Metin Keçeli

Metin Keçeli

Son dakika metin keçeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metin keçeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metin keçeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Keçeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin keçeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 metin keçeli haberi bulunmuştur. Tüm metin keçeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Flaş Dorukhan açıklaması! 'Bırakmayacaklar'
Flaş Dorukhan açıklaması! 'Bırakmayacaklar' Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Metin Keçeli, Dorukhan Toköz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
2.11.2020 Beşiktaş
İsmail Ünal'dan Abdullah Avcı açıklaması
İsmail Ünal'dan Abdullah Avcı açıklaması Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı İsmail Ünal, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Diğer başkan adaylarıyla herhangi bir birleşmenin söz konusu olmadığını söyleyen Ünal, Beşiktaş’ın kendi aktifleriyle harekete geçerek yükseleceğini ifade etti.
15.10.2019 Beşiktaş
Leicester başardı, sıra Beşiktaş'ta!
Leicester başardı, sıra Beşiktaş'ta! Beşiktaş’ı 3 sezon üst üste şampiyon yapan Gordon Milne, eski takımı Leicester City’den sonra Kara Kartal’ın da mutlu sona ulaşmasını istediğini belirterek, “Eğer öyle olursa bu yıl 2 şampiyonluk birden yaşayacağım ve bu da hayatımın en mutlu anı olacak” dedi.
6.05.2016 Beşiktaş
Seba'nın eşyaları kayboldu
Seba'nın eşyaları kayboldu Süleyman Seba'nın 60 yıllık kadim dostu ve sırdaşı olarak bilinen Mesut Arda, Efsane Başkanın önemli eşyalarının kayıp olduğunu öne sürerek varislerine seslendi.
17.09.2015 Beşiktaş
Beşiktaş rekora koşuyor
Beşiktaş rekora koşuyor Beşiktaş'ta Divan üyelerinin sayısı bir çok takımın kongre üye sayısını geçti.
30.03.2015 Beşiktaş
'Beşiktaş'ı rezil ettiler'
'Beşiktaş'ı rezil ettiler' Divan Kurulu’nun 283 üyesinin ihracı gündeme damgasını vururken, camianın ağır topları bu duruma büyük tepki gösterdi.
18.08.2014 Beşiktaş
Levent Erdoğan'dan ağır eleştiri
Levent Erdoğan'dan ağır eleştiri Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve eski asbaşkanı Levent Erdoğan, siyah-beyazlı kulübe ağır eleştirilerde bulundu.
17.08.2014 Beşiktaş
Beşiktaş'tan şok karar!
Beşiktaş'tan şok karar! Süleyman Seba'nın birleştirdiği Siyah-beyazlı camiaya şok haber... Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, tüzüğün uygulanması gerektiğini belirterek 283 kişinin üyelik hakkını kaybettiğini açıkladı.
16.08.2014 Beşiktaş
Beşiktaşlılara Özel Mezar
Beşiktaşlılara Özel Mezar 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırılıyor.
17.07.2014 Arşiv
'Yarın seni süründürürler!'
'Yarın seni süründürürler!' Beşiktaş eski 2'nci Başkanı Metin Keçeli, Fenerbahçe yöneticisi Zülfikâri'ye sert tepki gösterdi.
18.03.2014 Süper Lig
'Ağustos'ta bitmesi mümkün değil'
'Ağustos'ta bitmesi mümkün değil' Beşiktaş Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli inşaatı devam eden İnönü’nün Ağustos ayında bitmesinin mümkün olmadığını söyledi!
13.03.2014 Futbol
'Tarihte bir dönüm noktası'
'Tarihte bir dönüm noktası' Beşiktaş camiası, yıkılıp yeniden yapılan Vodafone Arena'nın heyecanını yaşıyor.
18.02.2014 Futbol
26 yıllık şike itirafı!
26 yıllık şike itirafı! Malatyaspor Eski Başkanı Nurettin Güven, hala gündemdeki sıcaklığını koruyan 1987-88 sezonundaki Malatyaspor-Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
5.11.2013 Galatasaray
'İnanılır gibi değil'
'İnanılır gibi değil' Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Metin Keçeli, Beşiktaş'ın UEFA tarafından Avrupa Kupalarından 1 yıl men edilmesi sonrası CAS'a yaptığı itirazın reddedilmesi hakkında açıklamalar yaptı.
30.08.2013 Beşiktaş
Efsane başkan konuştu!
Efsane başkan konuştu! Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Metin Keçeli, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübüne verdiği cezaları ve CAS'ın cezalarla ilgili yürütmeyi durdurma kararını değerlendirdiler.
19.07.2013 Futbol
110 yıllık maziye yakışmadı
110 yıllık maziye yakışmadı Cezaya üzülen Orman asıl üzüntüsünün kulübün düştüğü durum olduğunu açıkladı
30.05.2012 Futbol
UEFA'nın kararına ilk tepkiler
UEFA'nın kararına ilk tepkiler Federasyon yöneticileri cezayı yorumladı
30.05.2012 Futbol
Beşiktaş yönetimi topluca istifa etti!
Beşiktaş yönetimi topluca istifa etti! Başkan Demirören’in TFF başkanlığına aday olmasının ardından yöneticiler dün görevlerini bırakma kararı aldı
24.02.2012 Futbol
Demirören,TFF başkanlığına aday
Demirören,TFF başkanlığına aday Yoğun baskı sonrası ikna olan Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı iki kurumdan da istifa ederek adaylığını açıklayacak
19.02.2012 Futbol
Lefter son yolculuğuna uğurlandı
Lefter son yolculuğuna uğurlandı 82 yaşında yaşamını yitiren efsanevi futbolcu Lefter Küçükandonyadis için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tören düzenlendi. Sarı-lacıvertilerin yanı sıra, birçok takım taraftarının da katıldığı törende duygusal anlar yaşandı
29.09.2021 Gündem
Şikeye bir defalık af gelecek mi?
Şikeye bir defalık af gelecek mi? Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasındaki tarihi buluşma bugün gerçekleşiyor...
13.01.2012 Futbol
Braga’yı geçip final oynayacağız
Braga’yı geçip final oynayacağız Reçber, UEFA Avrupa Ligi’nde büyük düşündüklerini söyledi
2.01.2012 Futbol
Yeni yasa bir an önce çıkmalı
Yeni yasa bir an önce çıkmalı Kulüpler yasanın acilen uygulamaya geçmesini bekliyor
2.12.2011 Futbol
Beşiktaş'tan Melo tepkisi
Beşiktaş'tan Melo tepkisi Beşiktaş İkinci Başkanı Keçeli G.Saraylı Melo'ya verilen cezaya sert tepki gösterdi
25.11.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Metin Keçeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin keçeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.