Midilli Adası

Midilli Adası

Son dakika midilli adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan midilli adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını midilli adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Midilli Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan midilli adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 464 midilli adası haberi bulunmuştur. Tüm midilli adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı Türkiye'den 10 Yunan adasında kapıdan 7 günlük vize uygulamasının başlamasına sayılı günler kala İzmir'den tarifeli ve chareter seferleri hazırlıkları devam ediyor.
21.03.2024 Ekonomi
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü...
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü... Barış Boyun suç örgütünün 'Ölüm çetesi'ne ait 6 kişinin Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir otomobilin içinde infaz edilmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Yunan polisinin olayla ilgili değerlendirmesini anlattı.
14.09.2023 Gündem
Yunan lise öğrencilerinden Türkiye’ye duygu dolu mesajlar: Geçmiş olsun komşular
Yunan lise öğrencilerinden Türkiye’ye duygu dolu mesajlar: Geçmiş olsun komşular Yunanistan’da lise öğrencileri, Türkiye’de yaşanan deprem felaketi için topladıkları yardımları koydukları kolilerin üzerine “Geçmiş olsun komşular” ve “Seni önemsiyoruz” şeklinde duygu dolu mesajlar yazdı.
14.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Uzman isimden korkutan deprem uyarısı: Büyüklüğü 8'in üzerinde olabilir
Uzman isimden korkutan deprem uyarısı: Büyüklüğü 8'in üzerinde olabilir Son günlerde peş peşe yaşanan depremler gündemdeki sıcaklığını koruyor. Farklı illerde meydana gelen sarsıntıların başka depremlerin habercisi olup olmayacağı merak edilirken uzman isimden kritik bir uyarı geldi. Türkiye'de tsunami tehlikesinin yaşanabileceği en yüksek riskli yeri açıklayan uzman isim, 8’in üzerinde gerçekleşme ihtimali olan depremlere işaret etti. İşte son dakika haberinin detayları...
16.01.2023 Gündem
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı Son günlerde Ege Denizi'nde yaşanan deprem hareketliliği, özellikle İzmir ve çevresinde yaşayanları tedirgin etti. Prof. Dr. Ziyadin Çakır, "Yakın bir fayda oluşacak orta büyüklükte bir deprem dahi İzmir için yıkıcı sonuçlara neden olabilir" derken, Prof. Dr. Naci Görür ise İzmir Fayı'nın 7 ve üzeri deprem üretme potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. İşte o 4 il için önemli uyarı.
13.01.2023 Gündem
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Üç ilde hissedildi, büyüklüğü açıklandı
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Üç ilde hissedildi, büyüklüğü açıklandı Son dakika haberi... Ege Denizi, Midilli Adası açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir, Çanakkale ve Balıkesir'de hissedildi.
10.01.2023 Gündem
Çanakkale açıklarında 4 büyüklüğünde deprem
Çanakkale açıklarında 4 büyüklüğünde deprem Ege Denizi'nde, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde kısa süreli paniğe neden oldu.
9.01.2023 Gündem
Son dakika! Ege'de korkutan deprem! İzmir ve Çanakkale'de de hissedildi
Son dakika! Ege'de korkutan deprem! İzmir ve Çanakkale'de de hissedildi Ege Denizi'ndeki 5 büyüklüğünde deprem oldu. Merkez üssü Midilli Adası olan depremin ardından 3,9, 4 ve 4,8 büyüklüğünde artçı sarsıntılar oldu.
7.01.2023 Gündem
Yunanistan'da 5.0 büyüklüğünde deprem
Yunanistan'da 5.0 büyüklüğünde deprem Yunanistan'ın Midilli Adası'nda meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem Çanakkale ve Balıkesir'de hissedildi.
7.01.2023 Dünya
ABD'nin Ege'deki planı! Yunanistan'ın skandal Midilli ve Sisam adımının perde arkası...
ABD'nin Ege'deki planı! Yunanistan'ın skandal Midilli ve Sisam adımının perde arkası... Yunanistan Doğu Akdeniz ve Ege'deki gerilimi artırmaya devam ediyor. Midilli ve Sisam adalarına ABD'nin hibe ettiği zırhlı araçlar sevk edildi. Türkiye'nin İHA'ları ABD ve Yunanistan'ın hukuk dışı sevkiyatını görüntüledi. Son dönemde Ankara ile 'diyalog' çağrısı yapan Atina'nın bu adımını uzman isimler ABD destekli provokasyon olarak değerlendirdi.
26.09.2022 Gündem
Yunanistan'ın geri ittiği göçmenlerden 6'sı öldü, 15'i kurtarıldı
Yunanistan'ın geri ittiği göçmenlerden 6'sı öldü, 15'i kurtarıldı Midilli Adası önlerinde Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından geri itilen düzensiz göçmenlerin bulunduğu bot, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında battı. Göçmenlerden 15'i kurtarılırken, 4'ü çocuk 6'sının cansız bedenine ulaşıldı.
24.09.2022 Gündem
Midilli'ye kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı
Midilli'ye kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı Çanakkale'nin Ezine ilçesi sahilinden sürat teknesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığı yaptığı tespit edilen 2 FETÖ şüphelisi ve şüphelilere organizatörlük yapan bir kişi yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
5.09.2022 Gündem
Yunanistan'dan Ege'de provokasyon
Yunanistan'dan Ege'de provokasyon Yunanistan geçen sene Türk hava sahası ve karasularına yönelik toplam 1616 ihlal ve tacizde bulunurken, söz konusu rakam bu yılın sekiz ayında 1123'e ulaştı.
4.09.2022 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ şüphelisi yakalandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ şüphelisi yakalandı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmaya çalışan 5 FETÖ/PDY üyesi ve 4 organizatör gözaltına alındı.
24.08.2022 Yaşam
Yunanistan’da orman yangınları devam ediyor
Yunanistan’da orman yangınları devam ediyor Yunanistan itfaiyesi, ülke genelindeki orman yangınlarına ilişkin günlük raporu yayınladı. Raporda, Edirne sınırı yakınındaki yangının devam ettiği aktarıldı.
25.07.2022 Dünya
İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar?
İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar? İzmir-Midilli Adası vapur seferleri başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İzmir-Midilli arasındaki ilk vapur seferi, Alsancak Limanı'ndan başlayacak. Peki, İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar? İzmir Midilli Adası arası kaç saat? İzmir Midilli Adası seferleri hangi gün yapılacak? İşte detaylar…
28.05.2022 Gündem
Ayvalık’ta 19 göçmen kurtarıldı
Ayvalık’ta 19 göçmen kurtarıldı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Yunanistan’ın Midilli Adası’na bir can salı ile gitmek isteyen 19 göçmen Sahil Güvenlik botları tarafından kurtarıldı.
19.04.2022 Yaşam
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu?
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu? Engin Altın Düzyatan diziden ayrıldı mı, Oruç Reis öldü mü? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Oruç Reis’in şehit olduğu dile getiriliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 27 Ocak 2022 Perşembe akşamı TRT 1'de yayınlanacak. Peki, Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?
27.01.2022 Televizyon
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 FETÖ şüphelisi yakalandı!
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 FETÖ şüphelisi yakalandı! Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmak isteyen, FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 4 eski polis, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince yakalandı.
6.12.2021 Gündem
İstanbul için deprem uyarısı art arda geldi! Çok şiddetli vuracak
İstanbul için deprem uyarısı art arda geldi! Çok şiddetli vuracak Türkiye 17 Ağustos 1999 depreminde yaşanan acı günleri anıyor. Uzmanlar ise beklenen büyük İstanbul depremi için art arda uyarılarda bulunuyor. Marmara’da olması beklenen muhtemel depremde insanın bile ayakta duramayacağını ifada eden Prof. Dr. Naci Görür, “En az beklenen deprem minimum 7.2. Minimum 7.2 ile 7.6 arasında bir deprem bekliyoruz” dedi. Prof. Dr. Haluk Selim ise deprem için tarih verdi.
17.08.2021 Gündem
Yunanistan'dan Türkiye itirafı! Miçotakis’ten ılımlı mesaj...
Yunanistan'dan Türkiye itirafı! Miçotakis’ten ılımlı mesaj... Brüksel'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün görüşecek olan Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Fransız medyasına konuştu. France24 televizyonuna demeç veren Miçotakis, görüşme öncesi, Türk-Yunan ilişkileri için ılımlı mesajlar verdi. Ancak iyimser açıklamalara karşılık, dün Yunan sahil güvenliği, Türk Sahil Güvenlik güçlerinin Yunan botlarını ‘rahatsız ettiğini’ ileri sürdü.
14.06.2021 Dünya
Ege'de korkutan deprem
Ege'de korkutan deprem Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 3.9 büyüklüğünde depremler meydana geldi.
15.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Midilli Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki midilli adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.