Travis Scott

Travis Scott

Son dakika Travis Scott haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Travis Scott ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Travis Scott haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Travis Scott

haberleri sayfasında son dakika yaşanan travis scott gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 travis scott haberi bulunmuştur. Tüm travis scott haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Kylie Jenner terk edildi! Sebebi şaşırttı
Kylie Jenner terk edildi! Sebebi şaşırttı Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Kylie Jenner, iki çocuğunun babası Travis Scott ile ayrılmalarının ardından oyuncu Timothee Chalamet ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık 7 aydır birlikte olan ikili, yollarını ayırdı.
6.08.2023 Magazin
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi!
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi! Rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getiren reality şov yıldızı Kylie Jenner, oğlunun adını resmi olarak değiştirdi.
27.06.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi ve ilk kez yüzünü paylaştı!
Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi ve ilk kez yüzünü paylaştı! Relality şov yıldızı Kylie Jenner'ın rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya gelmişti. Bebeğin aylardır açıklanmayan yeni isminin ne olduğu Jenner’ın hayranları arasında bir merak konusuydu. 11 aylık çocuğunun adını değiştirdiğini duyuran Kylie Jenner, ilk kez oğlunun fotoğrafını paylaştı.
22.01.2023 Magazin
Kylie Jenner ile Travis Scott ayrıldığı ortaya çıktı!
Kylie Jenner ile Travis Scott ayrıldığı ortaya çıktı! Reality şov yıldızı Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott tarafından aldatıldığı iddiası, geçtiğimiz aylarda magazin gündemini sallamıştı. Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Jenner ile Scott'ın arasında bir problem olmadığı düşünülürken, ünlü çiftin ayrıldığı ortaya çıktı.
9.01.2023 Magazin
Celine Dion'dan kötü haber! Tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı
Celine Dion'dan kötü haber! Tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Celine Dion, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımları ile sevenlerini ve sanat camiasını şoke etti. 54 yaşındaki şarkıcı, milyonda bir görülen ve tedavisi olmayan nörolojik hastalığa yakalandığını duyurdu. Stiff Person Sendromu (Katı Kişi Sendromu), kas spazmları sebebiyle kişiyi bazen yürüyemez, hatta konuşamaz duruma getirebiliyor.
8.12.2022 Magazin
Kylie Jenner ve Travis Scott çiftine tepki yağdı!
Kylie Jenner ve Travis Scott çiftine tepki yağdı! Kylie Jenner ve Travis Scott çiftinin gidecekleri aynı konuma da özel jetleriyle ayrı ayrı gittiği ortaya çıktı. Hal böyle olunca ünlü çifte tepki yağdı.
8.12.2022 Magazin
Kylie Jenner sır gibi sakladığı oğlunu paylaştı
Kylie Jenner sır gibi sakladığı oğlunu paylaştı Ünlü rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya getiren Kylie Jenner, sır gibi sakladığı oğluyla paylaşım yaptı.
29.11.2022 Magazin
Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? Videolar ortaya çıktı
Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? Videolar ortaya çıktı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott tarafından aldatıldığı iddia edildi. Rapçinin eskiden aşk yaşadığı iddia edilen Rojean Kar, Scott'ın müzik videosunun setinden paylaştığı bir videoyla görenleri adeta şoke etti. Travis, sosyal medyada hızla yayılan söylentilere cevap verirken; Kar'dan da olayları anlatan bir başka video geldi.
24.10.2022 Magazin
Kylie Jenner o pozuyla tepki çekti! 'Senin jeti mi alalım benim jeti mi?'
Kylie Jenner o pozuyla tepki çekti! 'Senin jeti mi alalım benim jeti mi?' Kardashian ve Jenner kardeşlerden Kylie Jenner, yayınladığı son fotoğrafla eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Çocuklarının babası Travis Scott ile özel jetleri önünde poz veren Jenner, paylaşımına düştüğü notla tepki çekti. İşte detaylar...
17.07.2022 Magazin
Kylie Jenner ve Travis Scott'tan olay yaratan ilişki isteği!
Kylie Jenner ve Travis Scott'tan olay yaratan ilişki isteği! Rapçi Travis Scott ile uzun yıllardır birlikte olan Kylie Jenner kısa süre önce ikinci bebeğini kucağına almıştı. İlişkileriyle zaman zaman gündeme gelen çiftle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Kylie Jenner ve Travis Scott cinsel hayatlarını hareketlendirmek için bir kadın arıyordu. TikTok'ta kendisine teklif geldiğini söyleyen bir kadın "Ayda 1 ya da 2 kez olacaktı" dedi.
15.05.2022 Magazin
Kylie Jenner dalga konusu olunca oğlunun ismini değiştirdi!
Kylie Jenner dalga konusu olunca oğlunun ismini değiştirdi! Reality show yıldızı Kylie Jenner, Travis Scott ile olan birlikteliğinden olan ikinci çocuğunu geçtiğimiz ay kucağına aldı. Bebeğine verdiği isimle dalga geçilen Jenner, fikrini değiştirdi.
24.03.2022 Magazin
Kylie Jenner ters köşe yaptı! Bebeğinin adı...
Kylie Jenner ters köşe yaptı! Bebeğinin adı... Rap şarkıcısı Travis Scott ile birlikteliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getiren Kylie Jenner, bebeğinin adını açıkladı. Herkes bebeğin adını "Angel" olarak beklerken Jenner ters köşe yaptı.
13.02.2022 Magazin
Metaverse coin listesi! Hangi coinler metaverse, metaverse coin nedir?
Metaverse coin listesi! Hangi coinler metaverse, metaverse coin nedir? Sanal evren teknolojisi Metaverse yatırımları devam ederken, Metaverse projelerinde sanat araziler, evler, yatlar bile binlerce dolardan alıcı buluyor. Öte yandan Metaverse blockhain teknolojisiyle kripto para piyasasındaki yerini aldı. Peki, Hangi coinler metaverse, metaverse coin nedir? İşte Metaverse coin listesi…
7.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım Dünyaca ünlü şarkıcı Travis Scott ile ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Kylie Jenner, 2022'ye hamilelik pozunu paylaşarak girdi. Büyüyen karnını gözler önüne seren ünlü yıldız, yeni yıl dileklerini sıraladı.
1.01.2022 Magazin
MTV müzik ödülleri 2021 kazananları belli oldu! MTV video müzik ödülleri 2021: Yılın klibi, şarkıcısı, grubu…
MTV müzik ödülleri 2021 kazananları belli oldu! MTV video müzik ödülleri 2021: Yılın klibi, şarkıcısı, grubu… MTV ödülleri 2021 kazananları belli oldu. 2020 yılında koronavirüs nedeniyle uzaktan yapılan MTV müzik ödülleri töreni bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Doja Cat'in sunuculuğunu üstlendiği Camila Cabello, Justin Bieber, Lil Nas X gibi isimlerin sahneye çıktığı gecede 6 dalda aday olan Justin Bieber Yılın Şarkıcısı seçilirken, BTS Yılın Grubu ödülünü aldı. İşte 2021 MTV Video Müzik Ödülleri kazananları...
14.09.2021 Gündem
İrem Derici: Ünlü olmak için benimle oluyorlar!
İrem Derici: Ünlü olmak için benimle oluyorlar! Şarkıcı İrem Derici, NR1 Türk TV’de Kadir Çetin’in programına konuk oldu, özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.02.2021 Magazin
Kylie Jenner: 'Korkma anneciğim' dedi
Kylie Jenner: 'Korkma anneciğim' dedi ABD'li yıldız Kylie Jenner, Travis Scott ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Stormi'nin dizine yatarken çekilen videosunu Instagram hesabından yayınladı. Jenner, o an kızının kendisine "Korkma anneciğim" dediğini belirtti.
4.10.2020 Magazin
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Travis Scott ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki travis scott haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.