Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Alımı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Alımı

Son dakika Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroloji genel müdürlüğü personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 meteoroloji genel müdürlüğü personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm meteoroloji genel müdürlüğü personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek! Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğüne sözleşmeli meteoroloji mühendisi alacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji Mühendisi alımı başvuru şartları!
9.11.2022 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel  alımı başvuru şartları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı başvuru şartları! Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, müdürlüğün, merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerine büro personeli, temizlik Görevlisi ve sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji personel alımı şartları ne? İşte Büro personeli, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı ile ilgili detaylar…
5.10.2022 Personel Alımı
MGM 100 sözleşmeli personel alımı yapacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı koşulları…
MGM 100 sözleşmeli personel alımı yapacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı koşulları… Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralamasına göre 100 sözleşmeli personel alımı yapacak.
27.10.2021 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü KPSS'den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü KPSS'den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sözleşmeli mühendis alacak. Başvuru yapacak adayların 2020 KPSS (B) grubu P3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte mühendis alımı başvuru şartları!
17.08.2021 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alıyor! KPSS en az 50 puan ile personel alınacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alıyor! KPSS en az 50 puan ile personel alınacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alımı ilanı Resmi Gazete'te yayımlandı. MGM personel alımı ilanına göre, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 6 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MGM personel alımı ilanı ve başvuru şartları!
28.01.2021 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 ilde sözleşmeli personel alıyor! Kılavuz yayınlandı! Başvurular nasıl yapılır?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 ilde sözleşmeli personel alıyor! Kılavuz yayınlandı! Başvurular nasıl yapılır? Meteoroloji Genel Müdürlüğünde 9 yeni sözleşmeli personel istihdam edilecek. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel başvuruları nasıl yapılır? İşte Sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ve ilanın detayları...
8.07.2020 Personel Alımı
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda 12. Kalkınma Planı sunumunu yaptı. Cevdet Yılmaz, "12’inci Kalkınma Planı 5 eksen üzerinde kurgulanmıştır" ifadelerini kullanırken, emekli, memur ve çalışanlara ilişkin de önemli bir açıklama yaptı.
30.10.2023 Gündem
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz"
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz" Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Kuzey Anadolu Fay Hattının Ganos Segmenti üzerinde bulunan Gaziköy Mahallesi'nde sondaj çalışmaları sırasında gaz çıktı. Bölgeye giden mahalle muhtarı Altıntaş, kuyudan çıkan gazı poşete doldurarak test yaptı.
30.10.2023 Yaşam
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak! ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde 48 sözleşmeli personel istihdam edileceğini açıkladı.
30.10.2023 Personel Alımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı DSİ personel alımı başvuru ekranı açıldı. DSİ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. DSİ 1.273 sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacaklar alıma ilişkin detayları sorguluyor. Online yapılacak başvurular bugün başladı, 23 Ocak’a kadar devam edecek. DSİ işçi alımı 2021-2022 KPSS puan sıralamaları esas alınarak yapılacak olup yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. İşte DSİ personel alımı başvurusu ile kadro ve branş dağılımı…
11.01.2023 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak!
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak. Yayımlanana ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul ve Edirne teşkilatlarında boş bulunan kadrolara büro personeli, müze görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Peki, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar memur alımı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Kız öğrenciler yine saç saça baş başa kavga etti
Kız öğrenciler yine saç saça baş başa kavga etti Antalya’nın Kepez ilçesinde ortaokul öğrencisi kızlar parkta saç saça baş başa kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, erkek öğrencilerin kavgayı izlemekle yetindiği görüldü.
9.11.2022 Yaşam
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 40 uzman yardımcısı ve 10 bilişim uzman yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. Adayların KPSS’den en az 75 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, SPK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sermaye Piyasası Kurulu personel alımı şartları ve Kariyer kapısı başvuru ekranı!
9.11.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 70 mühendis alacak!
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 70 mühendis alacak! Devlet Su İşleri (DSİ), KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! DSİ mühendis alımı ilanı yayımlandı! Yayımlanan ilana göre, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Mühendis Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği” çerçevesinde atama yapılacak. Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) mühendis alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları!
8.02.2022 Personel Alımı
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten... Memur adaylarına güzel haber haber! Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı yapılacak. Tek tek açıklandı. Başvurular yarın başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecek. Kurumlar tek tek duyurdu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İlanlarda çeşitli branşlarda 564 personel alınacağı duyuruldu.
30.12.2021 Personel Alımı
KPSS-2021/8 sonuçları açıklandı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları sorgulama
KPSS-2021/8 sonuçları açıklandı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları sorgulama KPSS-2021/8 sonuçları açıklandı. KPSS-2021/8 Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecek.
17.11.2021 Personel Alımı
KPSS 2021/8 tercihleri ne zaman bitiyor? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri!
KPSS 2021/8 tercihleri ne zaman bitiyor? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri! Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı tercihleri devam ediyor. ÖSYM tarafından alınan tercihlerde son günlere girildi. Peki, KPSS 2021/8 tercihleri ne zaman bitiyor? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri!
30.10.2021 Personel Alımı
KPSS 2021/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı tercihleri…
KPSS 2021/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı tercihleri… ÖSYM KPSS 2021/3 tercih kılavuzunun yayımlandığını duyurdu. Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması başladı.
28.01.2021 Eğitim
Devlet Su İşleri (DSİ) 63 personel alıyor! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları...
Devlet Su İşleri (DSİ) 63 personel alıyor! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları... Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 63 personel alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan DSİ personel alımı ilanına göre, Mühendis kadrosuna, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puana sahip olanlar arasında yapılacak uygulamalı sınav neticesinde atama yapılacak. Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları...
30.12.2020 Personel Alımı
Enerji Bakanlığı personel alımı yapıyor! 30 memur alımı yapıyor
Enerji Bakanlığı personel alımı yapıyor! 30 memur alımı yapıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı yapacak. Resmî Gazete’te yayımlanan ilana göre, ve 9. dereceden toplam 30 adet Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcısı alınacağı duyuruldu. Peki, Enerji Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Başvurular ne zaman başlıyor?
26.12.2019 Personel Alımı
Meteoroloji 100 sözleşmeli personel alımı için için son gün!
Meteoroloji 100 sözleşmeli personel alımı için için son gün! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 76 mühendis ve 24 tekniker olmak üzere 100 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için son gün olan personel ilanı, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr tarafından yayınlandı.
13.11.2019 Personel Alımı
Kamu kurumları 1464 personel alımı yapacak!
Kamu kurumları 1464 personel alımı yapacak! Kamu kurumları KPSS’li, KPSS şartsız 1464 personel alımı yapılacağını duyurdu. DPB ve İŞKUR 17 kamu kurumuna KPSS 50, 60, 70 ve 80 puan ve KPSS şartsız personel alımı ilanı yayınladı. Başvurular İŞKUR ve kurumlar üzerinden yapılacak. İşte kamu kurumları personel alımı ilanın detayları…
8.11.2019 Personel Alımı
KPSS 2019/5 Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu yayınlandı
KPSS 2019/5 Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu yayınlandı KPSS 2019/5 tercih kılavuzu yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli pozisyonlarına, 100 personel alımı yapılacak. Peki, hangi kadrolara alım yapılacak? KPSS 2019/5 tercihleri nasıl yapılır? İşte detaylar…
7.11.2019 Eğitim
3 bin 619 özel güvenlik görevlisi alınacak
3 bin 619 özel güvenlik görevlisi alınacak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan havalimanları ile havalimanlarına bağlı seyrüsefer yardımcı istasyonlarına 01 Nisan 2019 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında toplam 3 bin 619 personelle özel güvenlik hizmeti alınması işi için ihaleye çıktı. İhalede en çok alımın yapılacağı havalimanı 221 personel ile Atatürk Havalimanı oldu.
22.01.2019 Ekonomi
Bakan Sarıeroğlu'ndan taşeron açıklaması
Bakan Sarıeroğlu'ndan taşeron açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçilerin kamuda sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, yapılacak sınavı mevcut düzenleme gereği koyduklarını da söyledi.
24.12.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroloji genel müdürlüğü personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.