Midyeci

Midyeci

Son dakika midyeci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan midyeci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını midyeci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Midyeci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan midyeci gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 midyeci haberi bulunmuştur. Tüm midyeci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Midyeci Ahmet halka arz ne zaman, Midyeci Ahmet hisse hangi bankalarda var? Midyeci Ahmet halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?
Midyeci Ahmet halka arz ne zaman, Midyeci Ahmet hisse hangi bankalarda var? Midyeci Ahmet halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı? 2014’ten beri ‘Midyeci Ahmet’ ismiyle faaliyet gösteren Ahmet Çiçek, Instgram hesabından yayınladığı videoda halka arza başvurmayı planladığını söyledi. Söz konusu açıklamanın ardından Midyeci Ahmet halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı? Midyeci Ahmet hisse halka arz kaç lot verir?
24.08.2023 Ekonomi
Midyeci krizinde son nokta! Eski eşine seslenerek gözyaşlarına boğuldu: 'Ölen çocuğun için ağlıyorsun da...'
Midyeci krizinde son nokta! Eski eşine seslenerek gözyaşlarına boğuldu: 'Ölen çocuğun için ağlıyorsun da...' Midyeci zinciri sahibi, eski karısının dükkanının karşısına aynı isimle restoran açmıştı. Eski eş Deniz Çelebi ilk kez canlı yayında açıklama yaptı. Eski eşine seslenerek gözyaşlarına boğuldu.
8.04.2022 Yaşam
Başakşehir'de 3 katlı iş yerinde yangın! 'Sigara izmaritinden çıktı' iddiası
Başakşehir'de 3 katlı iş yerinde yangın! 'Sigara izmaritinden çıktı' iddiası İstanbul Başakşehir İSTEKS sanayi sitesinde bulunan doğalgaz boru kelepçesi imalatı yapan fabrikada yangın çıktı. Sigara izmaritinden çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alırken 1 kişi dumandan etkilendi. 
8.04.2022 Gündem
İstanbul merkezli FETÖ operasyonu! ByLock kullanan 20 kişi gözaltında
İstanbul merkezli FETÖ operasyonu! ByLock kullanan 20 kişi gözaltında İstanbul merkezli FETÖ/PDY operasyonu düzenlendi. ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 20 kişi gözaltına alındı.
8.04.2022 Gündem
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları!
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları! Midyeci Ahmet için marka kavgası ortaya çıktı. Eski eşi Deniz Çelebi ile yaşadığı mal paylaşım kavgası ile gündemde olan 23 şubeli Midyeci Ahmet’in sahibi Ahmet Çiçek’in, benzer zorlu bir süreci, ünlü markayı başka kişilere kaptırmamak için de verdiği anlaşıldı. ‘Midyeci Ahmet’ markasını tescil ettirmek isteyen üç başvurudan ikisi, Çiçek’in itirazı üzerine reddedildi. Yalnızca, Çiçek’in adaşı Ahmet Arslan ‘Midyeci Ahmet Usta’ markasını tescilleyebildi.
8.04.2022 Gündem
Thodex soruşturmasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer etkin pişmanlık talep etti
Thodex soruşturmasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer etkin pişmanlık talep etti Kripto para skandalı ile gündem olan Thodex soruşturması iddianamesinde, firari şüpheli Faruk Fatih Özer'in etkin pişmanlıktan yararlanmak için bazı mağdurların zararını karşıladığına ilişkin dekontları dosyaya sunduğu ortaya çıktı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli Özer'in bu talebiyle ilgili mahkemenin karar vermesini istedi.
7.04.2022 Gündem
Midyeci Ahmet’ten yeni ayıp! Şimdi de yarı hissesini satışa çıkarttı
Midyeci Ahmet’ten yeni ayıp! Şimdi de yarı hissesini satışa çıkarttı Midyeci Ahmet adıyla bilinen Ahmet Çiçek, ayrıldığı eşi Deniz Çelebi'ye devredilen Beşiktaş şubesinin karşısına aynı isimle şube açtığını söylemişti. Çiçek şimdi de eşiyle bölüştükleri Beşiktaş’taki dubleks evin yarı hissesini satışa çıkarttı. Deniz Çelebi, "Beni batırmak için elinden geleni yaptı. Benim iki çocuğumun babası, daha ne kadar kötü olabilir dedim. Dün de emlakçımız aradı. Ahmet’in evimizdeki yüzde 50 hissesini satılığa çıkardığını öğrendim. Evin fiyatı yüksek olduğu için benim kalan hisseyi alma şansım yok. Kira isterse verme durumum da yok." dedi. Midyeci Ahmet Çiçek ise hakkındaki iddialarla ilgili sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı.
7.04.2022 Gündem
Midyeci Ahmet, eski eşinin iddialarına gözyaşları içinde yanıt verdi
Midyeci Ahmet, eski eşinin iddialarına gözyaşları içinde yanıt verdi Midyeci Ahmet adıyla bilinen Ahmet Çiçek, eski eşinin iddialarına sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile cevap verdi. Ahmet Çiçek "Ailesinden bana ve yardımcıma tehditler geliyor. Yardımcım arabadan inince maskeli bir kişinin silahlı saldırısına maruz kalıyor. 16 yaşında çocuk göndermişler. Ben buradayım, bir tane korumam var onu da azat edeceğim. Kim geliyorsa gelsin ama 16 yaşında çocuğu yollamayın. Göndereceğiniz kişi kimi vuracağını bilsin, ya da en kötü siz gelin. Gelmezseniz namertsiniz. Sizden korkan sizden beter olsun. Bu arkadaşım saldırıya uğrayınca ben de 'Bu şube bize ait değildir' dedim" açıklaması yaptı.
6.04.2022 Gündem
İzmir'de üç kadın itfaiye aracını kullanmıştı! Skandal olayda karar belli oldu
İzmir'de üç kadın itfaiye aracını kullanmıştı! Skandal olayda karar belli oldu İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Toros Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi'nde 3 kadından 1'inin itfaiye aracını kullandığı, diğer 2'sinin ise araca tutunarak yolculuk yaptığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından açılan davada karar çıktı. Aracı kullanan kadın ile ona izin verdikleri öne sürülen 2 itfaiye personeli beraat etti.
6.04.2022 Gündem
FETÖ'nün Meksika İmamı Osman Karaca için karar verildi
FETÖ'nün Meksika İmamı Osman Karaca için karar verildi MİT'in yurt dışında yakalayarak Türkiye'ye getirdiği ve FETÖ'nün "Meksika imamı" olduğu iddia edilen Osman Karaca'nın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Osman Karaca'nın "Örgüt üyeliği" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Karaca hakkında "Uluslararası Casusluk Yapma" suçundan ise beraat kararı verildi.
6.04.2022 Gündem
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı?
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? Sosyal medya 'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi arasındaki anlaşmazlığı konuşuyor. Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandıktan sonra Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi’ni, Deniz Çelebi'ye devretmiş, devir gerçekleştikten hemen sonra da bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp bu şubeyle ilişkisinin kalmadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Eski eş Deniz Çelebi yapılanların karalama kampanyası olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. DHA, Midyeci Ahmet’in eski eşi Deniz Çelebi ile konuştu. Peki, Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? İşte Midyeci Ahmet Çiçek hakkındaki iddialar!
6.04.2022 Gündem
Midyeci her şeyi itiraf etti! 'Jigolo vergisi'
Midyeci her şeyi itiraf etti! 'Jigolo vergisi' Kurdukları jigolo siteleri üzerinden çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke, Bursa’da yakayı ele verdi. Üyelik parası, sigorta bedeli, komisyon ve vergi adı altında iki kişiden 40 bin liraya yakın para alan şebekenin 6’sı tutuklu 8 üyesi hakkında dava açıldı.
16.11.2020 Yaşam
İzdivaç programında tanıştı, hayatı kabusa döndü
İzdivaç programında tanıştı, hayatı kabusa döndü Midyeci Nedim Karamürsel, Elvira İsmayilova’yla evlendikten 3 ay sonra boşanma davası açtı. İsmayilova’nın vatandaşlık için kendisi ile evlendiğini öne süren Karamürsel’in davası 11 yıl sürdü. Karamürsel şimdi de kendisinden olmadığını iddia ettiği çocuğu nüfus kaydından sildirmeye çalışıyor.
20.07.2020 Yaşam
Boğaz'da kaçak midye avlayan tekne battı
Boğaz'da kaçak midye avlayan tekne battı Üsküdar'da belirlenen alan dışında kaçak olarak midye avlayan ve içinde 3 kişi bulunan tekne battı. Denizde bir süre kalan 3 kişiyi, kendileri ile birlikte açılan diğer teknedeki arkadaşları kurtardı.
22.09.2019 Gündem
Siyah İnci dizisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Siyah İnci dizisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Siyah İnci dizisi ilk bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Star TV'nin yeni dizisi Siyah İnci Hazal ve Kenan aşkını ve 3. kişi olan Vural'ın hikayesini konu ediniyor. İşte Siyah İnci dizisinin merak edilen 1. bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Antalya'da fuhuşla mücadele operasyonu
Antalya'da fuhuşla mücadele operasyonu Antalya Emniyet Müdürlüğü, Konyaaltı Sahili'nde fuhuşla mücadele amacıyla şok uygulama yaptı. 1 saat içerisinde yaklaşık 15 kadın gözaltına alındı.
16.05.2017 Yaşam
İmam 'Midye haramdır' demişti, o midyeci şimdi...
İmam 'Midye haramdır' demişti, o midyeci şimdi... Erzurum'un tek midye satıcısının, camide imamın 'Midye haramdır' demesiyle işleri bıçak gibi kesildi. Fırat Kuytan bunun üzerine midyeyi bırakıp erik satmaya başladı.
22.04.2015 Yaşam
Midyeci dehşeti...
Midyeci dehşeti... İzmir'in Karşıyaka ilçesinde zabıta memurları, tezgahına el koymaya çalıştıkları seyyar midyeci ve yakınlarının saldırısına uğradı...
29.09.2021 Gündem
20 midye yedi konuşmadı
20 midye yedi konuşmadı Teoman, önceki gece arkadaşlarıyla Asmalımescit'te eğlendi...
25.09.2014 Magazin
Sat komandolarına özenen midyeci!
Sat komandolarına özenen midyeci! Kartal sahilinde benzerine filmlerde rastlanacak bir olay yaşandı...
18.02.2011 Yaşam
Bir saatte 50 midye yedi
Bir saatte 50 midye yedi Eğlenmek için gittiği Beyoğlu'nda, midyeci çeviren ünlü mankeni arkadaşları durdurdu
9.10.2009 Magazin
Kale direği öldürdü
Kale direği öldürdü İstanbul Kadıköy’de midye satan Abdulmecit Önen (10), önceki gece 23.00 sıralarında Kalamış Parkı’na geldi...
3.08.2007 Yaşam
Ahırkapı Sokaktaki "Hıdırellez 2004" şenliklerine buyrun
Ahırkapı Sokaktaki "Hıdırellez 2004" şenliklerine buyrun Tarihi yarımada baharın gelişini coşkulu bir sokak şöleniyle karşılıyor. Yarın akşam Ahırkapı'daki mahalle çalgıcılarının konserini, sokak satıcılarının bahar yiyeceklerini tadarak dinleyeceksiniz. Hıdırellez ateşi barış, mutluluk ve bereket için yakılacak
3.05.2004 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Midyeci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki midyeci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.