Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri! İBB duyurdu! Toplu ulaşımda kış tarifesi sefer düzenlemesi yapıldı. İBB’ye bağlı hizmet veren toplu ulaşım araçlarından otobüs, metro ve vapurlarda ‘Kış Tarifesi’ uygulanmaya başlanıyor. Yeni sefer düzenlemesine uygun tarife İETT Otobüslerinde 10 Eylül Cumartesi günü başladı. Metro İstanbul’a bağlı raylı sistemler, Şehir Hatları’na bağlı olarak hizmet veren vapurlar ise ‘Kış Tarifesi’ uygulayacak. Peki, Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? İşte 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
11.09.2022 Gündem
İstanbul'da metro seferlerine düzenleme! İşte yeni saatler
İstanbul'da metro seferlerine düzenleme! İşte yeni saatler Metro İstanbul normalleşme takvimine göre sefer saati ve aralıklarını güncelledi.
2.06.2021 Gündem
Metro seferlerine yeni düzenleme!
Metro seferlerine yeni düzenleme! İstanbul'da metro sefer saatleri ile ilgili yeni bir düzenleme yapıldı. Tam kapanma kararı sonrası metroların sefer saatleri de değişti. Yarın saat 19.00'da başlayacak ve yaklaşık 3 hafta sürecek tam kapanma dönemine 06.00-21.00 saatleri arasında 15 dakika aralıklarla seferler düzenlenecek.
28.04.2021 Gündem
Hafta sonu İETT, metro, metrobüs ve vapurlar çalışacak mı? Sokağa çıkma yasağında çalışacak İETT, metro, metrobüs ve vapur saatleri
Hafta sonu İETT, metro, metrobüs ve vapurlar çalışacak mı? Sokağa çıkma yasağında çalışacak İETT, metro, metrobüs ve vapur saatleri 8 Mayıs saat 24.00 ile 10 Mayıs saat 24.00 arasında 24 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin illere genelge gönderdi. Bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağında çalışacak iş yerleri de belli oldu. Sokağa çıkma kısıtlamasında genelgede belirtilen açık olacak İşyeri, İşletme ve Kurumlarda yönetici, görevli veya çalışanları da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT, metro ve vapurların çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. Sıklıkla yarın İETT, metro ve vapurlar çalışacak mı sorusu araştırılıyor. Peki, Hafta sonu İETT, metro ve vapurlar çalışacak mı? İşte İETT, metro ve vapur saatleri...
8.05.2020 Gündem