Kylie Jenner

Kylie Jenner

Son dakika Kylie Jenner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kylie Jenner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kylie Jenner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kylie Jenner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kylie jenner gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 kylie jenner haberi bulunmuştur. Tüm kylie jenner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Utanç verici pozlar: Ünlülerin geçmişteki Instagram paylaşımları ortaya çıktı
Utanç verici pozlar: Ünlülerin geçmişteki Instagram paylaşımları ortaya çıktı Ünlü isimlerin Instagram hesaplarında yıllar önce paylaştığı fotoğraflar ortaya çıktı.
30.08.2023 Magazin
“Sadece dolgu yaptırdım” demişti, göğsünü büyüttüğünü itiraf etti! Kylie Jenner'dan yeni poz
“Sadece dolgu yaptırdım” demişti, göğsünü büyüttüğünü itiraf etti! Kylie Jenner'dan yeni poz Estetik yaptırmadığını söyleyerek kafaları karıştıran Kylie Jenner ardından göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etmiş ve duyduğu pişmanlığı dile getirmişti. Jenner doğum günü tatilinde çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Jenner'ın paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı.
14.08.2023 Magazin
Kylie Jenner terk edildi! Sebebi şaşırttı
Kylie Jenner terk edildi! Sebebi şaşırttı Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Kylie Jenner, iki çocuğunun babası Travis Scott ile ayrılmalarının ardından oyuncu Timothee Chalamet ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık 7 aydır birlikte olan ikili, yollarını ayırdı.
6.08.2023 Magazin
Kylie Jenner'dan ilişki itirafı geldi!
Kylie Jenner'dan ilişki itirafı geldi! Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Kylie Jenner, The Kardashians'ın 3. Sezon finalinde en yakın arkadaşı Anastasia 'Stassie' Karanikolaou ile gizlice çıktığı yönündeki söylentilere de açıklık getirdi.
30.07.2023 Magazin
Estetik yaptırmadığını söylemişti! Kylie Jenner itiraf etti
Estetik yaptırmadığını söylemişti! Kylie Jenner itiraf etti Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Jenner şimdi de göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti.
28.07.2023 Magazin
Kylie Jenner'dan iddialara yalanlama geldi: Kendimi hep sevdim!
Kylie Jenner'dan iddialara yalanlama geldi: Kendimi hep sevdim! Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, hakkında çıkan estetik iddiaları üzerine konuştu. Toplum baskısına maruz kaldığını belirten yıldız, "Her zaman odadaki en özgüvenli çocuk olduğumu hatırlıyorum. Kendimi hep sevdim, kendimi hala seviyorum" dedi.
21.07.2023 Magazin
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi!
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi! Rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getiren reality şov yıldızı Kylie Jenner, oğlunun adını resmi olarak değiştirdi.
27.06.2023 Magazin
Yağmur Sarıoğlu 233 metreden atladı!
Yağmur Sarıoğlu 233 metreden atladı! Adrenalin tutkunu pilot Yağmur Sarıoğlu, bir hayalini daha gerçekleştirdi ve dünyanın en yüksek bungee jumping platformundan atladı.
26.06.2023 Magazin
Simge Sağın: 3 Temmuz'da size bir sürprizim var
Simge Sağın: 3 Temmuz'da size bir sürprizim var ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, eylül ayına kadar sürecek konser maratonuna dün gece Mersin’de başladı. ünlü popçunun şarkılarına 40 bin kişilik dev bir koro eşlik etti.
26.06.2023 Magazin
Kylie Jenner'dan kırmızı bikinili pozlar! 'Fotoğrafları sevgilin mi çekti?'
Kylie Jenner'dan kırmızı bikinili pozlar! 'Fotoğrafları sevgilin mi çekti?' Başarılı oyuncu Timothee Chalamet ile ilişkisi doludizgin süren Kylie Jenner, milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfasından bikinili pozlarını paylaştı. Jenner'ın fotoğraflarına, beğeni ve yorum yağdı.
26.06.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Kylie Jenner'dan bikinili paylaşım! Göz kamaştırdı
Kylie Jenner'dan bikinili paylaşım! Göz kamaştırdı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, kozmetik markasının yeni bir ürününü tanıtmak için bikinisiyle kamera karşısına geçti.
21.06.2023 Magazin
Kylie Jenner'a yorum yağdı: Tamam çok zenginsin anladık
Kylie Jenner'a yorum yağdı: Tamam çok zenginsin anladık Dünyaca tanınan Jenner ve Kardashian ailesinin en çok konuşulan üyesi Kylie Jenner yine kendinden söz ettirmeyi başardı. Anneleri Kris Jenner’ın kanatları altında yetişen, kardeşlerden en küçüğü olan Kylie Jenner son yıllarda ablalarını geride bırakmış durumda.
5.06.2023 Magazin
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Magazin
Kylie Jenner'den estetik itirafı: Yüzümün tamamı değil
Kylie Jenner'den estetik itirafı: Yüzümün tamamı değil 'Estetikl güzel' iddialarına yanıt veren Kylie Jenner, "Yüzümün tamamen estetikli olduğu iddiası tamamen bir algıdan ibaret. Böyle bir şey yok" açıklamasında bulundu
25.04.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Selena Gomez rakiplerine fark attı!
Selena Gomez rakiplerine fark attı! Instagram’dan yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Selena Gomez, Kylie Jenner ve Kim Kardashian'a adeta fark attı. Belirli aralıklarla Instagram hesabını kapatan Gomez’in buna rağmen rakiplerine fark atması pes dedirtti.
1.03.2023 Magazin
Kylie Jenner kıyafetiyle moda haftasına damga vurdu!
Kylie Jenner kıyafetiyle moda haftasına damga vurdu! Reality show yıldızı Kylie Jenner, Paris Moda Haftası'nda yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Jenner'ın en çok dikkat çeken yanı sağ omzunun üzerine yerleştirdiği Aslan başıydı.
23.01.2023 Magazin
Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi ve ilk kez yüzünü paylaştı!
Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi ve ilk kez yüzünü paylaştı! Relality şov yıldızı Kylie Jenner'ın rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya gelmişti. Bebeğin aylardır açıklanmayan yeni isminin ne olduğu Jenner’ın hayranları arasında bir merak konusuydu. 11 aylık çocuğunun adını değiştirdiğini duyuran Kylie Jenner, ilk kez oğlunun fotoğrafını paylaştı.
22.01.2023 Magazin
Kylie Jenner ve Kim Kardashian’ın 'kıyafet' atışması gündem oldu!
Kylie Jenner ve Kim Kardashian’ın 'kıyafet' atışması gündem oldu! Kylie Jenner, ablası Kim Kardashian'ın SKIMS firmasına ait bir kıyafetle çekilmiş pozunu Instagram hesabından paylaştı. Kim Kardashian da kardeşinin paylaşımına firmasını etiketlemesi gerektiğini söyleyince Kylie 'Ben bunu annemin evinden çaldım' dedi.
18.01.2023 Magazin
Kylie Jenner ile Travis Scott ayrıldığı ortaya çıktı!
Kylie Jenner ile Travis Scott ayrıldığı ortaya çıktı! Reality şov yıldızı Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott tarafından aldatıldığı iddiası, geçtiğimiz aylarda magazin gündemini sallamıştı. Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Jenner ile Scott'ın arasında bir problem olmadığı düşünülürken, ünlü çiftin ayrıldığı ortaya çıktı.
9.01.2023 Magazin
Kylie Jenner: Sette sessizim
Kylie Jenner: Sette sessizim Kylie Jenner set hallerini sosyal medya hesabından paylaştı. Jenner'ın az makyajlı pozu olay oldu.
22.12.2022 Magazin
Celine Dion'dan kötü haber! Tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı
Celine Dion'dan kötü haber! Tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Celine Dion, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımları ile sevenlerini ve sanat camiasını şoke etti. 54 yaşındaki şarkıcı, milyonda bir görülen ve tedavisi olmayan nörolojik hastalığa yakalandığını duyurdu. Stiff Person Sendromu (Katı Kişi Sendromu), kas spazmları sebebiyle kişiyi bazen yürüyemez, hatta konuşamaz duruma getirebiliyor.
8.12.2022 Magazin
Kylie Jenner ve Travis Scott çiftine tepki yağdı!
Kylie Jenner ve Travis Scott çiftine tepki yağdı! Kylie Jenner ve Travis Scott çiftinin gidecekleri aynı konuma da özel jetleriyle ayrı ayrı gittiği ortaya çıktı. Hal böyle olunca ünlü çifte tepki yağdı.
8.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kylie Jenner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kylie jenner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.