Metin Tekin

Metin Tekin

Son dakika Metin Tekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Tekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Tekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Tekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin tekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 517 metin tekin haberi bulunmuştur. Tüm metin tekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı TÜİK'in verilerine göre Ekim ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 7,4, ithalat yüzde 0,6 arttı.
29.11.2023 Ekonomi
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Magazin
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor!
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor! Şevval Şam ile Metin Tekin'in oyuncu oğulları Tarık Emir Tekin, aşk acısı itirafında bulundu. Genç oyuncu, ayrıldığı sevgilisi Sofia'yı unutamadığını söyledi.
31.07.2023 Magazin
Barajda korkunç ölüm! Eşi ve annesi haberi alınca yıkıldı
Barajda korkunç ölüm! Eşi ve annesi haberi alınca yıkıldı Aksaray'da, ayağı kayıp, Mamasın Barajı'na düşen Yılmaz Tan (28), boğuldu. Olay yerine gelen Yılmaz Tan'ın eşi Gamze (25) ile annesi Aynur Tan, uzun süre ağladı.
3.06.2023 Yaşam
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...'
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...' Oyunculuğu ve şarkıcılığı bir arada götüren 48 yaşındaki Şevval Sam, önceki akşam Zorlu PSM'de verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Yaza merhaba konseri gibi olacak" dedi. Ardından performansına başlayan Sam, dinleyiciler arasında olan annesi Leman Sam'ı sahneye davet etmeyi de ihmal etmedi.
1.06.2022 Magazin
Metin Tekin'den Okan Buruk bombası! 'Sayın Hamamcıoğlu...'
Metin Tekin'den Okan Buruk bombası! 'Sayın Hamamcıoğlu...' Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin, Altay - Galatasaray maçından sonra "Okan Buruk, çok önemli kazanımlar yaptı. Akhisar'la kupayı aldı. Başakşehir'le de şampiyon oldu. Futbol camiasında sevilen bir şahsiyettir." ifadelerini kullandı.
25.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'a yapılacak transfer sayısını açıkladı! Yeni başkana açık çağrı
Galatasaray'a yapılacak transfer sayısını açıkladı! Yeni başkana açık çağrı NTV yorumcularından Önder Özen ve Metin Tekin Fenerbahçe - Galatasaray derbisini analiz etti. İki eski milli futbolcu sarı lacivertli takımın oynadığı oyunu beğenirken, Özen'in Galatasaray'ın seçilecek yeni başkana transfer çağrısında bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.
10.04.2022 Galatasaray
Metin Tekin ve Önder Özen'den Torrent'e açık çağrı! 38 puanın tek sorumlusu onlar!
Metin Tekin ve Önder Özen'den Torrent'e açık çağrı! 38 puanın tek sorumlusu onlar! Gaziantep - Galatasaray maçından sonra yorumlarda bulunan Metin Tekin - Önder Özen ikilisi sarı kırmızılı takımın topladığı 38 puan dikkat çekerken, Tekin'in Torrent'e "Galatasaray'ın orta sahadaki pas trafiğiyle oyunu ele alıp kazandığı bir maç görmedim" sözleri bir hayli dikkat çekti.
20.03.2022 Galatasaray
Canlı yayında Torrent'in derbi planını açıkladı! 'Ben seni oynatmam arkadaş'
Canlı yayında Torrent'in derbi planını açıkladı! 'Ben seni oynatmam arkadaş' Galatasaray - Beşiktaş derbisinden önce iki takımın son durumunu ve sahaya çıkabilecek muhtemel 11'leri karşılaştıran Önder Özen ile Metin Tekin özellikle Domenec Torrent'e ve oynatacağı sisteme ayrı bir parantez açtı.
14.03.2022 Galatasaray
Elvir Balic'ten Önder Karaveli hakkında dikkat çeken yorum! 'Hep aynı sorun, nasıl çözecek bilmiyorum ama...'
Elvir Balic'ten Önder Karaveli hakkında dikkat çeken yorum! 'Hep aynı sorun, nasıl çözecek bilmiyorum ama...' Dün akşam Vodafone Park'ta Altay'ı 1-0'lık skorla yenmeyi başaran Beşiktaş'ta gol problemlerinin henüz çözülmemesi Önder Karaveli hakkında olumsuz eleştirileri de beraberinde getirdi. İşte Beşiktaş - Altay karşılaşmasının yazar yorumları...
20.02.2022 Beşiktaş
1-0'lık mağlubiyetten sonra açıkladı! 'Eminim Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci...'
1-0'lık mağlubiyetten sonra açıkladı! 'Eminim Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci...' 1-0 kaybedilen Başakşehir maçından sonra çarpıcı yorumlar yapan Önder Özen, Metin Tekin ve Tümer Metin, Fenerbahçe'nin psikolojik sorunlarının olduğuna dikkat çektiler ve İsmail Kartal hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulundular..
6.02.2022 Fenerbahçe
Canlı yayında Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı! 'Anlaşırsa kimse hayır demez'
Canlı yayında Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı! 'Anlaşırsa kimse hayır demez' Dün akşam Ülker Stadı'nda Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe'de camianın arzu ettiği teknik adam hemen hemen belli oldu. Ünlü yorumculardan Önder Özen ve Metin Tekin, Ali Koç'un masaya yatırdığı teknik adamlar hakkında çarpıcı tespitlerde bulundular.
27.12.2021 Fenerbahçe
Vitor Pereira'ya yaylım ateşi! 'Umrunda olmadı yerinden bile kalkmadı'
Vitor Pereira'ya yaylım ateşi! 'Umrunda olmadı yerinden bile kalkmadı' Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinden sonra NTV ekranlarında yorumlarda bulunan Önder Özen ve Metin Tekin kaçan 2 puanın faturasını Vitor Pereira'ya kesti. İşte iki eski milli futbolcunun açıklamaları...
19.12.2021 Fenerbahçe
Szalai, Serdar Dursun, Gustavo, Ferdi Kadıoğlu tamam ama o harikulade bir yıldız!
Szalai, Serdar Dursun, Gustavo, Ferdi Kadıoğlu tamam ama o harikulade bir yıldız! Dün akşam Ülker Stadı'nda Ç.Rizespor'u 4-0 yenen Fenerbahçe'de Szalai, Serdar Dursun, Luiz Gustavo ve Ferdi Kadıoğlu büyük beğeni toplarken, bu yıldızlar haricinde takımın maestrosunun ayakta alkışlanan performansı ise Metin Tekin - Önder Özen ikilisine ayrı bir parantez açtırdı.
6.12.2021 Fenerbahçe
Dünkü maçtan sonra İrfan Can Kahveci ve Szalai gerçeğini açıkladı! 'Transferle alakası yok'
Dünkü maçtan sonra İrfan Can Kahveci ve Szalai gerçeğini açıkladı! 'Transferle alakası yok' Göztepe - Fenerbahçe maçından sonra değerlendirmelerde bulunan Volkan Demirel, Metin Tekin, Önder Özen ve Tümer Metin kaybedilen 2 puanın ardından Vitor Pereira'yı resmen topa tuttular. Özellikle Önder Özen'in Szalai gerçeklerine ışık tutması ise dikkatlerden kaçmadı. İşte o görüşler...
30.11.2021 Fenerbahçe
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sonra kulis bilgisini verdi! Eğer Vitor Pereira kaybetseydi Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Kim Min Jae, Berke Özer, Mert Hakan...
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sonra kulis bilgisini verdi! Eğer Vitor Pereira kaybetseydi Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Kim Min Jae, Berke Özer, Mert Hakan... Derbiden sonra NTV ekranlarından önemli tespitlerde bulunan Önder Özen, 'Eğer Fenerbahçe maçı kaybetseydi takım komple değişecekti' bombasını patlattı. İşte Özen ve Metin Tekin'in açıklamaları.
21.11.2021 Fenerbahçe
Şevval Sam: Babasıyla değil benimle rekabet etsin
Şevval Sam: Babasıyla değil benimle rekabet etsin Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda 48'inci yaş gününü kutladı. 1993 yılında nikah masasına oturduğu 'Sarı Fırtına' lakaplı eski milli futbolcu Metin Tekin ile 1996'da boşanan ve bu evlilikten bir çocuğu olan sanatçı, 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan oğlu Tarık Emir Tekin'in babasına olan benzerliği hakkında konuştu.
6.11.2021 Magazin
Metin Tekin'den Gökhan Töre hakkında şok yorum!
Metin Tekin'den Gökhan Töre hakkında şok yorum! Ünlü futbol yorumcusu Metin Tekin, Altay - Beşiktaş maçından sonra Gökhan Töre hakkında 'İlk 11 oyuncusu değil' açıklamasında bulundu.
25.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş efsanelerinden Abdullah Avcı'ya ziyaret
Beşiktaş efsanelerinden Abdullah Avcı'ya ziyaret Beşiktaş'ın efsane isimleri, Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı ziyaret etti. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki ziyaret, Slovan Bratislava maçı öncesinde Avcı'ya moral oldu.
16.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın 2000. maç heyecanı
Beşiktaş'ın 2000. maç heyecanı Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki adıyla Süper Lig'de tüm sezonlarda yer alan Beşiktaş, yarın 2000. maçını oynayacak.
15.03.2019 Beşiktaş
Süper Lig'in "farklı" skorları
Süper Lig'in "farklı" skorları Beşiktaş, 1989-1990'da Adana Demirspor'u 10-0 yenerek, 60 sezonu geride kalan lig tarihindeki en farklı skorlu sonucu aldı. Lig tarihinde 8 ve daha farklı skorlu biten toplam 8 maç yapıldı.
6.08.2018 Süper Lig
Temelli döndüm
Temelli döndüm Eski futbolcu Metin Tekin ve şarkıcı Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin, İngiltere’deki eğitimini tamamlayıp ülkeye döndü.
29.03.2018 Magazin
Ak Parti Hakkari İl Başkanı, Metin Tekin oldu
Ak Parti Hakkari İl Başkanı, Metin Tekin oldu HAKKARİ'de, Ak Parti'nın yapılan 6. Olağan İl Kongresi'nde, Metin Tekin, il başkanı seçildi.
23.12.2017 Siyaset
Alkışlar  Denizli’ye
Alkışlar Denizli’ye Teknik direktör Mustafa Denizli, önceki akşam Zafer Algöz, Feridun Düzağaç, Tümer Metin, Güntekin Onay ve Metin Tekin’in de aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla bir araya geldi.
20.10.2017 Magazin
Kendisi kardeşim olur
Kendisi kardeşim olur Şevval Sam’ın eski futbolcu Metin Tekin’den olan oğlu Tarık Emir Tekin İstanbul’a geldi.
7.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metin Tekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin tekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.