Divan Kurulu

Divan Kurulu

Son dakika divan kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan divan kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını divan kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Divan Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan divan kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.757 divan kurulu haberi bulunmuştur. Tüm divan kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı Vefa Küçük, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa yine tehlikeye girdi
Süper Kupa yine tehlikeye girdi Koç’un Divan Kurulu’ndaki sözleri “maç yine mi oynanmayacak?” sorusunu akıllara getirdi. 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanması gereken karşılaşma için taraftarlara, “Bilet ve seyahat organizasyonu yapmayın, 2 Nisan’ı bekleyin” diyen Koç; maça çıkmama, U21 takımıyla çıkma ve taraftar götürmeme seçeneklerinden birini uygulayabilir.
31.03.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı!
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı! Beşiktaş’ın 30 Kasım 2023 tarihi itibariyle borcunun 8 milyar 453 milyon 690 bin TL olduğu açıklandı.
9.03.2024 Beşiktaş
Ali Koç açıklamıştı! Sadettin Saran'dan adaylık sözleri
Ali Koç açıklamıştı! Sadettin Saran'dan adaylık sözleri İş adamı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Sadettin Saran, adaylık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek: Bağımsızlık için borcu kapatacağız!
Dursun Özbek: Bağımsızlık için borcu kapatacağız! Divan Kurulu’nda kürsüye çıkan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Doğal Afet Müdahale Ekibi kurulduğunu açıkladı.
8.02.2024 Galatasaray
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan sarı - lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, haziran ayında başkanlığı bırakacağını duyurdu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç 'hiç görmediğim bir şey' dedi ve itiraf etti! Fenerbahçe için milyonlarca eurodan vazgeçti
Ali Koç 'hiç görmediğim bir şey' dedi ve itiraf etti! Fenerbahçe için milyonlarca eurodan vazgeçti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye transfer aşamasında Çağlar Söyüncü'nün yaptığı fedakarlığı açıklayan Koç 'Daha önce hiç görmediğim bir şey' diyerek itirafta bulundu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı!
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı! Fenerbahçe Kulübü'nün borcu 11 Milyar 466 Milyon TL olarak açıklandı.
3.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap!
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap! Olağan Divan Kurulu'nda Başkan Hasan Arat'ın sözlerine eski başkan Ahmet Nur Çebi yazılı olarak cevap verdi.
3.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta şartlı barış! 5 oyuncu da garanti verdi
Beşiktaş'ta şartlı barış! 5 oyuncu da garanti verdi Hafta başında yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılan beş futbolcu yeniden takıma döndü. ‘Performans düşüklüğü ve uyumsuzluk’ gerekçesiyle kadro dışı bırakılan futbolcular, kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmemekle birlikte, Beşiktaş’ta kalmak istediklerini belirtirken “Teknik heyet ve yönetimin beklentilerini karşılamak için vargücümüzle çalışacağız” garantisi verdiler. Siyah beyazlı yönetim de her biri milyonlarca Euro değerinde olan bu oyunculardan fayda sağlayıp değerlerinin düşmesini önlemek ve FiFA ile sorun yaşamamak adına kadro dışı kararını kaldırdı.
17.12.2023 Şampiy10
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
Ali Koç'tan olay sözler! Ateş püskürdü: Omurgasız, tokatladı haberi çıkar
Ali Koç'tan olay sözler! Ateş püskürdü: Omurgasız, tokatladı haberi çıkar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç'un yaptığı açıklamalar gündem oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'ın Pendikspor maçından sonra PFDK'ye sevk edilmesine tepki gösterdi. İşte Koç'un gündem yaratan sözleri...
6.11.2023 Fenerbahçe
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Galatasaray'dan Süper Kupa açıklaması: Türkiye'de oynanmalı
Galatasaray'dan Süper Kupa açıklaması: Türkiye'de oynanmalı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçına ilişkin, "Birçok gündem maddesi vardı. Bir tanesi de Süper Kupa'nın Türkiye'de oynanmasıydı. Bu görüşüldü. Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu'nun görüşü kupanın Türkiye'de oynanması." dedi.
6.11.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Şenol Güneş istifa etti ve yönetim seçim kararı aldı. Burak Yılmaz ile yola devam siyah beyazlılarda ortaya çıkan yeni başkan adayı Sergen Yalçın ile anlaştı. İşte detaylar...
4.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim öncesi Tevfik Yamantürk aday olmayacağını açıkladı
Beşiktaş'ta seçim öncesi Tevfik Yamantürk aday olmayacağını açıkladı Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, 17 Aralık Pazar günü yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıkladı.
28.10.2023 Beşiktaş
Trabzonspor eski Asbaşkanı Nevzat Ergüney hayatını kaybetti
Trabzonspor eski Asbaşkanı Nevzat Ergüney hayatını kaybetti Trabzonspor eski Asbaşkanı ve Divan Kurulu Üyesi Nevzat Ergüney (73) çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
22.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Divan Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki divan kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.