Travis Scoot

Travis Scoot

Son dakika travis scoot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan travis scoot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını travis scoot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Travis Scoot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan travis scoot gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 travis scoot haberi bulunmuştur. Tüm travis scoot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi!
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi! Rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getiren reality şov yıldızı Kylie Jenner, oğlunun adını resmi olarak değiştirdi.
27.06.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Kylie Jenner ve Travis Scott çiftine tepki yağdı!
Kylie Jenner ve Travis Scott çiftine tepki yağdı! Kylie Jenner ve Travis Scott çiftinin gidecekleri aynı konuma da özel jetleriyle ayrı ayrı gittiği ortaya çıktı. Hal böyle olunca ünlü çifte tepki yağdı.
8.12.2022 Magazin
Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? Videolar ortaya çıktı
Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? Videolar ortaya çıktı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott tarafından aldatıldığı iddia edildi. Rapçinin eskiden aşk yaşadığı iddia edilen Rojean Kar, Scott'ın müzik videosunun setinden paylaştığı bir videoyla görenleri adeta şoke etti. Travis, sosyal medyada hızla yayılan söylentilere cevap verirken; Kar'dan da olayları anlatan bir başka video geldi.
24.10.2022 Magazin
Kylie Jenner dalga konusu olunca oğlunun ismini değiştirdi!
Kylie Jenner dalga konusu olunca oğlunun ismini değiştirdi! Reality show yıldızı Kylie Jenner, Travis Scott ile olan birlikteliğinden olan ikinci çocuğunu geçtiğimiz ay kucağına aldı. Bebeğine verdiği isimle dalga geçilen Jenner, fikrini değiştirdi.
24.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Travis Scoot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki travis scoot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.