseti buna müsaade etmeyecektir. 14 Mayıs’ta herkes vatanına, milletine, bayrağına, cumhuriyetine sahip çıkacak” dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Operasyonlarımız devam edecek
Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Operasyonlarımız devam edecek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terörle mücadelede elde edilen başarılar sayesinde artık teröristler yok. Artık Gabar terörle değil petrolle anılıyor, Şırnak turizmle gündemde. Geri dönüş düşünülemez. Operasyonlarımız artan şiddetle en son terörist etkisiz hale gelinceye kadar devam edecektir" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 13 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: 13 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; "Dün gece yapılan operasyonlarda 5 terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece üç günde Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi” dedi
5.05.2023 Gündem
İbrahim Kalın: Olumlu katkı yapılmaz ise tahıl sevkiyatı durabilir
İbrahim Kalın: Olumlu katkı yapılmaz ise tahıl sevkiyatı durabilir Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, tahıl koridoru anlaşmasının uzatılmasıyla ilgli, "5 Mayıs’ta yapılacak toplantı son derece önemli. Çünkü eğer bir olumlu katkı yapılmaz ise 18 Mayıs’ta tahıl sevkiyatı durabilir" dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Türkiye, Ukrayna ve Rusya savunma bakanları İstanbul'da bir araya gelecek
Bakan Akar: Türkiye, Ukrayna ve Rusya savunma bakanları İstanbul'da bir araya gelecek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl girişiminin süresinin uzatılmasına yönelik, "5 Mayıs Cuma günü Türkiye, Ukrayna ve Rusya Savunma Bakan yardımcılarının İstanbul'da bir araya gelmesi planlanıyor. Toplantıda tahıl girişimi başta olmak üzere bazı konular görüşülecek. Umudumuz, tahıl anlaşmasının herhangi bir aksaklığa uğramadan devamı yönünde" dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Savunma ve güvenlik alanında atılan her adım Türkiye'nin gücünü simgelemektedir
Bakan Akar: Savunma ve güvenlik alanında atılan her adım Türkiye'nin gücünü simgelemektedir Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de yaptığı konuşmada, "Savunma ve güvenlik alanında atılan her adım, hayata geçirilen her proje, uluslararası pazarda önemli bir aktör haline gelen Türkiye'nin gücünü simgelemektedir" dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Bu projeler bir zihniyet devrimidir
Bakan Akar: Bu projeler bir zihniyet devrimidir Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı'nda konuştu. Savunma sanayinin önemine dikkat çeken Akar, "Bu projeler bir zihniyet devrimidir. Savunma alanında güçlü olmayan milletlerin geleceklerine güvenle bakabilmeleri mümkün değildir. Made İn Türkiye markası uluslararası pazarda hak ettiği konuma yükselmiştir." dedi.
1.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli savunma bakanı hulusi akar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.