Kim Kardashian

Kim Kardashian

Son dakika kim kardashian haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kim kardashian ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kim kardashian haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kim Kardashian

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kim kardashian gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 kim kardashian haberi bulunmuştur. Tüm kim kardashian haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Kardashian bile ondan yanaydı ancak kurtulamadı! 23 yıl sonra idam edildi
Kim Kardashian bile ondan yanaydı ancak kurtulamadı! 23 yıl sonra idam edildi Ivan Cantu 23 yıldır infazını beklemesine rağmen, "Ben masumum" demekten hiç vazgeçmedi. Son aşamada Kim Kardashian da kurtarmak için devreye girse de olmadı. Son sözleri tüm dünyanın dikkatini çekti.
3.03.2024 Yaşam
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek'
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek' Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşiyle birlikte ilginç giyim tarzları ve davranışlarıyla sık sık gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak Censori'nin müstehcen pozlarını Instagram hesabından paylaşmasıyla adından söz ettirdi. West'in bu hareketine, sosyal medyada tepki yağdı.
3.01.2024 Magazin
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım'
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım' Kim Kardashian'ın ayna karşısında verdiği pozu paylaştı. Dünyaca ünlü 43 yaşındaki reality TV yıldızı Kim Kardashian, makyaj aynasında bir selfie çekti.
15.12.2023 Magazin
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, yakın arkadaşı Ian Connor'dan Elon Musk'a attığı mesajları paylaşmasını istedi. Connor’ın ekran görüntüleri paylaşımında Kim Kardashian'dan bahseden rapçi, kısa sürede magazin gündemine oturdu.
19.10.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal...
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal... Ünlü rapçi Kanye West ile eşi Bianca Censori, geçtiğimiz günlerde İtalya tatilinde objektiflere takılmıştı. Tur için bindikleri teknedeki uygunsuz görüntüleri gündem olan West ve Censori, skandal bir görüntüye daha imza attı.
4.10.2023 Magazin
Kim Kardashian fotoğraf çekiminde sınırları zorladı!
Kim Kardashian fotoğraf çekiminde sınırları zorladı! Kanye West ile boşanmasıyla ünlenen Kim Kardashian, servetine servet katmaya devam ederken asla mola vermiyor. Kardashian kendi markası için modellik yaparken sınırları zorluyor. Ünlü yıldız son olarak yeni koleksiyonunu ilginç fotoğraf çekimiyle tanıttı.
27.06.2023 Magazin
Milyonlarca insanın hayatını değiştiren iğne! Kim Kardashian da kullanıyor Boris Johnson da
Milyonlarca insanın hayatını değiştiren iğne! Kim Kardashian da kullanıyor Boris Johnson da Zayıflama iğnesi son dönemde popüler oldu. İğneyi vurduran ünlüler arasına Kim Kardashian ve Elon Musk'tan sonra İngiltere’nin eski başbakanı Boris Johnson da katıldı. İğneyi, henüz görevdeyken bir kabine toplantısında “verdiği kilolarla dikkatini çeken bir bakandan öğrendiğini” anlatan Johnson, sonuçtan da oldukça memnun kalmış. Peki çok sayıda ünlü ismin tercih ettiği bu iğne sağlıklı mı? Kimler kullanabilir? Yan etkileri neler? Ne kadar süre kullanılmalı? İşre uzmanların yanıtları...
18.06.2023 Gündem
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor'
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor' Dört çocuğunun babası Kanye West'ten geçtiğimiz sene boşanan Kim Kardashian, ayrılık sürecinde aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ağusyos ayında yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz aylarda NFL yıldızı Tom Brady ile bir ilişkisi olduğu iddia edilen reality şov yıldızının, gizemli bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
8.06.2023 Magazin
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Magazin
Kim Kardashian’a benzeyebilmek için yapmadığı estetik kalmadı! Sonu kötü bitti
Kim Kardashian’a benzeyebilmek için yapmadığı estetik kalmadı! Sonu kötü bitti ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'a benzerliğiyle dikkat çeken OnlyFans yıldızı Amerikalı model Christina Ashten Gourkani, geçtiğimiz perşembe günü geçirdiği estetik ameliyatının ardından kalp krizi geçirdi.
26.04.2023 Magazin
Kylie Jenner ve Kim Kardashian’ın 'kıyafet' atışması gündem oldu!
Kylie Jenner ve Kim Kardashian’ın 'kıyafet' atışması gündem oldu! Kylie Jenner, ablası Kim Kardashian'ın SKIMS firmasına ait bir kıyafetle çekilmiş pozunu Instagram hesabından paylaştı. Kim Kardashian da kardeşinin paylaşımına firmasını etiketlemesi gerektiğini söyleyince Kylie 'Ben bunu annemin evinden çaldım' dedi.
18.01.2023 Magazin
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi Kim Kardashian ile resmi olarak boşanan rapçi Kanye West'in çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıldır süren dava, geçtiğimiz Kasım ayında resmen sonuçlanmıştı. Kardashian'dan boşanmasının üzerinden iki ay geçen West'in, sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlendiği iddia edildi. Censori'nin rapçinin eski eşine benzerliği ve Kim Kardashian'ın yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada gündem oldu.
14.01.2023 Magazin
Kim Kardashian gözyaşları içinde gelecekteki sevgililerini uyardı
Kim Kardashian gözyaşları içinde gelecekteki sevgililerini uyardı Dünyanın haklarında en çok konuşulan ünlü çiftlerinden biri boşanma davalarını geçenlerde sonuçlandırdı ve ikili arasında yaşanan her şey dünyanın diline adeta sakız oldu. Şimdi bu çekişmeli boşanmanın kadın kahramanı çocuklarının durumu ve kendi geleceği için gözyaşı dökmeye başladı.
27.12.2022 Magazin
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?'
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?' Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın Noel Partisi sırasında giydiği kıyafeti sosyal medyada dalga konusu oldu. Paris Hilton ve ailesiyle bir araya gelen Kim'e yorum yağdı. Yıldızı görenler "Sanırım Kim, Cadılar Bayramı için giyinirken, diğer herkes Noel partisi için şık giyinmiş" dedi.
19.12.2022 Magazin
Kanye West ve Kim Kardashian boşandı! Nafaka miktarı belli oldu
Kanye West ve Kim Kardashian boşandı! Nafaka miktarı belli oldu Reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rapçi Kanye West 8 yıllık evliliklerini Şubat 2021'de bitirmiş, çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıllık dava sonuçlandı. Ünlü çiftin dört çocuğunun velayetinin kime verileceğine karar verilirken, West'in Kardashian'a ödeyeceği nafaka da ortaya çıktı.
30.11.2022 Magazin
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi'
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi' Ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ile Kanye West'in evliliği sekiz yıl sürmüştü. West Yahudi karşıtı paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekmiş; birçok ünlü marka rapçi ile işbirliklerini bitirme kararı almıştı. Yaşananların ardından ünlü ismin eski çalışanları, West'in kendilerine eski eşinin müstehcen fotoğraf ve videolarını gösterdiğini iddia etti. Anlatılanlara göre bununla da kalmayan Kanye, çalışanlarına yetişkin içerikli filmler de izletti. İşte detaylar...
24.11.2022 Magazin
Kim Kardashian'a şok! Para cezası aldı...
Kim Kardashian'a şok! Para cezası aldı... Reality şov yıldızı Kim Kardashian, 331 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı kripto para reklamı paylaşımları nedeniyle yaklaşık 1.3 milyon dolar para cezası aldı.
4.10.2022 Magazin
Kanye West, Kim Kardashian'ı unutamıyor! Paylaşımı kafa karıştırdı...
Kanye West, Kim Kardashian'ı unutamıyor! Paylaşımı kafa karıştırdı... Kim Kardashian ve Kanye West',n sekiz yıllık evlilikleri bitti ama sular durulmuyor. Kim Kardashian'a yönelik paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen rapçi Kanye West, Instagram hesabından yayınladığı bir yazıyla yine kafa karıştırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları; ünlü ismin hala Kardashian'ı unutamadığını düşünürken, bazıları ise rapçinin reality şov yıldızını rahat bırakması gerektiğini savundu.
26.09.2022 Magazin
Kim Kardashian yeni imajıyla dikkat çekti, verdiği poz ile şoke etti!
Kim Kardashian yeni imajıyla dikkat çekti, verdiği poz ile şoke etti! Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian, bir magazin dergisinin Eylül ayı kapağı için poz verdi. Saçlarını ve kaşlarını sarıya boyayan ünlü isim yeni imajıyla dikkat çekerken, pantolonunu indirip kalça pozu verdi. Kardashian'ın pozlarına 3 milyondan fazla beğeni geldi.
7.09.2022 Magazin
Kanye West'ten şok açıklama! 'Bağımlılığım ailemi yıktı'
Kanye West'ten şok açıklama! 'Bağımlılığım ailemi yıktı' Kim Kardashian ile 8 yıllık evliliği mart ayında sona eren rapçi Kanye West şok açıklamalarda bulundu. Kendisinin porno bağımlısı olduğunu ve bunun ailesini yıktığını belirten West, daha sonra yaptığı paylaşımlarda da Kardashian ile bir yazışmasının ekran görüntüsünü yayınladı. İşte detaylar...
3.09.2022 Magazin
Kim Kardashian ve Pete Davidson ayrılmıştı! Davidson terapi görüyor
Kim Kardashian ve Pete Davidson ayrılmıştı! Davidson terapi görüyor Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West o dönem Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson ile uzun süre uğraşmış, sosyal medyadan genç komedyene saldırmış ve sık sık onunla ilgili paylaşımlarda bulunmuştu. Pete Davidson ve Kim Kardashian geçtiğimiz hafta ise ayrıldı. Bunu duyan Kanye sevincinden komedyenle ilgili ölüm ilanı paylaştı. İddialara göre Pete Davidson eski eş Kanye West yüzünden terapi görüyor.
11.08.2022 Magazin
Kim Kardashian ve Pete Davidson ilişkilerini noktaladı!
Kim Kardashian ve Pete Davidson ilişkilerini noktaladı! Rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Reality show yıldızı ve komedyenin birlikteliği sona erdi. Dokuz aydır aşk yaşayan çiftin, yoğun programları sebebiyle yıprandıklarını söyleyerek, ilişkilerini noktaladıkları öğrenildi.
9.08.2022 Magazin
Kylie Jenner Instagram'da yeni bir akım başlattı! İlk tepki abla Kim Kardashian'dan geldi
Kylie Jenner Instagram'da yeni bir akım başlattı! İlk tepki abla Kim Kardashian'dan geldi Ünlü realite şov yıldızı kardeşler Kim Kardashian ve Kylie Jenner Instagram platformunun TikTok’a dönüşmesini eleştirdi. “Instagram’ı Yeniden Instagram Yapın” akımının öncülüğünü yapan kardeşlere sosyal medya kullanıcılarından destek geldi.
27.07.2022 Magazin
Kim Kardashian serisini tanıttı! Göğüslerinin yarısı açıkta kaldı...
Kim Kardashian serisini tanıttı! Göğüslerinin yarısı açıkta kaldı... Kim Kardashian, markası Skims'in yeni ev giyim serisini kendi giyerek tanıttı. Kim Kardashian'ın servetini katlamasına sebep olan markası için verdiği pozlar olay oldu. Kim göğüslerinin bir kısmının açıkta kalmasını umursamadı.
26.06.2022 Magazin
Kim Kardashian'ın canını sıkacak suçlama! 'Marilyn Monroe'nun elbisesini bu hale getirdi'
Kim Kardashian'ın canını sıkacak suçlama! 'Marilyn Monroe'nun elbisesini bu hale getirdi' Kim Kardashian'ın geçtiğimiz aylarda 2022 Met Gala'da giydiği büyük ses getiren elbisesi aslında Marilyn Monroe'ya aitti. Bir zamanlara damgasını vuran ve 'ulusal hazine' kabul edilen elbiseyle ilgili ortaya atılan iddia ise ünlü reality şov yıldızının canını sıkacak türden.
14.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kim Kardashian ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kim kardashian haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.