Mevzi

Mevzi

Son dakika MEVZİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEVZİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEVZİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mevzi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mevzi gelişmeleri de dahil olmak üzere 742 mevzi haberi bulunmuştur. Tüm mevzi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart seçim sonuçlarını kim nasıl yorumlarsa yorumlasın, Milliyetçi Hareket Partisi müessir bir başarı elde etmiştir. Televizyon ekranlarından maksatlı ve marazi iddialarda bulunan sözde uzman ve yorumcular ile muhalif tetikçiler yine hüsrana uğrayacaklardır. Bu nedenle karamsarlığa ve ümitsizliğe mahal yoktur, mücadelemiz ve millete hizmet azmimiz şevkle ve hız kesmeden sürecektir" dedi.
1.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en zor coğrafyasında 100 yıl
Dünyanın en zor coğrafyasında 100 yıl Çözülüp dağılan, tüm kurumlarıyla iflas eden bir imparatorluğun son döneminde yetişen evlatları kurdu cumhuriyeti.
29.10.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor Milli Savunma Bakanlığı, “Kafkasya bölgesinin barış içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğine inanıyor, Ermenistan’ın uzatılan barış elini tutmasını temenni ediyor, Azerbaycan ve Ermenistan arasında kalıcı barışın tesis edilmesine yönelik samimi çabaları desteklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz” açıklamasında bulundu.
14.09.2023 Gündem
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
Bahçeli: MHP, Sayın Rabia Kadir’i misafir etmeye hazırdır
Bahçeli: MHP, Sayın Rabia Kadir’i misafir etmeye hazırdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Rabia Kadir’in Türkiye’ye ziyaretinin önündeki engellerin kaldırılarak milletiyle özlem gidermesi en samimi dilek ve temennimdir. Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Rabia Kadir’i misafir etmeye hazırdır" dedi.
24.06.2023 Gündem
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
İYİ Parti'de peş peşe dikkat çeken istifalar! "Partisiz muhalefet saflarına katılmış bulunuyorum"
İYİ Parti'de peş peşe dikkat çeken istifalar! "Partisiz muhalefet saflarına katılmış bulunuyorum" Eski Devlet Bakanı ve önceki dönem İYİ Parti Milletvekili olan Ahat Andican, kurucusu olduğu partiden istifa ettiğini duyurdu. Öte yandan İYİ Parti'den bir istifa haberi daha geldi.
12.06.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli 'Aldığım kararı ilan ediyorum' diyerek açıkladı
MHP lideri Bahçeli 'Aldığım kararı ilan ediyorum' diyerek açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Twitter hesabından 'aldığım kararı buradan paylaşıyorum ve ilan ediyorum' diyerek Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinden üstüne kayıtlı 5788,91 metrekarelik (yaklaşık 6 dönüm) arsayı bilabedel Horasan Erenleri Federasyonu’na hibe ettiğini duyurdu.
19.12.2022 Gündem
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda Suriye’nin Ayn El Arab bölgesindeki PKK/YPG’li teröristlerin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında şehit olan Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırılarda Karkamış ilçe merkezindeki 5 okuldan 3’ünün hasar gördüğü belirlendi. İlçede hasar tespit çalışması başlatıldı.
22.11.2022 Gündem
Ukrayna'da zor durumda kalan Kremlin kısmi seferberlik ilan etti Vladimir Putin'den nükleer tehdit geldi: Rusya mevcut tüm yolları kullanacak, bu bir blöf değil!
Ukrayna'da zor durumda kalan Kremlin kısmi seferberlik ilan etti Vladimir Putin'den nükleer tehdit geldi: Rusya mevcut tüm yolları kullanacak, bu bir blöf değil! 24 Şubat'ta başlayan savaşta Ukrayna’da bir çok cephede mevzi kaybeden Rusya ‘kısmi seferberlik’ ilan etti. Ülkede protestolara neden olan kararı Putin duyurdu. İlave 300 bin kişi silah altına alınacak. Putin, “Toprak bütünlüğümüz tehdit edilirse, Rusya mevcut tüm yolları kullanacak, bu bir blöf değil” diyerek örtülü nükleer tehditte bulundu. Rusya’dan yurtdışı uçak fiyatları ise fırladı.
22.09.2022 Dünya
Bakan Kirişci: 'Gazımızı kesmesinler’ diyerek Putin ve Aliyev'den ricada bulunmamızı istediler
Bakan Kirişci: 'Gazımızı kesmesinler’ diyerek Putin ve Aliyev'den ricada bulunmamızı istediler Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Balkan ülkeleri liderleri ‘Lütfen Putin’e söyleyin. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ilişkileriniz iyidir, lütfen ricada bulunun, yaklaşan kış gününde bizim ne almış olduğumuz akaryakıtlarımıza ne de vermiş oldukları gazlarda herhangi bir kesintiye gitmesinler’ dediler” açıklamasında bulundu.
13.09.2022 Ekonomi
Eren Abluka-27 başladı! Şırnak ve Siirt’te bin 377 asker harekete geçti
Eren Abluka-27 başladı! Şırnak ve Siirt’te bin 377 asker harekete geçti İçişleri Bakanlığınca Şırnak ve Siirt’te bin 377 personelin katılımıyla Eren Abluka-27 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan Operasyonu başlatıldı.
30.07.2022 Gündem
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasındaki pazarlık! Çoklu aday mı tek/ortak aday mı...
Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasındaki pazarlık! Çoklu aday mı tek/ortak aday mı... Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adaylığı konusunda çok kararlı. Hem de hiç olmadığı kadar. İmamoğlu ve Yavaş’ın isimlerinin geri plana düşmesi nedeniyle de çok umutlu... Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi Kılıçdaroğlu ile Akşener arasındaki pazarlığa köşe yazısında yer verdi.
8.06.2022 Siyaset
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip! Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken ülkenin doğusundaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Rus ordusunun saldırıları artarak devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş bir açıklama geldi.
29.05.2022 Dünya
Berkay Akgün kimdir? Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Akgün nereli, kaç yaşında, evli ve çocuğu var mı?
Berkay Akgün kimdir? Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Akgün nereli, kaç yaşında, evli ve çocuğu var mı? İçişleri Bakanlığı, “Eren Abluka-5 şehit j. uzm.çvş. İsrafil Işık” operasyonunda görevli Şırnak Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı 3. JÖH Bölge Komutanlığı personeli Jandarma Uzman Çavuş Fatih Berkay Akgün’ün mevzi değiştirildiği sırada kayadan düşerek ağır yaralandığını; hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından “Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Akgün nereli, kaç yaşında, evli ve çocuğu var mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Berkay Akgün kimdir?
30.04.2022 Gündem
Şırnak'tan acı haber geldi! Şehidimiz var...
Şırnak'tan acı haber geldi! Şehidimiz var... Şırnak'ta devam eden operasyonda kayalıklardan düşerek yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Fatih Berkay Akgün şehit oldu. Acı haberi bakanlık duyurdu.
30.04.2022 Gündem
Rusya: Mikolayiv, Zaporijya, Harkov ve Chuhuiv'de 4 yakıt üssü vuruldu
Rusya: Mikolayiv, Zaporijya, Harkov ve Chuhuiv'de 4 yakıt üssü vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Mikolayiv, Zaporijya, Harkov ve Chuhuiv'de 4 adet yakıt üssü imha edildi" dedi.
7.04.2022 Dünya
Ukrayna'da insanlık dramı! Her yer ceset! Feci görüntüler
Ukrayna'da insanlık dramı! Her yer ceset! Feci görüntüler Ukrayna'nın başkenti Kiev'in dışındaki bir otoyolda elleri havada bir kişinin Rus birlikleri tarafından vurulduğu anlara ilişkin görüntüler tüm dünyada paylaşıldı. Rus güçlerin ayrıldığı bölgelerde korkunç görüntüler ortaya çıktı.
2.04.2022 Dünya
Mehmetçikten karla kaplı bölgede eğitim
Mehmetçikten karla kaplı bölgede eğitim Tunceli'de 51'inci Komando Tugay Komutanlığı Tank Bölük Timi, karla kaplı bölgede 'düşman ateşi altında ilerleme teknikleri' ve 'mevzi işgali' eğitimi gerçekleştirdi.
22.02.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den son dakika Tarkan açıklaması: Bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz.
MHP lideri Bahçeli'den son dakika Tarkan açıklaması: Bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Tarkan geçecek diyor, elbette geçecek zor günler geçecek, terör geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek. Tarkan şarkı sözleriyle Kovid-19 dönemini kast ettiğini söylüyor, hayır diyorlar. İddialar doğru olsa bile bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz." dedi.
22.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mevzi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mevzi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.