Met Gala

Met Gala

Son dakika Met Gala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Met Gala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Met Gala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Met Gala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan met gala gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 met gala haberi bulunmuştur. Tüm met gala haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Magazin
Margot Robbie'nin makyajsız halini görenler inanamadı!
Margot Robbie'nin makyajsız halini görenler inanamadı! Met Gala'da şıklığıyla herkesin dikkatini çeken ünlü oyuncu Margot Robbie, New York sokaklarında boy gösterdi. Ünlü ismin makyajsız haline yorum yağdı.
4.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli'den Cannes’a hazırlık!
Meryem Uzerli'den Cannes’a hazırlık! Meryem Uzerli, bir arkadaşının doğum günü partisi için Paris’e gitti.
2.05.2023 Magazin
Met Gala nedir? Bu yıl Met Gala 2023 konsepti (teması) ne? MET Gala 2023…
Met Gala nedir? Bu yıl Met Gala 2023 konsepti (teması) ne? MET Gala 2023… MET Gala veya diğer adıyla MET Balosu için yapılan aramalar arttı. Magazin haberlerini takip eden vatandaşlar MET Gala'nın ne olduğunu sorgulamaya başladı. Geleneksel olarak her yıl mayıs ayında düzenlenen ve sergi niteliği taşıyan MET Gala bu yıl ki konsepti de merak konusu oldu. Peki, Peki, MET Gala nedir, 2023 MET Gala teması ne?
2.05.2023 Dünya
Met Gala 2023'e ünlülerin kıyafetleri damga vurdu!
Met Gala 2023'e ünlülerin kıyafetleri damga vurdu! Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, dün akşam gerçekleşti.. Moda sektörünün en ikonik isimlerinden Karl Lagerfeld'in anısına düzenlenen galada, yıldızlar bu yıl da "abartılı" ve dikkat çekici kostümleriyle kırmızı halıda boy gösterdi. İşte geceden manzaralar...
2.05.2023 Magazin
Dua Lipa'nın Met Gala'ya katıldığı kolyenin fiyatı şoke etti!
Dua Lipa'nın Met Gala'ya katıldığı kolyenin fiyatı şoke etti! Moda dünyasının en önemli gecesi olan MET Gala, dün gece gerçekleşti. Met Gala’nın en çok konuşulan isimlerinden biri de ünlü şarkıcı Dua Lipa oldu. Değerinin 10 milyon dolardan fazla olduğu belirtilen 100 karat elmasla süslenen kolye ile kameralara poz verdi.
2.05.2023 Magazin
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı!
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı! 1997 yılında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana trajik ölümüyle tüm dünyayı yasa boğmuştu. Ölümünün üzerinden yıllar geçse de Prenses Diana'nın eşyaları hala konuşuluyor. Bu ilgi dünyaca ünlü isimleri de kapsıyor. Attallah Haçı olarak bilinen Prenses Diana'nın ikonik mücevheri, şimdi o ünlü ismin koleksiyonunda.
20.01.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın canını sıkacak suçlama! 'Marilyn Monroe'nun elbisesini bu hale getirdi'
Kim Kardashian'ın canını sıkacak suçlama! 'Marilyn Monroe'nun elbisesini bu hale getirdi' Kim Kardashian'ın geçtiğimiz aylarda 2022 Met Gala'da giydiği büyük ses getiren elbisesi aslında Marilyn Monroe'ya aitti. Bir zamanlara damgasını vuran ve 'ulusal hazine' kabul edilen elbiseyle ilgili ortaya atılan iddia ise ünlü reality şov yıldızının canını sıkacak türden.
14.06.2022 Magazin
Bella Hadid'in kostümüne Türk modacı imzası!
Bella Hadid'in kostümüne Türk modacı imzası! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nde gerçekleşen Met Gala'nın ardından düzenlenen after party'ye katılan yıldız model Bella Hadid, Türk modacı Dilara Fındıkoğlu tasarımını tercih etti.
11.05.2022 Magazin
Bella Hadid pozlarıyla ortalığı kasıp kavurdu!
Bella Hadid pozlarıyla ortalığı kasıp kavurdu! Met Gala'da Dilara Fındıkoğlu'nun tasarımını giyerek dikkatleri üzerine çeken Bella Hadid arşivden paylaştığı pozlarla olay oldu.
6.05.2022 Magazin
Hailey Baldwin'in Met Gala partisindeki sütyenin fiyatı şoke etti!
Hailey Baldwin'in Met Gala partisindeki sütyenin fiyatı şoke etti! Ünlülerin akın ettiği partide Hailey Baldwin kısacık şortu ve ışıltılı sütyeniyle dikkat çekti. Ünlü modelin sütyene ödediği para ise fiziğinin önüne geçti.
5.05.2022 Magazin
Kim Kardashian Met Gala'ya Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle katıldı,olay oldu!
Kim Kardashian Met Gala'ya Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle katıldı,olay oldu! ABD'nin en önemli moda etkinliklerinden biri olan Met Gala'da kırmızı halı yürüyüşü dün gece gerçekleşti. Moda Antolojisi temasıyla gerçekleşen etkinlikte Kim Kardashian Marilyn Monroe'nun elbisesiyle katıldı.
4.05.2022 Magazin
Cara Delevingne göğüs dekoltesiyle Met Gala'ya damga vurdu!
Cara Delevingne göğüs dekoltesiyle Met Gala'ya damga vurdu! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu.
4.05.2022 Magazin
Kim Kardashian ve Blake Lively'den dikkat çeken kıyafetler! Met Gala 2022'ye damga vurdular!
Kim Kardashian ve Blake Lively'den dikkat çeken kıyafetler! Met Gala 2022'ye damga vurdular! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Geceye Monroe'nin ikonik elbisesini giyen Kardashian ve sürprizli kıyafetiyle Blake Lively damga vurdu.
3.05.2022 Magazin
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti!
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti! Aralarında Kim Kardashian, Lady Gaga ve Beyonce gibi dünyaca ünlü sanatçılara tasarımlar hazırlayan Fransız modacı Thierry Mugler, 73 yaşında hayatını kaybetti.
24.01.2022 Magazin
Kardashian'dan itiraf: Eve gidene kadar ağladım!
Kardashian'dan itiraf: Eve gidene kadar ağladım! Kim Kardashian, 2013 Met Gala'da yaşadıklarını anlattı. O dönem ilk çocuğuna hamile olan ABD'li magazin yıldızı, giydiği kıyafete gelen eleştiriler nedeniyle eve gidene kadar ağladığını anlattı.
26.11.2019 Magazin
Büyük aşk bitti!
Büyük aşk bitti! İlişkilerini gizli tutan Hollywood’un ünlü çifti Katie Holmes ve Jamie Foxx, altı yıllık birlikteliğin ardından ayrıldı.
21.08.2019 Magazin
Dua Lipa'dan bornozlu poz!
Dua Lipa'dan bornozlu poz! Genç şarkıcı Dua Lipa Met Gala'ya hazırlanırken çektiği bir selfie'yi takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Lipa'nın bornozlu pozuna beğeni yağdı.
10.05.2019 Magazin
Kim Kardashian'ın kaçamak günü
Kim Kardashian'ın kaçamak günü Attıkları her adım olay olan Kardashian ailesi ne yapsa magazinciler peşlerinden gidiyor. Geçtiğimiz günlerde MET Gala'da giydiği kıyafetle olay olan ailenin en ünlüsü Kim Kardashian dün bir hamburgercide görülünce yine basının ilgi odağı oldu, flaşlardan kaçamadı...
10.05.2019 Magazin
'Üçüncü sınıf ünlü' Khloe Kardashian!
'Üçüncü sınıf ünlü' Khloe Kardashian! ABD New York'ta geçtiğimiz pazartesi gecesi düzenlenen MET Gala'nın yankıları sürüyor...
9.05.2019 Magazin
Met Gala partisinin en dikkat çekenleri
Met Gala partisinin en dikkat çekenleri Her yıl merakla beklenen MET Gala Türkiye saati ile sabaha karşı sona erdi.
7.05.2019 Magazin
Aşkın en kârlı hali!
Aşkın en kârlı hali! İlişkisini geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen MET Gala’da duyuran Elon Musk, şarkıcı sevgilisi Grimes’in dinlenirliğini yüzde 124 oranında arttırdı
23.05.2018 Magazin
Ashley Graham: Giyecek elbise bulamadım, o yüzden...
Ashley Graham: Giyecek elbise bulamadım, o yüzden... Büyük beden mankeni olarak üne kavuşan Ashley Graham, geçtiğimiz yılki Met Gala törenine elbise bulamadığı için katılamadığım açıkladı.
10.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Met Gala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki met gala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.