Mhp Milletvekili

Mhp Milletvekili

Son dakika MHP milletvekili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MHP milletvekili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MHP milletvekili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mhp Milletvekili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mhp milletvekili gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.672 mhp milletvekili haberi bulunmuştur. Tüm mhp milletvekili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bundan sonra inşallah öyle konutlar inşa edeceğiz ki deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz” dedi.
29.08.2023 Gündem
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı Kayseri’de 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Gümüşhane'de AK Parti 1, MHP 1 milletvekili çıkardı
Gümüşhane'de AK Parti 1, MHP 1 milletvekili çıkardı Gümüşhane'de, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti ve MHP 1’er milletvekilini Meclise gönderdi.
15.05.2023 Gündem
Bolu’da AK Parti, MHP ve CHP birer milletvekili çıkardı
Bolu’da AK Parti, MHP ve CHP birer milletvekili çıkardı Bolu’da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti, CHP ve MHP bir milletvekilliği kazandı. MHP, 54 yıl aradan sonra Bolu’dan milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Ardahan milletvekili adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Ardahan milletvekili adayları listesi
Ardahan milletvekili adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Ardahan milletvekili adayları listesi Ardahan milletvekilleri aday listesi ve isimleri belli oldu. Vatandaşlar 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Ardahan’da kimlerin aday olduğu merak konusu oldu. Peki, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Kilis AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları kim? İşte Ardahan milletvekili adayları…
22.04.2023 Gündem
Bursa milletvekili adayları... 28. dönem AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti, Refah Bursa milletvekili listeleri! (1. bölge, 2. bölge)
Bursa milletvekili adayları... 28. dönem AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti, Refah Bursa milletvekili listeleri! (1. bölge, 2. bölge) Bursa milleyvekili adayları belli oldu. 28. dönem milletvekili seçimlerine hazırlanan AK Parti, MHP, CHP ve Yeniden Refah Partilerinin Bursa 1. bölge, 2. bölge milletvekili adayları belirlendi. YSK kesin adaylarının listelerinin belli olmasıyla birlikte 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri başlayacak. İşte AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti Bursa milletvekili adayları isim listesi...
14.04.2023 Gündem
İl il 2023 MHP Milletvekili adayları kimler, MHP milletvekili aday listesi kaç kişiden oluşuyor, hangi iller MHP milletvekili adayı çıkardı? (14 Mayıs 28. dönem seçimleri)
İl il 2023 MHP Milletvekili adayları kimler, MHP milletvekili aday listesi kaç kişiden oluşuyor, hangi iller MHP milletvekili adayı çıkardı? (14 Mayıs 28. dönem seçimleri) MHP milletvekili aday listeleri açıklandı. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi belli oldu. Peki, 2023 seçimlerinde MHP milletvekili adayları kimler? İşte MHP milletvekili adayları listesi…
7.04.2023 Gündem
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi Aday listeleri için sürede sona yaklaşılırken Ankara'da baş döndüren trafik yaşanıyor. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde neler oluyor? Millet İttifakı cephesinde 'dört parti CHP listelerinden aday gösterilecek' denildi. Uzlaştılar mı, yoksa bir kontenjan pazarlığı hala sürüyor mu? Öte yandan 'CHP ve İYİ Parti fermuar sistemiyle ortak liste çalışmaları yapıyor' deniliyordu. Son durum ne? İşte CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın canlı yayında paylaştığı kulis bilgileri...
7.04.2023 Gündem
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Karı-koca evde ölü bulunmuştu! Gerçek ortaya çıktı
Karı-koca evde ölü bulunmuştu! Gerçek ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta evlerinde ölü bulunan Metin Dedeoğlu (69) ile eşi Naciye Dedeoğlu'nun (72) yapılan otopsilerinde karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Eski MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nun de ağabeyi ve yengesi olan Dedeoğlu çifti, yan yana toprağa verildi.
26.01.2023 Yaşam
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' düzenlendi. İlk kez yapılan tatbikat sırasında telefonlara mesaj geldi, belediye ve cami hoparlörlerinden duyurular yapıldı.
12.11.2022 Gündem
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Yeşilvadi 3 Katlı Köprülü Kavşak projesinin temel atma törenine katıldı. Kiraların düşmeye başladığını ifade eden Bakan Kurum, “Bu kampanya duyurulduğu andan itibaren hem konut fiyatları hem de kiralarda düşüş başladı. İnşallah kısa süre içerisinde zincirleme olarak, konut ve kira fiyatları daha da hızlı bir şekilde düşecek." dedi.
12.08.2022 Ekonomi
Şehit Sözleşmeli Er Otal, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Sözleşmeli Er Otal, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde üs bölgesine açılan ateş sonucu şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Mert Otal (24), memleketi Kırıkkalenin Keskin ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Şehidin kardeşi Mustafa Otal (22) ağabeyini asker selamı ile uğurladı.
27.07.2022 Gündem
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti! İşte o anlar...
Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti! İşte o anlar... Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle adından söze ettiren Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti. Sezen, o anları sosyal medyadan paylaştı.
31.05.2022 Magazin
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy partisinden istifa etti
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy partisinden istifa etti Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.
16.04.2022 Siyaset
Müsilaj Komisyonu raporu, TBMM Başkanı Şentop'a sunuldu
Müsilaj Komisyonu raporu, TBMM Başkanı Şentop'a sunuldu AK Parti İstanbul Milletvekili ve Müsilaj Araştırma Komisyonu Başkanı Mustafa Demir, komisyon raporunu TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a sundu.
5.04.2022 Siyaset
MHP milletvekili Ersoy disiplin kuruluna sevk edildi
MHP milletvekili Ersoy disiplin kuruluna sevk edildi Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi.
5.04.2022 Siyaset
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda MHP ve HDP'li milletvekilleri arasında arbede yaşandı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda MHP ve HDP'li milletvekilleri arasında arbede yaşandı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda MHP Milletvekili Olcay Kılavuz'un, "Selahhatin Demirtaş bir teröristtir" sözü üzerine komisyonda tartışma çıktı.
22.11.2021 Vatan TV
Plan Bütçe Komisyonu'nda 'terörist' tartışması!
Plan Bütçe Komisyonu'nda 'terörist' tartışması! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda MHP Milletvekili Olcay Kılavuz'un, "Selahhatin Demirtaş bir teröristtir" sözü üzerine komisyonda tartışma çıktı.
22.11.2021 Siyaset
Recep Mamur son yolculuğuna uğurlandı! Törende Aziz Yıldırım...
Recep Mamur son yolculuğuna uğurlandı! Törende Aziz Yıldırım... Kayserispor'da 14 yıl görev yapan ve efsane başkan olarak kabul edilen Recep Mamur, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım da katıldı.
6.09.2021 Süper Lig
Su tasarrufu sağlıyor! Bakan Pakdemirli duyurdu!
Su tasarrufu sağlıyor! Bakan Pakdemirli duyurdu! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Afyonkarahisar'da baraj ve tarımsal sulama tesislerinde incelemelerde bulundu. Son teknoloji akıllı sulama sistemleri hakkında bilgi veren Bakan Pakdemirli, "Elimde bir cep telefonu var ve bu telefon ile sulama sistemini açıp kapatmamız mümkün. Tüm Türkiye çapında bu sistemlerin yaygınlaştırılması konusunda başta DSİ olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
7.06.2021 Ekonomi
Cemal Enginyurt neden ihraç edildi? MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt kimdir?
Cemal Enginyurt neden ihraç edildi? MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt kimdir? 21.ve 27. dönem milletvekili MHP milletvekili olan Cemal Enginyurt, partisinden ihraç edildi. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz hafta basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. MHP bugün yaptığı açıklamada Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un Milliyetçi Hareket Partisi'nden ihraç edildiğini bildirdi. Peki, Cemal Enginyurt neden ihraç edildi? MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt kimdir?
30.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mhp Milletvekili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mhp milletvekili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.