Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları!
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları! Midyeci Ahmet için marka kavgası ortaya çıktı. Eski eşi Deniz Çelebi ile yaşadığı mal paylaşım kavgası ile gündemde olan 23 şubeli Midyeci Ahmet’in sahibi Ahmet Çiçek’in, benzer zorlu bir süreci, ünlü markayı başka kişilere kaptırmamak için de verdiği anlaşıldı. ‘Midyeci Ahmet’ markasını tescil ettirmek isteyen üç başvurudan ikisi, Çiçek’in itirazı üzerine reddedildi. Yalnızca, Çiçek’in adaşı Ahmet Arslan ‘Midyeci Ahmet Usta’ markasını tescilleyebildi.
8.04.2022 Gündem
Midyeci Ahmet’ten yeni ayıp! Şimdi de yarı hissesini satışa çıkarttı
Midyeci Ahmet’ten yeni ayıp! Şimdi de yarı hissesini satışa çıkarttı Midyeci Ahmet adıyla bilinen Ahmet Çiçek, ayrıldığı eşi Deniz Çelebi'ye devredilen Beşiktaş şubesinin karşısına aynı isimle şube açtığını söylemişti. Çiçek şimdi de eşiyle bölüştükleri Beşiktaş’taki dubleks evin yarı hissesini satışa çıkarttı. Deniz Çelebi, "Beni batırmak için elinden geleni yaptı. Benim iki çocuğumun babası, daha ne kadar kötü olabilir dedim. Dün de emlakçımız aradı. Ahmet’in evimizdeki yüzde 50 hissesini satılığa çıkardığını öğrendim. Evin fiyatı yüksek olduğu için benim kalan hisseyi alma şansım yok. Kira isterse verme durumum da yok." dedi. Midyeci Ahmet Çiçek ise hakkındaki iddialarla ilgili sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı.
7.04.2022 Gündem
Midyeci Ahmet, eski eşinin iddialarına gözyaşları içinde yanıt verdi
Midyeci Ahmet, eski eşinin iddialarına gözyaşları içinde yanıt verdi Midyeci Ahmet adıyla bilinen Ahmet Çiçek, eski eşinin iddialarına sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile cevap verdi. Ahmet Çiçek "Ailesinden bana ve yardımcıma tehditler geliyor. Yardımcım arabadan inince maskeli bir kişinin silahlı saldırısına maruz kalıyor. 16 yaşında çocuk göndermişler. Ben buradayım, bir tane korumam var onu da azat edeceğim. Kim geliyorsa gelsin ama 16 yaşında çocuğu yollamayın. Göndereceğiniz kişi kimi vuracağını bilsin, ya da en kötü siz gelin. Gelmezseniz namertsiniz. Sizden korkan sizden beter olsun. Bu arkadaşım saldırıya uğrayınca ben de 'Bu şube bize ait değildir' dedim" açıklaması yaptı.
6.04.2022 Gündem
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı?
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? Sosyal medya 'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi arasındaki anlaşmazlığı konuşuyor. Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandıktan sonra Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi’ni, Deniz Çelebi'ye devretmiş, devir gerçekleştikten hemen sonra da bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp bu şubeyle ilişkisinin kalmadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Eski eş Deniz Çelebi yapılanların karalama kampanyası olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. DHA, Midyeci Ahmet’in eski eşi Deniz Çelebi ile konuştu. Peki, Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? İşte Midyeci Ahmet Çiçek hakkındaki iddialar!
6.04.2022 Gündem