Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Son dakika Marilyn Monroe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marilyn Monroe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marilyn Monroe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marilyn Monroe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marilyn monroe gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 marilyn monroe haberi bulunmuştur. Tüm marilyn monroe haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak Güzel oyuncu Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikalinde Marilyn Monroe'yu canlandıracaktı. Döngel, Marilyn'den sonra da Anadolu rock müziğinin unutulmaz ozanı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmde Emel Sayın'ı canlandıracak.
7.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, dünyaca ünlü yıldızı canlandıracak
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, dünyaca ünlü yıldızı canlandıracak Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikaliyle ilk kez seyirciyle buluşacak. Müzikalde ünlü ismi canlandıracak olan Döngel, bu rolü nasıl aldığını anlattı.
6.09.2023 Magazin
Marilyn Monroe hakkında şok eden iddia! Yasak aşk detayı
Marilyn Monroe hakkında şok eden iddia! Yasak aşk detayı Marilyn Monroe hakkında dikkat çeken ortaya çıktı. Ani ölümüyle tüm dünyayı sarsan Hollywood'un efsanevi yıldızı Marilyn Monroe hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. O dönem ABD Başkanı John F. Kennedy ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Monroe'nun First Lady Jacqueline Kennedy ile ürkütücü bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.
20.07.2023 Dünya
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı!
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı! 1997 yılında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana trajik ölümüyle tüm dünyayı yasa boğmuştu. Ölümünün üzerinden yıllar geçse de Prenses Diana'nın eşyaları hala konuşuluyor. Bu ilgi dünyaca ünlü isimleri de kapsıyor. Attallah Haçı olarak bilinen Prenses Diana'nın ikonik mücevheri, şimdi o ünlü ismin koleksiyonunda.
20.01.2023 Magazin
Ukrayna'dan dikkat çeken "Kırım" paylaşımları: Şafak söküyor, köprü güzelce yanıyor
Ukrayna'dan dikkat çeken "Kırım" paylaşımları: Şafak söküyor, köprü güzelce yanıyor Ukrayna Güvenlik Servisi'nin (SBU) Telegram hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Kırım Köprüsü'nde meydana gelen patlamanın fotoğrafına yer verilerek, "Şafak söküyor, köprü güzelce yanıyor" notu düşüldü.
8.10.2022 Dünya
Ana de Armas: Çıplak sahnelerim her yere yayılacak bu iğrenç!
Ana de Armas: Çıplak sahnelerim her yere yayılacak bu iğrenç! Dijital bir platformda yayınlanacak olan ve Marilyn Monroe'nun hayat hikayesini anlatacak olan 'Blonde' filminin başrolü Ana de Armas; Variety Magazine'ne verdiği röportajda olay yaratan açıklamalarda bulundu. Filmdeki çıplak sahnelerinden bahseden ünlü isim, görüntülerinin her yere yayılacak olmasının 'iğrenç' olduğunu söyledi.
22.09.2022 Magazin
Türkücü Ceylan kızı ve oğlu ile poz verdi!
Türkücü Ceylan kızı ve oğlu ile poz verdi! Küçük yaşlarda şarkıcılığa başlayan ve şarkılarıyla genç-yaşlı geniş bir hayran kitlesi yakalayan Ceylan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor. Yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiren ünlü türkücü, son olarak kızı Melodi ve oğlu Yiğitcan ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
27.06.2022 Magazin
Kim Kardashian'ın canını sıkacak suçlama! 'Marilyn Monroe'nun elbisesini bu hale getirdi'
Kim Kardashian'ın canını sıkacak suçlama! 'Marilyn Monroe'nun elbisesini bu hale getirdi' Kim Kardashian'ın geçtiğimiz aylarda 2022 Met Gala'da giydiği büyük ses getiren elbisesi aslında Marilyn Monroe'ya aitti. Bir zamanlara damgasını vuran ve 'ulusal hazine' kabul edilen elbiseyle ilgili ortaya atılan iddia ise ünlü reality şov yıldızının canını sıkacak türden.
14.06.2022 Magazin
Merve Boluğur verdiği yanıtla yine olay oldu!
Merve Boluğur verdiği yanıtla yine olay oldu! Oyunculuğa ara veren Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce basın mensuplarının sorusu üzerine Marilyn Monroe kadar çekici olduğunu söyleyen Merve Boluğur, bu kez bir takipçisinin "Senden güzel ve seksi diyebileceğin biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla olay yaratttı. İşte detaylar...
30.05.2022 Magazin
Ceylan'ın yeni mesleği ortaya çıktı! 'Şarkıcı Emirkan ile ülkenin çeşitli yerlerinde...'
Ceylan'ın yeni mesleği ortaya çıktı! 'Şarkıcı Emirkan ile ülkenin çeşitli yerlerinde...' Küçük yaşlarından itibaren sahnelerde olan ünlü türkücü Ceylan, farklı bir sektöre adım attığı ortaya çıktı. Geçirdiği operasyonlar sonrasında bambaşka biri olan ve klibinde Marilyn Monroe imajına bürünen Ceylan, yeni mesleği hakkında da bilgi verdi.
27.05.2022 Magazin
Kim Kardashian Met Gala'ya Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle katıldı,olay oldu!
Kim Kardashian Met Gala'ya Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle katıldı,olay oldu! ABD'nin en önemli moda etkinliklerinden biri olan Met Gala'da kırmızı halı yürüyüşü dün gece gerçekleşti. Moda Antolojisi temasıyla gerçekleşen etkinlikte Kim Kardashian Marilyn Monroe'nun elbisesiyle katıldı.
4.05.2022 Magazin
Genç yaşta ölen ünlüler! Hepsi ani vedaları ile sevenlerine şok yaşattı
Genç yaşta ölen ünlüler! Hepsi ani vedaları ile sevenlerine şok yaşattı Ölümleriyle milyonlarca insanı gözyaşlarına boğdular! Bazıları talihsiz bir kazaya kurban gitti bazıları da amansız bir hastalığa yenik düştü. Birçoğu, hayatlarının en güzel, en canlı dönemlerinde hayata veda etti. Fakat kendileri bu dünyadan göçüp gitseler de isimleri ve eserleri hep akıllarda kaldı. İşte hayatının baharından hayata veda eden ünlüler...
7.04.2022 Magazin
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım!
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım! İspanyol aktör Javier Bardem ile İngiliz aktör Daniel Craig, çok yakın arkadaşlar. Bardem, 10 yıl önce Craig'in doğum gününde kadın kıyafeti giyerek pastanın içinden çıktığını anlattı.
26.01.2022 Magazin
Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman nefesleri kesti! Sarı peruk takıp...
Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman nefesleri kesti! Sarı peruk takıp... Babasının izinden giderek şarkıcı olan Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman, sık sık verdiği iddialı pozlarıyla magazin gündemine geliyor. Su El Roman, bu kez katıldığı bir partide Marilyn Monroe kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.
23.01.2022 Magazin
'Çıplak fotoğraf skandalı' sinema tarihini değiştirdi! O pembe elbisenin hikayesi...
'Çıplak fotoğraf skandalı' sinema tarihini değiştirdi! O pembe elbisenin hikayesi... Marilyn Monroe Hollywood'un en güzel kadınları denince akla ilk gelen isimlerden biridir . Hep 'aptal sarışın' klişesiyle anılmasına rağmen hiç de aptal olmayan Monroe'nun filmlerinde giydiği kostümler de en az kendisi kadar ünlü. Özellikle "Erkekler Sarışınları Sever" filmindeki pembe elbisesi... Peki bu elbisenin filmin çekimleri sırasında patlak veren bir çıplak fotoğraf skandalı sonucu son dakika kararıyla Monroe'ya giydirildiğini biliyor muydunuz? İşte sinema tarihinin en tanınmış kostümlerinden birinin çarpıcı hikayesi...
22.01.2022 Magazin
Yerli Marilyn Monroe! Yaptıklarıyla şaşırtıyor
Yerli Marilyn Monroe! Yaptıklarıyla şaşırtıyor Mardin'de yaşayan, Amerikalı aktris ve fotomodel Marilyn Monroe’ya benzerliğiyle ünlenen Melek Karahan (46), kazancının yüzde 90’ını sokak hayvanları için harcadığını söyledi. Mardin’de kedi sığınmaevi açan Karahan, “Kendimi sokak hayvanlarına adadım. Kendi imkanlarımla bakıyorum. Kazancımın yüzde 90’ını onlara harcıyorum, bu canlara sahip çıkmak mutlu ediyor” dedi.
17.10.2021 Yaşam
Marilyn Manson'a taciz suçlaması! Oyuncu Evan Rachel Wood ve 4 kadın...
Marilyn Manson'a taciz suçlaması! Oyuncu Evan Rachel Wood ve 4 kadın... Tüm dünyada adeta bir akım haline gelen MeToo hareketi ile birçok ünlü isim tacizle suçlandı. Son olarak ABD’li ünlü rockçı Marilyn Manson 5 kadın tarafından cinsel tacizle suçlandı. Marilyn Manson'ı tacizle suçlayanlar arasında nişanlısı olan oyuncu Evan Rachel Wood de bulunuyor.
3.02.2021 Dünya
‘Seksi olduğumu hiç düşünmedim’
‘Seksi olduğumu hiç düşünmedim’ ‘Temel İçgüdü’ filmiyle dünya çapında seks sembolü olan Sharon Stone yıllar sonra itiraf etti: “Seks ilaheliği üzerinden atması zor bir unvan. Çünkü ben kendimi hiç böyle hissetmedim”
6.10.2020 Magazin
Wilma Elles, Marilyn Monroe oldu
Wilma Elles, Marilyn Monroe oldu Wilma Elles, modda.net internet sitesi için Hollywood’un efsane ismi Marilyn Monroe’dan esinlenerek, objektif karşısına geçti.
14.02.2020 Magazin
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi!
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi! İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında yer alan Madame Tussauds İstanbul, farklı kültür ve medeniyetlerin tarih, sanat, bilim, politika, spor ve eğlence dünyasından onlarca yıldızının balmumu figürüyle ziyaretçileri karşılıyor.
23.12.2019 Kültür Sanat
Seda Sayan transparan elbisesiyle olay oldu
Seda Sayan transparan elbisesiyle olay oldu 56 yaşındaki Seda Sayan cesur transparan kıyafetiyle dikkat çekti. Sayan sahne için tercih ettiği kıyafeti sosyal medya hesabından paylaştı.
8.06.2019 Magazin
'Öpüşseler bile aslında birbirlerini gırtlaklamak istiyorlar'
'Öpüşseler bile aslında birbirlerini gırtlaklamak istiyorlar' 'Yasak Elma'nın başrol oyuncuları Şevval Sam ve Talat Bulut'ın birbirlerine duydukları öfke ve nefret, oynadıkları dizinin önüne geçti.
14.11.2018 Magazin
Efsaneler aynı sahnede
Efsaneler aynı sahnede ‘Dali’nin Kadınları’ 13 Ekim’de Zorlu PSM’de izleyicisiyle buluşuyor.
2.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Marilyn Monroe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marilyn monroe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.