Melisa Döngel

Melisa Döngel

Son dakika Melisa Döngel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melisa Döngel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melisa Döngel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melisa Döngel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melisa döngel gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 melisa döngel haberi bulunmuştur. Tüm melisa döngel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü?
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü? 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel,kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Magazin
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e sert tepki! Beynini patlatmamışlar!
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e sert tepki! Beynini patlatmamışlar! Geçtiğimiz yıl Eser Yenenler’in programına katılan Melisa Döngel’in "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim" ifadeleri hala magazin gündemini meşgul ediyor. Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, genç oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.
19.01.2024 Magazin
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Cerem Onurluer, Döngel'e tepki gösterdi.
10.12.2023 Magazin
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan, başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden ilk afiş görücüye çıktı.
3.11.2023 Magazin
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Karısının kardeşiyle evlendi, yetmedi eski karısını hamile bıraktı! Kirli Sepeti dizisine gelen ilk tepkiler
Karısının kardeşiyle evlendi, yetmedi eski karısını hamile bıraktı! Kirli Sepeti dizisine gelen ilk tepkiler Kirli Sepeti dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ayça Bingöl, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel'in yer aldığı dizinin konusu da sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni Yasak Elma olarak görülen Kirli Sepeti dizisinde Feyyaz karakteri de oldukça dikkat çekti. İşte Kirli Sepeti dizisine gelen ilk tepkiler...
25.09.2023 Televizyon
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak Güzel oyuncu Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikalinde Marilyn Monroe'yu canlandıracaktı. Döngel, Marilyn'den sonra da Anadolu rock müziğinin unutulmaz ozanı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmde Emel Sayın'ı canlandıracak.
7.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, dünyaca ünlü yıldızı canlandıracak
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, dünyaca ünlü yıldızı canlandıracak Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikaliyle ilk kez seyirciyle buluşacak. Müzikalde ünlü ismi canlandıracak olan Döngel, bu rolü nasıl aldığını anlattı.
6.09.2023 Magazin
Melisa Döngel'den ilginç güzellik sırrı: Benden size yeni bir bilgi, basur kremi sürün!
Melisa Döngel'den ilginç güzellik sırrı: Benden size yeni bir bilgi, basur kremi sürün! Yaptırdığı estetik dokunuşlarla sık sık gündeme gelen Melisa Döngel’den bu kez ilginç basur kremi tavsiyesi geldi. Döngel, takipçilerine, "5 dakikada gözlerinizin altındaki şişliği alıyor. Bu da benden size yeni bir bilgi" dedi.
28.08.2023 Magazin
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bir süre önce rapçi Sefo ile yollarını ayıran Melisa Döngel, son olarak gönlünü Sergen Yalçın'a kaptırdığı iddia edilmişti. Döngel, bir davet için Bozburun'a gitti. Bikiniyle makyajsız verdiği pozlar olay yarattı.
28.07.2023 Magazin
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı!  'Sevmediğim yerleri doldurdum'
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı! 'Sevmediğim yerleri doldurdum' Son dönemde şarkıcı 'Sefo’ ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Melisa Döngel, katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Eski hali çok konuşulan oyuncu, estetiklerini tek tek açıklarken, itirafıyla adından söz ettirdi.
19.06.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Yaptığı ameliyatla tıp literatürüne giren profesör, hasta yakınları tarafından darbedildi
Yaptığı ameliyatla tıp literatürüne giren profesör, hasta yakınları tarafından darbedildi Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Biçer, evine giderken hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Silahın kabzasıyla darbedilen Prof. Dr. Biçer tedaviye alınırken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Prof. Dr. Biçer, 2020 yılında yaptığı aort damarı ameliyatıyla dünya tıp literatürüne girmişti.
4.05.2023 Yaşam
Sefo pembe arabasıyla görüntülendi! 'Melisa Döngel' sorusuna yanıt
Sefo pembe arabasıyla görüntülendi! 'Melisa Döngel' sorusuna yanıt Oyuncu Melisa Döngel ile ilişkisiyle magazin gündemine gelen şarkıcı Sefo, bu kez pembe otomobiliyle gündeme geldi. Sefo, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
4.05.2023 Magazin
Gönüllü gittiği deprem bölgesinde hayatının aşkını buldu
Gönüllü gittiği deprem bölgesinde hayatının aşkını buldu Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Isparta'dan Pazarcık ilçesine giden AFAD gönüllüsü Batuhan Akbaş (23), görevli olduğu sahra çadırına tedavi için gelen Sevilay Şahin (23) ile tanıştı. İkili arasında başlayan arkadaşlık, bir süre sonra aşka dönüştü. Çift, Ramazan Bayramı'nın ilk günü nişanlanıp, evlilik için ilk adımı attı.
30.04.2023 Yaşam
Melisa Döngel-Sefo aşkı bitti mi? O soruyu sorunca gerildi
Melisa Döngel-Sefo aşkı bitti mi? O soruyu sorunca gerildi Rapçi Sefo ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Melisa Döngel'in, geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı aldığı konuşuluyor. Bu haberlere rağmen tekrar ünlü şarkıcının sahnesini izlemeye gitmesi şaşkınlık yaşatan güzel oyuncu, Kuruçeşme'da bir partiye katıldı. Özel hayatıyla gündemde olan Döngel, "Aşk bitti mi?" sorusunu duyunca gerildi.
30.04.2023 Magazin
Sefo ve Melisa Döngel aşkı konuşulmuştu! Ailesinden veto yedi
Sefo ve Melisa Döngel aşkı konuşulmuştu! Ailesinden veto yedi Oyuncu Melisa Döngel ile rap’çi Sefo’nun ocakta aşk yaşamaya başladığı söylenmişti.Çiftin geçenlerde de Sapanca’da tatil yaptıkları ortaya çıkmıştı. Ancak Sefo'yu konserlerinde bile yalnız bırakmayan Döngel, ünlü rapçinin ailesinden veto yedi. İkili ayrıldı ama birbirlerini takip etmeye devam ediyorlar.
9.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları Kanal D'nin oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya amaç edinen yarışma programı 'Yıldız De Bana', 31 Mart Cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
31.03.2023 Magazin
Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı
Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı Sergen Deveci, geçirdiği kaza sonrası ilk kez sahneye çıktı. Tiyatro oyununa giderken trafik kazası geçiren ve boynundaki kırık nedeniyle felç riski olan Deveci, iyileşerek yeniden sahalara döndü. Sahne öncesi sorularına yanıtlayan Deveci, yaşadığı süreci anlatırken, İbrahim Tatlıses’e gönderme yaptı.
31.03.2023 Magazin
Sefo'nun babasının Melisa Döngel yorumuna açıklama: Kim yaptı bilmiyorum!
Sefo'nun babasının Melisa Döngel yorumuna açıklama: Kim yaptı bilmiyorum! Son dönemde Melisa Döngel ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen Sefo, geçtiğimiz gün Bebek'te yer alan bir kaş tasarım merkezinden çıkarken görüntülendi. Rapçi, babası Hasan Fehmi Sağır'ın Döngel hakkında yaptığı, "Bunu mu buldun, kız kıtlığımı vardı?" yorumuna açıklık getirdi.
31.03.2023 Magazin
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti Bir dönem Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan, şimdilerde Sefo ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edilen Melisa Döngel, önceki akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışında görüntülendi.
11.03.2023 Magazin
Paylaşımları ele verdi! Sefo gönlünü ünlü oyuncuya kaptırdı
Paylaşımları ele verdi! Sefo gönlünü ünlü oyuncuya kaptırdı Son olarak ismi oyuncu Rabia Öztürk ile anılan rapçi Sefo, gönlünü başka güzel oyuncuya kaptırdı. İkilinin aşkı sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıktı.
8.03.2023 Magazin
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi!
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi! Son olarak Kusuruz Kiracı dizisiyle izleyici karşısında olan Melisa Döngel, cuma günü vizyona girecek olan “Prestij Meselesi” filminde Harika Avcı’nın unutulmaz şarkısı “Sürünüyorum”u seslendirdi. Ünlü oyuncunun sesine övgüler yağdı.
1.02.2023 Magazin
Serkan'ı döverek komaya sokan sanığa tahliye
Serkan'ı döverek komaya sokan sanığa tahliye Adana'da, çocukluk arkadaşı Serkan Mutlu'yu (18) öldüresiye dövüp, komalık ettiği iddiasıyla 'kasten yaralama' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Yusuf Can Azgın (18), adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Mutlu'nun ailesi, tahliye kararına itiraz etti.
4.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Melisa Döngel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melisa döngel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.