Önder Özen

Önder Özen

Son dakika Önder Özen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Önder Özen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Önder Özen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Önder Özen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan önder özen gelişmeleri de dahil olmak üzere 689 önder özen haberi bulunmuştur. Tüm önder özen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç ve Jesus'u küplere bindirecek sözler! 'Ağacı koysan daha iyi, F.Bahçe bu oyuncuyla şampiyon olamaz'
Ali Koç ve Jesus'u küplere bindirecek sözler! 'Ağacı koysan daha iyi, F.Bahçe bu oyuncuyla şampiyon olamaz' 9 golün atıldığı Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçından sonra kendi camiasından sert eleştiriler alan tecrübeli futbolcunun form durumu hem yönetimde hem de Jorge Jesus cephesinde panik yaratmış durumda. 5-4'lük mücadelenin ardından milli oyuncu hakkında çok sert sözler kullanan Serdar Ali Çelikler 'Fenerbahçe bu futbolcuyla şampiyon olamaz' derken, Önder Özen ise 'Çok iyi bir fiziği var ama form olarak düşüşte' ifadeleri kullandı.
10.10.2022 Fenerbahçe
Maçtan sonra dayanamadı o bile dile geldi! 'Ona bir tek ben çalım atmadım'
Maçtan sonra dayanamadı o bile dile geldi! 'Ona bir tek ben çalım atmadım' Dün akşam Antalyaspor - Galatasaray maçından sonra değerlendirmelerde bulunan Ayhan Akman, Önder Özen ve Tümer Metin sarı kırmızılıların önümüzdeki sezon mutlak bir forvete ihtiyacının olduğunu belirtirken, özellikle Tümer Metin'in Galatasaray'ın genç futbolcusu hakkında söylediği sözler bir hayli dikkat çekti.
21.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'a yapılacak transfer sayısını açıkladı! Yeni başkana açık çağrı
Galatasaray'a yapılacak transfer sayısını açıkladı! Yeni başkana açık çağrı NTV yorumcularından Önder Özen ve Metin Tekin Fenerbahçe - Galatasaray derbisini analiz etti. İki eski milli futbolcu sarı lacivertli takımın oynadığı oyunu beğenirken, Özen'in Galatasaray'ın seçilecek yeni başkana transfer çağrısında bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.
10.04.2022 Galatasaray
Burak Yılmaz, Sörtloh, Halil Dervişoğlu! 2 veto 1 onay
Burak Yılmaz, Sörtloh, Halil Dervişoğlu! 2 veto 1 onay Yeni sezonun kadro mühendisliğine devam eden Beşiktaş'ta genç teknik adam Valerien İsmael'in önüne 3 yıldız forvet ismi getirildi.
3.04.2022 Beşiktaş
Metin Tekin ve Önder Özen'den Torrent'e açık çağrı! 38 puanın tek sorumlusu onlar!
Metin Tekin ve Önder Özen'den Torrent'e açık çağrı! 38 puanın tek sorumlusu onlar! Gaziantep - Galatasaray maçından sonra yorumlarda bulunan Metin Tekin - Önder Özen ikilisi sarı kırmızılı takımın topladığı 38 puan dikkat çekerken, Tekin'in Torrent'e "Galatasaray'ın orta sahadaki pas trafiğiyle oyunu ele alıp kazandığı bir maç görmedim" sözleri bir hayli dikkat çekti.
20.03.2022 Galatasaray
Canlı yayında Torrent'in derbi planını açıkladı! 'Ben seni oynatmam arkadaş'
Canlı yayında Torrent'in derbi planını açıkladı! 'Ben seni oynatmam arkadaş' Galatasaray - Beşiktaş derbisinden önce iki takımın son durumunu ve sahaya çıkabilecek muhtemel 11'leri karşılaştıran Önder Özen ile Metin Tekin özellikle Domenec Torrent'e ve oynatacağı sisteme ayrı bir parantez açtı.
14.03.2022 Galatasaray
'Araba göndermesi lazım' demişti! Burak Elmas'tan flaş Fatih Terim hamlesi
'Araba göndermesi lazım' demişti! Burak Elmas'tan flaş Fatih Terim hamlesi Perşembe günü NEF Stadı'nda Barcelona ile kritik bir 90 dakikaya çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'i maça davet etti.
8.03.2022 Galatasaray
1-0'lık mağlubiyetten sonra açıkladı! 'Eminim Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci...'
1-0'lık mağlubiyetten sonra açıkladı! 'Eminim Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci...' 1-0 kaybedilen Başakşehir maçından sonra çarpıcı yorumlar yapan Önder Özen, Metin Tekin ve Tümer Metin, Fenerbahçe'nin psikolojik sorunlarının olduğuna dikkat çektiler ve İsmail Kartal hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulundular..
6.02.2022 Fenerbahçe
Kasımpaşa hezimetinin ardından sonra açıkladı! İşte Burak Elmas ve Fatih Terim'in 7 sıkıntılı transferi
Kasımpaşa hezimetinin ardından sonra açıkladı! İşte Burak Elmas ve Fatih Terim'in 7 sıkıntılı transferi Kasımpaşa maçından sonra açıklamalarda bulunan eski futbolcu Önder Özen, Galatasaray'ın 7 transferde hata yaptığını ifade etti. İşte Özen'in o sözleri...
21.01.2022 Galatasaray
Canlı yayında Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı! 'Anlaşırsa kimse hayır demez'
Canlı yayında Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı! 'Anlaşırsa kimse hayır demez' Dün akşam Ülker Stadı'nda Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe'de camianın arzu ettiği teknik adam hemen hemen belli oldu. Ünlü yorumculardan Önder Özen ve Metin Tekin, Ali Koç'un masaya yatırdığı teknik adamlar hakkında çarpıcı tespitlerde bulundular.
27.12.2021 Fenerbahçe
Kerem Aktürkoğlu yıldızlaştı Tugay Kerimoğlu maçtan sonra açıkladı! 'Bekleyin görün transfer...'
Kerem Aktürkoğlu yıldızlaştı Tugay Kerimoğlu maçtan sonra açıkladı! 'Bekleyin görün transfer...' Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından yorumlarda bulunan Tugay Kerimoğlu ve Önder Özen, sarı kırmızılı ekibin ocak ayında yapması gereken hamleleri açıkladı.
26.12.2021 Galatasaray
Vitor Pereira'ya yaylım ateşi! 'Umrunda olmadı yerinden bile kalkmadı'
Vitor Pereira'ya yaylım ateşi! 'Umrunda olmadı yerinden bile kalkmadı' Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinden sonra NTV ekranlarında yorumlarda bulunan Önder Özen ve Metin Tekin kaçan 2 puanın faturasını Vitor Pereira'ya kesti. İşte iki eski milli futbolcunun açıklamaları...
19.12.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş Kayserispor'a 4 attı 3 yıldız ayakta alkışlandı! Sergen Yalçın döneminde ortada yoklardı
Beşiktaş Kayserispor'a 4 attı 3 yıldız ayakta alkışlandı! Sergen Yalçın döneminde ortada yoklardı Dün akşam Kayserispor karşısında 4 gollü galibiyet alan ve 5 hafta sonra 3 puanla tanışan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın gidişinin ardından 3 yıldızın performansı ayakta alkışlandı. Ünlü yorumculardan Tümer Metin ve Önder Özen 6 gol atılan maçı yorumladı.
13.12.2021 Beşiktaş
Szalai, Serdar Dursun, Gustavo, Ferdi Kadıoğlu tamam ama o harikulade bir yıldız!
Szalai, Serdar Dursun, Gustavo, Ferdi Kadıoğlu tamam ama o harikulade bir yıldız! Dün akşam Ülker Stadı'nda Ç.Rizespor'u 4-0 yenen Fenerbahçe'de Szalai, Serdar Dursun, Luiz Gustavo ve Ferdi Kadıoğlu büyük beğeni toplarken, bu yıldızlar haricinde takımın maestrosunun ayakta alkışlanan performansı ise Metin Tekin - Önder Özen ikilisine ayrı bir parantez açtırdı.
6.12.2021 Fenerbahçe
Dünkü maçtan sonra İrfan Can Kahveci ve Szalai gerçeğini açıkladı! 'Transferle alakası yok'
Dünkü maçtan sonra İrfan Can Kahveci ve Szalai gerçeğini açıkladı! 'Transferle alakası yok' Göztepe - Fenerbahçe maçından sonra değerlendirmelerde bulunan Volkan Demirel, Metin Tekin, Önder Özen ve Tümer Metin kaybedilen 2 puanın ardından Vitor Pereira'yı resmen topa tuttular. Özellikle Önder Özen'in Szalai gerçeklerine ışık tutması ise dikkatlerden kaçmadı. İşte o görüşler...
30.11.2021 Fenerbahçe
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sonra kulis bilgisini verdi! Eğer Vitor Pereira kaybetseydi Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Kim Min Jae, Berke Özer, Mert Hakan...
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sonra kulis bilgisini verdi! Eğer Vitor Pereira kaybetseydi Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Kim Min Jae, Berke Özer, Mert Hakan... Derbiden sonra NTV ekranlarından önemli tespitlerde bulunan Önder Özen, 'Eğer Fenerbahçe maçı kaybetseydi takım komple değişecekti' bombasını patlattı. İşte Özen ve Metin Tekin'in açıklamaları.
21.11.2021 Fenerbahçe
'Oyun zekası, pas kalitesi hiç yok'
'Oyun zekası, pas kalitesi hiç yok' Galatasaray - Hatayspor maçından sonra yorumlarda bulunan Önder Özen, Luyindama'ya ayrı bir parantez açtı.
24.08.2021 Galatasaray
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Önder Özen ve Mustafa Eröğüt açıklaması: 'Temasımız olmadı'
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Önder Özen ve Mustafa Eröğüt açıklaması: 'Temasımız olmadı' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sportif direktör iddialarına son noktayı koydu. Ali Koç'tan Önder Özen ve Mustafa Eröğüt açıklaması geldi.
5.06.2021 Fenerbahçe
Atiba yorumu dikkat çekti! 'Bu karakteri...'
Atiba yorumu dikkat çekti! 'Bu karakteri...' Beşiktaş - Göztepe maçından sonra yorumlarda bulunan Önder Özen ve Güntekin Onay Atiba'ya dikkat çekti.
25.01.2021 Beşiktaş
'Arkadaşım olduğu için söylüyorum çok iyi çocuktur'
'Arkadaşım olduğu için söylüyorum çok iyi çocuktur' Beşiktaş'ta son haftalarda en çok konuşulan isimlerin başında gelen Adem Ljajic'ten cevap var
8.11.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe'de flaş karar! Aurelio ile devam...
Fenerbahçe'de flaş karar! Aurelio ile devam... Kasımpaşa, Göztepe, Sakaryaspor ve Çorumspor’da yardımcı antrenörlük ve teknik adamlık görevlerini üstlenen Aurelio kalan haftalarda takımı hazırlayacak. Aurelio’nun prolisansı olmasa da bir çözüm bulunacak ve kalan bölümde takımın idaresinde aktif rol oynayacak.
27.05.2020 Fenerbahçe
Brezilya'dan Süper Lig'e geliyor!
Brezilya'dan Süper Lig'e geliyor! Devre arası transfer döneminde kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor'un Brezilyalı Manoel Messias ile anlaştığı belirtildi.
26.01.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Önder Özen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki önder özen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.